Erkek arkadaşım benim cebimden geçiniyor..Sinirlerim çok bozuk... Yardım edin bana

benimki onun doğumgününde bile ben yemek ısmarlıcakken kendisi ödedi beni deli etti :mymeka:
çok mahçup oldum :kedi:

ya erkekliğin de bir şerefi onuru var yaa.. bu ne böyle... tamam hesap kitap yapılmaz senin benim olmaz aşkta sevgide dostlukta ama burda hep senin hep senin.. eee nereye kadar... walla benim sevgilim de parasi yoksa bana söler.. aşkım paran varsa yapalım yoksa bende yok ona göre der.. ama onda varsa ohooo hayatta elimi cebime attırmaz.. kızar bağirir.. onda varsa ben kuruş harcayamam. ama çalişan bir erkeğe bunu hiç yakıstıramadım walla

ben sevgilimleyken bişi yediğimiz ettiğimizde hep elimi cebime atarım
o zaten ödetmek istemezse dur dur fln der elimi çektirir öder
arada bir uçuk hesaplar olmayınca ben öderim 10 kere o ödüyorsa 1 kere ben öderim
farklı zamanlarda yiyecek bişeyler alıyorsak kantinden fln da kendim öderim o daha önce yemişse fln
bence böyle olmalı hep o ödeyince de rahatsız oluyorum
onu kullanıyormuşum gibi geliyor o da öyle hissetmesin isterim hem
erkekler dikkat ediyorlar bence birazcık da olsa en azından tepkine bakıyorlar
yoksa ödetceklerinden değil
ama bu çocuk aşmış kendini dicek bişi bile bulamıyorum kurtuldun mu ondan canım?

erkek dediğin mutlaka hesabı öder..ödeyecek durumu yoksa da bir bayan bir erkek sırayla ödeyebilir...ama sürekli bayana yüklemek..erkekliğe uygun değil bence...ben hesap hiç ödemem...ve tabi ki bu ilişkiyle alakalı..bilmiyorum..böylee erkekler çok iticii...

Çok anormal bi durum kesinlikle taviz vermeyin, olması gereken bayan ve erkeğin ya eşit ya da erkeğin ağırlıklı ödüyor olması. iki taraf da kendini kullanılmış hissetmemeli, yani o denge doğal olarak sağlanıyor zaten. atıyorum bir buluşmada yemeğin parasını erkek ödüyorsa, sonrasında içilen kahvenin parasını bayan ödemeli, en azından ben buna dikkat ediyorum. biraz empati yapmak lazım ben şahsen erkek olsam maddi durumum çok çok iyi olmadığı sürece herşeyi de ödemek istemezdim, en azından kız da arada ödesin ya da en azından ödeme girişiminde bulunsun isterdim. ama bayanın daha çok para ödemesi hakkaten çok kötü, açıkçası seven bir erkek asla böyle bir şey yapmaz, hiç canınızı sıkmayın ve bu işe bir son verin, inanın sizi hak etmiyor.

valla canım bu nasıl mantık ya anlamadım ben, senin mantık evliliği anlayışın bu mu, mantık evliliği dediğin efendi, terbiyeli, nazik, seven sayan, maddi olarak ortalama yada yüksek standartlarda olan biriyle evliliktir, seninin ki bu tanımların hiç birisine uymuyo
hani nerde mantık
bilmiyorumkismile

Aklıma Temel Dursun fıkrası geldi
Temel Dursunla ne zaman bir yerde yemek yese bir çay içse hep Dursuna hesabı ödetiyormuş
Bundan sıkılan Dursun Temele bir oyun yapıp hesabı Temele ödetmeyi düşünüyormuş
Birgün Temeli aramış:
_ula temel benimle bir akşam yemeği yemek ister misun
Temel:
_ula tursun istemem mi sofrayi hazurlarsun akşama ordayum -tatlicadiarzu-
sizinkide o meseleye dönmüş bide mantık eviliği yapıcam diyosun mantığınız onaylıyomu bu durumu

10 seferde 1 sefer neredeyse hiçe denk geliyor boshayallersmile sanırım sen pek harcamıyorsun

