ya ben şunu anlamış değil 7 yıl sevdiğim adamla ilişkiye girmedim 2 ayda sevdiğiyle ilişkiye girebiliyor millet hemde 2.haftada...Ben boşuna lanet etmedim bu dünyaya evlenirsem görücü usulü olacak.
Size ilerde basiniza gelebilcek bazi olaylari yazdiklari icin, hemen insanlara yok ayse teyze, yok geri kafali, yok hangi zamandayiz... diye etiketi yapistiriyorsunuz...Birakin bu tur siniflandirmalari, hepimiz ayni matbaanin urunu degiliz.Buraya konu acmissaniz her tur zihniyetteki insan yorum yazabilir buna acik olmaniz lagzim, isinize gelmeyen yorumlarada es gecin..
Herkesin deger yargilari kendinedir.Namus konusu erkek-kadin icin ayni degerdedir.Bunun cinsiyeti yok.Layik olma konusuna gelirsekde, kim ne yasamissa, o yasanmisliklara sahip biriyle evlenmesi mustehak.
Elinden bir suru kiz cikmis erkek o zihniyetteki kizlara, kendini tek ve ozel birine saklayan erkekde ayni ozellikde kiza layiktir.Kendini ozel bir insana saklayan insanlarin dusuncelerine saygili olun.Kendinize denk olani zaten yasiyorsunuz, bu konuda diyecek lafim yok size.
Sevgiliniz bile size karsi bazi seyleri cok erken yasadik diye temkinli davraniyorken; siz onun bu konuyu ilerde sorun etmeyecek diye, cok da emin olmayin derim.Sizi ailesinden herkesle tanistirmis olmasi, size sevgisinin degerini gostermez.Ikinizde evlilik oncesi birliktelik konusunda hem fikirseniz ne ala..Iste o Ayse teyze diye siniflandirdiklarin ilerde siz tarafindan acilmasi muhtemel konulari (ortada kaldim, hamileyim, bunalimdayim, degersizmiyim vs.)size hatirlatmak icin o nasihatleri yazmislar.Bu noktada kimseye kizmayin ortak paylasim ve herkes istedigini yazar.Katilirsin goruslere yada katilmazsin bu kimseye satasmayi gerektirmez..
Merhaba;
Öncelikle birçoğunuza tuhaf ve tersgeleceğini düşünüyorum belki bana kızabilirsiniz de ama cidden anlam veremediğim için fikirlerinize ihtiyacım var.
Yaklaşık 2 aydan beri bir sevgilim var.onu seviyorum değer veriyorum.onun da bana değer verdiğini düşünüyorum.annesiyle tanıştırdı ve ara ara evlerine gidebiliyorum iş telefonu en yakın arkadaşlarının ev telefon her şeylerini biliyorum.en yakın arkadaşları kuzenleri beni biliyorlar.beni kimseden saklamıyor erkek kardeşi ve az önce dediğim gibi annesi biliyorlar.
Ancak şöyle bir sorunum daha doğrusu durum var.
İlk cinsel birlikteliğimizi birlikteliğimizin 2.haftasında yaşadık (çok erken olduğunu biliyorum ama planlayarak olmadı  )sonrasında 2 kez daha birlikte olduk farklı zamanlarda.ancak erkek arkadaşım son zamanlarda cinsel anlamda çok soğuklaştı.öpmek istediğimde bile tersliyor neredeyse. Beni istemiyor mu diye düşünüyorum ama haftada 2-3 kez görüşmekten geri kalmıyor beni sevdiğini söylüyor diğer türlü ilgisi ilk başlardaki gibi.
Onun maddi sorunları çok fazla bu ara.kardeşinin düğünü var bununla ilgili maddi sıkıntılar yaşıyor çünkü evin büyüğü o.babası öldüğü için.
Şimdi sizce sorun nedir? Yani neden sizce bu şekilde?başka kızlar kadınlar diye de düşündüm ama adamın evinde internet yok ne zaman arasam tel cevaplıyor.yani bunu yapabilecek bir ortamı bile yok.(bilemeyiz tabi ama bilirsiniz biz kadınlar hissederiz ve ben böyle bir şey hissetmiyorum doğrusu.)
Ne olur düşüncelerinizi paylaşın
vuuu konu yine hayat bilgisi dersine dönmüş.....
ozaman ders 1:
kimse sizin inandığınız şeylere,sahip olduğunuz değerlere sahip olmak zorunda değildir....
ders 2:
karşındakine sırf sizin tasvip etmediğiniz bir davranışta bulunduğu için farklı sıfatlar takamazsınız.....
ders 3:
karşınzdakin onaylarsınız ve ya onaylamazsınız ama düştüğü durumdan kurtarmak için onu yargılamak hiç birşeyi değiştirmez......
