Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

Tıpkısının aynısı bir durumu arkadaşım yaşadı.
Çocuğun mesleği, mezuniyeti iyi diyerek ya daha iyisi çıkmazsa karşıma bencilliği ile
kopamadı, ayrılamadı.
Ama aşk duymuyorum, beğenmiyorum.
Kasları yok, boyu yok, dişleri şöyle, kulakları böyle der dururdu..
Bir kaç kez bu acabalarla ayrıldı. Çocuk bırakmadı peşini.
O da yalnız yapamadı. Alışkanlık oldu hemen döndü kararlı olamadı.
Oldu mu 7 yıl?

Aileler tanıştı söz oldu.
Arkadaşım hala acabalar içindeydi.
Sonra çocuğun ailesinin bazı tavırlarına sinir oldu, soğudu.
Zaten aşk yok ya tahammül de yok. Bitirdi.
Sözü attı.
Çocuk arıyor bana bunu neden yaptın diye ağlıyor.
İş çıkışları yoluna çıkıp yalvarıyor.

Şimdi üzüntüsünün yanında bir de vicdan azabı var..
Keşke en başta ayrılsaydım 7 yıl sonra ona da bana da çok zor diyor..

Anladın sen..

Anlamadıysan daha açık yazayım.

Daha iyisini ya bulamazsam düşüncesi ile iyi niyetli bir insana bu acıyı vermeye hakkınız yok..

bır ınsanı begenmeden nasıl 2 yıl sevgıli olunur kı isterse melek olsun begenmedıkten sonra...
ondan ayrılmayıp ona ıyılık yaptıgını mı dusunuyorsun.
begenmedıgıne göre sevmıyorsun da
ınsan begenmedıgı ınsanı da sevemez çünkü.

Kendi hikayemi okudum sanki ama ben yapamadım sevemedim bi türlü elimi tutması bile beni çok rahatsız ediyordu sarılmak gelmiyordu içimden arzulamıyodum onu ve her lafı bana batıyordu tahammülüm yoktu ama dünya iyisi bir insandı böyle birinin bir daha karşıma çıkacağınıda düşünmüyorum sonra dedim ben şimdi böyleyim ileride bu adamın yatağına nasıl giricem nasıl dokunucam ona o yüzden çok üzülsede olamıcağını söyledim

arkadaşa katılıyorum. tanıdığım biri böyle bir evlilik yaptı ve mutsuz oldu. çünkü evlendikten sonra değer vermedi kızın yaptıklarını burnundan getirdi.

yani bu insan sana ömür boyu böyle davranacak diye bişey yok. kaybetme korkusu geçince aslına dönebilir.

böyle ısrarcı tipleri de hiç sevmem. özgüveni eksik olan erkekler karısından çıkarıyor acısını.. dışarda pısırık kimseye hayır diyemeyen evde canavar tiplerde var.. sizin ki böyle demiyorum.

sevmiyorsan boşver

Cok merak ettim koyarmisin sevgilinin resmini yani.burad seni taniyan yoksa koy tabi ayrica huyu guzel olmasi yeter diyorlar ama gonul bu sevmiyorsa en yakisiklisinida sevmiyor yeri gelince

"istediyiniz bir tip" değilse niye erkek arkadaşınız? Sizi seviyor iyi davranıyor diye mi yanınızda dolaştırıyorsunuz madem yanınızda görmek istemediğiniz biri?

Bir insan sevgilisi için böyle konuşmamalı sizde en fazla arkadaş sevgisi var oyalamayın bence. O da hayatına baksın arkasından bu kadar laf yemesin.

Beğenmediğin bir insanlar 2 sene çıkmışsın pes ! :))

Beğenmiyorsan bırak sen kendin gibi birini bul oda kedine yakışanı bulsun . . .

Yani her şey yakışıklılık olsaydı dünyada sadece bret pit evlenirdi ..
Huyu güzel olsun sana aşkı sevgisi saygısı daim olsun .. Ama senin gözün fazla yüksek

İçinden "ay ne kadar çirkin" diye düşündüğün bir adamla evlenme... hayır sana değil adama yazık... kendisini tüm çirkinliğiyle sevecek birini hak ediyor... diğer o tüm harika özellikleri de o kızın hakkı, senin değil...

sözlenmeyi falan düşünme sakın, adamın başını yakma... bu yaptığın ona iyilik değil kötülük olur, adamı boşuna kandırma...

