erkek arkadaşım benimle sevişme konusunda soğuk...

Çıkmaya başladıktan 2 hafta sonra birlikte olmuşsunuz çok erken... Yani en azından bikaç ay yada 1 yıl falan geçseydi. Hem birbirinizi daha iyi tanırdınız hemde senin kolay lokma olmadığını düşünüp daha çok arzulardı. Yani bilirsin erkekler bizim gibi düşünmez. Birlikte olduktan sonra kıza fazla değer vermezler. Eğer her zaman esas kadın olmak istiyorsan göster ama elletme taktiğini kullanmanı tavsiye ederim :) Şaka bi yana türk erkeklerinin evlilikte bekaret aradığı bilinen bir gerçek tabi evlilik düşünüyorsan. Ben evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim sadece erken yaşta cinselliğe karşıyım. Bir de her önüne gelenle yatanlara... Namus 2 bacak arasında değil ama önüne gelenle birlikte olanlar da pek namuslu sayılmaz hani :)

Ayyy ne kadar doğru yazmışsın!! Hem gizemli olmak evlenene kadar göstermemek çekici bişeyse o zaman insanlar oralarını buralarını kapatınca daha çekici oluyolar ki ben çok erkekten duymuşumdur bunu.

Ayyy ne kadar doğru yazmışsın!! Hem gizemli olmak evlenene kadar göstermemek çekici bişeyse o zaman insanlar oralarını buralarını kapatınca daha çekici oluyolar ki ben çok erkekten duymuşumdur bunu.

tabi herkesin fikri ayrı ama şöle bişi de var çok güzel vücütlü bir kadın düşünelim çıplakken mi daha güzel yoksa en basiti bikiniyleyken mi güzel...bnce bikiniliyken daha çekici ....

ayrıca bnm ilk msjmdaki 'çıplaklık'tan kastım giyim kuşam değil yanlış anlaşılmasın.demek istediğim,sevişirken bir kadın gizemliğinii kaybetmemeli erkeğin gözünde...kadın bu kadar basit değil kadın sadece sevişmek için yaratılmadı...kadın demek evrenin işleyişi dünyanın dönmesi demek...

aynen katılıyorum düşüncelerine çok dogru yazmıssın..

Merhaba herkese;
Konu sahibi olarak yanıt vermek istedim ve yazılanların hepsini okudum.amacım burada yazarken yargılanmak veya bir tartışma ortamı oluşturmak değildi.
Öncelikle yapıcı bir şekilde konuşan herkese çok teşekkür ederim vaktinizi verdiğiniz için…
Erkek arkadaşım benimle evlenmek istediğini söyledi.tam bir evlenme teklifi değilse de bunu söylemesi de hoşuma gitti.
Yakın bir zamanda maddi durumunu biraz toparlayınca ailemle tanışmak istediğini söyledi.benimle bir şeyleri erken yaşadığını ve maddi durumu kötü olduğu için sinirinin ve moralinin bozuk olduğunu ve cinsellik yaşayıp bu kötü hissettiği dönemlerde benim daha çok üzülmemem için bunu yaşamak istemediğini söyledi.
Zor zamanında yanında olduğum ve ona koşulsuz sevgimi sunduğum için benimle evlenme konusunda karar aldığını söyledi.
Yani boşuna üzülmüşüm
Diğer konuya gelirsek asla 2. Haftada cinsellik yaşamanın doğru olduğunu iddia etmedim.
Bir erkeği elde etmekle övünen tarzda bir şey yazmadım.dediğim gibi herkes benimle aynı şeyleri düşünecek diye bir şart yok.ancak benim asla kastetmediğim şeyleri yazmak kesinlikle ruhsal rahatsızlıktan başka bir şey değil.
Bekaret önemsiz bir şey değil ama namus unsuru da değil.sadece özel olduğuna dair söylenenlere katılıyorum.
Ama sevdiğiniz kişiyleyse ve sizi seven kişiyleyse bunu özel kılıyor.2 haftada sevdim diyemem ama bazen gerçekten insan dürtülerine hakim olamıyor…
Ama bu beni ahlak dışı da yapmaz.kaldı ki burası kadınlar kulubu gençkızlar kulubu değil yazdıklarımdan etkılenıp kendını ılk buldugu erkeğe teslım edecek kadar kımse ahmak değildir sanırım veya ben kimseye örnek teşkil edecek değilim…
Ben 7 yıl kimseyle çıkmadım.7 yıl çıkıp evlenmiyorsanız ve 7 yıl o erkek size dokunmuyorsa ya sizi sevmiyordur yada siz dokunulmadığı konusunda yalan söyluyorsunuzdur.
Dokunulmamışlık genckızlık sadece bır erkegın elını tutmuslar ıcın gecerlı bır kavramdır.heryerıne dokunulmuş herşeyı yaşamış ama sadece orası mevcut bır bakıre olmayı tercıh etmezdım.
gerçekten seven bir erkek bekareti dert etmez sonuçta kimse kendisinde olmayan bir şey başkasından beklememeli…
hakaret tarzında yazılan her şeyi sahiplerine aynen iade ederim.umarım o çok kınadığınız şeyi sizin kızlarınız veya bizzat kendiniz yaşarsınız.
Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir.çok klasik ama gerçek olan bir söz “beni ancak Allah yargılayabilir”
Örümcek kafalı olduğunuzu düşünmüyorum bekaret sizin için çok önemli olabilir herkesin değer yargıları kendinedir ancak kalplerinizin kararmış olduğuna inanıyorum ve bana etmiş olduğunuz sözler birer haktır ve ben sizlere bu hakkı helal etmiyorum…
Hoşçakalın…

