erkek arkadaşım benimle sevişme konusunda soğuk...

Canım iyi söylüyorsun kendince ama burda herkesin kendince yaptığı gib fikirlerini aa burası Türkiye evet şuan yaşadığın ülkeden bu konuda daha da ilerideyiz emin ol.

Burada kadın ezilir niye biliyormusun yine kadın yüzünden gizli saklı yaşar doya doya hatta tehdit ederler aman ailem duymasın diye gider yine yaşar tanışdığı gün evine gider yine yaşar hatta evine erkek alır yine yaşar evliliğe geldimi işte o zaman başlarlar toplum şöyle böyle ailem var nidalarına hop diktirmeye. Nadirdir benim hayatım benim tercihim diyebilen kendini et parçasına çevirmeyenler ben karşı değilim ama buradı Türkiye yaşayacağın kişiye ve onun gözünde çizeceğin imaja çok dikkat etmen gereklidir konu sahibininde yapması gerektiği gibi.

Arkadaş çok hızlı gidiyor çünki erkek bayan gibi düşünmez bu kadar kısa sürede benle oldu bakire de değil düşünceleri sarar takılır ama madem öyle der keyfine bakar çünki karşı tarafın rızasıda var bilgili de sonra derki "Ben yapamıyorum" hadi bay baylar başlar ve bu tarz olmayan bakire bir kızı evinin kadını çocuklarının anası olarak görür evlenir.

Bana göre konuyu açan arkadaşın sevgilisi araya soğukluk sokmaya çalışarak ayrılmaya geçiş devresinde de olabilir.

Sizin yaşadığınız çevre bambaşka burası bambaşka orada bademcik ameliyatı gibi kızlık zarı dikilmez kıyaslamanız acayip kıt'asal kusura bakmayın. Bu ülkeye göre erken.

Son düzenleme:
Birbirine güvenen, evlenmeyi düşünen sevgililerin cinselliği yaşamasına karşı değilim ama 2 hafta çok kısa bir süre değil mi? Ne olursa olsun öncelikle bu gerçeği kabul edin bence.. Şansınıza adam iyi çıkmış yazdığınıza göre ama biliyorsunuz tersi de olabilirdi.. Dikkat etmek lazım bekaretlik bir yana kullanılıp atılmış olma durumu iğrenç değil mi? Siz kendinize bu durumu yakıştırıyor musunuz? Bundan sonra daha nadir yaşayın cinselliği, hemen yaşayıp bitirmek güzel bir şey değil, o ateşi söndürmemek lazım sonuçta..

Tam nerede yaşıyor diye düşünürken yurt dışında yaşadığınızı söylemişsiniz..
Burası türkiye hanfendi,öyle ordan ahkam kesmeye benzemez burda yaşayan insanların hayatların şunu yap bunu yap demek..
Öyle atıp tutmakla olmaz,türkiyeden biriyle görüşün evlenme duruma gelin ve ona deyinki ben daha önceden birileriyle cinsellik yaşadım,o zaman görürrüm ben sizi..bunun okumuşluk,cahillik şunla bunla ilgilisi yok,kültürde var bu malesef,savunduğumdan değil ama gerçek bu..kabul edeni de çıkar tabi ama nadir..

Çok emin konuşmuşsun canım,sen memnunsan halinden sıkıntı yok..

2 hafta olaması onda size karşı güvensizlik oluşturmuş olabilir.Bence biraz aceleci davranmışsınız.

Benim bir arkadaşımın yeni başladığı sevgilisi öpüşmek isteyip sonra da ben seni denemiştim,öpüşmeyi kabul ettin diyip terketmişti kızı.

arkadaşım öyle bir dangalaktan kurtulduğu için çok şanslı bence. böyle erkekler çok uzun zaman bekar kalır, sonra anasının bulduğuyla mantık evliliği yapar, sağa sola bakmaya devam eder.ya da şeytan gibi bir hatunun eline düşer de dikilmiş bekareti ben aldım diye kendini avuta avuta gezer.
sizin erkek dediğiniz nedir ki arkadaşlar sizi deneme hakkını kendinde buluyor ? lütfen kadınlığı bu kadar küçümsemeyin.biz bu akılda olduktan sonra erkeklerin böyle şeyler yapması ve beklemesi çok normal. sen kendini değerli görmezsen karşındaki hiç görmez.öpüşmek ne ki yani.bir kızın öpüşüyor olması her şeyi yapabileceği anlamına gelmez.şahsen beni kimse denemeye kalkamaz, müsade etmem.birbirimiz için uygun olmadığımızı düşünerek,severek ayrıldığım da oldu.ama asla karşımdakini denemedim.bu çok büyük saygısızlık.şimdi de nişanlıyım. nişanlımın beni sınaması diye bişey olamaz feci yaparım onu. son noktaya kadar herşeyi yaşamam.garantici bir yapım var. elde etmek isteyeceği şeyler kalmalı.

ben olsam evlenmeden önce böyle bir ilişkinin içine girmezdim. öncelikle dini anlamda oldukça sakıncalı bu sebepten düşünmem. ayrıca erkeklere bu kadar güvenmekte doğru değil bence. gerçi sizin yaşam tarzınızı ve çevrenizi bilmiyorum diğer sayfaları da ayrıntılı okumadım. size belli etmeyebilir ama erkekler bekarete kesinlikle önem veriyolar. üstelik siz daha önce de ilişki yaşamışsınız ilk kendisiyle yaşasaydınız bi derece sorun olmayabilirdi belki ama sanmıyorum ki bu durumdan rahatsızlık duymasın.ayrıca ilişki cinsellik olmadan yaşanamıyo mu bunu anlamıyorum üstelikte daha iki haftadır tanışıyomuşsunuz en azından ciddi bi boyutta olsaydı ilişkiniz.

