Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

benim diyet gitti
sendemi güme gittin cnm neyse tek kalmamış oldum gel öpem seni
yok kıss moral falan bozmuyorum gidecek bu kilolar başka yolu yok... sadece bu aralar fazla kaçırmak için gereqinden fazla ''bahanem '' var....annemlerde köye gidince kem küm edicek bişey kalmıcak
noldu canım benimmmmm???????????

beni yalnız bırakmamak için çabalıyor canım

canım yapıyorum olmuyor.
sana adım adım yazayım o zaman
önce, linke tıkla açılan sayfanın internet uzantısını kopyala yukarıdaki http ile başlayan yerden
sonra, profilim kısmına tıkla yukarıdan
profilimden hakkımdaya gir
sonra aşağı doğru indiğinde zaten çizelge kısmını göreceksin
orada kalem var o kaleme tıklayınca, boşluk yazman için açılıyor sen de kopyaladığın linki yapıştır kaydet de
sonra gel bak bakalım burdan olmuş mu?

Son düzenleme:

hepsni yaptım bakayım olmuşmu?

estağfirullah Elifcim ne demek helal olsun nolcak?
çok güzel olmuş umarım sen de beğenmişsindir

çok güzel olmuş inşallah hedefe de ulaşırım yapmak zorundayım bu sefer olmalı.
ulaşacaksın elbette ki olcak sen gönlünü ferah tut
listeyi uygulayan veriyor gerçekten burda çok şahit oldum (ben uygulayamıyorum ayrı mevzu ) ama emin ol ki burdaki sinerji bile seni manen rahatlatacaktır

ulaşacaksın elbette ki olcak sen gönlünü ferah tut
listeyi uygulayan veriyor gerçekten burda çok şahit oldum (ben uygulayamıyorum ayrı mevzu ) ama emin ol ki burdaki sinerji bile seni manen rahatlatacaktır

inşallah canım hedefime kadar ALLAH nasip ederse buradayım.

iyiakşamlar kızlarr
kek yaptımm...yarın misafir gelicekmiş bize... pişirdim veeee
yarında annem ıspanaklı börek yapıcakmış :18::18::18: :26::26::26::26:
bu hafta 80 olurmuyum bildirimde :44:

yok BEBEm yav sen o ıkramlıklardan asla yemezssınkı ben bılırım senı

canım cok cok tesekkur ederım bıtanemmm :16

nasılsınız ben genel anlamda iyiyim.sadece akkabılarım vurmuş çok canım acıyor.bant yapıştırdım ama pekte faydası olmadı.
dün ikindi vakti yediklerimle başlayayım sabah ve öğleni yazmıştım.
2 dilim tam tahıllı ekmek arasında 1 adet haşlanmış patates ve yeşillik koyup yedim.
akşam:
1 kase mercimek çorbası,
2 yemek kaşığı yoğurt yedim taze fasulyede yapmıştım fakat doyduğum için sadece 1 kaşık yedim.

bu sabah kahvaltım:
1 bardak sirkeli su,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
1 dilim peynir,
roka,nane,maydanoz,marol yedim.
şimdide çayımı içeceğim.

gunaydın guzel kızcelerrrrrrrrrrrrr

dun aksam esım oglum mc donaltsA GITTIK benım oglan bayılıyor hamburger patatese bende 8 lı tavuk kanat ve kucuk bı hamburger soyledım oturduk ve ben okadar cıns bır kadınımkı hamburgerın ıcındekı kofteyı yedım sadece esımde oglumda guluolar bana ama napayım o kadar puanı almayı goze alamadım ve asıl bombayı soyluyorum kıpanın ıcınde dolasırken tekstıl bolununden lıkralı 38 beden pantalonu aldım kabıne gıttık ve sıkı durun cok cok darda dursaa 38 bedenın ıcıne gırdm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl mutlu oldum anlatamam bole bıseyın keyfı hıc bıseyle kıyaslanmaz kızlar yaaa cok mutluyum demek 2-3 kılo daha versem cok rahat olucak tabı almadım pantalonu ama ıcıne gırmıs olmanın sevıncı paha bıcılmezdııı

yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…