erkek arkadaşım beni kandirdi

hic karisma bnce ne desende kiz bildigini okuyacak..sen onları kiskaniyosunda bunu yapiosun diye dusunecek..varsa bi yanlis kendisi görsün. .ztn bu kdr yalvar yakar olmus onu ortada birakan birine,annesine kdr aramis,onunda karakteri belli.

O nasil bir kizmis oyle annesini arayip oglun benim bekaretimi bozdu benimle evlenmesi lazim mi demis...
Masallah nasil bir cesaret o oyle insan yerin dibine girer kiz masallah anneyi ariyor..
Boyle durumlar olsa bile genelde kizin ailesi araya giriyor... Hayret ettim.

Neyse.. Soyleme isteginiz bana bosatmak istediginiz icin gibi geldi..
Cocuk surekli diyormus bosancam fln diye sizde inanmissiniz hmmm ben kiza ulasayim bari bosanmalari cabuk olsun fln hesabi gibi geldi..
Zorla kimse kimseyle evlenmez.. Hadi oyle oldu diyelim zorlama bir evlilikten zor bosanir zaten..
Numarani degistir hayatina bak dahada telefonlarina cikma.. Karisi onu bosamaz kotu kadin sen olursun.

cok mantıklı. .bnde kuskulandim simdi

Annesinin kriterlerine uymadığınız için sizle evlenmeyeceğini söylediği an yolunuza baksaydınız tüm bunları yaşamazdınız. Kendiniz etmişsiniz...

Bence sen kandırılmaya da çok müsaitmişsin be güzelim. Adam evlenmiş. Hala yalan dolan sana döneceğim seni seviyorum ayakları yapıyor ve sen bu insanla görüşüyorsan. Kes at artık.

ben dalga geçin diye yazmadım bunları.Siz yaşamadığınız için bilemezsiniz.kandırdı derken evlilik vaadiyle kandırdı demedim ben size sanki hayatında tek ben varmışım benim için ölüyor bitiyor bensiz kötüymüş gibi davrandı.beni ikna etmek için elinden geleni yaptı hep.o kadar ağzı laf yapan birisi ki kanmayan olmaz.çok iyi aşık numarası yaptı bana.bir dediğimi iki etmedi.her kötü anımda yanımda oldu.her derdimle ilgilendi ama sonra böyle bir şey çıktı.ben inanamadım benim tanıdığım sevgilim bunları yapmazdı yapamazdı.onun şokuyla yazıyorum şu an bunları.o böyle biri olamazdı.ben ona çok güvenmiş inanmıitım.

Yaşadıkların çok zor şeyler .kıza kesinlikle söylemelisin o da kandırılmış durumda ve mümkünse kimse bu adamla evlenip de hayatını zehir etmesin bu kadar iyi rol yapan insandan bir şey bekleme ,unarım hakkında hayırlısı olur

Erkekler bu kadar net işte.
Ne diye değişebileceğini düşündün ki?
Evlenmeyeceğini söylemiş adam.
Kabullenmen lazımdı.
Artık ağlamanın faydası yok.
Dürüst çocukmuş zaten başından beri.

Benim anlam veremediğim adam zaten sizden ayrılıyor ve size diyor ki annem beni başkasıyla evlendiriyor.
sonrasında size tekrar dönüyor.siz deneme tahtasımısnız.oadamı değil hayatıma sokmak adını dahi anmam.
Dürüst çocukmus sürekli size olmayacağını ve birşeylerin hayatında olduğunu ifade etmiş sizde hep saf ayağına yatmışınız.

geçmiş olsun,bence bundan sonra rahat bırakın o aileyi.

Sen kac kendini kurtar kizla yuz goz olmana gerek yok basina bela acma

Az birazcık daha uyanık olsan olurmus

o kızla mecruren evlendiğini hiç sanmıyorum.güle oynaya isteye isteye evlendiğine eminim.yoksa 3 yıldır berabermiş kızla da.bu 3 yıl içinde bir yolunu bulur kızın ondan ümidini kesmesini sağlardı.bu 3 yıl içinde kıza umut verdi ki kızda bunu bırakmadı.yoksa hangi kız istenmediğini bile bile 3 yıl bir adamın peşinden koşar ki

Yok kiza yillardir para gonderdim sussun diye birakmadi pesimi bilmemne ben seni sevyrdum bu olay olmasaydi seninle evlenecektim diye hala bir de yalan atti.allahindan bulsun diyorum ben soylemesem de nasil olsa bir gun bunun cezasini cekecek bir sekilde.o kizla mutlu olsa hala baskalarinda arayis icinde olmazdi.demek ki yanlis karar aldigini dusunuyor hangi erkek evliliginin daha ilk gunlerinde esi yanindaykrn bilr hala eski sevgilisini arar eski sevgilisinle hala gecmisi sorgular.allah nasil bilirse oyle yapsin.onunla iyi ki olmamis benle evlenseydi de baskalariylq yine boyle aldatacakti.allah beni kurtardi ondan.allahin sevhili kuluymusjm.

Bu adamdan kurtulduğuna şükret.
Evlendiği insana bile kim bilir neler yapacak.
Bu arada kıza anlatma meselesine gelince ben kesinlikle anlatırdım.

Ruh Sağlığı yerinde değil... Sen Kurtulmaya bak.. Söylediklerinin Hepsi yalandır.
Çift Başlı Pis Sapık...

Şu an nişanlanıyorum diyen birisi ile sonrasında konuşan biri olarak, bile isteye o kızı sen de kandırmış olmuyor musun? Hangi yüzle kıza gidip bu adam ikimizi de kandırdı diyeceksin.

Bir dakika düşünmeden kıza elimdeki kanıtları gönderir ve herşeyi anlatırdım. Sonra da tel. no ve iletişim bilgilerimji değiştirir bir daha asla görüşmezdim. 3 seneni çalan bir adamdan bahsediyorsun. Seni açık ve net kandırmış. Ondan artık umudu kes, boşansa falan diye bekleme zaten bu saatten sonra hiçbir şey olmaz ondan...Herşeyi anlatmak yapılacak şey bu.

uzak dur ve sukret kurtulduguna..önünde sonunda cikar yanına kalmaz allahindan bulsun adam nefes aldikca yalan söylüyor..izuni kaybettir bence ilerde başına eksimesin..

3 senede kızında farketmiş olma ihtimali var bence.
Bu adam ciddi yalancı, uzak durun bence. Söylemeyin.
Birde evlenemeyiz vs yol yapmış sürekli neden devam ettiniz ki?
Bu saatten sonra hiç muhatap olmayın bence. Boşanacakmiş sevmiyormuş, aile baskısiymış hikaye bunlar.

ahahahhahaha
bu ne beee
daha yaratıcı olabilirdin :)
ya da erkek arkadaşın daha yaratıcı olabilirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…