Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

aynısını bir erkek yapsa topa tutmuştuk ,ne ahlaksızlığı kalmıştı ne düzenbazlığı .
ya biz kadınlar.
biz de erkekler kadar varız yani ,kadın erkek farketmez ,hangi sebeple olursa olsun ,hangi bahane olursa olsun masum bir insanın duygularıyla oynamak hiçbir kitaba sığmaz.
hadi siz cahilsiniz desek aileniz de biliyormuş ,hiç mi aklı başında biri çıkıp da size akıl vermedi anlamış değilim doğrusu.

En korktugumda bu benim

Çocuğa haksızlık yaptığınızı ve ayrılmanız gerektiğini söyleyen tüm arkadaşlara katılıyorum. Onca olumlu özelliğine rağmen hala onu çekici bulmuyorsanız (ki bulmamanız gayet doğal ) bir ömür boyu bu kişiyle devam etme kararı almadan önce çok dikkatli olmalısınız. yalnız benim dikkatimi çeken şey, 30 yaşındaydı bu adam sizin hayatınıza girdiğinde. istenmediğini bildiği halde neden sizin bu kadar üstünüze düştü, neden ısrarcı oldu? kapılarda yatacak kadar neyin saplantısı bu? bence onun ciddi problemleri var. özgüvensizliği ve takıntıları var. tipini geçtim, sırf bu sebepten dahi soğumakta haklısınız bence. işin içine aileler girdi, artık bir yola giridk vs diye düşünüp de cesaretiniz kırılmasın. mutsuz bir evlilik geçirip yıllar sonra boşanmaktansa şimdi bitsin. kimsenin de bir şey demeye hakkı yok. bir iki konuşulur sonra unutulur. ama bence siz hem kendi hayatınız hem de onun hayatı için en iyisini yapmış olursunuz. cesaretinizi toplayın...herşey bir yana, bakınca içinizin ısınmadığı, tensel haz almadığınız biriyle nasl yatağa gireceksiniz???

Konudan bagimsiz olacak ama buyuklerimiz "Devey diken adama s..ken lazim" demisler.

Ben aşığım yüzüne bakınca kendimden geçiyorum da noluyo sanki ? Huzur yok, gece uyku yok....

Çok pişman olursun 2 senen öyle melek gibi biriyle geçmiş. Ortalık it kaynıyo... Hepimiz yaşlanıcaz çirkin olcaz bi gün... Şu an karşıma çirkin ama dünyanın en iyi saf temiz dürüst erkeği çıksa bir saniye durmam...

Çok şanslısın. Bu forumda kadınlar nelerden bahsediyorlar ne dertlerinden...

'Onun sürekli ısrarları ve büyük aşkı, iyiliği karşısında cevapsız kalamadım' yazmışsınız. Keşke cevapsız kalabilseydiniz. Şuan o sizi çok seviyor ve siz ondan iğreniyorsunuz + onun böyle bir şeyden haberi de yok ... Böyle daha mı iyi? Yargılamak amaçlı değil ama en büyük ahlardan biridir seven birini incitmek. Ayrılacaksınız bu belli ama mümkün olduğunca karşı tarafı daha fazla üzmeden bunu en kısa zamanda yapın ki o da yoluna devam etsin.Ömrü sizi beklemekle geçmesin.

yorumları okumadım eminim çoğu kişi dış görünüş nedirki vs demiştir ama bence fiziksel çekim çok çok önemli.. ayy ne kadar çirkin ediğim biriyle olamazdım heralde... kimse 4 4lük değil ama birinin gülüşü güzeldir birinin bakışı birinin elleri seni çeken bişeyler olmalı yani.... yoksa zor..

herkes hep uç noktalardan örnek veriyor , herşeyin normali makbuldür , güzel olmayan ama içi güzel olan insanla bir zaman sonra ilişki bozulacak , güzel olan ama içi pis serseri olan insanlada bir zaman sonra ilişki bozulacak

görünüşü , sevgi ve saygı konusunda orta derecede olan bir insan olmak ve olanı bulmak en ideali olsa gerek ki birde spor yaparak dengeli beslenerek görünüş yine belli bir seviyede kalabilir ama insanın içi için bunları söyliyemeyiz , o yüzden her zaman akıl ve kalpte olanı açıkça karşı tarafa söylemek anlamıyorsa duymazdan geliyorsa tekrar ederek durumun ileride kötü sonuçlara sebep olmasını engellemek gerek

Kesinlikle bitmeli bence bu ilişki.
İnsan sevgilisinin gözüne de hitap etmesini ister, bu en doğal hakkıdır. Ama sen onun çirkin olduğunu düşünmek için biraz geç kalmışsın. Sonradan elim bir kaza geçirdi de ağzı burnu mu yamuldu bu çocuğun yani? Bence çirkin ama belki alışırım, ilerde severim diye bir ilişkiye başladın ama ne yaptıysan olmadı.

