- 25 Ağustos 2014
- 21.221
- 50.838
- 798
- Konu Sahibi cingenfatma
-
bu da fake, bu da gol degilBence bu iste bir is var, surekli olaylar degisiyor. Madem nisanlindan da ayrildin bu olayda nisanlinin ne onemi var da ondan bahsettin?
nickine uygun olmus, cingencearamızda hiç bişey geçmedi harçlık olsun diye veriyorum insan sevdiğine haçlık vermezmi dedi bende yüzüne attım parayı
HAKLISINIZ VALLA gulmekte kayinvalide yazan belkide bendim çünkü turkcem iyi değil ve ben yazarken yardim alıyorum google denbirisi 'kayinvali de' yazmis ya, gecen gordum, ne denir
Eve girmem hafif kadin degilim diyorsn snra seni onun evinde televizyon izlerken buluyoruz? Parayi neden verdigini sormadin mi? Belki senin sandigin sey icin vermemistir. Ya da aranizda baska bir sey mi gecti ona hitaben vermeye kalkti?
komik mi ki o ifadeyi kullandin?çünkü bir başka konuda kayın validesinden şikayetçi olan bayanın konusuna yorum yapmıştım ne alaka erkek arkadaşından bahsediyo burda orda nişanlısından denmesin diye
Muge anlinin KK versiyonuyuzbu da fake, bu da gol degil
yalnız değildik arkadaşlarımda vardı onun kız arkadaşıda vardı ben tek gitmedimki parayı niye verdiğini sordum insan sevdiğine harçlık veremezmi ya dedi bende arkadaşının yanında çarptım parayı suratına
kimin yazdigini hatirlamiyorum ama 'pes' demisimdirHAKLISINIZ VALLA gulmekte kayinvalide yazan belkide bendim çünkü turkcem iyi değil ve ben yazarken yardim alıyorum google den
yalnız değildik arkadaşlarımda vardı onun kız arkadaşıda vardı ben tek gitmedimki parayı niye verdiğini sordum insan sevdiğine harçlık veremezmi ya dedi bende arkadaşının yanında çarptım parayı suratına
orda belirttim sonradan zaten okumamışsın kız erkek karışıktı demek istedim yanlış anlaşılmasında dedim :)Adam sana evlenme teklifi ediyor, sonra seni kız arkadaşıyla aynı ortama mı sokuyor? Anlatmadığın birşeyler var gibi geliyor bana. Yanlış mıyım?
bu gece konular aynen benimde havamı değiştirdi :) abi kardeşle birlikte olup pişman olan sonrada rüyamı anlattım size diyen üyeden sonra kafam yerinde değil.okudun mu o konuyu canımfake paradır o
konun gibi....uff esir aldınız buray bu gece
eğlencelikler sizi...
aynen çünkü ben anlatması çok uzun olmasın diye kısaca olaylara değinmek istedim konu sapıttı gitti :)bu gece beyin fırtınası yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?