ERKEK ARKADAŞIM BANA HARÇLIK OLSUN DİYE PARA VERDİ :(

Eve girmem hafif kadin degilim diyorsn snra seni onun evinde televizyon izlerken buluyoruz? Parayi neden verdigini sormadin mi? Belki senin sandigin sey icin vermemistir. Ya da aranizda baska bir sey mi gecti ona hitaben vermeye kalkti?

yalnız değildik arkadaşlarımda vardı onun kız arkadaşıda vardı ben tek gitmedimki parayı niye verdiğini sordum insan sevdiğine harçlık veremezmi ya dedi bende arkadaşının yanında çarptım parayı suratına

onun kız arkadaşı vardı derken kız erkek karışıktık yani onu demek istedim konu karışmasın

Sen demin aybalakiz konusundaki degilmisin bravo iyi iyi senaryo yazmissin..

Ne desem bilemedim ki o defalarca evlenme teklifi etmiş kabul etmemişsn sonra evine gitmişsin eline para tutuşturmuş sen atmışsın nişanlı girdi bir de araya madem nisanlından ayrıldın nısanlını nıye karıstırıdn olaya değişik

Adam sana evlenme teklifi ediyor, sonra seni kız arkadaşıyla aynı ortama mı sokuyor? Anlatmadığın birşeyler var gibi geliyor bana. Yanlış mıyım?

Adam sana evlenme teklifi ediyor, sonra seni kız arkadaşıyla aynı ortama mı sokuyor? Anlatmadığın birşeyler var gibi geliyor bana. Yanlış mıyım?
orda belirttim sonradan zaten okumamışsın kız erkek karışıktı demek istedim yanlış anlaşılmasında dedim :)

fake paradır o
konun gibi....uff esir aldınız buray bu gece
eğlencelikler sizi...
bu gece konular aynen benimde havamı değiştirdi :) abi kardeşle birlikte olup pişman olan sonrada rüyamı anlattım size diyen üyeden sonra kafam yerinde değil.okudun mu o konuyu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…