dünden beri mesaj da atmıyo
ne yapmaya çalışıyosun ki..
bunları hakkedecek hiçbişey yapmadım
herzaman sorunumuzu kavga çıkarmadan halletmeye çalıştım
seni gibi umursamaz olamadığım içim dırdırcı, sorun çıkartan oldum
sonumuz ne olacak çok merakk ediyorum :umursamaz:
bende çok zor birgün geçirdim bugünhemde çok zor.. hayatı neden bu kadar zor hale getirmek neden bunu yapmak bunu anlamıyorum..
Canım sende üzülme olur mu..
Hayat zaten zor.. insanlar hayatı daha da zorlaştırıyo.. hep böyle olmuyo mu?
Nekadar zor olsada kafana hiç bişy takmıcaksın hiç bişy senden değerli değil..
Ben bunu öğrendim..
canımm:) opuyorumnanaktan
biri sana çok yanlış birşey yapmıştır sonra biraz zaman geçmiştir onun en yakın arkadaşı gelmiştir sana onun üzgün pişman olduğunu söylemiştir öyle göründüğünü söyelmiştir bunu üstü kapalı söylemiştir ama söylemiştir dinlersin sonra ne düşünürsün..
ona geri dönmemek için kendimi nasıl tutup,güçlü duracağımı düşünürüm....mafoldumben
güçlü dur canm... dönünce yine aynı şeyleri yaşatacaksa bir anlamı yok karşıdakinin üzüntüsününde pişmanlığınında...
ayy canım ya üzüldüm.. böyle bunlar yaa gerçekten ilgilendikçe kaçıyorlar. çok umursamamaya çalış,çok zor bunu yapabilmek ama o kendine çok güveniyor sevgine inanıyor.. ve inan onlarda biliyor taktikleri,arayıp sormayarak tepkini,sevgini ölçecek unutma sakın alttan alma bence istediği kadar ara versin bakalım...
kızlar ayrılık gibi durumlarda ilk günler acayip üzülürler ama erkeklerin durumu farklı.. bizim acımız azalınca onların ki başlar.. sonunda ne oluyor naptım dicektir...:1hug:
güçlü duruyorum saol desteğin için canım benim:1hug:
benim anlamak istediğim neden en samimi arkadaşı gelip üstü kapalı gibi ben sana bunları söylemek istemiyorum ama durum böyle gibi ağzından kaçırıyormuş gibi bunları söylesin neden böyle laflar söylenir üzgün pişman olduğu..
Canım sakın üzülme olur mu..
Çünkü bunların hepsi aynı.. yani sende bi tuhaflık yok :1no2:
Benim ilişkimde genelde böyle sorun yaşadığımız zamanlar..
Eminim çoğu kişininde böyledir.. bence anlayamayız bu erkekleri..
o yüzden boşver yaaa sen kendine bak uğraşma onunla.. kendinle uğraş:)
güçlü duruyorum saol desteğin için canım benim:1hug:
benim anlamak istediğim neden en samimi arkadaşı gelip üstü kapalı gibi ben sana bunları söylemek istemiyorum ama durum böyle gibi ağzından kaçırıyormuş gibi bunları söylesin neden böyle laflar söylenir üzgün pişman olduğu..
kimse en yakın arkadaşının haberi olmadan sana birşeyini söylemez
bunlar bilinçli yapılmış taktiklerr ..
senin yapacağın onları hiç duymamış gibi yapıp görmezden gelmek...
çok sağol cnm :1hug:
bende sorun olmadığına eminim de kimse kimsenin hayatını mahvetmeye hakkı yokki...
sevgili olmanın, ilişki yaşamanın da bi amacı vardır, sevmektir ,ilgilenmektir, mutlu etmektir... malesef çok bencil , sadece kendi isteklerinin ön planda olduğu bi insanla birlikteyim..
artık mücadele etmiyorum , bende umursamıyorum..
gittiği yere kadar..
MuzurKedi,sairane,mnkks
Çok haklısın canım..
ama sende ozaman hayatını mahvetmesine izin verme.. herşey o demek değil ki..
Sen kendin için yaşa.. biliyorum zor üzücü şeyler ama ben artık öyle yapmaya çalışıyorum..
İnan hayat çok daha güzel oluyo yerimseniben
O bencilse sende öyle davran.. sende bencil ol.. zaten tüm bunlar onları kendimizden daha fazla düşünmemizden olmuyo mu?
Buna artık bi dur demeli yasakkelime
öle yapıyorum cnm bende :içelim:
ama herzaman olmuyo, bazen patlıyorum dayanamıyorum insanız sonuçta..
bi süre görüşmesek ii olacak die düşünüyorum..
öle yapıyorum cnm bende :içelim:
ama herzaman olmuyo, bazen patlıyorum dayanamıyorum insanız sonuçta..
bi süre görüşmesek ii olacak die düşünüyorum..
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?