ERKEK ARKADAŞIM BANA HARÇLIK OLSUN DİYE PARA VERDİ :(

cingenfatma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
23
4
3
45
Merhaba bayanlar benim nişanlımdan önce çok sevdiğim ve değer verdiğim bir erkek arkadaşım vardı oda bana çok değer verir neyapasam yapayım asla küfür etmez hakaret etmez güzel bir şekilde anlaşma yoluna giderdi bana değer verdiğini ben hep anlardım hareketlerinden konuşmasından evlenme isteğinide hep dile getirirdi birgün buluştuk beni arabasıyla geldi aldı durumuda çok iyi işyeri vardı kendine ait sonra annesinin yanına götürdü tanıştık ama yukarı çıkmadık yıkanmış çamaşırlar vardı arkadşımın onu aldık arabadayken bana dediki benim evim bak şurası bende hımm güzelmiş dedim geçiştirdim dediki gelsene ben dedimki ya ben gelmeyim sen eve bırak kıyafetlerini gel bu ısrar etti ya gel ne olcak sanki senimi yiycem dedim tamam kpıya kadar geliyim ama içeri girmem bunun tepkisi busefer fazla oldu ben içeri girmedim tabi sonra surat astım dedi bana surat asma neden böyle yapıyosun bende dedim ben öylesine kadınlardan değilim daha tanışalı 2 gün olmuş sen beni evine davet ediyosun senin amacın ne neden böyle aşırı tepki verdin sen yanlış yoldasın felan derken ben iyice kızdım bu sakinleşti ben öfkeliydim bana dediki benimle evlenirmisin hayır dedim defalarca sordu hayır dedim sebebini sordu söyledim özür diledi dediki son kez soruyorum birdaha sormam benimle evlenirmisin hayır dedim gerçekten bidaha sormadı ama arkadaşlığımız devam etti 6 ay kadar zaman geçti birbirimize alıştık ama ben onunlayken asla hesabı tek o ödesin sadece bana hediye getirsin diye beklemedim benim durumumda iyi param var neyse evinde buluştuk televizyon seyrettik bişeyler içtik sonra dedim kalkalım geç olmasın tamam dedi evinönüne kadar getirdi beni sonra cebinden çıkardı bana para verdi bune dedim para dedi yüzüne fırlattım sen beni çevrende gördüğün hafif kadınlardanmı sandın ben o....pumuyum dedim arabadan indim kapıyı çarptım yüzüne bana son mesajında yaptığım şeyin kalbini çok kırdığını ve beni asla affetmiyeceğini yazmıştı sonra birdaha asla telefonlarıma cevap vermedi ben nerde hata yapıyorum olumlu olumsuz mutlaka cevaplarını bekliyorum

eee sen daha niye aradınki bu adamı görüşmeyi kesmişşin madem

Neden para verme geregii duyduki?
Bence sen ilk basta ben ne hata yaptim demek yerine,
Neden sana para vermek istedgini dusun.
Cok sacma bisey yapmis hata onda.

hayır yanlış anlaşıldı durum nişanlımdan önceydi ama ben nişanlımdanda ayrıldım hakeret ediyor küfürlü konuşuyor ailesi vurdum duymaz diye şuan hayatımda kimse yok haklısınız kafanızı karıştırdım şuan nişanlı değilim

Nişanlınız varken uyduruk hareketleri olan erkek arkadaşınızı düşünmek hatalarınızdan ilki.

İkincisi de, diğer arkadaşınızla oturup çılgın konular oluşturacağınıza bir dilbigisi kitabından "dahi anlamına gelen de" konusunu tekrar edin.

o dönemde belki öğrenciysen yardım etmek istemiştir. bende çok gururluyum bu konuda, sevgilim o kadar dil döktü sen çalışma kredi kartını ödeyim para lazımsa gönderirim falan filan, ne gereği var. neyin ne olacağı belli değil. birinden borç almak bile çok ekstrem bir durumdur bizim ailede, böyle büyüdük. o yüzden düşünceni çok doğru buluyorum. tek hatan aşırı sert tepki vermiş olman. güzellikle geri çevirebilirdin ben tavrını fazla sert buldum. zaten o da parayı almamana değil, yüzüne fırlatmana kırılmıştır.

bu arkadas dediginle nisan olayindan sonra yeniden mi gorusmeye basladin?

birisi 'kayinvali de' yazmis ya, gecen gordum, ne denir

hayır görüşmedim tabiki nişanlıykende nişanlımdan ayrıdıktan sonrada bu olay onlardan önce olmuş bir olay ve ben geçmişe yönelik nerde hata yaptığımı sorguluyorum yani neden böyle oluyor gibisinden

direk sadete gelseydin keşke.kafamız karıştı :) para verdiğinde o.... ben diye tepkin çok saçma.kendine o küfürü nasıl kullanabildin..kızıp redetseydin almasaydın ama bu bi ayrılık sebebi değil.adama bi ton laf etmişsin sonra sen aramışsın.ee madem o kadar atar yaptın sonra niye aradın

aybalakiz, ay pardon cingenfatma, gecmis gitmis bos ver, bi daha yapmazsn olur biter

Duâ et senden para almamiş. Öyle erkek sevgili veya nisanlida var.ama seni eve birakirken para vermesi saçma? ??Yada sen orayi tam yazmadin bunun bi öncesi vardır mutlaka! !!!Aranizda ne gectide size para verdi???

çünkü bir başka konuda kayın validesinden şikayetçi olan bayanın konusuna yorum yapmıştım ne alaka erkek arkadaşından bahsediyo burda orda nişanlısından denmesin diye

Eve girmem hafif kadin degilim diyorsn snra seni onun evinde televizyon izlerken buluyoruz? Parayi neden verdigini sormadin mi? Belki senin sandigin sey icin vermemistir. Ya da aranizda baska bir sey mi gecti ona hitaben vermeye kalkti?

Duâ et senden para almamiş. Öyle erkek sevgili veya nisanlida var.ama seni eve birakirken para vermesi saçma? ??Yada sen orayi tam yazmadin bunun bi öncesi vardır mutlaka! !!!Aranizda ne gectide size para verdi???

aramızda hiç bişey geçmedi harçlık olsun diye veriyorum insan sevdiğine haçlık vermezmi dedi bende yüzüne attım parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…