Bir zamanlar iki köyü birbirinden ayıran azgın bir nehir varmış.Yiğit bir delikanlı varmış bu köylerden birinde. Karşı kıyıdaki köyden bir güzele sevdalanmış. Bu sevdalanış öyle bir sarhoşluk verirmiş ki o yiğide, her gün sevgilisini görmek için o azgın nehri bir solukta geçer, sevgilisini görür, hasbihal eder, akşam olunca da tekrar karşı kıyıdaki köyüne o azgın suları.aşarak geçermiş bir solukta. Gelgit zaman epeyi olmuş, bir gün karşı kıyıya azgın dalgalarla dalga geçercesine bir çırpıda yüzerek geçmiş. Sevgilisiyle buluşmuş. Sevgilisinin yüzünde önceden hiç farketmediği bir ben görmüş.ve sormuş;- A benim kusursuz yarim, sevgililerin en güzeli, şu yüzündeki kömür karası bende nedir?Güzel görünesin diyemi süründün o.beni. Sevgilisi şaşırmış ve telaşlanmış;- Olurmu hiç yiğidim, o ben hep vardı, bana anamın karnında hediye verildi, bir kusurdur ama benimdir.Var sen bugün o azgın dereyi aşmaya çalışma!- Güzel benli sevgilim, ben o dereyi senin için her gün aşıyorum, bugünde aşarım merak etme.Ve.akşam olunca delikanlı.köyünün yolunu tutmuş, atlamış azgın sulara... Hiç olmayan olmuş o gün; o azgın sular adeta gözüne okyanustaki dev dalgalar gibi gelmiş.delikanlının. Dayanamamış dalgalara boğulu vermiş. Kıyıda onun gidişini izleyen.sevgilisi gözyaşları içinde onun boğuluşunu izlemiş.Oradan geçen köyden bir kadın olanları görünce hemen kızın yanına koşmuş, ne olduğunu sormuş.Kızcağız;.- Sevgilimin gözleri bana olan aşkından o kadar kördü ki; doğduğumdan beri yanağımda olan.beni farketmemişti.Ama bugün fark etti.O azgın nehri, hergün aşkın kör gözleri.geçirtiyordu ona ama bugün o kör gözler,.bu ben kadar bir ışık gördü . Dalgaları gördü bugün...demiş.
Bu hikaye geldi aklima nedense konunuzu okuyunca. Yani siz ona hiç aşık olmamissınız ki 2 yıldır onda gördüğünüz eksiklikleri içinizden tekrar edip durmuş sunuz. Bu " erkek arkadaşım çirkindi ama onun ilgisi beni ona aşık etti "tarzı bir olay değil. Siz hiç sevmemissiniz Bence geç olmadan o insanı da kırmadan ayrılin derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek arkadaşın "söz verdin bırakamazsın" diyen acizin teki sen hiç sevmediğin,etkilenmediğin biriyle 2 sene saçma sapan bir ilişki yürütmüşsün peşimi bırakmıyor diyerek.
Hatanın büyüğü senin evet dememeliydin.
Karşı taraf seviyor diye ilişkiye başlamak saçmalık.
Kendim için söylüyorum ufacık etkilenmediğim birine asla evet demedim demem.
Olay tipi değil tamamen etkilenmemek herkes söylemiş.
Evlensen bile değişmeyecek bu hiç bekleme,koskoca 2 sene sevememişsin nikahta keramet falan inanmıyorum ben ona.
Kangren olmuş bu ilişkiyi ne pahasına olursa olsun bitir.
Peşimi bırakmıyor diye bir şey yok,erkek arkadaşın da mantıklı düşünse iyi olur.
Onun da hali hal değil.
Ona şunu düşündür "beni sevmeyen biriyle ne kadar mutlu olabilirim ki?"
Bunu kendine sormasını sağla.
Koskoca adam yahu o da çocuk değil ki.

LG-P710 Tapatalk

insan güzeli sevmez, sevdiğini güzel bulur diye bir söz var, iyi diye, uygun diye, size aşık diye olmaz siz mutlu olmazsınız hep daha güzelini ararsınız hep keşkeleriniz olur.

''ay ne kadar cirkin..''
bu nasıl bi cümle böyle ?
arkadaşınızn dış görünüşü yaradılıştan size kalmamış yargılamak ama sizin içiniz gerçekten
''ay ne kadar çirkin..''!!