Hakkında hayırlısı olsun her zaman. İnşallah hep böyle gider ama ikinci hafta da dediğin gibi sevdiğinden değil dürtülerine hakim olamayıp zevk için yapmışsın erkek ark. farklı düşünebilirdi. Zevkine takılıyor diyebilirdi yani neyse ki olduğun gibi kabul etmiş.

Ahah... Yazılanları şaşkınlıkla okudum, yazmayacaktım ama engel olamadım kendime açıkçası.
Kadınlar ne zamandan beri birbirlerinin haklarını, "özgürlüklerini" korumak yerine birbirlerini aşağılar oldu?
Konuyu açan arkadaş fikir alışverişi yapmak için açmış konuyu, yaptığının doğru olup olmadığını sormamış. Kaldı ki yanlış birşey göremedim... Ha yanlış bile olsa bu onun vücudu, onun ilişkisi, onun yaşayış biçimi.
Kimse kimsenin vajinasının bekçiliğini yapamaz, kimsenin böyle bir haddi yok.
Hayret ettim yazılan her bir cümleye, her cevaba... Bekaret bu denli önemli hale mi geldi? Ya da şöyle sorayım; kadın "beden"den ibaret bir varlık mıdır ki "sen seviştiysen seninle kimse evlenmez, giden gitmiş bir kere seni istemezler, sen bakire değilsin işe yaramazsın artık tu sana" deme hakkını kendinde görebiliyor insanlar?
Asıl şaşırıp, donup kaldığım nokta şu: Kadınlar ne zamandan beri kendini aşağılar hale geldi? Bu düpedüz kendine saygısızlık, kendine hakaret, kendini aşağılamak... Siz bir vajinadan, iki memeden ibaret mi görüyorsunuz kendinizi ki "onlar gitmişse her şey bitmiştir tamamdır değerim kalmadı" diyebiliyorsunuz. Evliliğe değinmiş bazı arkadaşlar da, "evlenmeden olmaz" demiş.
Neden? Evlilik hayat birleştirme midir, yoksa kadına "sahip olmak" için atılan imza mı? Erkeğin, "tamam artık sen benimsin, artık sevişebiliriz oley, sana istediğim gibi dokunurum" diyebilmek için yaptığı anlaşma mı evlilik? "Seni aldım artık tamam" demek mi? Bu mu?
Eğer durum böyleyse, adam o imzayı sırf sevişebilmek için atıyorsa kusura bakılmasın ama o adamlar karşısındaki kadının ruhuna değil vajinasına aşık, bedenine aşık.
Hayır bu kadar mı sığ olabilir zihniyetler ya, bu kadar mı yüzeyselsiniz... Yaşadığımız ülkenin bu gibi şeylere bakış açısı kötü, çünkü insanlar cahil, insanlar namusu ve kişiliği bacak arasında sanıyor. Birçok erkek kadını bir zardan ibaret görüp senin bekaretin gitti artık, iğrençsin, değersizsin, hiçbir işe yaramazsın diyebilecek kadar cahil, öküz. Bunu diyen erkek sırf artık bakire değilsin diye sevmeyecekse seni, diğer kadınlarla bir görecekse zaten seni zerre sevdiği falan yok, hiç sevmemiş, bu yüzden gidecekse defolsun gitsin.

Tamam, sen bu şekilde yetişmiş olabilirsin, herkesin yetişme tarzı, büyüdüğü çevre ve ortam, öğretilen şeyler farklıdır. Sen, "göster kızım bekaretini amcalara, aman herkes bakire olduğunu bilsin, sen dokunulmamışsın bak, hala işe yararsın, sakın ha imza atmadan sevişme" diye düşünen çevrede yetişmişsindir, bir başkası da "senin hak ve özgürlüklerin her şeyden önemli, sen bir bireysin, birey olarak değerlisin, fikirlerinle, kararlarınla değerlisin" diye düşünen çevrede yetişmiştir. Ve kimsenin kimseyi yargılama hakkı olamaz, kimsenin böyle bir haddi yoktur. Sen evlenmeden olmaz dersin, bir başkası da istediği insanla istediği koşulda sevişir. Kimse de kimseye ağzını açıp tek kelime edemez. Senin doğrun bir başkasının doğrusu olmak zorunda değil, senin yanlışın bir başkasının yanlışıyla örtüşmek zorunda hiç değil.

