erkek arkadaşım benimle sevişme konusunda soğuk...

ya ben şunu anlamış değil 7 yıl sevdiğim adamla ilişkiye girmedim 2 ayda sevdiğiyle ilişkiye girebiliyor millet hemde 2.haftada...Ben boşuna lanet etmedim bu dünyaya evlenirsem görücü usulü olacak.

herkesin kendi seçimi
yargılamak kimseye düşmez.

Arkadaşın söylemek istediği ifade biçimi yüzünden yanlış algılandı üslubuna dikkat et arkadaşım daha net anlaşılman için.

Arkadaşım burada haklı şu şekilde, dini inancı müslüman olan arkadaşlarım bilir zina yapan erkek ile zina yapan kadın bir biri ile evlenebilir. Müstehak terimini kullanması ise yaşadığın hayat biçimine göre etkileri de normaldir kişiye sen seçtin bu yolu diye evet temel olarak burada da hak verebilirim eğer evlilik öncesi bir şeyler yaşamıyı göze aldıysa kişi bu toplum içerisinde sevgilinin ansızın gitmesini ve dışarıdaki insanların kötü eleştirilerini de olgun ile kişi kaldırabilmelidir.

Arkadaşın avukatı değilim kendimce beğendiğim için yine kendimce yorumladım.

Konu sahibi arkadaşa ise önceki sayfalarda fikrimi ve olabilecekleri belirtmiştim zaten.

Kişinin hayatı kişiye özeldir istediğini yapmakta özgürdür. Arkasında duracak olgunluğu göstermesi gerekir ki kimse de eleştiremesin kendi doğrularını dik bir şekilde savunabilsin.

Ve bir kere daha anladım ki kadının en büyük düşmanı yine kadın !
Konu sahibi umarım yakında herşey yoluna girer..

Son düzenleme:
kullanılabilen ya da kullanılan şeylere mal denir.kullanılmayan ve kullandırtmayan mal olmuyor bu durumda değil mi? kusura bakmayın ama cinsellik konusuna hoş görülü bakabilen bayanların bence bu tabiri kullanmaları çok yanlış.bir insanla mal kelimesinin aynı cümlede kullanılması asıl en büyük yanlış.biz burada konu sahibinin anlattığı durumdan yola çıkarak kendisinin istediği fikri verdik ve kendini kullandırtma demek istedik ki konu genelleşti ve çirkinleşmeye başladı.

vuuu konu yine hayat bilgisi dersine dönmüş.....

ozaman ders 1:

kimse sizin inandığınız şeylere,sahip olduğunuz değerlere sahip olmak zorunda değildir....

ders 2:

karşındakine sırf sizin tasvip etmediğiniz bir davranışta bulunduğu için farklı sıfatlar takamazsınız.....

ders 3:

karşınzdakin onaylarsınız ve ya onaylamazsınız ama düştüğü durumdan kurtarmak için onu yargılamak hiç birşeyi değiştirmez......

NOT: biz bize yardım için içini açan kişilere bu kadar mı ......????

Yok canım olur mu hiç?

Hem neden öyle birçok insana tuhaf ve ter geleceğini hatta belki size kızanlar olabileceğini de düşündünüz ki daha derdinizi bile yazmadan önce bir de bu sıkıntınızın üzerine boşuna kendinize bir sıkıntı daha eklemişsiniz.

Yazdırlarınızda bir tuhaflık olduğunu mu sanıyorsunuz?

Size öyle mi geliyor yoksa?

Hangi devirde yaşıyoruz? gayet normal yazdığınız süreçler?
Neresinde tuhaflık var Allahaşkına yazdıklarınızda ben anlayamadım anlatır mısınız neden öyle bir başlangıç yaptınız?

Böylesi önemli ve can sıkıcı bir durumunuz yetmezmiş gibi bir de üzerine bundan ötürü de bir sıkıntı ekleyip boşuna kendinizi üzmeyin lütfen olur mu? bu tuhaf gelecek veya kızılacak birşey varmış gibi hissederek kendinize lütfen haksızlık etmeyin.

Ay ne kadar güzel !!! pek çok insana nasip olmayacak şeyler, o kadar çok kadın imreniyordur ki size bu yazdıklarınızdan ötürü. Çünkü böyle şeylere sizin kadar sahip olan kaç kadın var?

Ne kadar özelsiniz.

Annesiyle tanıştırmış, ev telefonlarını bütün arkadaşlarının ev telefonlarını ve herşeylerini biliyormuşsunuz ve daha pek çok şey. Harikasınız gerçekten...

