Erkek arkadaşım benim cebimden geçiniyor..Sinirlerim çok bozuk... Yardım edin bana

canım yapma yaa eminim elini sallasan ellisini bulursun
dünyada adam mı kalmadı da bunu çekiyorsun
üstelik 35 yaşındaymış yani bi çok erkek o yaşta evlenmiş çocuğunu üniversiteye hazırlıyor
evine hatta anne babasına bakıyor oluyor
he mühim olan ayda 10 milyar kazanmış 100 milyon kazanmış değil
mühim olan gidersin bi cafede oturur karşılıklı çay içersin ama yine mutlu olursun
madem paran yok uzak dur kardeşim o zaman
kimse eşitlik fln demesin bana şimdi
erkekler kızları azcık bakımlı olmadı mı hemen soğuyorlar ya
hergün aynı kıyafeti giy saçına başına bakma bi karış dip boyan çıksın makyajsız gezin yanında bak bakalım bi daha dönüp bakıyor mu sana
onlar da şuraya gidelim dediğinde cebinden orasının parasını hazır etmesi gerektiğini bilmeli
ha ortak olursun orası ayrı ama niyet olarak kendi ödemesi taraftarı olarak önermeli yani en başında
ben olsam canını çıkartmadan bırakmazdım bu adamı enayi kimmiş görsün
çık alışverişe dalga geç bence
aşkım bana şunu alsana bunu alsana fln yap
canım şunu çekiyor hadi yiyelim aaa cüzdanımı unutmuşum tüh sende var mııı
de
büyük ihtimal yapmıcak dediklerini ama en azından hıncını almış olursun
gözünün açıldığını anlar
ve birazCIK GURURU varsa kendini toparlar yoksa baybay ya sana erkek mi yok güzelim ya bas tekmeyii totosunaa

doc ne güzel yazmışsın.evet bence de yüzsüzlüğe vur bakalım ne olacak,tepkisi nasıl..aynen katılıyorum docun söylediklerine.hem ayrılacaksan da anlasın nedenini.anlasın ki maymun gözünü açtı(ifade için pardon ama laf böyle işte)

canım zaten aşık değilmişsin mantık evliliği yapmayı düşünüyomuşsun ben böyle biriyle evlenmenin pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum bence paranın lafı bile olmamalı tabii ki mesela cafeye gidersiniz yeri gelir sen ödersin yeri gelir o öder sonuçta sen de onun sırtına dayanmak istemezsin ki benim bildiğim erkekler ödetmek istemezler bu konuda gururlu olurlar ama o tam tersi olmuş nasıl hep o ödese hesabı kendimizi borçlu gibi hissediyosak karşı taraf da öyle olmalı bence bu ne hep sen hep sen olmaz kii.. hem bence onun yaptığı da yüzsüzlük açık açık yüzüne söylüyomuş yani şu senden olsun bilmemne ayıp yani lmaz: bence sen de onun gibi yap bakalım ne dicek hadi sinemaya gidelim şu filmi de merak ediyorum ama yanımda o kadar yok bu kez de senden olsun falan de hem belki anlar bazı şeyleri de utanır yoksa hiç üzülmeye bile değmez canım yaa kimbilir karşına aşık olabileceğin biri çıkar daha da mutlu olursun opuyorumnanaktan

Kimsem yok deyip sizi kullanmasına izin vereceğinize, hakikaten kimsesiz kalıp kafanızın rahat olduğu bir yaşamı yeğlemeniz gerekiyor bence.
Bu kadar zayıf olmayın.
Hayatınızda birisi varken mutsuz olmak mı, yalnızken mutlu olmak mı?
Tercih izin.

heyytt bee erkeğe bak..
koçum benim..
ekmeğini taştan çıkarıyor resmen..
valla kızma canım benim ama inan söyleyecek laf bulamadım..
ben kesinlikle idare etmezdim böyle bir adamı...
özgür bırakırdım ki yeni kazanç kapıları bulsun kendine.....
zaten mantık evliliği demişsin ama bu mantığa da ters gelmeye başlamışş

o utanmaz güzelim utanmaz.10 kere ben versem bi kerede elini cebine atmaz.kesin kararımı verdim zaten.biran önce ayrılıcam.olucak iş değil..adam olayı iyice yüzsüzlüğe vurdu.bu sabahta aynı soruyu sordum.ne yiycez canım dedim.ne bilim sende yokmu bişeler diyo.arkamı döndüğümle mutfağımı karıştırıyo.yok böyle gitmez.ayrılıcam..artık kesin kafama koydum..lmaz:

Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Öyleyse ohhoo iyi yere kapağı atmış valla..