İki aylık birlikteliğinizde onu öpmeye çalışırken kendini geri çekmesi gurur kırıcı değil mi ?
Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ?
Bunun etkisi çok hızlı ilerlemeniz, birlikte olmanız, ailesiyle tanışmanız, sürekli beraber olmanız olamaz mı ?
İnsanlar yıllarca tanıdıkları kişilere bile bu kadar çabuk güvenemiyor.

cinselliği yaşayıp yaşamamanı elestirmeyeceğim o senin bedenin senin istediğin. erkek arkadasın niye böyle yapmış olabilir :

• 2 haftada kendini ona sunmam. kolay lokma olarak görmüş olabilir seni.
  • bu da diğer kızlar gibi sıradanmış fikri oluşmuş olabilir.
  • cinsellik yaşadınız diye ondan farklı beklentilere gireceğin düşüncesi ile kendini geri çekmiş olabilir.

kendiliğinden gerçekleşmiş ama belli o pişmanlık yaşamış sonrasında bu yüzden de yanaşmıyor olabilir. insan sevdiğini öpmekten kendini cekebilir mi ? sizce de cevap acık değil mi ?

aklıma şu geldi belki eşcinseldir ve çevreye belli etmemek için de kız arkadaş yapmıştır.
ya da kişisel bakımını yapmadığın bi ana denk gelip tiksinmişte olabilir.
bilmem ki.başka kız yoktur ama..

öyleyse onunla yatıp kalkabilirsin mi?? 2 ayda cinselliğe başladıysan yakında seni de terkeder bu adam... belki senin namussuz biri olduğunu düşündü yada benle yaşadıysa herkesle 2. haftada yaşar falan dedi.. belki düşündüğünden çok daha basit çıktın. ya da evlenmeden benle yatan kadından kadın olmaz dedi. ya da bu kız başımı belaya sokar dedi. dedi de dedi..
iyi birlikte olmalar.. çok normalmiş gibide yazıyosun ya.

bazı bayanlar evlilik öncesi cinselliğin önemli olmadığını düşünüyorlar. herşey 2 dklık zevk için değil evlenmeden önce yapılırsa bu çok çirkin birşey hatta bi kişiyle bile değil hayatınıza girip güvendiğiniz her erkekle kendinize yazık etmiş olursunuz. dediğim şekilde bazı bayanlar evlilik öncesi cinselliğin önemli olmadığını düşünüyorlar peki ya soruyorum size evlilik yaşı gelmiş erkekler neden bakireliği bozulmamış kişilerle evlenmek istiyorlar. önemsemiyosunuz tamam ama ilerde çok pişman olacaksınz. pişman olacağınız şeyleri yapmayınnnnn

Ben de ayşe teyzeler yazıyo sanıyorum bazen. hakikaten çok haklısın bu ne tutuculuk ya bu devirde...okumuş yazmış kesim çoktan geçti bakireliği... kimsenin cinsel organı kimseyi ilgilendirmez, tercih meselesi, isteyen evlenince yaşar isteyen evlenmeden yaşar. Kadın dediğimiz, ilk elden açılması gereken bir ambalaj değil. Belli ihtiyaçları, duyguları ve kişiliği olan bir varlık. Kendini 1. el mal sınıfına koymaya çalışan kadınların zihniyeti yüzünden bugün hala genç kızlarımız cinselliği bir silah olarak görüyorlar. Bunu erkekleri elinde tutmaya yarayan bir alet sanıyorlar, o yaşanınca da her şey bitecek sanıyorlar. Bırakın artık şu zihniyeti. Erkekler ne haltlar yiyor haberiniz var mı? Onlara cinsel özgürlük kadınlara her şey yasak!! Haklarınızın farkında olun artık, erkekler ne yaşıyorsa hepsini yaşamak kadınların da hakkı. kaldı ki tüm kadınlar ne yaparlarsa yapsınlar erkeklerden daha masumlar her konuda.

Mesajları okuyunca şok oldum. 1950 yılında değiliz. Birçok arkadaşım bakire değildi ve çoğuda evlendi bu kadar takılmayın. Öyle olsa bakire olmayan biri evlenemezdi? Gülünç yani millet beraber yaşayıp sonra evleniyor hiç görmüyormusunuz?

Allahım hepinizi islah etsin baska bişe demiyorum şimdiki nesilden igreniyorum resmen türkiye ne hale geldi ya yabancı ülkelerde bile kötü sonumuz her parkta bir agacın altında becerilen nesiller gördükce sonumuz ne olcak diye düşünüyorum .....

Hiçmi Allahdan korkuyorsunuz ya ne kadar basit olmuş bu birlikte evde kalmalar yatmalar kalkmalar aile hayatı özel hayat diye birşey kalmadı .. !! Hepsi özentilik hepsi .

Sizi de ıslah etsin kadın bedenine mal gibi bakan zihniyeti.

Sizi de ıslah etsin kadın bedenine mal gibi bakan zihniyeti.

burada müdahale etmek zorundayım çünkü orda arkadaşım çok güzel birşey diyor ne mal gibi görmesi kadın bu namusunuda koruyacak kendinide her erkeğin altına yatarak mal oluyor afedersiniz ama ..

burada müdahale etmek zorundayım çünkü orda arkadaşım çok güzel birşey diyor ne mal gibi görmesi kadın bu namusunuda koruyacak kendinide her erkeğin altına yatarak mal oluyor afedersiniz ama ..

Bir insanın bakire olmaması her erkekle yattığı anlamına gelmez. Günümüzde bakire olupta her haltı yiğenlerin oranı emin olunki bakire olmayanlardan fazladır. Bu tartışma böyle sürer gider zaten size göre öyle bana göre de böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…