NOT: biz bize yardım için içini açan kişilere bu kadar mı ......????
biz bize yardım için içini açan kişilere bu kadar dost olup acı konuşuyoruz !
PYNSTSLA kullanıcısından alıntı
Ben de ayşe teyzeler yazıyo sanıyorum bazen. hakikaten çok haklısın bu ne tutuculuk ya bu devirde...
Ben bu ayse teyze lafinin cok gectigi icin yazdim kendi dusuncemi de ekledim. Bana gore bisey yok yasayan yasar.Herkes kendine dengiyle yasar demek istedim bunu vurguladim...Sizin sahsi yasantinizla ilgili bisey yazmadim, nerden cikariyorsunuz ki bunu.Cumleler gayet acik ve net, anlayana tabi..Siz hemen saygisiz olarak nitelendirmis olabilirsiniz ama ben size bisey demiyorum, anlayisinizdan bu yargiya vardiniz cunku.Bana yok ayni matbaa urunu, elinden birsuru kiz gecmis.. bunun gibi kaliplarmis sozler halk icinde siklikla kullanilir.Biz bunlara deyim diyoruz,Bilgi eksikliginizi kapatayim dedim..Orda maddeden degilde insani kastettigim cok acik ortada.Anlamak icin cokda zeki olmak gerekmiyordu, halbuki:))Ayriyetten istedigim dusuncemi yazarim, burasi size tahsiz kilinmadi.Sizlerin goruslerini sadece istiyorsa, bir zahmet su su rumuzlular bana cevap yazsin diye not dusulsun.
Ayriyetten kendim nasil yasadiysam oyle biriyle evlendim.Bu konuda hayale kapilan sizsiniz galiba.Herkes sizin deger yargilarinizla yasamiyor..Bana saygisiz diyen siz, size biraz saygiya davet ediyorum..SEVGILER..
"Bana yok ayni matbaa urunu, elinden birsuru kiz gecmis.. bunun gibi kaliplarmis sozler halk icinde siklikla kullanilir.Biz bunlara deyim diyoruz,Bilgi eksikliginizi kapatayim dedim.." deyimle argonun, patavatsızlığın ve seviyesizliğin farkını ayıramayanın da çok zeki olduğunu düşünmüyorum ben. Ayrıca burada o söz ettiğiniz halktan kimse yok bence bir tek siz varsınız. O seviyesiz tanımlamaları yapan bir güruha dahilseniz oraya geri dönün derim ben. Kimse size burası bizim yerimiz yazmayın falan demedi olayı saptırmayın. İnsanların birbirine b..k attığı bir tartışmaya döndü artık bu. Kimse kimsenin canını sıkmasın yeter!
lütfen konuya yeni kelimeler ekleyerek tartışmayı seviyesiz bir yere taşımaya çalışmayın.burada herkes belkide güven problemi yaşamadan dertlerini sorunlarını paylaşarak değişik bakış açıları görmek istiyor.kendi adıma dostça yaklaştığımı düşünürken yorumunuzun bırakın dostluğun yanından geçmeyi gecenin bu vakti canı sıkılıp orta belden konuya girerek polemik yaratmaya çalışmaktan başka bir işe yaşadığını düşünmüyorum.zaten ben size değil konu sahibine dostça yaklaşmaya çalıştığımı belirtmek istedim !her koyun kendi bacağından asılır ! ister 2 haftada birlikte olun ister aynı anda 2 kişiyle!herkese iyi geceler.
lütfen konuya yeni kelimeler ekleyerek tartışmayı seviyesiz bir yere taşımaya çalışmayın.burada herkes belkide güven problemi yaşamadan dertlerini sorunlarını paylaşarak değişik bakış açıları görmek istiyor.kendi adıma dostça yaklaştığımı düşünürken yorumunuzun bırakın dostluğun yanından geçmeyi gecenin bu vakti canı sıkılıp orta belden konuya girerek polemik yaratmaya çalışmaktan başka bir işe yaşadığını düşünmüyorum.zaten ben size değil konu sahibine dostça yaklaşmaya çalıştığımı belirtmek istedim !
her koyun kendi bacağından asılır ! ister 2 haftada birlikte olun ister aynı anda 2 kişiyle!
herkese iyi geceler.
kızlarımız ve erkeklerimiz için cinsellik tabu olmaktan çıktıysa gizli saklı yapılan hymenoplasty ameliyatları ne oluyor madem
kızlarımız ve erkeklerimiz için cinsellik tabu olmaktan çıktıysa gizli saklı yapılan hymenoplasty ameliyatları ne oluyor madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?