Herkes kendine göre hakli ola bilir , burdaki yazilanlarin bi cogu erken vermisin su bu, yani elestiri baska birsey degil.
Bence cinsellik iki tarafin istedigi zaman yasanilan birsey ve ozaman güzel olan birsey.
Ilaki evlenecegin adamla daha güzel olacak anlamina gelmez , bunu bilemediginiz icinde o evleneceginiz insan icin kendinizi saklamanizda bazen daha fazla deger kazandirmaz.
Hatda cogu zaman o insan sizi hak etmez bile.
Birakin her insan kendi icin karai versin ne zaman neyi nerde yasicani.
Tabii bunalim konusu da dogru bir yerde, ama o da sirf toplumsal baskidan dolayi olusan birsey.
Ben yurtdisinda yasiyorum, burda kim hangi yasda kimle yatmis kimse sorgulamaz ne aile ne cevre, ve ben buranin kizlarinda hic birinda görmedim ki bu yüzden bunalima girsin.
Acayip olanda su ki okadar serbest olmalarina ragmen cok erkek degistirmezler,
2inci 3 üncü iliski ciddi birsey olur ve evlilige gider.
hersey istegerek ne baski ne zorlama.
Bizde hemen erken vermisin o olmus bu olacak, neye göre erken ? Neyi vermis ? Bence iki taraf güzel birsey yasiyor bukadar basit.
Herkes kendine göre hakli ola bilir , burdaki yazilanlarin bi cogu erken vermisin su bu, yani elestiri baska birsey degil.
Bence cinsellik iki tarafin istedigi zaman yasanilan birsey ve ozaman güzel olan birsey.
Ilaki evlenecegin adamla daha güzel olacak anlamina gelmez , bunu bilemediginiz icinde o evleneceginiz insan icin kendinizi saklamanizda bazen daha fazla deger kazandirmaz.
Hatda cogu zaman o insan sizi hak etmez bile.
Birakin her insan kendi icin karai versin ne zaman neyi nerde yasicani.
Tabii bunalim konusu da dogru bir yerde, ama o da sirf toplumsal baskidan dolayi olusan birsey.
Ben yurtdisinda yasiyorum, burda kim hangi yasda kimle yatmis kimse sorgulamaz ne aile ne cevre, ve ben buranin kizlarinda hic birinda görmedim ki bu yüzden bunalima girsin.
Acayip olanda su ki okadar serbest olmalarina ragmen cok erkek degistirmezler,
2inci 3 üncü iliski ciddi birsey olur ve evlilige gider.
hersey istegerek ne baski ne zorlama.
Bizde hemen erken vermisin o olmus bu olacak, neye göre erken ? Neyi vermis ? Bence iki taraf güzel birsey yasiyor bukadar basit.
slm tekrardan :)) bugun aksam bulustuk :)) ona bu konuyu actim ve bana bir erkeginde kendini tutabilecegini birseyleri erken yasadigimizi ve beni uzmek istemedigi kendisini bana ispatlamak istedigi icin ona tamamen guvenmem icin bunu yaptigini anlatti :)) dogrusu iyi ki konusmusum aslinda ben cinsellik meraklisi dglim ancak bunu yasayip biranda bu konusa kendini geri cekince tuhaf gelmisti.o benim ilk birlikte oldugum erkek dgl ikinci kisi ve bunu ben ondan saklamadimcunku ortada bir gunah varsa bunu onun boynuna atamaz kandiramazdim.o bana herkesin bir hata yapabilecegini soyledi oldukca anlayisli davrandi en azindan simdilik sansli oldugum soylenebilir ama gelecegi bilemeyiz tabiki benim bazilarina sert yanitlar verdigim dogrudur ama saldiri niteligindeki sozlere kim susardi?merak edenler icin soylim ben yeni yetme dglim belki o "ablalarin" cogundan buyuk bile olabilirim...hepimiz bayaniz ve unutmayin o cok yadirgayip yargiladiginiz seyleri kendinizde hatta ilerde dogacak cocuklarinizda yasayabilir.bekaret namus dgldir bircok genckizim diyenle aramda sadece 2cm fark var.dullar?onlar komple ölsun arti o zamandgl mi. bu zihniyet cirkin hicbir erkek bekaret icin evlenmez sevdigi icin evlenir...
