- 19 Ocak 2015
- 23
- 4
- 3
- 45
- Konu Sahibi cingenfatma
-
bu arkadas dediginle nisan olayindan sonra yeniden mi gorusmeye basladin?hayır yanlış anlaşıldı durum nişanlımdan önceydi ama ben nişanlımdanda ayrıldım hakeret ediyor küfürlü konuşuyor ailesi vurdum duymaz diye şuan hayatımda kimse yok haklısınız kafanızı karıştırdım şuan nişanlı değilim
birisi 'kayinvali de' yazmis ya, gecen gordum, ne denirNişanlınız varken uyduruk hareketleri olan erkek arkadaşınızı düşünmek hatalarınızdan ilki.
İkincisi de, diğer arkadaşınızla oturup çılgın konular oluşturacağınıza bir dilbigisi kitabından "dahi anlamına gelen de" konusunu tekrar edin.
aybalakiz, ay pardon cingenfatma, gecmis gitmis bos ver, bi daha yapmazsn olur biterhayır görüşmedim tabiki nişanlıykende nişanlımdan ayrıdıktan sonrada bu olay onlardan önce olmuş bir olay ve ben geçmişe yönelik nerde hata yaptığımı sorguluyorum yani neden böyle oluyor gibisinden
Duâ et senden para almamiş. Öyle erkek sevgili veya nisanlida var.ama seni eve birakirken para vermesi saçma? ??Yada sen orayi tam yazmadin bunun bi öncesi vardır mutlaka! !!!Aranizda ne gectide size para verdi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?