Erkeğe tecih mi edildim?

Asıl soru. Erkek arkadaşın kıvırcık mı?

Aman bacım ya. Boşver. Ne bunalımı. Bulursun travestiye gitmeyenini. İki ağlarsın. Ömür boyu ağlamaktan iyidir.

Çok şeyse. Seni kuzeniyle yüzleştirsin.

Reactions: anu
Çok büyük hemde bir kadın olsa belki içim bu kadar yanmazdı.. Sapkınlık resmen ne yapmalıyım bilmiyorum zaman geçmiyor.
Haklisin oyle bi durum ki kadin olmasini diliyosundur cunku bi yanin affetmek istiyo ama aldattigi kisi kadin diil o yuzden cok ii dusun karar ver boyle bi insanla ayni yatagi paylasabilir misin . Bak sevgi bi yere kadar inan evlilikte en onemlisi guven o guveni yiktiysa ki basit bi mesele ile yikmamis bence bi an once karar ver yoluna devam etmeye calis

Varsa yaptıralım dedi o da zaten bilmiyorum ya içimin acısından .. Ölmek istiyorum sanırım ağır bir depresyon beni bekliyor..
Ya Allah kitap peygamber aşkınaaaa böyle bir test olsa bile hangi erkek sevgilisinin elinden tutup kuzu kuzu bu teste gider?
Olacak iş değil.

Kuzeni alkolden afedersin uyuşturucudan kafasını kaldırabilen bir insan değil ve yargılıyorsunuz ama herkesin hayatı normal değil.. Kuzeni ağır bunalımda psikolojik sorunları olan bir insan. Ben insan olarak seviyorum ama normal değil işte babası jiletlemiş kız kardeşi hayat kadını olmuş annesi desen.. Neyse ya.

Çok büyük hemde bir kadın olsa belki içim bu kadar yanmazdı.. Sapkınlık resmen ne yapmalıyım bilmiyorum zaman geçmiyor.

yahu saçmalama
kadın olsa, "başka bir kadını sana tercih etmiş" olacaktı
şimdi ise: "doğası-dürtüsü böyle"

Ya Allah kitap peygamber aşkınaaaa böyle bir test olsa bile hangi erkek sevgilisinin elinden tutup kuzu kuzu bu teste gider?
Olacak iş değil.
O dedi varsa gidelim doğucak cocugumun üstüne yemin ederim ki yapmadım gidelim dedi.

Ya kuzeni birak simdi ne alaka kuzen

Sıkıldm gidiom siz taşlamaya devam
Annesine nolmus
Hayir daha ne olabilir

Tüm bunların cinsel tercih için hiçbir ilgi alakası olamaz.
Cinsel tercihi o yönde olan insanlar,arzu istekleri doğrultusunda tercihlerini farklı kullanıyolardır.

yaw tam konu sahibine acıyorum belki gerçektir diyorum...
yeni birşey patlıyor
sözlü - travesti ile aşk yaşıyor
kuzen - uyuşturucu bağımlısı
kuzenin babası - jiletçi
kuzenin kız kardeşi - hayat kadını
annesi - meçhul ama kötü birşey

konu sahibi hakikaten hangi bölgede yaşıyorsun sen?

Gercektende şok.
Ne diycegimi bilemedim.
Ama besbelli sozlun iliski yasamis o travestiyle.

Test olarak ne varmis aklinda beyfendinin?
Icinde sperm varmi yokmu diyemi arastiricaksinz.
O iste yas, cunku belkide pasiftir sozlun.
Pasif, yani sekste sadece erkek rolunde olmak oluyor( yanlis biliyosam arkdaslar duzeltsin o pasif ve aktif olayini)

O zmn nasil bi test olabilir? En son hangi gun hangi saat sperm saldi diyemi test yapicaksinz?
Oyle bi test varmidir sizce?

İstanbul bayrampaşa olan olaylar şirinevlerde oluyor ve eğer tek bir yalanım varsa yarına çıkmak nasip olmasın Allah şahidimdir. Gerçekten bilgi ve destek almak için yazdım belki burda oyalanırsam kafam dağılır diye.

Kizlar konu fake ya da degil biz dogru gibi dusunup bikac yorum yapabiliriz enayiligimizden degil :d bu forum populer bi forum ve ayni sorunu yasayan kisiler konu acmadan uye olmadan bi care umuduyla burayi okuyabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…