yha nie herkes gizemin kalmamış kalmamış diyo yha? kızın gizemi kalmadıysa erkeğin de gizemi kalmadı o zaman hem gizem dediğimiz şey çıplaklıkmıddır?o zaman evlenince gizemini kaybediyosunuz ve aldatılıyosunuz.arkadaşlar gizemlilik başka bişeydir her kadın gizemlidir yaşadığı sürece yeter ki erkek bunu görebilsin....kadının bi sürü gizemliliği vardır ...karakterinde olsn dış görünüşünde olsn ...kadın saçını makyajını stilini değiştirsin bambaşka hale geliyor istediği her görsel şekle girebiliyor bundan başka gizemlilik mi var yha ....çıplak olunca mı bitiyo herşey yapmayın allah aşıkna kadın dediğin zaten ruhuyla düşüncesiyle varlığıyla gizemliğini ömür boyu sürdürendir. ayrıca konu sahibi sana diyorum ...yaptıysan yaptın ...canın ruhun bedenin istediyse ne mutlu...senin bilcen iş...eğer ki seni bırakırsa hiiiiçççç takma amaaaa ders al...
Ayyy ne kadar doğru yazmışsın!! Hem gizemli olmak evlenene kadar göstermemek çekici bişeyse o zaman insanlar oralarını buralarını kapatınca daha çekici oluyolar ki ben çok erkekten duymuşumdur bunu.
Ay ne kadar anlamsız?
Bi anda dayanamadın günah çıkarayım ilgisiz bi konuda dedin sanırım PAMPİŞİM.Üye adın da harikalar harikası
bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela geirecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:
Merhaba herkese;
Konu sahibi olarak yanıt vermek istedim ve yazılanların hepsini okudum.amacım burada yazarken yargılanmak veya bir tartışma ortamı oluşturmak değildi.
Öncelikle yapıcı bir şekilde konuşan herkese çok teşekkür ederim vaktinizi verdiğiniz için…
Erkek arkadaşım benimle evlenmek istediğini söyledi.tam bir evlenme teklifi değilse de bunu söylemesi de hoşuma gitti.
Yakın bir zamanda maddi durumunu biraz toparlayınca ailemle tanışmak istediğini söyledi.benimle bir şeyleri erken yaşadığını ve maddi durumu kötü olduğu için sinirinin ve moralinin bozuk olduğunu ve cinsellik yaşayıp bu kötü hissettiği dönemlerde benim daha çok üzülmemem için bunu yaşamak istemediğini söyledi.
Zor zamanında yanında olduğum ve ona koşulsuz sevgimi sunduğum için benimle evlenme konusunda karar aldığını söyledi.
Yani boşuna üzülmüşüm
Diğer konuya gelirsek asla 2. Haftada cinsellik yaşamanın doğru olduğunu iddia etmedim.
Bir erkeği elde etmekle övünen tarzda bir şey yazmadım.dediğim gibi herkes benimle aynı şeyleri düşünecek diye bir şart yok.ancak benim asla kastetmediğim şeyleri yazmak kesinlikle ruhsal rahatsızlıktan başka bir şey değil.
Bekaret önemsiz bir şey değil ama namus unsuru da değil.sadece özel olduğuna dair söylenenlere katılıyorum.
Ama sevdiğiniz kişiyleyse ve sizi seven kişiyleyse bunu özel kılıyor.2 haftada sevdim diyemem ama bazen gerçekten insan dürtülerine hakim olamıyor…
Ama bu beni ahlak dışı da yapmaz.kaldı ki burası kadınlar kulubu gençkızlar kulubu değil yazdıklarımdan etkılenıp kendını ılk buldugu erkeğe teslım edecek kadar kımse ahmak değildir sanırım veya ben kimseye örnek teşkil edecek değilim…
Ben 7 yıl kimseyle çıkmadım.7 yıl çıkıp evlenmiyorsanız ve 7 yıl o erkek size dokunmuyorsa ya sizi sevmiyordur yada siz dokunulmadığı konusunda yalan söyluyorsunuzdur.
Dokunulmamışlık genckızlık sadece bır erkegın elını tutmuslar ıcın gecerlı bır kavramdır.heryerıne dokunulmuş herşeyı yaşamış ama sadece orası mevcut bır bakıre olmayı tercıh etmezdım.
gerçekten seven bir erkek bekareti dert etmez sonuçta kimse kendisinde olmayan bir şey başkasından beklememeli…
hakaret tarzında yazılan her şeyi sahiplerine aynen iade ederim.umarım o çok kınadığınız şeyi sizin kızlarınız veya bizzat kendiniz yaşarsınız.
Kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değildir.çok klasik ama gerçek olan bir söz “beni ancak Allah yargılayabilir”
Örümcek kafalı olduğunuzu düşünmüyorum bekaret sizin için çok önemli olabilir herkesin değer yargıları kendinedir ancak kalplerinizin kararmış olduğuna inanıyorum ve bana etmiş olduğunuz sözler birer haktır ve ben sizlere bu hakkı helal etmiyorum…
Hoşçakalın…
Kız erken olduğunu belirtmiş ve gerçekten bizi de ilgilendirmez.Olanların ve bitenlerin farkında ve yaşadıysa yaşamıştır.Umarım pişman olmazsın canım.Benim merak ettiğim normal bir şekilde ilişki yaşarken son ilişkilerinizde mi bir soğukluk göstermeye başladı?Sinirleri bozuk olabilir,biraz zaman tanımalısın.Ki benim depresif dönemlerimde sevgilim öptüğünde bile uyuz oluyordum..
ne biçim bi milletiz hemen insanları yargılamaya koyulmusuz. herkesin kendisine gore dogruları var yani.erken yada gec bunu yorumlicagınıza kızcagız akıl danısmıs onu cevaplamak daha dogru değil mi sonucunda herkesin kendi yaşantısı. valaa canım bence suanda kafasında bicok sorun oldugu icin bu tarz seylere yogunlasamıyo olabilir yani sen kotu dusunme bence seni istemiyo olsa normal zamandada ilgi gostermezdi dimi
bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela geirecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?