Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
Konu sahibi nerde yorum yazılıyor da okuyan yok herhalde.
Nasıl konuşsun kızcağız, yorumlara bakTırsmış kaçmıştır.Daha da girmez var ya.
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum
2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki......En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.
Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?
İlk sayfa yorumlarini okudum ve yazilanlara hak verdim.srvgilinizi asagalayarak yazmissiniz biraz yoksa anlatmak istediginizi ben anladim.
İlk once tabiki icguzellik,saygi,sevgi herseyden once gelir fakat gorunuste onemli.
Esimle 2 sene normal arkadasken bi anda asik oldum ama asik olana kadar hic bana hitap etmiyordu .zaten 17 yasindaydim icguzellige ,mantiga gore asik olcak yasta degildim haliyle.esim cok bakimsizdi annesi utusuz giydirirdi,orta yas ustu gibi tshirtler ,ayakkabilar falan giyerdi.bende senin gibi dusunuyordum ve cevremdeki herkes te imalar ediyordu ben kuaforden cikmayan makyajsiz gezmryen suslu bi tiptim iste.
Sonra evlendik ve giyimine ben mudahale ettim halada ben seciyorum.kirli sakal biraktirip saclarina kadar ben diyordum .inanin bunlarla okadar degistiki eski resimlere bakarken kaynim,kvalidem bile esim icin sanki simdidaha genc duruyor diyorlar.sende boyle dokunuslar yapabilirsin ama su var ben hic icimden cirkin yuzune bakilmaz demedim sadece bakimsiz geliyordu ,yasli giyiniyordu vs.
Simdi tanisali 14 evleneli 9 sene oldu sonuc ne biliyomusun 40 li kilolardan 76 ya ciktim.platin sarisi saclarim vardi belime kadar,yandigi icin kisa kestirdim koyulastirdim.kilobeni bunalima soktu ve zaten sismanim makyaj niyeyapayim ,sismanim ne yakisir diyip kot+tshirtten baska bisey giymezdim esim ise ici den bana sisman ,cirkin,bakimsiz demek yerine hep iltifat etti hep askini haykirdi.
Hersey tersine dondu yani ama sevgimiz bunlari gormedi.bence sen cok sevmiyosun onsuz olmayi ayrilmayi dusunebiliyosan zaten belli hersey.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne guzel anlatmissiniz... Bende boyle kucumsemek asagilamak istemiyorum tabi, onem veriyorum. Birde zaten belirttigim gibi, normal bir tip, belki baskasina gore yakisikli bile sayilir, sadece ben cirkin goruyorum nedense... Amma huyu suyu o kadar iyi ki, anlatamam. O kadar derin dusunceli, anlayisli ki... Mesela, ben kucuk bir isaret versem, hemen anlar. Giyimede cok dikkat eder, tarz giyinmeye calisir, giyinir de bazen. Hani dedim ya, acik goruslu, ben gitsem desem ki su boyle olsun dinler anlar ve isteklerimize uygun yasar. Beni mutlu etmek icin cabaliyor cunku cok seviyor. Boyle sevgi saygi karsisinda ben ona kotu davraninca vicdan azabi cekiyorum. Kendinide ezdirmemeye calisiyor. Peki neden ben ona saygimi cok cabuk itiriyorum, sorun bendemi, kisiliyimdemi, ben kotu insanmiyim? neden? anlamadim gitti.....
Ben kendimi cok iyi birisi sanmiyorum ki. Hatta kendimi iyi bile saymiyorum. Kendimi cok guzel bulmuyorum. Amma cirkin degilim. En azindan, normal bir erkege yakisiyorum, yaninda dururken "bu ne ya" degilecek insan degilim yani. Herseyime dikkat ederim. Aslinda hicbir zaman gozum yukseklerde olmadi, hep az seylerle yetindim, asla kendimi asacak seyler istemedim. Ama hep cocukluktan beni ezmeye calistilar, ister giyimim olsun (cocukken durumumuz iyi degildi), istersede cok sessiz olmam. Hep ezmeye calistilar. Ama istedim ki, gelecek hayat arkadasim oyle guclu bir karakterde olsun, kimse bir laf diyemesin. Buda tam aksine oldu. Hem dis gorunusu hem saftirikligi yuzunden insanlar rahatca arkamizca konusabiliyorlar. Ne kendisini ne beni koruyamiyor... hayatta nasil bir yol tutulmali? nelere onem verip nasil yasanmali, galiba bunu henuz ogrenemedim...