öle canım ama ödetmiyor napiim :)
hatta ilk çıkmaya başladığımızda hiç alışamamıştım bu duruma
aç mısın fln diyor mesela karnım gurulduyor ama o ödemesin diye tokum diyordum
bildiğin deli gibi kilo vermiştim ne güzel =))
ben de bi süre sonra ısrar etmekten vazgeçtim
her seferinde elimde param olur ama kasada
elimi ittirmezse fln yada dur aşkım ben vercem fln diyor bazen öle demezse hemen atlıyorum
ama o zaman da kendi hesabımı ödeyebiliyorum sadece kafamçokkarıştı
bana zengin koca lazım galiba bi de evlenince alışverişim fln düşünemiyorum bile

tülaycığım son durum ne yakandan atabildinmi yoksa adamı halen besliyormusun

tülaycığım son durum ne yakandan atabildinmi yoksa adamı halen besliyormusun

kurban bayramında görücüye cıkarcak ablası tosununu :roflol::roflol:

aşık bile değilsin o kadar zamandır nasıl onla paylaşımlarda bulundun merake ttim dogrusu :bbo:
Ben sevmediğim onu gördüğümde heyecanlanmadıgım kalbim an ve an sıkışmadıgı birini 1 sene değil 1 dakika bile ne yanımda nede hayatımda barındırırım :1closedeyes:

AŞK lazım AŞK AŞK :asigim:

[COLOR="SandyBrown [FONT="Arial"][/FONT] HERSEY OLUCAGINA VARIR HAYATIM MATIGINI KULAN BU SAATTEN SONRA MESAFELI DAVRAN O ARAMAZSA ARAMA HİÇ Bİ SEKİLDE KACAN HER ZAMN KOVALANIR UNUTMA BUNUDA ONUNLA KONUS BU MESELEYI DUNYA ONUN ETRAFINDA DONMEDIGI VE SENN ONDAN BASKA BIRINI BULACAGINI SENN O SONN OLMADIGI ANLASIN VAZGECILMEZ DEGİL SEVGİ ASK GECICI ARADA SAYGI KALIR KENDINIDE BUNU İÇİN ÜZME:umursamaz: TAKMA BİLE

saçmalama ya ne yanlızlığı asıl şimdi yanlızsın parayla adam mı tuttun kendine gururu olan kimse böyle davranmaz arama sorma açma tellerini bırak o adamı abla sözü dinle:a015:

bırak o aadamı ona harcadığın parayla kendine daha çok özen süslen püslen bul mantık evliliği yapacak birini aşık olmayı aramıyorsun nasıl olsa bari iii bi adam bul kız valla benim kardeşim dul haliyle buldu ohhhhhhhh dullar buluyo sen mi bulmaycan kız valla yolla gitsin istersen ver nosunu ben arıyım ayırayım sizi

ha kendini çok yalnız hissedeceksen bir kedi veya bir köpek al

adama harcadığın kadar harcamazsın birde çok seversin

evet ya neden çekiyosun anlamış değilim canın sıkılıyo enayi gibi hissediyosun kendini bi sevgili daha nasıl kötü hissettireilir ki illaki aldatmasımı lazım nefret etmeniz için
canım bak ilerde başka nedenden dolayı ayrılırsın o zaman daha çok yanar için söyleyim sana

Yuh yani erkek bu sonucta kiz arkadasina odetecekse herseyi bilmem yani birkere bir erkekte biraz gurur olacak ilisiimde hicbirzaman elimi cebime atirmadi odemek istedigim zamanda kavga cikariyodu
Bir erkek bunugurur meselesi yapar demeki seninki vurdumduymaz ne koparirsam kardir diyor mantik evliligi yapabilirsin ama bu iliskide icine sinmeyen seyler var yurumez bence bosver gec kalmadan ayril ilerde daha baska sorunlar cikar

Böyle erkekler erkekliğin sadece önlerindeki çıkıntıda olduğunu zannediyorlar ya deli oluyorum..
Ya bi erkekte gurur olmalı utanma duygusu olmalı...
Bi kadını her şekilde taşıyamıyorsa idare edemiyorsa ben o erkeğe erkek demem ki...
Hayat müşterektir derler tamam o da doğru ama bu resmen sömürme ve kullanma amaçlı bi ilişki içinde...
Kendini daha fazla kullandırtmaman gerektiğini anlamışsın ama geç ...
Olsun neresinden dönersen kardır..
Böyle erkek tiplerini sevmem...

Ay inan bi müddet okudum dahada sonuna kadar okumaya tahammül edemedim..
Bu ne yaa en itici erkek tipi diyecek bir laf bulamıyorum hiç bişey yetmez anlatmaya yani

böyle para meselelerinin lafı olmamalı sevgililer arsında. soğuman çok normal. kendine güven biraz sosyal aktivitelere katıl. kendini başka şeylere ver. zaten soğutuyor kendini senden o yüzden üzülmesin bile ayrılsan. sadece boşluğa düşersin biraz. o da alışkanlıklar yüzünden. boşlukları doldurabilirsen yeni güzel bi hayat seni bekler arkadaşım. kendine güven. sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…