erkek arkadaşım benimle sevişme konusunda soğuk...

aynen katılıyorum

2 aydan sonrasını okumadım...iki ayda adamın nasıl pozisyonlara girmesini bekliyordun??
çok erken çoookk...ailesi ile tanışmak vs..gerçekten çok erkenden bitirmişsiniz bazı olayları..sonra
erkekler bırakıp gidince adı bıraktı oluyor..kızların çoğu sevgiliye potansiyel eş gözü ile bakarsa sanırım
bu olgu da bu şekilde devam edecek..

Sevgilinin ailesiyle tanışınca ilişkimiz ciddi, benimle gelecek planlıyoo gibi hayaller (benim de kurduğum) maalesef gerçekçi değil...
Erkekler aileyle tanıştırma gibi konularda oldukça rahat kesinlikle her konuda olduğu gibi

değil mi
yaptıklarının arkasında duramıyorlarsa özgürlük naraları atmayacaklar.namus bacak arasında mı demeyecekler

arkadasım ne gusel özetlemıs allah yardımcın olsun

değil mi
yaptıklarının arkasında duramıyorlarsa özgürlük naraları atmayacaklar.namus bacak arasında mı demeyecekler

insanlari elestirmek ne kolay sizin için ya, okuyunca hayretler içinde kaliyorum. O kadar çok kiz var ki sevgilileriyle o hariç herseyi ama herseyi yapan ters iliskide rekor kiranlar bile var, tamam bakireler ama çok mu namuslular sizce? bir bayanin ne kadar "namuslu" oldugunu o meshur kizlik zari belirlemez... Yanlis anlamayin ben evlilik oncesi cinselligi tartismiyorum çunku bu konuda herkesin kendine gore dogrulari vardir ve ben saygi duyarim... insanlari bu kadar kolay elestirmeyin diyorum...

Okuduğum oldukça çirkin bazı yorumlardan sonra Kuran-ı Kerim'den şöyle bir alıntı yapmak istiyorum:
"Din kardeşini, bir suçundan dolayı ayıplayan kimse, o suçu kendisi de işlemedikçe ölmez" (Tirmizî, Kıyamet, 53)

Son düzenleme:

Namuzsuzluktur demiyor kimse sanırım burada zaten. Arkadaşda çok güzel söylemiş yaşayacaksan arkasında duracaksın. Toplum yüzünden eee sen o toplumu kötülüyorsun hatta aşıyorsun benim tercihim peki şimdi niye o topluma girmeye çalışıyorsun ? Toplum zaten biziz biz oluşturuyoruz arkasında duran kadınlar oldukça bu tabu yıkılır ama biz ne yapıyoruz ünv.bitince iş bulur bulmaz diktiriyoruz yada evlilik zamanı diktiriyoruz. Seni sen olduğun için seven biri ile evlen o zaman olduğu kabul eden zarın için evlenecek adam ile işin ne madem özgürsün tercihin buna saygı duyan biri ile hayat arkadaşı ol. Hem diktirenlerin eşi onlar ile evlenmiyor ki onların sunduğu sahte karakter ile evleniyor sen başkasın senin yarattığın kadın başka ama maksat evlencek adam buldum kekleyeyimde evleneyim. Peki böyle bir kadın ile evlenen adamın suçu nedir bu yalan hayata itiliyor erkek milleti hepsi aynı diyenler var hak ediyor eee senin onfan farkın ne yok ki kalmıyor. Anal oral takılanlar onlar tam iş güzarlar zaten bakire değiller ki aslında onlarda.

Bana göre kadınlık onuruna hakarettir sahtekarlık ve iki yüzlülüktür. Bu kadınlar yüzünden hepimiz etkileniyoruz erkeklerin sözleri nereden geliyoruz atasözü gibi ağızlarına yapışan ?

Ailem var ama beni öldürürler çok saçma ailen hep vardı zaten şimdi mi aklına geldi ? Toplum yüzünden toplum zaten sen ben o diğeri değilmi ?

Kesinlik ile cinselliğe karşı değilim ki yaşadım bir şeyler kürsüye çıkıp bunun konuşmasını yapacak değilim tabi ki ama arkasında duramayacak insanlar yaşamasın. Tıp gelişti evet ama onur diye bir olguda var bunu dikemezsiniz kendinize bu hakareti yapmayın et parçası, zevk unsuru değilsiniz.

Kesinlik ile doğrudur ama bu tür dini sözler moda oldu bu konularda özellik ile ama ayetleri hadisleri parça parça değil bütün olarak almamız gerekir ki tam anlayabilelim.

