bence bizden yargılamamızı değil fikir vermemizi istiyor.bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela geirecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:
kesinlikle kendimi çekmem ve erken yaşadığımızı düşünüyorum sizler gibi ama bilirsiniz bazen elinizde olmaz yani planlamadan.
onun dışında elimden geldiğince ona yakın olmaya çalışıyorum ufak miktarlarda mali yardımda da bulundum.dün evine çağırdı beni ve butun gun yaptığı tek şey yemek yemek tv izlemek ve bana sarılıp uyumak.her zaman yanında olduğum için bana teşekkür ediyor ama ne bilim.aslında ilk birlikte olduğumuzda ben tövbeliydim hatta bozulunca ağladım çok ve o da çok üzülmüştü.diğer olaylar bundan sonra gerçekleşti mesela çok hoş şeylerde söylüyor.bayramda akrabam olmadığı için çok üzülmüştüm o da ilerde benim akrabalarım seninde akrabaların olacak diye teselli etti.
açık konuşmak gerekirse sizce ben kaşınıyorum yani boşuna sorun mu ediyorum yoksa bu durum normal değil mi?
nekadar önyargılısın o bahsettiğin konu şubat ayına ait ve şuan neredeyse eylül ayına gireceğiz 7 ay geçmiş bu kişi benim hayatımdaki 2.kişi.
ayrıca sana mı danışacağım ne sıklıkla ilişki yaşayacağımı ?numaranı bırak arada sana danışayım oldu mu cicimbenim sorum ne bu çok belliyken nasıl bir zeka seviyesidir bu okuduğunu anlayamamak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?