2 hafta olaması onda size karşı güvensizlik oluşturmuş olabilir.Bence biraz aceleci davranmışsınız.
Benim bir arkadaşımın yeni başladığı sevgilisi öpüşmek isteyip sonra da ben seni denemiştim,öpüşmeyi kabul ettin diyip terketmişti kızı.
Merhaba;
Öncelikle birçoğunuza tuhaf ve tersgeleceğini düşünüyorum belki bana kızabilirsiniz de ama cidden anlam veremediğim için fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaklaşık 2 aydan beri bir sevgilim var.onu seviyorum değer veriyorum.onun da bana değer verdiğini düşünüyorum.annesiyle tanıştırdı ve ara ara evlerine gidebiliyorum iş telefonu en yakın arkadaşlarının ev telefon her şeylerini biliyorum.en yakın arkadaşları kuzenleri beni biliyorlar.beni kimseden saklamıyor erkek kardeşi ve az önce dediğim gibi annesi biliyorlar.
Ancak şöyle bir sorunum daha doğrusu durum var.
İlk cinsel birlikteliğimizi birlikteliğimizin 2.haftasında yaşadık (çok erken olduğunu biliyorum ama planlayarak olmadı  )sonrasında 2 kez daha birlikte olduk farklı zamanlarda.ancak erkek arkadaşım son zamanlarda cinsel anlamda çok soğuklaştı.öpmek istediğimde bile tersliyor neredeyse. Beni istemiyor mu diye düşünüyorum ama haftada 2-3 kez görüşmekten geri kalmıyor beni sevdiğini söylüyor diğer türlü ilgisi ilk başlardaki gibi.
Onun maddi sorunları çok fazla bu ara.kardeşinin düğünü var bununla ilgili maddi sıkıntılar yaşıyor çünkü evin büyüğü o.babası öldüğü için.
Şimdi sizce sorun nedir? Yani neden sizce bu şekilde?başka kızlar kadınlar diye de düşündüm ama adamın evinde internet yok ne zaman arasam tel cevaplıyor.yani bunu yapabilecek bir ortamı bile yok.(bilemeyiz tabi ama bilirsiniz biz kadınlar hissederiz ve ben böyle bir şey hissetmiyorum doğrusu.)
Ne olur düşüncelerinizi paylaşın
görülüyor ki kadınların üstünde ki bu baskıyı
sadece erkekler değil kadınlarda oluşturuyormuş.
ilkokul mezunu teyzeler gibi konuşuyor bazılarınız,
kendimi annemin arkadaşı ayşe teyzeyle yazışıyormuş gibi hissettim.
insan ya insan! sonuçta değerli bir varlık.
bacak arasından bişi girmiş mi çıkmış mı diye bakan zihniyetin
insanlığından şüphe ediyorum.
bu ne bacak arası çılgınlığıdır kardeşim.
bu arkadaşı yargılayan teyzelerin eminim kendi kızı olmaz.
kim girmiş kim çıkmış, az girdiyse müstahaktır. gibi saçma sapan entellektüel
fikirlerinizi ne acıdır yanınızdaki adamlardan ezberliyorsunuz.
Allah kulunu bu kadar yargılamıyor? siz ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Mesajları okuyunca şok oldum. 1950 yılında değiliz. Birçok arkadaşım bakire değildi ve çoğuda evlendi bu kadar takılmayın. Öyle olsa bakire olmayan biri evlenemezdi? Gülünç yani millet beraber yaşayıp sonra evleniyor hiç görmüyormusunuz?
Allahım hepinizi islah etsin baska bişe demiyorum şimdiki nesilden igreniyorum resmen türkiye ne hale geldi ya yabancı ülkelerde bile kötü sonumuz her parkta bir agacın altında becerilen nesiller gördükce sonumuz ne olcak diye düşünüyorum .....
Sizi de ıslah etsin kadın bedenine mal gibi bakan zihniyeti.
burada müdahale etmek zorundayım çünkü orda arkadaşım çok güzel birşey diyor ne mal gibi görmesi kadın bu namusunuda koruyacak kendinide her erkeğin altına yatarak mal oluyor afedersiniz ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?