Bunun dışında zina ve yalan ile ilgili hadisler, ayetler de mevcutdur onlarda ele alınmalı. Ki bu yazdığım dini inancı müslüman olanlara hitabendir diğer arkadaşların inancına saygım sonsuz.

her şeyi ne de işinize göre anlıyorsunuz.bence de herkesin doğrusu kendinedir.istediği gibi,istediğini yaşar da neden sonra yaptığının arkasında durmayıp,beğenmediği kişiler gibi hareket eder.ben şu namuslu bu değildir diye bir yorumda yapmadım.ama ilişkinin başlarında ben özgürüm vücut benim istediği yaparım deyip,sonra neden o ilişki bittiğinde diktirme peşine düşülüyor.vaktinde o önemsenmeyen kızlık zarı sonra da önemsenmesin.kızlar kadar önemsemeyen erkekler de vardır.onlarla evlensinler.erkeklere soruluyormu bakirmisin diye.yok değil mi.o halde yapılanın arkasında durulsun,kandırmacaya gidilmesin

cok güzel yazmissin ayni hatayi bende yaptim

Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım. Bu geri kafalılıksa evet ben geri kafalıyım.
Sizin bedeniniz sizin kararınız karışamam tabide bi gizeminiz kalmamış ki..

ben evliyim ama ayri yasiyorum su anda sevgilim var ve bir kere iliskiye girdik hata yaptim tövbe ettim evlenen kadar beklesin beni isi ne

İnsanlar eşittir, kadın ve erkek. İki insan birşeyler yaşamışsa, -bu ahlaki açıdan iyi veya kötü olabilir, herkesin bakış açısı farklı sonuçta- neden hep kadınların üstüne gidilir? Madem kadınların namusu bu kadar önemli, o zaman kız çocuklarınıza erkeklerle birlikte olmamayı öğütlerken, erkek çocuklarınıza da aynı şeyi öğütlemelisiniz. O zaman işte gerçekten insanların iyiliğini istemiş olursunuz. Diğer türlü yapılan kadınları yermekten başka birşey değil.

Evlenmeden birlikte olmanın doğru ya da yanlış diye değerlendirmesini yapamam. Sonuçta sevaplarımız ve günahlarımız için hesap vereceğimiz bir tek Allah var. O yüzden insanların yaşadıklarını tasvip etmiyor olsanız bile, saygı duymak zorundasınız.
Konuya gelince, toplumumuzda gerçekleşen olaylardan dolayı belki, belki de erkek arkadaşının bazı sorunları dolayısı ile senden uzak durmak istiyordur. Bence sen erkek arkadaşınla konuş bu konuyu.

nasıl olsa bir gün yatıyosun evlenince de yatıyosun ne değişiyo?

canım sende söylüyorsun evlenince yani helalin oluyor doğru birşey bu. AMA diğer türlü doğru değil zinaya giriyor .. Bu dünyada artık normal olarak sayılabilir ama bu dünyanın diğer dünyasıda var Allah affetsin..

Bence kafası bişeylere meşguldur kendini yeterince sana veremiyordur
Dediklerine göre sorumluluğu fazlaymış bu yüzden olabilir
Bir de abartmak istemiyordur seviyeli bir şekilde yürütmek istiyordur
Seni artık istemese zorla yapacağını zannetmiyorum istemese seni yapmaz
Bir süre daha gözlemle sorun devam ederse sevgilinle konuşmalısın
Birbirinizle konuşun duygularınızı paylaşın cinsellikten beklentilerinizi anlatın

yha nie herkes gizemin kalmamış kalmamış diyo yha? kızın gizemi kalmadıysa erkeğin de gizemi kalmadı o zaman hem gizem dediğimiz şey çıplaklıkmıddır?o zaman evlenince gizemini kaybediyosunuz ve aldatılıyosunuz.arkadaşlar gizemlilik başka bişeydir her kadın gizemlidir yaşadığı sürece yeter ki erkek bunu görebilsin....kadının bi sürü gizemliliği vardır ...karakterinde olsn dış görünüşünde olsn ...kadın saçını makyajını stilini değiştirsin bambaşka hale geliyor istediği her görsel şekle girebiliyor bundan başka gizemlilik mi var yha ....çıplak olunca mı bitiyo herşey yapmayın allah aşıkna kadın dediğin zaten ruhuyla düşüncesiyle varlığıyla gizemliğini ömür boyu sürdürendir. ayrıca konu sahibi sana diyorum ...yaptıysan yaptın ...canın ruhun bedenin istediyse ne mutlu...senin bilcen iş...eğer ki seni bırakırsa hiiiiçççç takma amaaaa ders al...

ya neler konuşulmuş böyle ama cinsellik doğaldir namus 2 bacak arsında değildir gibi laflar çok yanlış gerçekten.Bu dünya bir rüya adeta önemli olan öbür dünyada evlenmeden bi adamın helali olmadan ilişkiye girerek yaptığımız zinanın hesabını nasıl veririm diye düşünmüyormusunuz? Neden insan oğlu böyle anlamış değilim. sexten aldiğinız 2 dk lık zevki değilde ahirette yaşayacaklarımızı önemseyin biraz. bazı arkadaşlar bastırılmış duygular bilmem ne fln saçmalamışş,Allah kimseyi doğru yoldan saptırmasın bu yazılan yargılar bastırılmış içte kalan duygular değil Allah'ın buyurduklarına karşı gelmeyen insanların duygularıdır.Hangi devirde yaşıyoruz herşey bekaret mi diye yazan ve yazacak arkadaşlarımız bu yazdıklarım geri kafalılık sa evet ben geri kafalıyım benim gibi düşünen kızlar geri kafalı ama sonunda zina yaptiğı için cezasını çekmicek içi rahat kızlar

Arkadaşımız en doğru cevabı vermiş bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…