Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

Evliliği düşünüyorsan hakkında böyle düşündüğün biriyle yapamazsın. Çok geç olmadan bitir bu işi.

Bir iyilik yapın ve bu ilişkiden vazgeçin karşınızdaki insan için lütfen işaretlediğim yerlerde ki lafları sarfediyorsanız oluru yok bu işin ileride daha kötü hatta evleneceksiniz aynı yatakta igrenerek ilişkiye gireceksiniz affedersiniz ama utanacaksınız belki de çocuklarınız olduğunda eşim ya da babası diye belirtmeye ben kelimelerinizden onu anladım içi güzel şu şöyle bu laflara girmeyeceğim güzellik göreceli bir kavram ve herşey o demekte değil ama böyle şeyler düşünüyorsanız devam etmek mantıksız sadece acı çektirirsiniz size de ona da yazık ikinizde daha başka insanlarla gönlünüzün istediği gibi mutlu olabilirsiniz dönüşü yok diye bir şey yok insanlar nikah masasından kalkıyor hatta evlenip boşanan o kadar çok ki neresinden dönerseniz iyidir

Son düzenleme:
Bende senin gibi düşünüyordum... Ama sonra Rüyama girdi.. Sanki kalbinin güzelliği.. yüzüne vurmuştu.. okadar güzel bir çocuktuki rüyamdaki... Ve eskiden yüzüne bakıpta ay ne tipsiz çocuk dediğim adam gitmiş... yüzüne bakmaya doyamadığım adam gelmişti... Eski düşüncelerimin hepsi gitti...kıskanmadığım adamı kıskanmaya başladım...artık karşımda yakışıklı iyilik dolu bir çocuk var... ama biraz içine şeytanlık sokmam gerek.. çünkü.. Zavallımı işyerinde çok çalıştırıyorlar...

Sevgilinin yüzüne bak.. ama kalbinin içindeki iyilikle gör onu.. ozmn çok da yakışıklı olabiliyor..

Hem seni mutlu eden bir adam varken... Mutluluğuna bak derim.. gerisi gelir zatenn

Sen sadece dış görünüşte değilsin ki komple beğenmiyorsun bu insanı.
Neden zorluyorsun ki kendini?

Ne guzel anlatmissiniz... Bende boyle kucumsemek asagilamak istemiyorum tabi, onem veriyorum. Birde zaten belirttigim gibi, normal bir tip, belki baskasina gore yakisikli bile sayilir, sadece ben cirkin goruyorum nedense... Amma huyu suyu o kadar iyi ki, anlatamam. O kadar derin dusunceli, anlayisli ki... Mesela, ben kucuk bir isaret versem, hemen anlar. Giyimede cok dikkat eder, tarz giyinmeye calisir, giyinir de bazen. Hani dedim ya, acik goruslu, ben gitsem desem ki su boyle olsun dinler anlar ve isteklerimize uygun yasar. Beni mutlu etmek icin cabaliyor cunku cok seviyor. Boyle sevgi saygi karsisinda ben ona kotu davraninca vicdan azabi cekiyorum. Kendinide ezdirmemeye calisiyor. Peki neden ben ona saygimi cok cabuk itiriyorum, sorun bendemi, kisiliyimdemi, ben kotu insanmiyim? neden? anlamadim gitti.....

neden onunla birliktesin peki? Hangi nedenle onla çıkmaya başladın çok merak ediyorum..

karakteri duzgun insan bulmak o kadar zor ki. guzellik gecici karakter bakî. kimse dort dortluk degil onun guzelligi eksikse seninde baska birseyin eksiktir herkes kendine ayna tutup konusmali bence.

Keşke bunu ilerlemeden bize sorsaydın...Şimdi ayrılırsan bayağı ümit sahibi edip ayrılacaksın ve çok üzülücek..Bunun yanı sıra bence sen,bu kişiyle evlenirsen pişman olabilirsin gibime geliyor...İç ısınması önemlidir..Hala tereddütün varsa onla mutlu olmaz gibi hissettim seni..Hem hep böyle iyi mi kalacak bakalım,iyiliği azalırsa gözüne herşey batacak...Yaşın genç daha...Benim tereddüt ettiğim sen iyliği için evleneceksin ya ,hadi iyiliği geçiciyse...

