merhaba;
biz onunla biliyorum bir çoğunuza ters gelecektir ama bir sosyal erişim ağı üzerinden başladık ama inanın hiç öyle gibi değildi.evlerimiz yakındı.bütün arkadaşları hatta ailesi bizi biliyordu.düşünün kuaförüne dek biliyorlardı.
simdi diyorum kı sizce döner mi.intikam değil isteğimin sebebi.
sadece gözlerine bakıp bize neden kıydığını öğrenemek...
:) :) :)
Aynı cüm le leeeeeeeeer :)
cnm yapma sende, şimdi oturup kızın hayat hikayesini mi araştırıyorsun. kadınlar olarak bir kulup kurduk brbirimize destek olmak için. ayne durumu sende bende yaşayabilrdk. çok dikkatlisn gözünden birşey kaçmıyor bu güzel bir özellik yalnız bunu karşı tarafa bu şekilde yansıtmaman taraftarıyım
bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela geirecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:
oncelikle fake degilim yazdigim herseyde tamamen yasanmis ve gercektir.emin olun bukadar bos biri olsaydim yazilanlara gunler sonra cvp vermezdim.benim yasadiklarim beni ilgilendirir elbette buraya yazdiklarim kendi hemcinslerinden fikir almak icindi ama anlamsizca ruh hastaligi oldugu ibareleri gosteren kisilerden tuhaf yanitlar aldim.namus iki bacak arasinda mi?yada sizinle evlenen evlenecek erkekler bacak aranizin dokunulmamisligi icin mi evleniyorlar?kendinizi kandirmayin lutfen benim sordugum sey belli bu nasil bir ruhsal bozukluktur ki tum yazilarimi inceletiyor?bence tedaviye cidden ihtiyacin olmali... diger tum yanitlar icin tsk ederim...
slm tekrardan :)) bugun aksam bulustuk :)) ona bu konuyu actim ve bana bir erkeginde kendini tutabilecegini birseyleri erken yasadigimizi ve beni uzmek istemedigi kendisini bana ispatlamak istedigi icin ona tamamen guvenmem icin bunu yaptigini anlatti :)) dogrusu iyi ki konusmusum aslinda ben cinsellik meraklisi dglim ancak bunu yasayip biranda bu konusa kendini geri cekince tuhaf gelmisti.o benim ilk birlikte oldugum erkek dgl ikinci kisi ve bunu ben ondan saklamadimcunku ortada bir gunah varsa bunu onun boynuna atamaz kandiramazdim.o bana herkesin bir hata yapabilecegini soyledi oldukca anlayisli davrandi en azindan simdilik sansli oldugum soylenebilir ama gelecegi bilemeyiz tabiki benim bazilarina sert yanitlar verdigim dogrudur ama saldiri niteligindeki sozlere kim susardi?merak edenler icin soylim ben yeni yetme dglim belki o "ablalarin" cogundan buyuk bile olabilirim...hepimiz bayaniz ve unutmayin o cok yadirgayip yargiladiginiz seyleri kendinizde hatta ilerde dogacak cocuklarinizda yasayabilir.bekaret namus dgldir bircok genckizim diyenle aramda sadece 2cm fark var.dullar?onlar komple ölsun arti o zamandgl mi. bu zihniyet cirkin hicbir erkek bekaret icin evlenmez sevdigi icin evlenir...
slm tekrardan :)) bugun aksam bulustuk :)) ona bu konuyu actim ve bana bir erkeginde kendini tutabilecegini birseyleri erken yasadigimizi ve beni uzmek istemedigi kendisini bana ispatlamak istedigi icin ona tamamen guvenmem icin bunu yaptigini anlatti :)) dogrusu iyi ki konusmusum aslinda ben cinsellik meraklisi dglim ancak bunu yasayip biranda bu konusa kendini geri cekince tuhaf gelmisti.o benim ilk birlikte oldugum erkek dgl ikinci kisi ve bunu ben ondan saklamadimcunku ortada bir gunah varsa bunu onun boynuna atamaz kandiramazdim.o bana herkesin bir hata yapabilecegini soyledi oldukca anlayisli davrandi en azindan simdilik sansli oldugum soylenebilir ama gelecegi bilemeyiz tabiki benim bazilarina sert yanitlar verdigim dogrudur ama saldiri niteligindeki sozlere kim susardi?merak edenler icin soylim ben yeni yetme dglim belki o "ablalarin" cogundan buyuk bile olabilirim...hepimiz bayaniz ve unutmayin o cok yadirgayip yargiladiginiz seyleri kendinizde hatta ilerde dogacak cocuklarinizda yasayabilir.bekaret namus dgldir bircok genckizim diyenle aramda sadece 2cm fark var.dullar?onlar komple ölsun arti o zamandgl mi. bu zihniyet cirkin hicbir erkek bekaret icin evlenmez sevdigi icin evlenir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?