- 20 Ocak 2010
- 48.779
- 188.513
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi cingenfatma
-
aramızda hiç bişey geçmedi harçlık olsun diye veriyorum insan sevdiğine haçlık vermezmi dedi bende yüzüne attım parayı
bence o konunun sahibiyle bu ayni dallama..bu gece konular aynen benimde havamı değiştirdi :) abi kardeşle birlikte olup pişman olan sonrada rüyamı anlattım size diyen üyeden sonra kafam yerinde değil.okudun mu o konuyu canım
bu gece konular aynen benimde havamı değiştirdi :) abi kardeşle birlikte olup pişman olan sonrada rüyamı anlattım size diyen üyeden sonra kafam yerinde değil.okudun mu o konuyu canım
yok onu okumadım o yüzden artık çoğu konu insanlara hikaye rüya gibi gelebilir ilginç bende düzgün yorum yapmaya çalışmıştım ama olmadı malum saat gece 3:43bu gece konular aynen benimde havamı değiştirdi :) abi kardeşle birlikte olup pişman olan sonrada rüyamı anlattım size diyen üyeden sonra kafam yerinde değil.okudun mu o konuyu canım
sen sapitmis olmayasin?aynen çünkü ben anlatması çok uzun olmasın diye kısaca olaylara değinmek istedim konu sapıttı gitti :)
hayır yanlış anlaşıldı durum nişanlımdan önceydi ama ben nişanlımdanda ayrıldım hakeret ediyor küfürlü konuşuyor ailesi vurdum duymaz diye şuan hayatımda kimse yok haklısınız kafanızı karıştırdım şuan nişanlı değilim
Gecmis olsun canim.. uyu sen, fake'lerden biri iste, salliyorÜlser var diye kalktım uyuyamadım yine burata baktım beynim gitti bu sefer de kaç kişiler ne olmuş nişanlı evli barklı kızlı erkekli paralı
Fake diyomBu üye erkek diyenler el kaldırsın...
bi gecede evlenen mi aldatan mı boşanan mı para veren mi alan mı sevilen mi dövülen mi bi sürü olay oldu.ülserin bu olayların yanında masum kalırÜlser var diye kalktım uyuyamadım yine burata baktım beynim gitti bu sefer de kaç kişiler ne olmuş nişanlı evli barklı kızlı erkekli paralı
yok onu okumadım o yüzden artık çoğu konu insanlara hikaye rüya gibi gelebilir ilginç bende düzgün yorum yapmaya çalışmıştım ama olmadı malum saat gece 3:43
hikayani bir de sana ben anlatayım;
erkek arkadaşın çıkmanızdan 2 gün sonra çok ucuz bir oyunla (sözde annesinden çamaşırlarını alıp eve bırakması gerekiyor gibi) sizi evine götürmeye çalışmış, siz gelmem deyince 2. ucuz oyun olarak "korkma yemem seni" gibisinden gaz vermeye çalışmış, kapıya kadar gelipte içeri girmeyince kendini üste çıkarmak için öfkelenmiş, senin öfkelenmen üzerine de inandırıcı olsun diye "benimle evlenirmisin" diyerek 3. ucuz oyununu oynamış.. sonrasında reddedilmiş olmanın kompleksiyle inat edip (sen mi yaman ben mi yaman tarzında bir inat) işi zamana bırakma oyununu oynamış, bu zamanda da sana şirin görünmeye çalışmış, hatta şirinliği o kadar abartmış ki gereksiz yere çıkarıp para vermeye kalkmış, sen buna ağzının payını verince de anlamış ki " her kuşun eti yenmez " ve OYUNU BİTİRMİŞ !!
geçmiş olsun akıllı kız
Gecmis olsun canim.. uyu sen, fake'lerden biri iste, salliyor
Vay be! Agir konustun haaynen çok zeki bir bayansın şu yorumlardan en zekice olan yorumu sen yaptın teşekkürederim yorumun için konu burda kapanmıştır
aynen bende bunu dedim.insan o küfürü kendine nasıl eder.o...bile kendine o...demez derler ya o hesapİyi de adam sana para verince konuyu hemen neden or*spu olmaya getirdin ki? Öyle olmak için n'apman gerektiğini biliyorsundur muhtemelen.
Yani nerden geliyo bu kompleksin suyu.
bence o konunun sahibiyle bu ayni dallama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?