arkadaşlar ne zamandır hep sinirlerimi bozan bi konu bu. nolur bana bi fikir verin.erkek arkadaşım ailesine gelince parasını esirgemiyor.bana gelince (ki ondan hiç bir şekilde bişey istediğim yok) hergün benim cebimden geçiniyo.iş yerlerimiz birbirine çok yakın.her sabah kahvaltısını bende yapıyo.öğlen kendi yeriymiş gibi işyerimin tüm nimetlerinden yararlanıyor.daha bu sabah bugün haftasonu naparız dedim.bakalım belki erken çıkabilirim.nasılsa sinemalar senden dedi.ben ona böyle bi söz vermediğim halde...daha dün sabah gene aynı şekilde sinirimi bozdu.önceki gün yarın kahvaltıda poğaça yiyelim dedim.tamam dedi.ertesi gün sabah aradı.kahvaltı ne yiycez canım dedim.NE ALIRSAN ONU YERİZ dedi..öyle zoruma gidiyoki anlatamam.büyük küçük ne kadar koparırsam KAR diyo sanki.daha dün iş çıkışı yeğenine kaban aldı.okadar para verip.ben bankaya para yatırıodum.elimde parayı görmeye görsün.BORÇ ALABİLİRİM dedi.şaka yapıo gibi gösterio kendini ama malesef şaka değil bu senağlamaağlıycam hırsımdan.ben bu sorunu nasıl çözücem yaaaaaa..senağlama onu kırmakta istemiorum.ama git gide soğuyorum ondan .. hiç söyleyebilirmi bi erkek kız arkadaşına ne alırsan onu yeriz diye yaa...hiçmi utanmıyo beni soğutucaanı düşünmüyoo ...bu böyle ne kadar daha devam edicek..zaten aşık değilim.mantıkla evleniceğim bi ansan.her haline alıştım onun.senelerdir beraberiz.ufak tefek olsa inanınki hiç gözüme batmaz böyle şeyler ama artık her gün her gün.çok boğuluyorum.Evlendikten sonrada bundan beter olur diye düşünmeye başladım.noolur bi akıl verin..naapiim ben yaaasenağlama okuduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar
canım zaten aşık değilmişsin mantık evliliği yapmayı düşünüyomuşsun ben böyle biriyle evlenmenin pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum bence paranın lafı bile olmamalı tabii ki mesela cafeye gidersiniz yeri gelir sen ödersin yeri gelir o öder sonuçta sen de onun sırtına dayanmak istemezsin ki benim bildiğim erkekler ödetmek istemezler bu konuda gururlu olurlar ama o tam tersi olmuşnasıl hep o ödese hesabı kendimizi borçlu gibi hissediyosak karşı taraf da öyle olmalı bence bu ne hep sen hep sen olmaz kii.. hem bence onun yaptığı da yüzsüzlük açık açık yüzüne söylüyomuş yani şu senden olsun bilmemne ayıp yani lmaz: bence sen de onun gibi yap bakalım ne dicek hadi sinemaya gidelim şu filmi de merak ediyorum ama yanımda o kadar yok bu kez de senden olsun falan de hem belki anlar bazı şeyleri de utanır yoksa hiç üzülmeye bile değmez canım yaa kimbilir karşına aşık olabileceğin biri çıkar daha da mutlu olursun opuyorumnanaktan
o utanmaz güzelim utanmaz.10 kere ben versem bi kerede elini cebine atmaz.kesin kararımı verdim zaten.biran önce ayrılıcam.olucak iş değil..adam olayı iyice yüzsüzlüğe vurdu.bu sabahta aynı soruyu sordum.ne yiycez canım dedim.ne bilim sende yokmu bişeler diyo.arkamı döndüğümle mutfağımı karıştırıyo.yok böyle gitmez.ayrılıcam..artık kesin kafama koydum..lmaz:
Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Öyleyse ohhoo iyi yere kapağı atmış valla..
Bu arada bu zamana kadar senin bu durumu hiçbir şekilde ona yansıtmaman ne bileyim bir laf bile sokmaman da garip..Sonuçta yabancı değil sevgilin..İnsan gün gelir, bende yok hadi bakimm pamuk eller cebe biraz da bana harca:))) falan filan da der yani..
Çok çekingen gördüm seni?
uğraşma yeterince ve fazlaca yılların kalitesiz bir adamla geçmiş bas tekmeyi ne hali varsa görsün ,pis parazitalsanaalsanasmile
aynen öyle.:umursamaz:
amann kızlar.canımızı kimsenin sıkmasına izin vermeyelim.bu hayat bizim...
diyorum ve noktayı koyuyorum.şu ana kadar bana yazan destek olan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum..gerçekten sizinle konuşmak çok iyi geldi.iyiki varsınız..:enbuyukkk:
zıkkımın kökünü yesin :mymeka:
böyle erkeklere gıcık oluyorum.
benim erkek arkadaşım yemek hesaplarını benimde ödemem gerektiğini söylemişti.
sonra ayrıldık.
cimrilerle hayat geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?