Erkegin üstüne gittikçe...

canım peki neden geri dönüyor. bunu bir ayda mı anlayabildi? oysa seven bi insan nasıl dayanır ki 1 ay beklemeye,senin msjlarına karşı iyi cvp vermemeye,ki ayrılığınızın nedenide kötü bişe değil. önemli olan,hatasını anlayıp mı döndü,yoksa kimseyi bulamadığı,sıkıldığı için mi? bunu iyi düşün canım.. erkekler bize benzemezz!:1no2: ve lütfen kendi değerini bil,onun sevgisine ihtiyacın yok.. sen onu bir ömür isterken, o bunu dile getirmekten aciz duruyor ve soğudum deyip çekip gidiyor bide.. yaa karşındaki insan seni ömürlük istiyor be adam! bunu nasıl göz ardı ederler anlamıyorum... korkaklar,ayrılıkta kolay onlar için.. bizim acımız biter onların ki başlar.. o yüzden bukadar geç dönüyordur. ama bu yaptıklarını kolay affetme,ben affettim ve çok pişman oldum.....

Son düzenleme:

ben şuanda hiçbişey olmamış gibi davranıyorum kızgınlığımı kırgınlığımı belli etmiyorum çok dua ediyorum sabır ver Allahım eğer benim için hayırlı olacaksa dönecekse ondan bi haber sağla bana dedim 2 gün önce böyle bi olay oldu , Rabbime çok inanıyorum dualarım sonucu oldu böyle dedim o ışığıda görünce off ne biliyim onu benim kadar hiç kimse sevemiyeceğini aslında mutlu olamıyacağınıda biliyorum, Rabbimden tek duam dönecekse helal dönsün bana kıymet bilipte dönsün yüreği aşkla dönsün merhametle dönsün hayırsızsa hayıra çevirde dönsün hep böyle dua ediyorum gece gündüz Allah bütün kalbi kırıkların kalbine ferahlık versin inş. şu fani dünyada ne dertler var aslında bu ufacık bir acı Allah dermansız dert verip derman aratmasın inşallah Amin..

Amin canım.. umarım istediğin gibi olur...opuyorumnanaktan

... uzun oldu biraz ama arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var mersi şimdidenopuyorumnanaktan

biraz daha sabır etmelisin sana ulaşamamasın demek ki ulaşmak istiyor ama biraz daha zamanı var böyle saçma nedenleri biliyorum maalesef..ama olacaksada oluyor böyle saçma şeyler ateşliyor işte..güzelim bırak kendi haline onu seviyorsa zaten hayatı kendine zindan eder..ne demiş Ataol Behramoğlu "sevgiyi çabuk kaybediyorsun pişmanlığın uzun yıllar sürüyor" :)

asıl önemli olan o kadar değer değer verdiğimiz insanların bunu yapması, acıtan bu..çok acıtıyor hem de

birde şu var geri dönüşte tekrar mutlu olmak olayı bu kişiye ve ilişkiye göre değişen bir durum bence ayrılığı ne kadar idrak edebilmiş ve hayatına ondan sonra nasıl devam etmek istiyorlar ilgili o ayrılık ona ders olmuşsa anlamışsa birşeyleri döner siz dönme desenizde döner, burada sizin kararınızı konuşmuyorum onu söylüyorum..bazen insanlar hayatında bir boşluk olabileceğini bundan sonra nasıl yaparım düşünerek dönüyorlar(bu uzun zaman sürmüyor zaten yani ayrı kalmak kısa zamanda oluyor) bu yanlış olanı bazen de ayrılıkta yaptıklarını düşünüyorlar aylarca sonra içlerinde kendilerini affediyorlar sonrada belki de karşılarındaki sevdiğini ders oluyor bazı şeyler dönüyorlar..dönen herkes mutlu olamıyacak diye birşey yok..erkeklerin farkı olayların muhakemesini yalnız ve uzakta yapmayı tercih ediyorlar..uzun yazdım özür dilerim.. :)

