erkek arkadaşım beni kandirdi

kırmızıyla işaretlediğimiz kısımlara tekrar bakın konu sahibi. bunu diyen erkekle devam etmişsiniz hep.

ne diyeyim şimdi size.

Evlenemeyiz dediği anda ayrılacaktın , bu cümle her şeyi özetlemiş seninle bir geleceğin olmadığına dair, her söylenene bu kadar inanmayın kızlar babanızın oğlu değil karşınıdaki ailemize bu kadar tölerans tanımıyoruz kalmış elin oğluna.. Son olarakta evli olduğu kıza herşeyi anlatırdım senin üç yılını almış, yalancı ödesin bedelini kimsenin kızıylada oynamasın ..

siz öğrenince kız için neler söyledi hatırlayın bakalım,
anlatınca belki bu kez de sizin için hikayeler uyduracaktır
zaten defalarca taviz vermiş
değersiz bir adam için fazlasıyla zamanınızı boşa harcamışsınız
hala görüşüyor olmanızla son hakkınızı da kullandığınızı düşünüyorum
kendinize gelin ve bu adamı hayatınızdan çıkarıp atın artık
o kadar basit bir adam ki bir gün çocuğu olacak o da benim değil diyecek yahu!

anlat bence. hatta imkanın varsa kıza mail yaz uzun uzun ifşa et ne varsa. sonra da unutup yoluna bakmaya çalış. benim başıma gelse böyle yapardım.

Seni cok iyi keklemis hala da keklemeye devam ediyor o kızla da gayet isteyerek evlendigine de eminim. Sorarim hangi kiz bekaretimi kaybettim diye tehdit eder yok annesine anlatmismis bi kere oğlunu kendi istedigi biriyle evlendirmek gibi bağnaz düşünceli bir insan bekaretini kaybetti diye o kizla evlendirmez canim der ki hatta erkektir yapar ya da baskasinin yapmadigi ne malum der.
Erkek arkadasin cok iyi oynadigini saniyor ne annesinin ne de kizin durumdan haberi yok bile. Hala senden faydalanmaya calisiyor aman deyim tüm iliskini kes onunla icin rahat edecekse de kizi ara herseyi anlat oyle kes. Gerci erkek arkadasinin kiza binbir yalanla seni kotuleyecegine eminim aman ne halleri varsa gorsunler sonrasinda boşver.

Adamın annesi kapalı gelin arıyor ama oğlunun birlikte olduğu kızı da gelin olarak kabul ediyor. Oooo ironi, alırım bi dal

Doğulu degil tokatli evlendigi kiz da adanali ama aslen tokatli dedi ama o da yalan.3 yil boyunca bir de hep uzuluyor gibi davrandi morali bu yuzden bozukmus gibi davrandi.bana bin tane surpriz yapti hep yalanmis iste.ben nereye gitsem kiziyordu kiskaniyordu kiyafetlerime karisiyordu.soz ver bana dikkatli olcksn her zaman diyordu.evlenecegi zaman bile sen benim herseyimdin kilina zarar gelse oldururum herkesi bilmemne.kendi zarar verdi aptal.

Bir daha konuşma bu adamla. Şayet aramaya devam ederse de tehdit et, tüm mesajları eşine ve ailene gönderirim beni artık rahatsız etme de. Kadınla konuşmana da gerek yok, senin meselen değil çünkü o. Belki bildiği halde susuyor, bilemezsin ki. Sen boşver, kandırmış evet ama sen insanlığından bir şey kaybetmedin, kendisi nasıl biri olduğunu göstermiş oldu. Hiç canını sıkma. Allah'ın yine sevdiği kuluymuşsun ki bu adamla evlilik aşamasına gelmemişsin. Şükret.

Rica ederim, sene olmuş 2014 ya. Bekaretle kız oğlanı nasıl tehdit edecek, oğlan kızı tehdit etmiştir bilakis "Babana söylerim" diye. Şu devirde hâlâ gözünüz bu kadar kapalı olmasın, karşısındaki Brad Pitt olsa bile insan bir mantık süzgecinden geçirir.

Sizi zamanında tehdit etmiş ayrılmayın diye, karısına söylediğinizde belki bu sefer tehditlerini hayata geçirecek. Göze alıyorsanız söyleyin tabii, ben o kadının yerinde olsam bilmek isterim.

Tanidigim birine benzettim de o yüzden sordum. Ayni anda 2,3 kizi oyalayip evli olan biri vardida bi arkadasimin sevgilisi. O da 33 yasinda ve polisti. Ama o dogulu.

önce türkçe yazmasını öğren sonra da adam sana başka kızla evleneceğim diyor sen buna rağmen devam ediyorsun nişanlanıyorum diyor halen yazıyorsun birazda sorun sende oğlan parmağında oynatmış seni açık göz olsaydın

Gülmekten yazamadım yarım saat yaa. Çocuk açık açık seninle evlenemem başkasıyla evleneceğim demiş zaten en başta, neyin kandırması ki bu? Sen kendi kendini kandırmışsın maalesef. Geçmiş olsun.

Ben olsam anlatmazdim.

Adam sana seninle evlenemeyecegini soylemis zaten en basta bu lafi soyleyebilen insan istedigi kadar askindan gebersin ama sittirsin gitsin.

Arada nisanlanmis ayrilmis. Sonra evlenmis. Birak kiz anlasin adamin pislik oldugunu.

Bi de komiksin ya.
-Senle evlenemem annem kapali istiyo.
-kapanirim askim.

Annenin lafiyla hareket ediyosan yuru git demeyi beceremeyen insansin sensin. Bu hayatta yasayacaklarin icin hic kimseyi suclama e mi.

Kaç kızım kaç çocuktan.
Benim de eski sevgilim başka bir kızı istemeye giderken bile kapımın önünde ağlıyordu, evlendi bir süre ses yok sonra kısa süre evli kaldı boşandı olan evlendiği kıza oldu, tekrar kapıma dayandı.
Böylelerin Ahlak anlayışı farklı, seni çok sevseydi evlenmezdi bunu aklından çıkarma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…