Bir dolu kadın bu noktaya gelebilmek için neler yapıyorlardır ama başaramıyorlardır.

Olsun artık onlar da benim gibi sizi bu hususlarda tebrik ederler.

Haftada iki üç kez sizi görmeden de edemiyormuş ya, sizin de aslında yazınızda mealen belirttiğiniz gibi sizi çok seviyor ve sevgisinden şüphe etmenize gerek yok bence.

biz bize yardım için içini açan kişilere bu kadar dost olup acı konuşuyoruz !

biz bize yardım için içini açan kişilere bu kadar dost olup acı konuşuyoruz !

sizi bilmem ama acı konuşmakla hakaret etmek çok farklı şeyler....eğerki konu sahibinin yaşadığını bn yaşamış olsaydım ve sırf evlilik öncesi ve daha yeni tanıdığım biriyle birlikte oldum diye bna dost acı söyler imaresiyle ( ne zaman dost olduysak ) o........pu denilseydi hiç te iyi niyetli bakmazdım....

haa bna gelirse bnde tasvip etmiyorum bu tarz şeyleri ve yaş reşit 18i doldurmuş nolcak gibi sözleri de saçma buluyorum ama sırf bna ters diye karşımdakine yüklenme hakkı görmüyorum kendimde...çünkü olan olmuş söz söylesem neki?????

"Bana yok ayni matbaa urunu, elinden birsuru kiz gecmis.. bunun gibi kaliplarmis sozler halk icinde siklikla kullanilir.Biz bunlara deyim diyoruz,Bilgi eksikliginizi kapatayim dedim.." deyimle argonun, patavatsızlığın ve seviyesizliğin farkını ayıramayanın da çok zeki olduğunu düşünmüyorum ben. Ayrıca burada o söz ettiğiniz halktan kimse yok bence bir tek siz varsınız. O seviyesiz tanımlamaları yapan bir güruha dahilseniz oraya geri dönün derim ben. Kimse size burası bizim yerimiz yazmayın falan demedi olayı saptırmayın. İnsanların birbirine b..k attığı bir tartışmaya döndü artık bu. Kimse kimsenin canını sıkmasın yeter!

Buyur burdan bak, seviyesizligin alasi sizsiniz.Benim cumlelerimde tek bir kufur yok zaten gunluk hayatimda bile burda alenen yazdiginiz o kufurleri kullanmam.Bu iste gercek seviyeniz kusura bakmayin sizin seviyenize inemiycem.Az saygili olun boyle bol keseden laf atmayin.Bunu da anlamazsaniz bir deyimler sozlugu edinin..Benim cumlelerimi alinti yaparak bana yorum yapmayin.Sizin yuzunuden ceza yada uyari gelecek..Varsa bir gorusunuz kendiniz alinti yapmadan yazin..

Son düzenleme:
lütfen konuya yeni kelimeler ekleyerek tartışmayı seviyesiz bir yere taşımaya çalışmayın.burada herkes belkide güven problemi yaşamadan dertlerini sorunlarını paylaşarak değişik bakış açıları görmek istiyor.kendi adıma dostça yaklaştığımı düşünürken yorumunuzun bırakın dostluğun yanından geçmeyi gecenin bu vakti canı sıkılıp orta belden konuya girerek polemik yaratmaya çalışmaktan başka bir işe yaşadığını düşünmüyorum.zaten ben size değil konu sahibine dostça yaklaşmaya çalıştığımı belirtmek istedim !
her koyun kendi bacağından asılır ! ister 2 haftada birlikte olun ister aynı anda 2 kişiyle!
herkese iyi geceler.

Biz de bundan bahsediyoruz, boşuna anlaşamamız saatlerdir:)İşte size şimdi sonuna kadar katılıyorum...

e yani.....ama bu kadar agresif olmanın alemi yoktu...bnm de demek istediğim tam da buydu kaldı ki polemik yaratmak bnm işim değil belliki......

hee bu arada bn kimsenin dostu olduğumu idda etmedim bu sebepten yorumumu da dostluğa sığındırmadım ve dost kelimesini de bnm için kullanmadığınızı biliyorum ama siz anlayamamışsınız.......

son cümlenize aynen katılıyorum...her koyun kendi bacağından asılır( incilde yazar bu) ister 2 haftada biriyle birlikte olur ister aynı anda 2 kişiyle,bu bizi hiiiç ilgilendirmez tabii...

size de iyi geceler....