iyi de insan bu kadar itici blduğu birini baştan kabul edemez bence ..
hem de 2 yıl sürmüş ,bu kadar tahammül edilmeyen birine insan en fazla 1 hafta dayanır.
bir de o insana yazık değil mi ,2 yıldır oyalıyorsunuz ,belliki sizi çok sevmiş ,hep kendinizi düşünmüşsünüz.
hiç 2 yıl boyunca düşünmediniz mi ben bu adamı sevmiyorum neden oyalıyorum ,zaman geçtikçe daha çok bağlanır ,ayrılınca da çok üzülür diye.
pes doğrusu ,insanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay mı .
kimisi iyi huylu ister ,kimi de kimsenin bulamayacağı o iyi huylu insanı bulur ,beğenmez.
biz doyumsuzuz kesin ben ona inandım .
elini çekin adamdan ,kendini hakkedecek birini bulsun ve mutlu olsun .
ne kadar sürdürürseniz o kadar çok yara alacak ,bunun vebalini nasıl alıyorsunuz
Ben olsam ayrılırdım yorumları hiç okumadım belki tepki alıcam ama ben olsam içimin almadığı bi adamın karısı olmam ağlayıp yalvarmalarına bakma ayrıl bence sen onu sevmiyosun sevsen güzel gelirdi zaten sana sadece iyi diye sevgilisin okadar
Ben oyalamadimki onu. Ilk ciktigimizin 1 haftasinda kesin olarak hayir bu is olamaz dedim. Tavrimi net koydum. Anlattim, senin vaktini calmak hayatini mahvetmek istemiyorum diye... Hatta onun diger kizlarla bile tanismasina imkan yarattim, yanasmadi... Hep dedim ona vaktini benimle kaybetme, benden sana hayir yok diye. Bu 2 yil zaten bunlari demekle gecti. Ama o asla vazgecmedi. Hicbir zaman ona donmedim, sans vermedim. Sadece bazen bu kadar iyiliyi karsisinda iyi davrandim, o kadar. Birde sans vermek istedim. Belki olur diye. Sans verdim, simdide tikanip kaldimInsan ne yapacagini bilmiyor ki. Hayat bu, onun gibi beni seven olmaz, boyle anlayislisi olmaz deyip ikimize bir firsat verdim. Ama simdi neden bu dusunceler, bilmiyorum...
eşimi ilk tanıdığımda hiç beğenmemiştim :)
çirkin buluyordum gözlerine hiç bakmıyordum.
ama aşık oldum şimdi dünyanın en yakışıklı erkeği gibi geliyor bana..
saatlerce onu izleyebilirim.
ama eğer sen bu kadar soğuk ve negatif düşünüyorsan ve bu 2 senedir de değişmediyse demek ki ayrılman gerekiyor.......
Şu yazdıkların bana tebessüm ettirdi. Yaşlarınız kaç sizin?
Yaş kaç kardeş?
Biraz ağır olacak ama bir insanın dış görünüşüne ya 15 16 yaşındaki ergenler önem verir, ya da kişiliği, karakteri oturmamış sığ insanlar. Sen hangisisin?
Şu yazdıkların bana tebessüm ettirdi. Yaşlarınız kaç sizin?
25 - 32. Burda tebessum edilecek ne var? Insan boyle seylerde karar vermekte hep zorlaniyor. Benimde basim cok cekti eskiden, o yuzden korkuyorum yanlis yapmaktan.
Tuhaf....Buraya yazdıklarını ona da söylersen eminim aşk filan kalmaz sana karşı ,sen de kurtulmuş olursun...O garibim de kendini gerçekten seven onu beğenen biriyle birlikte olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?