- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
canım eğer çocuğa karşı bişey hissetmiyosan sırf o fedakar diye birlikteysen ayrıl...Çünkü aynı şey arkadaşımın başına geldi...Evlendi ve şu an çok mutsuz...Çocuk evlendikten sonra değişti...Sevgim bitti deyip arkadaşıma o ilgi alakayı kesti...eee arkadaşımda zaten onun sevgisize ilgisine güvenerek evlenmişti...şimdi napıcağını bilmiyo...
O yüzden duygularından emin değilsen evlenme derim...
ben seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şey başımdan geçti. bi laf vardır insana si.en yaraşır diye. şu anki arkadaşım bana çok itici geliyordu dış görünüşü falan. her türlü çirkefliğime susardı. sonra bir gün o da sesini çıkarmaya, kendisini ifade etmeye başladı. biraz da ilgisizleşince
ben buna bi düştüm bi düştüm kii şimdi seviyorum onu. aşık değilim ama seviyorum,beğeniyorum. bu bana yeter
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
Buraya acmak istedigim konuyu acmissiniz..sanki ben yazmisim gibi...ayni durumdayim bende begenmiyorum tipim degil diyorum ama iyi anlayisli beni seviyor diyorum.biz gecen sene tanistik ama 2aydir gorusuyoruz.etrafimdakiler guzel olunca yikayip suyunu mu iciceksin diyor ama sakal birakmasi bile beni rahatsiz ediyor.oncesinde tipine sesine herseyine asik oldugum adam hayirsiz cikti onu ornek al guzeldide noldu diyor herkes.kafayi yicem.2sene dayandiginiza gore bakilabiliyomus ama demekki yaa..olmaz diye bisey yok sanirim..aliskanlikta mi olmuyo bu gorsellik bi zaman sonra acaba???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle devamı olmayan bir ilişki bence çocuğun günahını alma hemen ayrılMerhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
Bunu git ona açık yüreklilikle söyle ve ayrıl..Gerçekten çok aşagılık bir tavır sizinki..
Arkadaslar, konuma bu kadar onem verip cevapladiginiz icin cok sagolun. Hepinizin yazdiklarini tek tek okuyub dusundum. Iyi kotu yorumlariniz icin sagolun. Cogunuz haklisiniz...
Aslinda fevkalade bir cirkinliyi yok, normal sayilir tipte, sadece yakisikli degil. Yani yuzune bakilacak bir tip ama bana gore cirkin sayilir. Baktigim zaman hoslanamiyorum yani. Bende biliyorum haksizlik, bencillik ettigimi. Duzgun yapmadigimi. Onu hak etmedigimi. Tam yurekten onun sevgisini hakedecek biriyle mutlu olmasini istedim. Ne kadar anlattim bunu ona.... Ne kadar ince laflar kullandim bu dusunceni ona anlatmak icin. Benim dogru karar olmadigimi, onu mutlu ede bilecek kadin olmadigimi, hayatini benim icin heba ettiginin farkinda olmadigini... Adeta bir arkadasi, kankasi gibi oturdum konusdum yuzlerce defa. Hatta bazen benimle anlastida. Tamam seni unutmaya calisacam dedi. 1 saat sonra yalvarark geri geldi yapamam diye... bu kez kizdim kovdum, gece boyu kapimizda yatti. 1 hafta deli divane oldu, 1 hafta sonra yine bir sekilde konusmaya devam ettik.
Ben bunun dogru olmadigini ta bastan biliyorum. 2 yil once, sadece 1 hafta cikmisken, ona ben yapamam dedim, ayrilmak istediyimi, baslamadan bitmesini dedim. o 1 hafta, bu 1 hafta durum ayni. Birakmadi. 3 aya yakin mesafe koydum araya, olmadi. Artik bir erkegi tiksindirecek haraketler bile yaptim, yine olmadi. Bu 2 yil surecinde aslinda biz bir iliski yasamadik. Hepiniz diyorsunuz ya 2 yil nasil katlandin diye. Katlanmadim, hep bir kavga. Ben biktim hayatimdan, o bikmiyor.
Simdi durum tamamen baska.... Cikmaz bir yola girdim. Karakterinin bu kadar iyi olmasi, beni sahiplenmesi, asla incitmemesi ve s. o kadar dokundu ki bana, gonlumu bir sekilde caldigini sandim kendi kendime. Tamam dedim ona. Son 1 ayda sozlenmeye karar verdik, ben ona soz verdim....Aileler tanisti, nisan mekani bile nerdeyse secildi secilecek. Tarihi belli etmeye az kaldi... Ben nasil bir yola girdim diyorum kendi kendime. Bu sure zarfinda herkes bikti benden. Ilk once ailem. Cunku en bastan ailem herseyi biliyor, isin icindeler... Sonra arkadaslarimiz. Onlarin gozundede kuculdum, herkes "ne kadar karakteri oturmamis, iradesiz, ne yaptigini bilemeyen" bir kiz diye dusunuyor artik. Birde tabiki erkek arkadasim. Beni yari yolda birakamazsin, geri donusun yok, bu saatten sonra beni birakamazsin, hayatta olmaz diyor.
Banada kendimi teselli etmek kaliyor, kalan omrumu kendimi kandirarakmi artik alisarakmi yoksa severekmi gecirecegim bilmiyorum. Su durumda ne yapa bilirim ki? Eger bir daha onu birakmaya kalkisirsam, herkes beni oldurur. Hep kafamin karismasindan, onun iyi kalbinden etkilenmemden oldu hersey. Cocuksu birseymi bu acaba? Sonra gecermi bu dusuncelerim? Aslinda, yasim 25... Onun yasi ise 32. Aramizdada 7 yas fark var bu arada.
Bu sekilde mutlu olabilirmiyim? Karisik yazdim, tum hisslerimi de ifade edemedim...
Aynen kısa ve öz.Bunu git ona açık yüreklilikle söyle ve ayrıl..Gerçekten çok aşagılık bir tavır sizinki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?