erkek arkadaşım benimle sevişme konusunda soğuk...

:) :) :)

Aynı cüm le leeeeeeeeer :)

cnm yazılan çoğu şey seni incitiyor ama senin buna karşılık bu kadar sert tepki vermen hoş değil. yaralanıyorsun inciniyorsun bunu görebiliyorum ama sakin ol saygı duymaya çalış. aksi takdirde kalpler kırılır başka birşey geçmez ele

:) :) :)

Aynı cüm le leeeeeeeeer :)

cnm yapma sende, şimdi oturup kızın hayat hikayesini mi araştırıyorsun. kadınlar olarak bir kulup kurduk brbirimize destek olmak için. ayne durumu sende bende yaşayabilrdk. çok dikkatlisn gözünden birşey kaçmıyor bu güzel bir özellik yalnız bunu karşı tarafa bu şekilde yansıtmaman taraftarıyım

yargılama meraklısı arkadaşlar..
hakimlik içinizde ukte kalmış herhal
milletin yaşadığı ilişki sizi niye bu kadar geriyo?

kaç senedir burdayım şu mantığı asla anlayamıcam
arkadaş, ilişkiye girerek iyi mi yaptım diye mi soruyo?
yahu size ne? sorduğu soruya verecek cevabınız yoksa illa bişey yazmak zorunda değilsiniz

herkes hayatını istediği gibi yaşamakta özgürdür
milleti yargılıyorsunuz diye kimse size madalya takmayacak ahirette

Elbette öyle, sana katılıyorum ama bazı konular kesinlikle gerçek değil, azıcık bakınca belli oluyor, bizim yaptığımız yorumlara eminim gülüp geçiyor, gerçekliği yok!

Özel olcak bu kişi ile birlikteliğinde bakiremiydin ? Eğer öyleseyse erkenden yatağa geçtiğin için acabalar oluşmuştur kafasıda yok tam tersi ise ailevi sorunları stres yaratmıştır kafasında. Bir de plansız ilişki nasıl oluyor kusura bakma anlamıyorum bunu "Hay Allah seviştikmi biz bak ya hiç planlamamıştım nasıl oldu öyle" diyerek mi ? Sevdiğinden uzaklaş soğukluk hissettir bakalım tepkisi nedir ?

Eğer sevgisine inanıyorsan cinsel birliktelikten sonrada soğuma gibi bişey olmamıştır zaten sadece stresten sıkıntıdan olabilir.

cevap yazmakla yazmamak arasında gittim geldim ilk sayfa hariç hiç bi sayfayı okumadım :) ilk önce ailesi tanıyor,iş yeri arkadaşlarının numaraları cart curt var derken siz kendinizi tatmin ediyorsunuz bize de yansıtmaya çalışıyorsunuz kaşınıyormuyum diye sormuşsunuz çok açık net kaşınıyorsunuz.neydi bu acele anlayamadım.

kusura bakma ama bir erkek benimle cinselliğim için evlenecekse ben onunla evlenir miyim?? o kadar mı değersiziz biz kadınlar? işaretlediğim cümleleri ağzım açık okudum. bunlar sizin kendi doğrularınız ve kendi çevrenizde gördükleriniz. bunun dışında ne hayatlar yaşanıyor haberiniz bile yok bana kalırsa.

aileler oğlunun yatağa attığı kızı istemezlermiş, cinsel birliktelik yaşayan erkeklerin bu gidip ailelerine anlattığını mı sanıyorsunuz??

iki kişinin arasındaki şey kimi ilgilendirir. yok cinsellik yaşarsak erkekler soğurlarmış. karşındakini iyi tanıyıp sevginden emin olduktan sonra eğer buna layık görüyorsa cinselliği de yaşar bize neeeee.. en komiği bu yahu, dur ben cinselliği saklayayım da adam benle evlensin, bu kadar mı basitiz biz ya. damızlık mıyız ! kişiliğimiz karakterimiz yok mu??? eğer hayatınızda sadece cinsellik için evlenecek erkekler tanıdıysanız acıdım size

Son düzenleme:
oncelikle fake degilim yazdigim herseyde tamamen yasanmis ve gercektir.emin olun bukadar bos biri olsaydim yazilanlara gunler sonra cvp vermezdim.benim yasadiklarim beni ilgilendirir elbette buraya yazdiklarim kendi hemcinslerinden fikir almak icindi ama anlamsizca ruh hastaligi oldugu ibareleri gosteren kisilerden tuhaf yanitlar aldim.namus iki bacak arasinda mi?yada sizinle evlenen evlenecek erkekler bacak aranizin dokunulmamisligi icin mi evleniyorlar?kendinizi kandirmayin lutfen benim sordugum sey belli bu nasil bir ruhsal bozukluktur ki tum yazilarimi inceletiyor?bence tedaviye cidden ihtiyacin olmali... diger tum yanitlar icin tsk ederim...

