Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Nasıl yani Ayss birden atladım günaydın bu arada 73 kilo ile nasıl 38 bedene girebiliyon boyun kaç senin yahu merak ettim

Nasıl yani Ayss birden atladım günaydın bu arada 73 kilo ile nasıl 38 bedene girebiliyon boyun kaç senin yahu merak ettim

168 BOYUM benım ve 71,900 kg yım ama vucudum cok sıkı benım onun dısında bu lıkralı bı pantalondu yazdım orayada dıkkat edersenız ve cok cok dar durdugunuda yazdım . cızelgemı deıstıremıyorum orda 73 olarak kalmıs

valla yinede harika dar olması önemli degil zaten geçmesi yeterli ayrıntıyı anladım 72 kiloyum 1,59 boyum var 2 sene hariç hayatım hep sporla geçti ama ne hal ettiysem ki 59 ları bile gördüm genede giremedim ben o yüzden şaşırdım kemigimde gerçi iridir benim sende boyda var her boya 1 kilo toplamda 10 kilo yani benim 63 kilo halimdesin

YANI bende cok cok sasırdım ınankı aldım elıme dedım kızım abartma bu sana olmaz ama genede dedım gıt dene hadı gıydım dugmesı cokk zor kapandı cokk dar durdu ama oldu gozlerıme ınanamadımmm yaaaa harıka bı duyguymsss buuuu
lıkralı olmasa olmazdı ama bundan emınım

Son düzenleme:
Evet harika bir duygu benimde bir kotum var pek kot giymem ama kotlarımdan biri çok dardır eger o olursa tamamdır diyebiliyorum.Hele magazaya giripde şunun şu bedeni varmı dememek aldıgını hemen giymek yada bu bol bir küçügünü rica etsemd emek harikaa.Bu güzel duygu artık seni baya bir motive etmiş bu gazla gider bir 10 kilo

hemde nasl ama hedefım 65 olmak ve 7 kılom kaldı canım vede cokkkkkkkkkkk heycanlıyım hergun daha ınce olmak ve ole gezmek cok guzel bır duyguuuymusssssssssss ben 90 lardan geldım bıde bu durumlaraaaa

dunku menum bu arada

sabah
ıkı dılım uno denge ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yarım domates
yumurta

ara
bırazcık lıght dondurma

ogle
2 adet ızgara kofte
yarım bardak ayran ( mıdemı bulandırdı kofte yıyemedım fazla)

ara
badem 10 gr

aksam
tavuk kanat 7 adet
hamburger koftesı

2 lt su

son 1 lıtremı ıcmeyı unutmusum aksam

hemde nasl ama hedefım 65 olmak ve 7 kılom kaldı canım vede cokkkkkkkkkkk heycanlıyım hergun daha ınce olmak ve ole gezmek cok guzel bır duyguuuymusssssssssss ben 90 lardan geldım bıde bu durumlaraaaa

Başaracagına çok eminim 2 . guruptayım olurda rastlaşamaz isek ugra beklerim özellikle hedef kilona geldiginde

Günaydın

Akşam menüyü biraz fazla kaçırdım sanırım. Ama bu sabah tartıldım 69,8 gösterdi tartı

Sabah menüm:
Yarım ekmek
Patatesli yumurta
Bir bardak süt

Kendimi çok tok hissediyorum.

Bugün iş çok

günaydın topiğin çıtır hatunları keyifler nasıl bakalım....

Meleğim canım hadi bakalım 38 ede az kaldıı tebrikler canım benim inan senln adına çok sevlndim maşallah

yi yavrum yi bebişimize yarasın senin ihdiyacın var...

günaydın hanımlar nabersiniz?
ben geri döndüm kürkçü dükkanı misali
çok yoğun iki hafta atlattım
yatılı misafirlerim davetlerim bitmedi e haliyle kilolarda geri geldi kalabalığı hiç sevmiyorummmmm
evinde yalnız olunca ne güzel kilo veriliyo yaaaa
neyse dün değilde bugün başladım artık sabah tarı 83 ü gösterdiydi vawwww dedim kendine gel
ve burdayım artık
artık misafir de gelmesin misafirliğede gitmeyeyim yaaa

günaydın topiğin çıtır hatunları keyifler nasıl bakalım....

Meleğim canım hadi bakalım 38 ede az kaldıı tebrikler canım benim inan senln adına çok sevlndim maşallah

ILKnurcumm canım benım hosgeldınnnn ama yetısemedım sana gıtmıssın bu arada cok tesekkur ederım canım benımmm bende cokkk sevındım hemde cokkkkkkkkkkkkkkk

hosgeldınnn canımmmmmmmmmmmmm sen takıl bızden ayrılma kılolar gıtsınnnnnnn

iştee buuuuuuuuuuuuuuuu tebrikler hayatımmm
kaptannn yaaaa nerdesınn
işlerle boquşuyorum canım az bir ara bulunca atlıyorum buraya

tekraradan başlayabilmekte bir erdemdir canım hadi bakalım bol iradelerr

ne yoqun biryer burası böyle yaaaa....telde konuşmaktan dilim damaqım kurudu...burda 5 litre suda içsem yetmez...ve acıktım...yarım saat var yemeqe...bugün menüde ne var acaba...bizim leyla hanım çok güzel yemek yapıyor kızlar...hiç sevmediqim barbunya ve mercimek yemeqini harika yaparak sevdirdi bana...ne yaparsa severek yiyorum...şimdi yakalanıcam bu kadar çene yeter...gittiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…