Erkek arkadanzn ya da Einizin, Kzlarla dost olmasna izin verir misiniz?

valla yakın zamanda cok fena kawga ettm.bi kızla arkıymış guya. ama annesnnde sewmedgı bi kız zaten fırsat kolluyorum aynı sokaktayz bi görsem fena yapcamda. ama kişilige göre degişio bazı kızlar var uzaktan slm werir nasılsn halını htrını sorar bazıları cok affedersnz yolludur herşeye burnunu sokar.dikkatlı olmakta fayda var ama cokda tasvip etmıyorum canım

kızlarla içli dışlı olmasını istemem bende nasıl o bnm erkeklerle samimi olmamı istemiyorsa ama abartmamak gerekir bnce

pek sevmem ben de kızlarla cok samımı olunmasını.
hangı kadından bır baska kadına yarar gelır kı hele arada bır erkek varsa

kızlarla samimi bir şekilde arkadaşlık etmesini istemem tabiki lmaz: ama belli bi saygı ve mesafe çervesinde tabiki kız arkadaş da olabilir zaten ben de mutlaka tanıyorumdur onu.tanımadığım, sevmediğim bi kızla da zaten arkadaşlık etmez lmaz:

benim ki nin de bi kankisi var,kız.. daha tanışamadık gerçi. biraz kıskanıyorum tabi ama ona hiç bi sorun olmadığını söylüyorum..çünkü bana konusu açıldığında soruyo.. istemiyosan silerim ya da görüşmem hiç önemli değil vs. buda beni rahatlatıyo ki bende sorunolmadığını söylüyorum.. erkekleri fazla sık boğaz etmeye gelmiyo canım.. çok sıkma

bende tanımak ısterım o kızı,zaten bır göruşte anlarım nıyetını. ya sepetı koluna yada dostumuz olur. ama genelede art nıyet aramam, gereksız hararetlı davranmam öncelıkle.işi inada asla bındırmem.

Sakın rahat bırakma cnm bak benden sana bir tavsiye bir erkekle bir kadın asla dost olamaz. Geri kafalılık die düşünmeyin. Günümüz çok değişti ben eşime güveniosam karşısındakine güvenmem. Ne kadınlar var artık, duydukça şaşıorm.

Arkadaslik baska dostluk baska. Biz nisanliyken benim erkek arkadasim vardi hatta onun sozlusuylede arkadas olmustum ama kiskandi kizla erkek arkadas olamaz dedi bende bir daha gorusmedim. Simdi kendisinin bikac tane kiz arkadasi var onlarla bir problemim yok cunku normal arkadasliklar. Dost dedigin tamamen farkli bir kizla dost oldu, tanismadim daha kizla ama cok samimiler canimli, cicimli hitaplar filan ve daha bir senedir tanisiyolar nasil hemen bu kadar samimiyet kurup dost oldular anlamadim, gereksiz bir samimiyet bence arada bir mesafe yok. Tabii ki cok kizdim zamaninda kendisi hos karsilamazken simdi hersey cok normal oldu ve suclu ben oldum kiskandigim icin. Esim beni cok seviyo bundan eminim ama beni rahatsiz ettigini bildigi halde arasina mesafe koymamasi beni kizdiriyor ve ben kiz hakkinda bisey soylesem hemen savunmaya gecip o cok iyi niyetli, yazik kiza niye boyle yapiyisun diyo bide....sanki naptim cok sevgili dostuna....Sonucta ARKADAS OLABILIR ama DOST OLAMAZ bu kadar ona bu kadar yakin olan, dertlerini dinleyen ona canim, cicim diyen tek kadin ben olmaliyim!!!!!!!!!!

Iste budur! Bence de arkadas olabilir ama dost olamaz, kabul etmem!:CüvCüv:

bu konuda ben şahse çok "geri kafalıyım" :dilcikar:
neymiş o öyle kadın-erkek kankalığı felan

bir derdi veya paylaşmak istediği bir konu varsa annesi ile abisi ile vaya olmadı erkek kankaları ile paylaşsın/anlatsın.....
eğer bir kadınla paylaşmak istiyorsa ben varım zaten ilk olarak....
ben zaten anlamıyorum bu erkek kadın "dostluğunu" bana çok yapay geliyor
snki her iki tarafda da fazntezi varda dost ayaklarına yatıyorlar gibi geliyor :bbo:
açıkçası ilk başlarda çok "medenice" düşünmeye çalıştım benimde erkek "kankalarım" vardı ama en sonunda hep niyetlri aynı olduğunu anladım çünkü gün geldiğinde çekinmeden "pis amellerini" söylediler bende daha görüşmedim tabi klava:
yani gün gelir dost dediği kişiden hoşlanmaya da başlayabilir, nede olsa ateşle barut yan yana durmaz derler değil mi?! sonra al başına belayı kötükedihüso

evet cok haklisin canim bende kesinlikle karsiyim.. arkadasken helede dostken zamanla baska iliskiye dönüsebilir bi kadinla erkegin bu kadar yakin olmasi normal degil bence. bu ona güvenmedigimden degil sadece bu tip iliskilerin yanlis oldugundan

şimdi şöyle bişey var. kimi kızlara güvenemiyorum ben böyle ne biliyim bakışı konuşması hali tavrı
sanki flört ediyor gibi.. işte onlara asla katlanamıyorum ve mutlaka alakasını kesmesini isterim
böyle yavşak kızlardan nefret ederim çünkü
ama kimi kızlar da var o kadar samimi ve içtenler ki gün geçmiş ben de dost olmuşum onlarla
hani belli insana güven veriyorlar oturması kalkmasını biliyorlar ne biliyim normal "arkadaş" gibiler sulanmazlar
amaaa her ne kadar çok sevsem de bu dostluğun da bi sınırı var. öyle atıyorum mesajlaşcak kadar, yok efendim evine gitcek kadar ya da ne biliim birlikte içmeye gitcek kadar dostluk isteyenin alnını karışlarım onlar için erkek dostlarıyla takılsın neyine yetmiyor dimi ama

Aynen katılıyorum sana a.s

valla ne olursa olsun bu devirde kimseye güvenmemek lazım..dediğiniz gibi hem ateşle barut misali,hem mahremi var bu işin ya...

tabiki abartıyorsun alala hiç kız dostu olmayacak mı?Adam bi süre sonra bıkar...

ne dostu arkadaslık bile fazlagelir. selamlaşmadan öteye gidemez. gidecekse herkes kendi yoluna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…