Yol yakınken kaç yavrucuğun :)Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Erkek arkadaşın gerçekten çok saçmalamış evlendikten sonra görür hangi anne daha fedakarmışMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Nasıl vazgeçsin ki istemeye gelceklermişBence ayrılmadı bu sebeble ayrılmaz da zaten sonuçta evlenince geçer,geçmezsede çocuk olunca geçer.!!
iyi demişsin cnm arkana bakmadan kaç evli de değilmişsin mademMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Senin odun biraz geride kalmış ,yıl 2017 !!!!dediği zamanlarda olsaydık şimdi 2 kızımı da diri diri toprağa gomerlerdi (Allah korusun). Bu arada 3 kız doğurdum ,çok da degerliyim. .kimse imasini bile yapamayagi gibi hadi bir de erkek çocuk sahibi ol diyemez .deli mi ki desin :)kimse canına susamamistir herhalde dimiMerhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
Ayy ağzına sağlık!kaç bacım pılını pırtını topla kaç bu adamdan
Erkek arkadasin evin direği değil bildiğin direk. Yontulmamis odun. Bu lafin üzerine bir gelecek falan düşünme bence. Mutsuz olursun. Adam saka falan yapmamis. Bildiğin hem ana kuzusu hem örümcek kafali. Çok ezmeye calisirlar analiz ogullu.Merhaba arkadaşlar. O kadar sinirliyim ki gidip erkek arkadaşımı vurasım geliyor2 hafta sonra istemem var erkek arkadaşımla kavga ettik ve beni delirtti saçma sapan bir konu dan erkek anneleri her zaman için bir adım öndedir dedi. Saçmalama ikisi de anne dedim. Erkek anneleri hem toruna daha iyi bakar dedi. Senin ananın ne özelliği varmış dedim nah iyi bakar dedim ohhh iyi ki dedim . Bide diyor ki sen anneme erkek torunu ver bak nasıl kıymetli olacaksın diyor. Geri kafalı!!!!!! Erkek arkadaşım babasını çok küçük yaşta kaybetmiş evin direği durumun da hatta arada annemi de alacağım yanıma diyor. Sonra şaka yaptım diyor. Şimdiden benim annem diye saçma sapan konular açıyor. Evliliğimizi düşünemiyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?