Sen beni dinle 1.si çogu bayan uzaklas demis katilmiyorum çunku geçirdigi zor stresli gunlerde onun yaninda olman gerekir ve bu durum stresten kaynaklaniyorsa onu yalniz birakarak haksizlik yapmis olursun. Bence basbasa kaldiginiz bir gun açik açik sor (sorguya alir gibi degilde merak ettiginden tabi), bunu bilmek senin hakkin ve sana açiklama yapmak zorunda, sonuçta bu durum seni uzuyor, mutsuz ediyor...
Ilk birlikteliginize gelince beni ilgilendirmez, sordugun sonurun cvbi da degil ama madem sen altini çizmissin (belki alakalidir diye) ve birçok bayan fikrini yazmis, ben de fikrimi yazayim, BUTUN erkekler ayni degildir ve BUTUN iliskiler farklidir, dolayisiyla ilk birlikteliginizin biraz erken olmasi sevgilinizi çok mutlu da etmis olabilir biraz hayal kirikligina da ugratmis olabilir, bu onun yapisina ve sana olan duygularina gore degisir...
Bazi bayanlara da sunu soylemek isterim ki çogu aile gelininin bakire olup olmamasiyla kesinlikle ilgilenmez ki dogru olani da budur (bu ogullari ve gelinleri arasindadir NOKTA), çogu erkek gerçekten asik olunca sevdikleriyle cinsellik yasadiktan sonra daha çok baglanir...

kızlarımız ve erkeklerimiz için cinsellik tabu olmaktan çıktıysa gizli saklı yapılan hymenoplasty ameliyatları ne oluyor madem

kızlarımız ve erkeklerimiz için cinsellik tabu olmaktan çıktıysa gizli saklı yapılan hymenoplasty ameliyatları ne oluyor madem

Minareyi çalan kılıfına uyduruyor oluyor bana göre.

Tatlım erkek arkadaşınla açık açık konuş bence düşüncelerini. En kolay böyle çözersin sorunu bak burda millet başka şeylerle uğraşır el olduğunu belli eder abla, kardeş tavsiyesi vermez.

Şimdi diğer eleştiricilere dönecek olursak hani olumlu ya da olumsuz her yoruma açık ol diyosunuz ya, bu konuyla ilgili olumsuz yorum nedir? -çocuk senle ilgilenmiyosa ayrıldır. Sizin yaptığınız şuna benziyor: Avatarındaki saç rengini beğenmedim kesinlikle değiştirmelisin iğrenç bence olumsuz yoruma açık olmalısın. Yani konuyla alakasız bisürü yorum var. Kim size yaptığım doğru mu kızlar?? Siz yüksek makam olarak beni yargılayıp hüküm verin dedi??????

Ama yok bizimkiler bacakarası bi konu görsün 489755867876 kişi konuya üşüşüp bela okuyup ne kadar namuslu olduklarını haykırırlar etrafa. Bacakarasından sonrasını okuyup anlayamazlar bile. Nası laf koysam üzsem peşine düşerler. Bence gerçekten dürüstçe tasvip etmeyen biri kendi kendine okur ve çeker gider konudan beni bozar diye. Bastırılmış duygu haykırmak başka bişe tabi burda görüyoruz.

Son olarak geleneksel bir sözümüz vardır sevgili geleneksel kadın kardeşlerim 'kınayanın mutlaka başına gelir'

İlerde boy boy namuslu kız çocukları doğurmanız dileğimle...

Bu konulari tartismak için burda degilim amacim konu sahibine yardimci olmak, ben herkesin inancina da yasam tarzina da sinirlarina da saygi duyuyorum..
Madem sormussunuz Hymenoplasty bence çok uzucu çunku evlenecegin kisiyle yalanlar uzerinde saglam bir ilisiki kurmak zor olsa gerek, boyle birsey yaptirmak zorunda kalan bayana çok yazik keske sevdigi onu oldugu gibi sevip kabul etse, erkege de yazik keske boyle bir zihniyete sahip olmasa da karsidaki insani yasadiklariyla degil de insanligiyla degerlendirebilse ve kandirilmasa... Sonuç olarak herkese yazik herkes birbirine yalan soylemek kandirmak zorunda pfff... bu arada sunu da eklemek isterim ki sevgilisiyle o hariç herseyi yasayip da evlendikleri adama "elime erkek eli degmedi" saf ve temiz gibi gorunen bayan ve hymenoplasty yapan bayan arasinda pek fark yok

cunku genelde cogu bayan yasasada bu tarz seyleri arkasinda duramiyor, cunku toplum baskisi cok fazla...kotu kiz olarak gorunmek istemiyorlar ve karsidakinide enayi yerine koymak islerine geliyor...hadi bizim aileler bizleri iyi kotu buyutmusler ama gelecek nesiller icin endiseliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…