Tatlım erkek arkadaşınla açık açık konuş bence düşüncelerini. En kolay böyle çözersin sorunu bak burda millet başka şeylerle uğraşır el olduğunu belli eder abla, kardeş tavsiyesi vermez.
Şimdi diğer eleştiricilere dönecek olursak hani olumlu ya da olumsuz her yoruma açık ol diyosunuz ya, bu konuyla ilgili olumsuz yorum nedir? -çocuk senle ilgilenmiyosa ayrıldır. Sizin yaptığınız şuna benziyor: Avatarındaki saç rengini beğenmedim kesinlikle değiştirmelisin iğrenç bence olumsuz yoruma açık olmalısın. Yani konuyla alakasız bisürü yorum var. Kim size yaptığım doğru mu kızlar?? Siz yüksek makam olarak beni yargılayıp hüküm verin dedi??????
Ama yok bizimkiler bacakarası bi konu görsün 489755867876 kişi konuya üşüşüp bela okuyup ne kadar namuslu olduklarını haykırırlar etrafa. Bacakarasından sonrasını okuyup anlayamazlar bile. Nası laf koysam üzsem peşine düşerler. Bence gerçekten dürüstçe tasvip etmeyen biri kendi kendine okur ve çeker gider konudan beni bozar diye. Bastırılmış duygu haykırmak başka bişe tabi burda görüyoruz.
Son olarak geleneksel bir sözümüz vardır sevgili geleneksel kadın kardeşlerim 'kınayanın mutlaka başına gelir'
İlerde boy boy namuslu kız çocukları doğurmanız dileğimle...
cunku genelde cogu bayan yasasada bu tarz seyleri arkasinda duramiyor, cunku toplum baskisi cok fazla...kotu kiz olarak gorunmek istemiyorlar ve karsidakinide enayi yerine koymak islerine geliyor...hadi bizim aileler bizleri iyi kotu buyutmusler ama gelecek nesiller icin endiseliyim
bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela geirecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:
değil mi
yaptıklarının arkasında duramıyorlarsa özgürlük naraları atmayacaklar.namus bacak arasında mı demeyecekler
insanlari elestirmek ne kolay sizin için ya, okuyunca hayretler içinde kaliyorum. O kadar çok kiz var ki sevgilileriyle o hariç herseyi ama herseyi yapan ters iliskide rekor kiranlar bile var, tamam bakireler ama çok mu namuslular sizce? bir bayanin ne kadar "namuslu" oldugunu o meshur kizlik zari belirlemez... Yanlis anlamayin ben evlilik oncesi cinselligi tartismiyorum çunku bu konuda herkesin kendine gore dogrulari vardir ve ben saygi duyarim... insanlari bu kadar kolay elestirmeyin diyorum...
Okuduğum oldukça çirkin bazı yorumlardan sonra Kuran-ı Kerim'den şöyle bir alıntı yapmak istiyorum:
"Din kardeşini, bir suçundan dolayı ayıplayan kimse, o suçu kendisi de işlemedikçe ölmez" (Tirmizî, Kıyamet, 53)
insanlari elestirmek ne kolay sizin için ya, okuyunca hayretler içinde kaliyorum. O kadar çok kiz var ki sevgilileriyle o hariç herseyi ama herseyi yapan ters iliskide rekor kiranlar bile var, tamam bakireler ama çok mu namuslular sizce? bir bayanin ne kadar "namuslu" oldugunu o meshur kizlik zari belirlemez... Yanlis anlamayin ben evlilik oncesi cinselligi tartismiyorum çunku bu konuda herkesin kendine gore dogrulari vardir ve ben saygi duyarim... insanlari bu kadar kolay elestirmeyin diyorum...
bence cinsellik için çok erken.daha evli bile değilsiniz. evlenince zaten insan artık hep yaşıyor ne bu acele.ayrıca erkekler cinselliği yaşadığı kızlarla ne evlenmek ne de ümit vermek istiyorlar. yanlış anlama ama o artık seni çözdü ve senin gizemin kalmadı.bence hayatından çıkar. en baştan seni yatağa atan erkek ciddi olamazdı ve seni gerçek seven değil. ve artık yaptığına pişman ve kendinden soğutmaya çalışıyordur belki ailesinden çekiniyordur.bence başka aşklara yelken aç ve onu unut ve bir daha evlenene kadar kendi mahrimiyetini hiçbir erkeğe teslim etme. inan sana göre değil.kadınların en önemli silahı cinselliğidir.bununla kendinide erkeğini de vurabilir ama en çok kadın aci çekendir.dikkatt etmelisin....ayrıca ailesine oğluyla yatan gelini istemez.türkiye de böyle ne yazık ki...sen cesursun ama gittiğin yol seni hem ölüme hem bulanıma götürebilir.hamile kalsan ne yapacaksın....
seninle evlenecek mi sanki....
haline hem üzüldüm hem de kızdım.daha gençsin başına bela geirecek işlere kalkışma apla tavsiyesi...
eğer bir erkekle cinssel ilişkiye meraklıysan istekliysen evlen o halde...
ama bu kişi ile değil.
cinsellik en güzeli ilk gecedir....:26:
nasıl olsa bir gün yatıyosun evlenince de yatıyosun ne değişiyo?
ben evliyim ama ayri yasiyorum su anda sevgilim var ve bir kere iliskiye girdik hata yaptim tövbe ettim evlenen kadar beklesin beni isi ne
bazı şeyleri çok erken yaşadığınız dank etmiş olabilir kendini geri çekmiştir .. belki bi beklenti içine grmeni istemiodur ... ama senin yapman gerekeni o yapmış bnce sen geri çekmeliydin kendini...cinsellk yaşarsın kendi terchn ama bu kadar erken zamanda yaşayıp öldrmemeli bazı şeyleri... bnce sende braz frenle kendini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?