Son düzenleme:

bayılıyorum bu senin bu konuşmalarına cicim opuyorumnanaktan

ya çok teşşekkür ederim cevaplarınız beni mutlu ediyor sayfalarca yazasanız okurum est ne özürü benim sıkıntımı dinlediniz ilgileniniz hakkınızı helal edin lütfen.Hayatımızda herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum hepimizin inşallah. Ben sabırlıyım inş. sabırda edeceğim hayatta bir şekilde kırgınlıklarımız illaki olacaktır ama biz onunla birbirimize saygısızlık etmedik bugune kadar 2 senedir sabırla bekledim ben onu başka şehirlerde yaşıyoruz saolsun kendisi 1-2 ayda bir olduğum şehire gelir. bitirirken birbirimizi sevdiğimizi söylüyerek ayrıldık öyle enteresandı benden zaman istedi ama ben sabırsızlık ettim üstüne gittim bilmiyorum ne olacak çok seviyorum biliyorum oda seviyor dualarınızı eksik etmeyinkaydirigubbakcemile3

bıktım yaa .. bir hafta sabredebildim sallamamaya.. :umursamaz:
gene dün sorun oldu dayanamadım söyledim..lmaz:
öyle muamele görüyorum ki haftada en az iki üç kere yaptığımdan sürekli sorun çıkartıyomuşum gibi davranıyo..mafoldumben
bi kerede hatalarını kabul et de birşeyler yap bu ilişki için...

Bunlara yüz verdikçe, bir şey zannediyorlar kendilerini. Sonra "ooh süperim en güzeli bile böyle sever beni" diyorlar. Kaçıyorlar... Bakıyorlar kimse sevmiyor onları aynı şekilde, kuyrklarını kıstırıp geri dönüyorlar... Ama biz ne yapıyoruz; tabii ki affetmiyoruzzz...

canım benim ne oldu güzelim, dur bi sakin ol onunkine suç bastırmak deniyor sen bir konu bulmadan o sorun çıkarıp gündemi tersine çeviriyor..

.... seven insanın üstüne gitsende uzaklaşmaz bence... soruna çözümsüz kalacağına çözüm bulmaya çalışır.. eğer bi kız bir erkeğin üstüne gidiyorsa,karşıdakinde bir sorun ya da ilişkide bir anlaşmazlık vardır... Beklemediğimizle karşılaşınca üstüne gideriz tabi,susup oturmak çok zor!

Son düzenleme:

söylediklerinde haklısın, bizim affetmemiz önemli değil ki ilk önce bir kendilerini affetsinler kendileriyle sorunlarını halletsinler ikide bir ıvıra zıvıra tartışma çıkarmasınlar ay psikolojim bozuk ay kafam karışık çok yoğunum üstüme gelme şu bu bütün sebepler onlarda birde bayanlara nazlı derler :)

Psikolojisi bozuksa, demek istiyordur ki, "kızım düş yakamdan". Öylesine en iyi hareket ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin krokisini hediye etmek; kağıdı dürerseniz daha "manalı" olur.:roflol: Etraf insan dolu, biri olmazsa diğeri olur elbet...

evet buna katılıyorum etrafta insan çok biri olmazsa inanın daha iyi biri olur

canım benim ne oldu güzelim, dur bi sakin ol onunkine suç bastırmak deniyor sen bir konu bulmadan o sorun çıkarıp gündemi tersine çeviriyor..

bu kadar umursamaz , sallamaz bi adam görmedim
1000kere söyledim zorla tutmuyorum seni hayatımda diye
ama yeter artık mesaj falan atmıcam
ne halin varsa gör
....
keşke ayrılabilsem , hiç sevmesem nefret etsem senağlama mafoldumben

dünden beri mesaj da atmıyo
ne yapmaya çalışıyosun ki..
bunları hakkedecek hiçbişey yapmadım
herzaman sorunumuzu kavga çıkarmadan halletmeye çalıştım
seni gibi umursamaz olamadığım içim dırdırcı, sorun çıkartan oldum
sonumuz ne olacak çok merakk ediyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…