- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
Nasıl yani Ayss birden atladım günaydın bu arada73 kilo ile nasıl 38 bedene girebiliyon boyun kaç senin yahu merak ettim
valla yinede harika dar olması önemli degil zaten geçmesi yeterli ayrıntıyı anladım 72 kiloyum 1,59 boyum var 2 sene hariç hayatım hep sporla geçti ama ne hal ettiysem ki 59 ları bile gördüm genede giremedim ben o yüzden şaşırdım kemigimde gerçi iridir benim sende boyda var her boya 1 kilo toplamda 10 kilo yani benim 63 kilo halimdesin168 BOYUM benım ve 71,900 kg yım ama vucudum cok sıkı benım onun dısında bu lıkralı bı pantalondu yazdım orayada dıkkat edersenız ve cok cok dar durdugunuda yazdım . cızelgemı deıstıremıyorum orda 73 olarak kalmıs
valla yinede harika dar olması önemli degil zaten geçmesi yeterli ayrıntıyı anladım 72 kiloyum 1,59 boyum var 2 sene hariç hayatım hep sporla geçti ama ne hal ettiysem ki 59 ları bile gördüm genede giremedim ben o yüzden şaşırdım kemigimde gerçi iridir benim sende boyda var her boya 1 kilo toplamda 10 kilo yani benim 63 kilo halimdesin
Evet harika bir duygu benimde bir kotum var pek kot giymem ama kotlarımdan biri çok dardır eger o olursa tamamdır diyebiliyorum.Hele magazaya giripde şunun şu bedeni varmı dememek aldıgını hemen giymek yada bu bol bir küçügünü rica etsemd emek harikaa.Bu güzel duygu artık seni baya bir motive etmiş bu gazla gider bir 10 kiloYANI bende cok cok sasırdım ınankı aldım elıme dedım kızım abartma bu sana olmaz ama genede dedım gıt dene hadı gıydım dugmesı cokk zor kapandı cokk dar durdu ama oldu gozlerıme ınanamadımmm yaaaaharıka bı duyguymsss buuuu
lıkralı olmasa olmazdı ama bundan emınım
Evet harika bir duygu benimde bir kotum var pek kot giymem ama kotlarımdan biri çok dardır eger o olursa tamamdır diyebiliyorum.Hele magazaya giripde şunun şu bedeni varmı dememek aldıgını hemen giymek yada bu bol bir küçügünü rica etsemd emek harikaa.Bu güzel duygu artık seni baya bir motive etmiş bu gazla gider bir 10 kilo
hemde nasl ama hedefım 65 olmak ve 7 kılom kaldı canım vede cokkkkkkkkkkk heycanlıyım hergun daha ınce olmak ve ole gezmek cok guzel bır duyguuuymusssssssssss ben 90 lardan geldım bıde bu durumlaraaaa
Başaracagına çok eminim 2 . guruptayım olurda rastlaşamaz isek ugra beklerim özellikle hedef kilona geldiginde
Günaydın
Akşam menüyü biraz fazla kaçırdım sanırım. Ama bu sabah tartıldım 69,8 gösterdi tartı
Sabah menüm:
Yarım ekmek
Patatesli yumurta
Bir bardak süt
Kendimi çok tok hissediyorum.
Bugün iş çok
Günaydın
Akşam menüyü biraz fazla kaçırdım sanırım. Ama bu sabah tartıldım 69,8 gösterdi tartı
Sabah menüm:
Yarım ekmek
Patatesli yumurta
Bir bardak süt
Kendimi çok tok hissediyorum.
Bugün iş çok
günaydın topiğin çıtır hatunları keyifler nasıl bakalım....
Meleğim canım hadi bakalım 38 ede az kaldıı tebrikler canım benim inan senln adına çok sevlndim maşallah
günaydın hanımlar nabersiniz?
ben geri döndüm kürkçü dükkanı misali
çok yoğun iki hafta atlattım
yatılı misafirlerim davetlerim bitmedi e haliyle kilolarda geri geldi kalabalığı hiç sevmiyorummmmm
evinde yalnız olunca ne güzel kilo veriliyo yaaaa
neyse dün değilde bugün başladım artık sabah tarı 83 ü gösterdiydi vawwwwdedim kendine gel
ve burdayım artık
artık misafir de gelmesin misafirliğede gitmeyeyim yaaa
iştee buuuuuuuuuuuuuuuu tebrikler hayatımmmgunaydın guzel kızcelerrrrrrrrrrrrr
dun aksam esım oglum mc donaltsA GITTIK benım oglan bayılıyor hamburger patatese bende 8 lı tavuk kanat ve kucuk bı hamburger soyledım oturduk ve ben okadar cıns bır kadınımkı hamburgerın ıcındekı kofteyı yedım sadeceesımde oglumda guluolar bana ama napayım o kadar puanı almayı goze alamadım ve asıl bombayı soyluyorum kıpanın ıcınde dolasırken tekstıl bolununden lıkralı 38 beden pantalonu aldım kabıne gıttık ve sıkı durun cok cok darda dursaa 38 bedenın ıcıne gırdm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasıl mutlu oldum anlatamam bole bıseyın keyfı hıc bıseyle kıyaslanmaz kızlar yaaa cok mutluyum demek 2-3 kılo daha versem cok rahat olucak tabı almadım pantalonu ama ıcıne gırmıs olmanın sevıncı paha bıcılmezdııı
yasasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
işlerle boquşuyorum canım az bir ara bulunca atlıyorum burayakaptannn yaaaa nerdesınn
günaydın hanımlar nabersiniz?
ben geri döndüm kürkçü dükkanı misali
çok yoğun iki hafta atlattım
yatılı misafirlerim davetlerim bitmedi e haliyle kilolarda geri geldi kalabalığı hiç sevmiyorummmmm
evinde yalnız olunca ne güzel kilo veriliyo yaaaa
neyse dün değilde bugün başladım artık sabah tarı 83 ü gösterdiydi vawwwwdedim kendine gel
ve burdayım artık
artık misafir de gelmesin misafirliğede gitmeyeyim yaaa
iştee buuuuuuuuuuuuuuuu tebrikler hayatımmm
CANIMmmmmmmmmmmm askımm gelmıssss evet arzum yaaa harıka bı duyguyms cok mutluyum lıkralıda olsa cok darda olsa gırdım ıcıne 38 bedenınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
işlerle boquşuyorum canım az bir ara bulunca atlıyorum buraya
kac kac gelll özluoruzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?