Canım aslında burdaki kızların ablaların anlatmaya çalıştığı şey senin cinsellik yaşaman değil,cinselliğin aşkla karıştrılmaması gerektiği..
İlişkinde bazı durumlar erken olmuş yani birbirnizi yeterince tanımadan aşık olmadan yaşamışsınız bir şeyleri bu da ister istemez karşı tarafı soğutur..

Bak ben sana şunu söyleyim canım benim erkek arkadaşımda birlikteliğimizin başında bana böyle şeyler soruyordu,çünkü önceki ilişkilerinden alışmış,ama ben kabul etmedim tabi..peki ona dedim ki kabul etseydim ne olacaktı dedim,senden soğurdum herhalde dedi bu kadar kısa sürede kabul ettiğin için,ki önceki birlikteliklerinde de öyle olmuş soğumuş ayrılmışlar heyecan kalmamış,erkeklerin bakış açısı bizim gibi değil..öyle insanlar var ki sen seversin aşık olursun,cinsellik yaşarsın o gider başkasına bunu anlatır ne kadar aşağılayıcı değil mi ??

kendini bu duruma düşürmek istemiyorsan,evliliği geçtim, seni gerçekten sevdiğinden ve onu tanığından emin olmalsın,üzgünüm ama doğrusu bu..umarım ki seni seviyordur erkek arkadaşın yoksa kısa bir süre sonra ayrılacaksınız,çünkü sende elde edebileceği bir şey kalmamış,seni cepte görmesine izin verme..

tabiki gerçekten seven erkek evlilik öncesi cinsellik yaşasa bile sevdiğini bırakmaz ama bence burda ablaların demek istediği bu kadar erken yaşanmaması gerektiği. çünkü artık öyle bir zamandayız kii cinsellik normalleştiği için erkekler sevgilisi ile hemen birlikte oluyo, seviyo belki ama sonra sevgim bitti de bilmem ne de diyip ayrılıyo. kadınlarda duygusal oldukları için ben herşeyi paylaştım nasıl ayrılırız diyip yara alıyolar. bu yüzden ablalar yaşamayın evliliğinizi bekleyin diyorlar bence. tabiki herkesin kendi seçimi ama erkekleri malesef ki tanıyamıyoruz biz sevdiğimiz için yaşasakta onlar sevmeden de yaşayabiliyorlar... herkes için geçerli değil ama çevremdeki erkeklere baktıkça fikirlerini duydukça gerçekten üzülüyorum... arkadaşın sorusu çok farklıymış herkes farklı bi yere takılmış ama bence bekle derim, zaman bırak bakalım ne olacak, üstüne gitme derim

konuyu ve bütün cevapları okudum.açıkçası bazılarına da şaşırdım güldüm. bazı özel birliktelikleri erken yaşamış olmanız onun seni sevmediği anlamına gelmiyor. kötü niyetli biri olsa bunu istediği kadar kullanırdı veya şuan terketmiş olurdu. yine de sen ona karşı isteğini belli etme akışına bırak bakalım yakınlaşacak mı? olmadı al karşına konuş.buraya bunları yazabildiğine göre kendini sevgiline çok iyi ifade edebilecek kabiliyettesin.
bekareti ilk evlendiğin gece vermek kadınlar için garanti bir durumdur ama bunun aşkla bir ilgisi yoktur.çoğu erkek bakirelik için evlenmese bile bu durum hoşuna gider. bekaretin ne zaman verileceği bence tavsiye meselesi olacak bir konu değil.yaşadıklarını göğüsleyecek güçteysen sorun yok, süper. kimse pişman olacağı işlere kalkıp, faturasını sadece kızlara kesip sonra da diktirecek yer aramasın yeter.

