Erkek annesi, kız annesinden önde midir ?

Yol yakınken kaç yavrucuğun :)

Kardeş diyecek söz bulamadım inan. Sen bu insanla evlilik yaparsan cahilliği ile sanada kafayı yedirtir hayatı zindan eder vallah. Bi' üyenin de dediği gibi cinsiyeti erkek belirler. Yarın birgün kız evladın olursa bir erkek doğuramadın diyecek veya erkek olana kadar seni doğum makinası gibi kullancak zaten annesi erkek doğurt şuna diye diye belkide kafasını ütülücek o da hıncını senden çıkaracak ayyyyyy valla paranoyak olduk iyice tövbe Yarabbim tövbe sinir oldum.

Erkek arkadaşın gerçekten çok saçmalamış evlendikten sonra görür hangi anne daha fedakarmış

Bence ayrılmadı bu sebeble ayrılmaz da zaten sonuçta evlenince geçer,geçmezsede çocuk olunca geçer.!!
Nasıl vazgeçsin ki istemeye gelceklermiş
Hem özünde iyi biridir
3-4 yıllık ilişkidir, o kadar emek
Nolcak ki

iyi demişsin cnm arkana bakmadan kaç evli de değilmişsin madem

Herkes söylemiş zaten ama bence de bir an önce kaçın. Ne şakası yahu adam açık açık sizi hazırlıyor... Yok böyle şaka ya diyen ya da geçici bir süre kalacak diyenlere inanmamak lazım. Kendi kuzenimden biliyorum çünkü. Kaç kez boşanma aşamasına geldi ama ve hâlâ mutsuz.

Erkekler erkek çocuk isterler hep bu kültürel bi sey dogru mu tabi ki hayır ama bu yuzden ilişki bitirilmez baska sıkıntı var mi ona bakmak lazim mesela çapkın mi yalanci mi bagimliligi var mi siddete meyilli mi ailesine aşırı mi itaat ediyor bunlarin cevabi evet iste kac yoksa bi muhabbet donmus bunda bi sey yok

Senin odun biraz geride kalmış ,yıl 2017 !!!!dediği zamanlarda olsaydık şimdi 2 kızımı da diri diri toprağa gomerlerdi (Allah korusun). Bu arada 3 kız doğurdum ,çok da degerliyim. .kimse imasini bile yapamayagi gibi hadi bir de erkek çocuk sahibi ol diyemez .deli mi ki desin :)kimse canına susamamistir herhalde dimi

Bu zamanda bu kadar geri kafalı olmayı nasıl başarıyor bu erkek milleti anlamadım. Sevgilinin zihniyeti geçerli olsaydı 2 erkek doğurdum ama benim kv de bi ağzıma s.....madığı kaldı. Erkek annesi olmanın kız annesi olmakla hiçbir farkı yok. Söyle senin hanzoya.

O birşey değil de yarın öbür gün hep kızın olsa ve oğlun olmasa demek ki seni suçlayacak. Mantalitesi bu belli.

Peygamber Efendimiz kızını Mekke sokaklarında omzunda gezdirirmiş. Ki düşün o zaman kızları diri diri toprağa gömerlermiş. Ordan anlasın kız çocuklarının kıymetini. Söyle belki beyni basar.

Yuh artık böyle birisiyle evlenmeyi düşünmüyorsundur artık heralde ?
Geri kafalı insanların nesli tükenmemiş hala . Ayrıca erkek çocuk ne alaka ? Çocuğun cinsiyetine göre mi değer verecekler. Nasıl insan bunlar ya

En tahammül edemediğim kafa yapısı. Nefret ediyorum böyle insanlardan .

erkek annesi 10 aylıkta kız annesi 9 aylık değil anne annedir ve her anne birbirinden kıymetlidir.
erkek evlat kız evlat fark etmez, Allah insana her neslin hayırlısını versin.
şaka bile olsa konuşulanları ve tavrını sevmedim nişanlının, üzgünüm arkadaşım.

Erkek arkadasin evin direği değil bildiğin direk. Yontulmamis odun. Bu lafin üzerine bir gelecek falan düşünme bence. Mutsuz olursun. Adam saka falan yapmamis. Bildiğin hem ana kuzusu hem örümcek kafali. Çok ezmeye calisirlar analiz ogullu.

Son hız uçuruma doğru gidiyorsunuz... Böyle olursa daha çok üzülürsünüz...

Ayyy vallah çekeceğin var. Sevgiline söyle ki bir kadının erkek veya kız çocuğu doğurması erkeğin spermine bakar akılsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…