Son düzenleme:

Ben oyalamadimki onu. Ilk ciktigimizin 1 haftasinda kesin olarak hayir bu is olamaz dedim. Tavrimi net koydum. Anlattim, senin vaktini calmak hayatini mahvetmek istemiyorum diye... Hatta onun diger kizlarla bile tanismasina imkan yarattim, yanasmadi... Hep dedim ona vaktini benimle kaybetme, benden sana hayir yok diye. Bu 2 yil zaten bunlari demekle gecti. Ama o asla vazgecmedi. Hicbir zaman ona donmedim, sans vermedim. Sadece bazen bu kadar iyiliyi karsisinda iyi davrandim, o kadar. Birde sans vermek istedim. Belki olur diye. Sans verdim, simdide tikanip kaldim Insan ne yapacagini bilmiyor ki. Hayat bu, onun gibi beni seven olmaz, boyle anlayislisi olmaz deyip ikimize bir firsat verdim. Ama simdi neden bu dusunceler, bilmiyorum...

Evet sadece iyi diye sevgiliyim ne yazikki...

Şu yazdıkların bana tebessüm ettirdi. Yaşlarınız kaç sizin?

Nasil soyleyim, ona her zaman boyle ikrahla bakmiyorum. Dusuncelerimi tam izah edemedim sanki... Yani iyi geliyor, bazen hatta cok iyi oluyorum onun yaninda. En onemlisi guvende hissediyorum, huzurlu oluyorum ve bazen icimde ona karsi sevgi uyandigini bile hissettigim oluyor... Bir kez yemek bile yapmak gelmisti icimden, yemek yapip goturmustum. Ama nedense en kucuk seyde gozumden dusebiliyor. Mesela saci basi kotu olsa, yada giyimi kotu olsa hemen aklima boyle dusunceler geliyor. Olmaz ki boyle...

Şu yazdıkların bana tebessüm ettirdi. Yaşlarınız kaç sizin?

25 - 32. Burda tebessum edilecek ne var? Insan boyle seylerde karar vermekte hep zorlaniyor. Benimde basim cok cekti eskiden, o yuzden korkuyorum yanlis yapmaktan.

Son düzenleme:
Yaş kaç kardeş?
Biraz ağır olacak ama bir insanın dış görünüşüne ya 15 16 yaşındaki ergenler önem verir, ya da kişiliği, karakteri oturmamış sığ insanlar. Sen hangisisin?

Afedersiniz ama bu nasil sacma bir yaklasim? Sanki insanlarin cogu dis gorunuse onem vermiyor da ayni dunyada mi yasiyoruz acaba sizinle? Insan fiziksel olarak begenmedigi biriyle evlendiginde nasil ayni yataga girecek bunu da soyler misiniz??

Konu sahibine gelince de bunu 2 yil gecince mi fark ettin arkadasim? Hala da devam ettirmeyi mi dusunuyorsun yani bence bir an once usulunce karsindakini kirmadan kesin bir sekilde ayril.

25 - 32. Burda tebessum edilecek ne var? Insan boyle seylerde karar vermekte hep zorlaniyor. Benimde basim cok cekti eskiden, o yuzden korkuyorum yanlis yapmaktan.

şöyle anlatayım. 32 yaşında bir insan 2 yıl boyunca tüm olarak senin geri tepmelerine karşı seni istiyor. zorla güzellik olsun diyor. sen de kurtulmak için ona kız ayarlamak gibi lise çağı yaklaşımlarında bulunmuşsun. ben şahsen liseye falan gidiyorsunuz sanmıştım.

Tuhaf....Buraya yazdıklarını ona da söylersen eminim aşk filan kalmaz sana karşı ,sen de kurtulmuş olursun...O garibim de kendini gerçekten seven onu beğenen biriyle birlikte olur

Demedimmi saniyorsunuz. Neler dedim neler. Hepsini anlattim. Burda yazilan yorumlarda gecen cumleleri nerdeyse yuz kere dedim ona, bir faydasi olmuyor. Birakmiyor. Zaten biraksaydi bende simdi bu sorulari vermezdim kendime... Hep uzandi boyle uzandikca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…