şu "ellerinde tutmayı" başaran arkadaşlar,yada "ben kaçıyorum ohh o kovalıyor peşimden" diyenler..nasıl beceriyorsunuz bunu?yani konuları,mesajları okudum ama net olarak bişiy bulamadım ben..bakıyorum herkesin farklı farklı ilişkileri var; herkesin karşısında farklı farklı kişilikler var.zor insanla uğraşmak gerçekten çok zormuş.ben içimden geldiği gibi davranıyorum,duygularımı ifade ediyorum ama hiç olmadık zamanlarda kızıp duruyor.hepsinde de ben suçlu oluyorum,altan almayan benmişim..vs.sonunda ben de ses çıkarmıyım dedim...kısacası başaran arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten.ben yapamıyorum ve her seferinde aptal gibi oluyorum karşısında.en kötüsü ne biliyor musunuz çevremde tuttuğunu koparan,herkese sözünü geçiren ben bir onun için bişiy yapamıyorum,ve her seferinde durum böyle.çok sıkıldım artık çook ve hep üzüntü sonunda( ne zaman ağlamaktan kurtulucaz ben ve benim gibiler?artık sakin mutlu bişiy istiyorum hayatımda,çok muu çok üzgünüm:senağlama
Kızlaaar çok mutluyum hihoyyyt
Çok şükür aramızda ki sorunu hallettik:)
Ve bundan sonra inşallah herşey çok daha güzel olucak..
Çok yüz vermek yok bundan sonra üzülmekte yoklmaz:
Oh yaa rahatladım valla:)
İnşallah hepimiz herzaman böyle mutlu oluruz... opuyorumnanaktan
(bu arada ben qamzecik kaydirigubbakcemile3)
sairane; teşekkür ederim paylaşımın için..evet ben de çok duygusalım.belki bu nedenle kaybeden tarafım...zaten içinde bulunduğum piskolojik durum almış başını tüm olumsuzluğu ile gidiyor birde bu denli bir sıkıntıyla uğraşıyorumsanırım belkide karşımıza çıkan insanlar bizden çok çok farklı,belkide ben de resti çekmeliyim hatta geç bile kaldım.karmakarışık bişiy benimki zaten.çoğu zaman kendi acizliğime kızıyorum.hayatta herşeyi becerdim de bir aşık olmadan,yalnız kalmadan durmayı beceremedim.yoksa kimsenin kahrını çekmiceksin taa kii senin kahrını sonuna kadar çeken birini bulunca onu da bırakmıcaksın sanırım...senin içinde hayırlısı olsun.gecenin bi vakti sıkılmadan okumuşsun yazdıklaırmı,paylaşmışsın duygularını teşekkürler..
inşallah yarınımız bize güler...:çok üzgünüm:
Kızlaaar çok mutluyum hihoyyyt
Çok şükür aramızda ki sorunu hallettik:)
Ve bundan sonra inşallah herşey çok daha güzel olucak..
Çok yüz vermek yok bundan sonra üzülmekte yoklmaz:
Oh yaa rahatladım valla:)
ınşallah hepimiz herzaman böyle mutlu oluruz... opuyorumnanaktan
(bu arada ben qamzecik kaydirigubbakcemile3)
http://www.kadinlarkulubu.com/blog-sayfalari/175534/7816-madem-yoklugumla-mutlusun.html
bakın kızlar hoşunuza gidecek mi bakalım..yorumlarınızı bekliyorum
canım çok güzeldi yaa.. msn iletisi yaptım hatta.. super...:lepi:
Kızlar merhaba. Bu konu ile ilgili bende bi yaşadığım olayı anlatacağım. Erkek arkadaşımla 3, kişilerden dolayı bi kavga yaşadık ki o değil ben üstüne gittim onlar neden şöyle dedi böyle dedi o mülayim davrandıkça ben daha çok üstüne gittim konuda şuydu evlilik mevzuudan açılmıştı arkadaşı ne zaman evleneceksiiz dedi oda şakayla işte abi birini bulda evlenelim dedi ben çıldırdım tabi o ise bi şakaydı sadece neden böyle yapıyorsun cart curt ben uzattımda uzattım onun üzüldüğününde farkındaydım kötü niyetle söylemedim ben dedi ama ben tatmin olmadım sen evleniyormusun benle dedim bana şart koşma dedi bende evet yada hayır diyeceksin dedim hayır o zaman dedi bende ayrıldım , sonra pişman oldum tabi sakinleşince aradım bu sefer bana içindne bişeylerin koptuğunu olmuyacağını söyledi ben yapma etme dedikçe o daha çok uzaklaştı bende kabullendim 1 ay oldu