Tamam ayrılırsan üzülür ama bence şu içinden söylediklerini duysa daha çok üzülür.

Bu arada "Ay ne kadar da çirkin" lafına çok takıldım ya kendimi onun yerine koyunca o kadar üzüldüm ki. Günahtır yahu biraz haksızlık olmuyor mu?

ben yazsam bu kadar olur aynısını yaşadım ya. benim de 1 yıl sürdü. niye sürdürdüm sorusuna yanıtım sanırım senin sebeplerle aynı.. öncelikle aşırı ilgisi ve sevgisi, sonra sahiplenmesi, aşırı kibar tavrı. her yerde beni koruyup kollaması.. sorunumuz bile aynı seninle.. o da aşırı eli açıktı ama bi de bencildi aşırı derecede.. ailesine karşı falan hep kendini düşünürdü. zor da olsa ben bencilliğini bahane edip ayrıldım. sen bugün ailene böylesin evlenince banada bencilce davranırsın falan dedim. bilemiyorum bana çok değer veriyordu hakikaten öyle yaparmıydı ama benim bahanem buydu.. bende onu beğenmiyordum fazla işin açıkçası. yakışıklı değildi gerçekten ama arkadaşlarım yinede sevimli bulurlardı yani çok çok çirkin bir tip değildi yüzüne bakılmayacak türden değildi...ama bana hitap etmiyordu işte.. sonunda mutlumuyum? EVET... onunla olmazdı. ne kadar iyi davransada bana onu sevmeden ilişkiyi sürdürmek ona haksızlıktı bende ayrıldım.. ayrıldıktan sonra bile üzülmedim.. demekki doğru kararı almışım. umarım sende aldığın karardan pişman olmazsın

Canım eğer bu adamla yapamayacaksan bırak bence ne kadar üzülse de ileride daha çok üzülür..bence ona acımayı bırak kendi hayatın için harekete geç :)

canım bence sende benim yanıtımı okumalısın. aynı şeyleri konu sahibine de yaptım. kalbe hitap etmeden olmuyor asla. mesele çirkinlik değil.. aynı yatağı paylaşacaksın yeri gelecek.. kalp almadı mı gerisi boş bence...

İstemiyorsan ayrıl, sırf iyi özellikleri için kafanda bunlar varken devam etmen seni kötü seylere sürükler. Aldatırsın bile sen bunu. Madem kendine denk görmüyorsun, bu senin hayatın, o zaman dengin gördügün biriyle ol, ha zaman gelir pisman olma durumun da olabilir. O zaman dönüsü olmaz ama. Tercih yapman lazım.

Şunu düşünüyoruz aslında çirkin ama iyi ya yakışıklı ve iyisini bulursak? Sizce olur mu öyle hem yakışıklı hem iyi? Annem hep derki yakışıklı olanın gözü dışarda olur

kesinlikle devamı olmayan bir ilişki bence çocuğun günahını alma hemen ayrıl

merhaba canım seni anlıyorum demekle başlayacağım, aynı şeyleri yaşadım çünkü.. Öncelikle ilk yazdığın konuyla yukarıda anlattıkların farklı, o yüzden ilkten ben de sımarık bencil bir kız gördüm ama yukarıda yazdıklarınla ne kadar ikilemde olduğunu anladım.. Sevgilinin yaptığı resmen bencillik, benim sevgim ikimize de yeter mantığındaki biriyle evlilik düşünemiyorum, ne gelecek arkasından sen sevmiyorsun ama ben seviyorum ya yeter, bence bu harika birşey değil tek kelimeyle bencillik.. kendine saygısı olan hiçkimse kendisini sevmediğini bile bile birinin peşinde koşmaz, bu aşk değil ancak hastalıktır, saplantıdır.. hele senin yumuşak yüzlülüğünden faydalanıp vicdanına vicdanına sesleniyor ya, hele "artık beni bırakamazsın aileler işin içine girdi" sözleri beni nasıl sinir etti.. Sevmek bu değilki, senin mutsuz olduğunu bile bile sırf kendi mutlu olsun diye seni mecbur bırakıyor birşeylere, yapma arkadaşım, sevgisiyle üstünde baskı kurmuş bu psikolojik baskıdır.. İstemediğin bir insanla evlenmek zorunda değilsin, hiçkimse değil.. Kendine bunu yapma.. İki senede sevemediysen daha da sevemezsin.. evliliği düşün gibi klasik laflar etmicem ama gece onunla yatağa yattığında neler olacağını düşün, zamanı geri alabilsem kimseyi dinlemezdim diyorsan şimdi yap bunu, ama sevgilin için fln değil, kendin için yap..

Kendimi koydum şimdi erkek arkadaşınızın yerine,
gerçekten üzücü bir durum..
Yanii ayrılacaksan da ne şekilde ayrılırsan ayrıl..
Gerekirse seni kötü bilsin ama karşı tarafa çok yara wermeden bitir bu ilişkiyi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…