Bu arada bu zamana kadar senin bu durumu hiçbir şekilde ona yansıtmaman ne bileyim bir laf bile sokmaman da garip..Sonuçta yabancı değil sevgilin..İnsan gün gelir, bende yok hadi bakimm pamuk eller cebe biraz da bana harca:))) falan filan da der yani..

Çok çekingen gördüm seni?

aynı evde yaşamıyoruz.ben firma yetkilisiyim.ve mutfağımda var.bide iş yerimde oluyo bu olaylar.ben en ufak bişey söylesem,o benden çok bağırır.ben kavgayla ayrılmak istemiyorum.bu işin kolay yollarıda var.hiç onunla tartışmaya bile girmiycem artık.
kestirip atıcam.uğraşamam..lmaz:

uğraşma yeterince ve fazlaca yılların kalitesiz bir adamla geçmiş bas tekmeyi ne hali varsa görsün ,pis parazit​
alsanaalsanasmile

Neden bu derdini erkek arkadasina acikca anlatmiyorsun?
Neden rahatsiz oldugunu belli etmiyorsun?
Neden kücük düsürüyorsun bu kadar kendini? Anlamadim dogrusu.
Ondan sonrada burada yakin dur, ne fayda...

uğraşma yeterince ve fazlaca yılların kalitesiz bir adamla geçmiş bas tekmeyi ne hali varsa görsün ,pis parazit​
alsanaalsanasmile

aynen öyle.:umursamaz:

amann kızlar.canımızı kimsenin sıkmasına izin vermeyelim.bu hayat bizim...

diyorum ve noktayı koyuyorum.şu ana kadar bana yazan destek olan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum..gerçekten sizinle konuşmak çok iyi geldi.iyiki varsınız..:enbuyukkk:

konuyu baştan sona okudum süpersin işte bu tebrik ederim ne o ya...sende ne varsa bilmem ne

canım zaten aşık değilmişsin o zaman niye hala seni kullanmasına izin veriyosun ki bitir

hiç uzatma salla gitsin iyi dayanmısın bu tip insanlar asla düzelmez sen buna senin bu deveden bir kıl bir kıldır tavrına sinir oluyorum desen o anlamaz çünküişine gelmez en iyisimi hiç ugrasma sallaaaa kaydirigubbakcemile2

böyle erkeklere gıcık oluyorum.
benim erkek arkadaşım yemek hesaplarını benimde ödemem gerektiğini söylemişti.
sonra ayrıldık.
cimrilerle hayat geçmez
.

böyle erkeklere gıcık oluyorum.
benim erkek arkadaşım yemek hesaplarını benimde ödemem gerektiğini söylemişti.
sonra ayrıldık.
cimrilerle hayat geçmez
.

aynen canım..ben bunu tanıyana kadar böyle bişi bilmezdim yaa..konusu açıldı bi gün sordum bana diyoki çalışmayan kadınla benim ne işim olur.hayat müşterek.ikimizde yükü alıcaz diyo.inanamadım yaa duyduklarıma.yanlız zamanla yolunmaya öyle alışmışımki şimdi durdurulamaz haldeyim.ne enayiymişim ben..o yüzden tartışmanında bi anlamı yok.ufak hesaplara girerek ayrılmak istemiyorum.drek kestirip atıcam.

arkadaşlar ben bu taavizi sadece çevremde pek insan olmadığı için verdim.
yanlızlık çok kötü bişey.insan denize düşünce yılana sarılıyo.
ben yaptım. benim yaptığım hatayı başkaları yapmasın isterim.
biz bayanlar dünyadaki en güzel ve en zarif varlıklarız.

güzelliğinizi ve içinizi sadece kıymetinizi bilecek olanlara açın..
hayatınızı heba etmeyinn..
ömrünüzden yılları başkasının eline vermeyinn..
değmeyecek kimse için vakit harcamayın.
ve en önemlisi kendinizi öyle sevin öyle sevinki
kimsenin sizi incitmesine izin vermeyin...

ben bunları geç öğrendim ama temiz öğrendim :)

hepinizi çok seviyorum...

tülayy...

mektup gibi oldu :) idare edin sempatiksalakcinni​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…