slm tekrardan :)) bugun aksam bulustuk :)) ona bu konuyu actim ve bana bir erkeginde kendini tutabilecegini birseyleri erken yasadigimizi ve beni uzmek istemedigi kendisini bana ispatlamak istedigi icin ona tamamen guvenmem icin bunu yaptigini anlatti :)) dogrusu iyi ki konusmusum aslinda ben cinsellik meraklisi dglim ancak bunu yasayip biranda bu konusa kendini geri cekince tuhaf gelmisti.o benim ilk birlikte oldugum erkek dgl ikinci kisi ve bunu ben ondan saklamadimcunku ortada bir gunah varsa bunu onun boynuna atamaz kandiramazdim.o bana herkesin bir hata yapabilecegini soyledi oldukca anlayisli davrandi en azindan simdilik sansli oldugum soylenebilir ama gelecegi bilemeyiz tabiki benim bazilarina sert yanitlar verdigim dogrudur ama saldiri niteligindeki sozlere kim susardi?merak edenler icin soylim ben yeni yetme dglim belki o "ablalarin" cogundan buyuk bile olabilirim...hepimiz bayaniz ve unutmayin o cok yadirgayip yargiladiginiz seyleri kendinizde hatta ilerde dogacak cocuklarinizda yasayabilir.bekaret namus dgldir bircok genckizim diyenle aramda sadece 2cm fark var.dullar?onlar komple ölsun arti o zamandgl mi. bu zihniyet cirkin hicbir erkek bekaret icin evlenmez sevdigi icin evlenir...

Bence dikkat et aklına önceki(ler)n gelir kafadında birşeyler kurar olmuyor diye ayrılabilir sonuçta hemen kendini sunmuşsun ona bayağı hızlısın yani anladınmı ? Arkadında durman güzel sevdim bu durumu ama zevkine kanıp büyük hatalara girme bence zar önemli değil elbet ama bazı olgular ile iliştirilebiliyor.

Cinsellik kişinin tercihi ister evlenince yaşar ister evlenmeden yaşar. Benimde 2 yıllık sevgilim var, başta o da istemişti cinselliğin olmasını kesinlikle istemedim, 3 ay aynı evde kaldık kendini tutmasını bildi, saygı duydu kararıma. Yani elde olmayan sebepler diye bir şey yok kendiniz istemiş, yaşamışsınız. cinselliği yaşamanı değil bu kadar erken yaşamanı yadırgadım. İnşallah sonu iyi biter bu ilişkinin ne diyeyim..

ben 20 li yaşlarının sonuna gelmiş bir kız olarak seninle aramda 2 cm den daha fazla fark olduğunu düşünüyorum.Türkiye'de yaşıyoruz canım biz müslüman ve değerleri olan bir ülkede.Ve ülkemiz erkeklerinin büyük çoğunluğu seveceği ya da evleneceği kadın kriterlerinde bekareti arıyor.
Dulluk çok ayrı bir kavram ayrıca.Benim annemde usulünce evlenmiş ve babamla anlaşamadığı için boşanmış bir kadın.
Benim erkek arkadaşım bırak onunla birlikte olduğum zaman için erken demeyi onu öptüğüm zaman için bile erken oldu deseydi yerin dibine girer uzun sürede kendime gelemezdim.ama sen erkek arkadaşının söylediklerini buraya gülerek yazıyorsun ki bu hem onun önem vermediğini sandığın konuya önem verdiğini hemde senin o istediği zaman yine onunla beraber olacağını gösteriyor bence.
yerinde olsam - ki çok şükür değilim - erkek arkadaşımın beni sevdiğinden emin olmadan hatta benimle evlenmeden bir daha asla onunla birlikte olmazdım.
yaşadıkların ve tercihlerin tabiki seni ilgilendirir.ama buraya konuya açmışsan bizlerede yorum yapma hakkını vermişsin demektir.duymak istediklerini duyamadığın yorumlara böyle sert cevaplar vermemelisin bence.insanlar seni yargılamak için değil istediğin fikirleri vermek için burada.

Herkes kendine göre hakli ola bilir , burdaki yazilanlarin bi cogu erken vermisin su bu, yani elestiri baska birsey degil.

Bence cinsellik iki tarafin istedigi zaman yasanilan birsey ve ozaman güzel olan birsey.

Ilaki evlenecegin adamla daha güzel olacak anlamina gelmez , bunu bilemediginiz icinde o evleneceginiz insan icin kendinizi saklamanizda bazen daha fazla deger kazandirmaz.
Hatda cogu zaman o insan sizi hak etmez bile.

Birakin her insan kendi icin karai versin ne zaman neyi nerde yasicani.

Tabii bunalim konusu da dogru bir yerde, ama o da sirf toplumsal baskidan dolayi olusan birsey.

Ben yurtdisinda yasiyorum, burda kim hangi yasda kimle yatmis kimse sorgulamaz ne aile ne cevre, ve ben buranin kizlarinda hic birinda görmedim ki bu yüzden bunalima girsin.

Acayip olanda su ki okadar serbest olmalarina ragmen cok erkek degistirmezler,
2inci 3 üncü iliski ciddi birsey olur ve evlilige gider.

hersey istegerek ne baski ne zorlama.

Bizde hemen erken vermisin o olmus bu olacak, neye göre erken ? Neyi vermis ? Bence iki taraf güzel birsey yasiyor bukadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…