iletişim kurmmamak için msn felan engellemiştik ben ara ara nasılsın diye mesaj atıyordum ama o kısa soğuk cevaplar veriyodu , 2 gün önce msnden engelimi kaldırmış nasılsın felan diye yazdı bende olağan cevaplar verdim imalı bişiler söylememeye sitem etmemeye çalışıyorum, ama 2 gündür ha ayazacak ha arıyacak diye bekliyorum, normal bi konuşma geçiyor aramızda sadece bunun bana iyi gelmiyeceğini çok iyi biliyor ama yapıyor yinede amacını anlamış değilim , beni özlediğini biliyorum ama ben ne yapmalıyım bu noktada gerçekten bilmiyorum... uzun oldu biraz ama arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var mersi şimdidenopuyorumnanaktan
Kızlar merhaba. Bu konu ile ilgili bende bi yaşadığım olayı anlatacağım. Erkek arkadaşımla 3, kişilerden dolayı bi kavga yaşadık ki o değil ben üstüne gittim onlar neden şöyle dedi böyle dedi o mülayim davrandıkça ben daha çok üstüne gittim konuda şuydu evlilik mevzuudan açılmıştı arkadaşı ne zaman evleneceksiiz dedi oda şakayla işte abi birini bulda evlenelim dedi ben çıldırdım tabi o ise bi şakaydı sadece neden böyle yapıyorsun cart curt ben uzattımda uzattım onun üzüldüğününde farkındaydım kötü niyetle söylemedim ben dedi ama ben tatmin olmadım sen evleniyormusun benle dedim bana şart koşma dedi bende evet yada hayır diyeceksin dedim hayır o zaman dedi bende ayrıldım , sonra pişman oldum tabi sakinleşince aradım bu sefer bana içindne bişeylerin koptuğunu olmuyacağını söyledi ben yapma etme dedikçe o daha çok uzaklaştı bende kabullendim 1 ay oldu iletişim kurmmamak için msn felan engellemiştik ben ara ara nasılsın diye mesaj atıyordum ama o kısa soğuk cevaplar veriyodu , 2 gün önce msnden engelimi kaldırmış nasılsın felan diye yazdı bende olağan cevaplar verdim imalı bişiler söylememeye sitem etmemeye çalışıyorum, ama 2 gündür ha ayazacak ha arıyacak diye bekliyorum, normal bi konuşma geçiyor aramızda sadece bunun bana iyi gelmiyeceğini çok iyi biliyor ama yapıyor yinede amacını anlamış değilim , beni özlediğini biliyorum ama ben ne yapmalıyım bu noktada gerçekten bilmiyorum... uzun oldu biraz ama arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var mersi şimdidenopuyorumnanaktan
canım geri dönseniz bile hiçbişey eskisi gibi olmaz. yaklaşık aynı şeyleri yaşadım.. bizimde ilk ayrılığımız evlilik mevzusuyla ilgiliydi. istediğim cvpları alamadım,tabi benimle oynadığını düşünüp ayrıldım. sonra abarttığımı anladım yanlış anladığımı üstüne çok gittğimi söyleedi çünkü.. herneyse geri barışmıştık.. herşey daha güzel olacak derken daha kötü oldu... hiç ilgilenmemeye başladı,uzaklaştı.. hiçbi zaman dile getirmedi ne hissettiğini hep sustu.. o kaçtıkça ben daha çok bağlandım. sonunda olmicak dedi bitti... ayrılığım çok yeni. ama inan çok üzgün değilim. bence uğraşma.. geri dönünce daha kötü olacak,hem ilk adımı sen atmışsın. senin onu sevdiğinden emin olursa uzaklaşır senden. seni sevebilecek mutlu edebilecek birini bul,gerçekten daha iyi.. en azından değerini bilir....
inan günlerce üzülmeye,tlf başında saatlerce yüreğin ağzında beklemeye lüzum yok.. değmezz! sana o şakada doğru dürüst bi açıklama yapsaydı,ayrılmazdın dimi? Ama bunu yapmadı,demek ki kaybetmekten korkmamış seni. şimdiden soğumuş neden peki? onu sevdiğin için mi,onunla evlenmek istediğin ve bunu duymak istrediğin için mi? dışardan kendine bir bak.. senin hiç bi suçun yok.. bu tarz hassas konularda şaka yapılmaz. arama,aramasınıda bekleme,daha fazla üzülmek istemiyorsan eğer... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?