Her şeyi geçtim, dediğim gibi kimsenin ne düşündüğü nasıl zihniyete sahip olduğu beni zerre ilgilendirmez, "nasıl bu şekilde yaşarsın sen?" demeye hakkım yoktur. Benim hayretler içinde kaldığım, kanımın donduğu nokta burada kadınların birbirlerini yargılayıp aşağılaması, en önemlisi de saygısızca kendi türlerini, kendilerini aşağılaması... Kadınlar birbirlerini koruyacağı halde nasıl olur da "ben evlendim o artık bana istediği gibi sahip olabilir, sen evlenmeden yaşamışsın değerin kalmadı artık" der.. Niye? Karşıdaki erkek çünkü değil mi? Üstün ırk o aman, imzayı atmışsa olmuştur, ilk cinsel ilişkide kadının sahibidir artık, bekaretini aldıysa tamamdır kadın onun istediği gibi yaşamak zorundadır... Böyle mi durum? Böyle mi düşünüyorsunuz? Yazık, hakikaten çok yazık...

Bu ülkede bu cehalet yüzünden küçücük kızlara tecavüz ediliyor, ve sırf artık bekaretlerini kaybettikleri için aileleri onları öldürüyor! Bunları biliyor musunuz? Son yıllarda kaç kadın "namus" adı altında katledilerek, canice öldürüldü haberiniz var mı?

Ve tüm bunlar olurken bazı kadınlar kendilerini aşağılayıp "ben evlenmeden önce biriyle olmuştum şimdi de kocam anlamasın diye zarımı diktireceğim" diye doktorlara koşuyor... Bunları yaparken de diğer kadınlara "namussuz" yaftası yapıştırabiliyorlar. Hayır, o yaftaladığınız kadınlar zarı olmadan da değerli bir kadın olduğunun farkında, sen ise kadın/kız diye kategorize edip, sırf bu kavrama çok önem veriliyor diye doktora koşan bir sahtekarsın. Belki de hiç böyle düşünmeyip, sırf evleneceğin adam öküzün teki olduğu için ve ailenden baskı gördüğün için bunu yapmaya mecbur hisseden bir kadınsın. Hepsi bu.

Yukarıda da tekrar tekrar söylediğim gibi herkesin kendi zihniyeti, kendi fikri, kendi bedeni, kendi vücudu...
Sen o pamuklara sarıp sarmalayıp koruduğun, ahlakla örtüştürdüğün bekareti atılacak imzaya saklarsın, diğeri de istediği gibi sevişir. Bunu yaşayanın haricindeki taraflara da sadece susmak düşer. Ben sana saygı duyarım, sen de bana.

Son olarak konuyu açan arkadaşı cevaplayayım:
Bu tamamen senin kararın, vücut, yaşantı her şey sana ait... Kimseye tek laf düşmez. Cahil mahalle baskısı denen olaydan sıyrıldığın, her şeyden önce kendi özgürlüğüne kendi kadınlığına değer verdiğin için de ayrıca tebrik ederim seni. Bu ülkenin, yeni neslin böyle kadınlara ihtiyacı var. Ayrıca sevgilinin evlenme teklif ettiğini yazmışsın, şu an nasıl gidiyor ilişkiniz bilmiyorum ama adam bedenine değil düpedüz sana aşık :) Dilerim çok mutlu olursunuz :)

Kız erken olduğunu belirtmiş ve gerçekten bizi de ilgilendirmez.Olanların ve bitenlerin farkında ve yaşadıysa yaşamıştır.Umarım pişman olmazsın canım.Benim merak ettiğim normal bir şekilde ilişki yaşarken son ilişkilerinizde mi bir soğukluk göstermeye başladı?Sinirleri bozuk olabilir,biraz zaman tanımalısın.Ki benim depresif dönemlerimde sevgilim öptüğünde bile uyuz oluyordum..

katılıyorum kesinlikle..herkesin kendi tercihi, ..yani kimine erken gelen kimine normal gelebilir, bu kişilik inanç ve yasayıs tarzı meselesi..
haa bana sorarsan ben yapmam..

ne biçim bi milletiz hemen insanları yargılamaya koyulmusuz. herkesin kendisine gore dogruları var yani.erken yada gec bunu yorumlicagınıza kızcagız akıl danısmıs onu cevaplamak daha dogru değil mi sonucunda herkesin kendi yaşantısı. valaa canım bence suanda kafasında bicok sorun oldugu icin bu tarz seylere yogunlasamıyo olabilir yani sen kotu dusunme bence seni istemiyo olsa normal zamandada ilgi gostermezdi dimi

bu söylediklerine kendin inandın mı peki????????

Bu ne biçim tavsiye yaaa. Elinde cinsellikten başka hiçbir şeyi olmayan kadınların en önemli silahı cinselliktir. Cinsellik yaşadığı kadınla neden evlenmesin erkekler onu da anlamadım. Ayrıca çocuğun annesine ne karışır buna? O erkek seni çözdü senin gizemin kalmadı ne demek? Bu organlar aşağı yukarı her kadında aynı. Bu mu yani kadının gizemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…