Bugun yine konustum onunla. Her zamanki gibi yine aklimda fikrimde olanlari tam seffafligi ile anlattim ona. Dusunmuyormuyum saniyorsunuz? Tabiki bunun irelide nelere sebeb olacagini biliyorum. Anlattim dedim ki, ben seni sevmiyorum. Herseyin bana batiyor. Senin beklentilerini de biliyorum. Seni sevmeyen bir kadini asla istemezsin. Sevgi ask onemli. Ben seni bu 2 yilda bunca seylere ragmen sevemediysem, asla sevemeyecem. Ben mutsuz oldum, bundan hani gectim. Peki sen nasil katlanacaksin? Sana karsi en fazla olsa olsa, alisma olur, onun bile olacagini sanmiyorum. Peki benimle evlenmeyi nasil istersin, kabullenirsin? Neden? Secim senin dedim, kimse karismiyor, bu hayat senin, istedigin gibi yasayabilirsin. Hani ben kabul ettim evlenmeyi, evlendim, peki ya sen nasil kabul edip yasayacaksin? Kendine bunu nasil reva gorebilirsin?

Tek cevabi var: kahretsin, seni seviyorum.

Bu insan anlamiyor ki. Allahim nasil bir ise dustum ben. Hata suc hepsi bende hepsi. Zaten kac kez hatalar yaptim, bu kez tam oldu. Kendimi dere asagi araba kazasi yapmis gibi hissediyorum. Birde herkes nisana hazirlaniyor ya.... herkesten bir laf, "iyi olacak" lafi. Biktim. Bazen kendime "oh olsun sana" diyorum, "yaptigin sucun cezasini cek" diyorum amma tabi cok mantiksiz... Ask olsa, sevgi olsa ben niye boyle seyler getireyim dusunceme? Olmaz. Allahim sen bana yardim et, bari kurtar beni bu zor durumdan.... neden soz verdim herkese, neden... elbise seciyorlar nisana giyinmek icin, ne deyim ben adamlara.... Bari kendisini caydirmak, kafasina dank ettirmek istedim, oda olmuyor.

Şimdi zorla nişanlanacak mısın yani?
Ya bu böyle olmaz,ailene açıl bari.
Saçma sapan bi işe doğru gidiyor.

LG-P710 Tapatalk

Son düzenleme:
Cirkinlik konusuna takilanlara demek istiyorum: dusuncelerimi tam ifade edemedim. Tek sorun bu degil. Bundan onceki erkek arkadasimda yakisikli degildi, deliler gibi asiktim.... Olurdum yolunda, oyle. Amma fis cikti tabi. Mesele sunda ki, ben bunun karakterinide begenemiyorum. Karakterinde pek fazla kusur yok tabi, ama birtek israr etmesi yeter bana. Adam gibi adam asla israr etmez, boyle birseyi kabul etmez. Olur, kalbine tas basar, etmez. Bilse ki bu yolda cani yanacak, yine etmez. Karakter, durus budur. Ennnn cok ve yegane gozumden salan sey bu aslinda.... Yoksa ben insanlarin dis gorunusune gore insanlara kiymet veripte karar cikarmam. Kendimi begenmiyorum birde ustelik. Gozumu burnumu sacimi... Cokta kompleksliyim. Ama dedigim gibi, kendime cok bakarim, bakimliyim. Mesele bunda degil, bunlar cok ucuz seyler. Dedigim gibi, asil olan karakterdir. Karakterde degismez ki... Oyle olmasaydi belkide sevmistim onu, kim bilir. Bu 2 yilda bu yuzden cok duvarlar yikildi aramizda...

Dipnot: gun gelecek, size "nisanlandim" diyecegim, bir yasin suresi okursunuz herhalde Kendimi kurbanlik gibi hissediyorum.

Bence ayrılmalısınız bende o durumdayıdım 2 yıl çıktık, hiç beğenmiyodum ama sahipleniyodu filan oda biliyordu beğenmediğimi, tipe önem veren bi insan değilim ama giyimi bile sogutuyodu beni evlensenizde düşünsenize ya çocugunuz ona benzerse şimdi onada günah yani yol yakınken dönün

Şimdi zorla nişanlanacak mısın yani?
Ya bu böyle olmaz,ailene açıl bari.
Saçma sapan bi işe doğru gidiyor.

LG-P710 Tapatalk[/QUOTE]

Oyle diyorsunuz da, hakketen zor durumdaym ya... Anliyorum tabi ama kenardan demek kolay. Bu cok zor simdi. Herseyi kattim karistirtdim bir birine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…