Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

Bence çelişkiniz sırf dış görünüşünden dolayı değil. Bazı davranışlarını da beğenmiyorsunuz ve bunları kabul edemiyorsunuz.
Bence siz bu kişiye aşık değilsiniz sadece iyi bir insan olduğu için hayatınızda tutuyorsunuz.
Bence kendinize de ona da haksızlık ediyorsunuz.

Aslinda saka degil, ciddi anlamda desek, dogru. Buda bir yol sonucta. Onu begenmemek degilde, iyi taraflarini degerlendirip begenecegim tarza gelip cikmasina imkan yaratmak. "Bir erkegi degisecegim" lafina asla itibar etmem, inanmam. Oyle birsey yok. Ama mesele dis gorunusten gidiyorsa, biraz sac bas deyip degistirmek olur, bu mumkun. Tabi saftirikligini nasil duzeltirim, dogrumu, onu bilmiyorum ama zamanla belki daha guclu olur.

Dipnot: ben bu detaylari biraz abartarak soyluyorum ama dunya cirkini yada ortada saf saf gezen degil. Sadece cok cabuk anlasmaya kalkiyor yani... Aslinda insan icinde nasil davranmali oldugunu biliyor tabi. Sadece istedigim kadar guclu karakteri, cool'lugu yok, o anlamda dedim. Buda ondan beni zaman zaman sogutuyor... Simdi sizden akil almak istedim, boyle sogumam ciddi sorunmu, yoksa sadece benim simarikligimmi?

Ben bu iliskiye aynen boyle iyi taraftan yaklasmak istiyorum, kotu taraftan degil... Cunku hayatta ne cok var bir birine itibarsiz ihanet eden ciftler... Ustelik ben oyle kotu tecrubelere sahibim ki. Sadece haksizlik etmek istemiyorum kimseye ve ikimizin de her ne turlu olur olsun mutlu olmamizi istiyorum. O yuzden bu kadar celiskideyim, karar vermekte zorlaniyorum. Neyin dogru neyin yanlis olduguna karar veremiyorum...

neden onunla birliktesin peki? Hangi nedenle onla çıkmaya başladın çok merak ediyorum..

Standart bir baslangic oldu. Kotu bir iliskim olmusdu ve bitmisti. Uzerinden 1 ay gecer gecmez, o karsima cikti ve bana harika davrandi. O zaman canim cok acimisti, eski erkek arkadasim canimi cok yakmisti ve bu onun tamamen aksiydi diye cok etkilendim ondan. Ama zaten 1-2 hafta gecmedi ona olmayacagini dedim. Yanlis yaptim sonucta ama devami geldide geldi....

Bu lise yaslariyla alakasi yok. Cunku civi civiyi soker isimi hep ise yaramistir. O kadar caresiz kaldimki, belki baskasindan etkilenir ne bilim akli karisir ben aklindan cikarim diye. Ne bilim yaa :44:

Hem zorla guzellik istemeninde yasi olmuyor. Insan oyle bir canli ki, her yasta bunu yapabiliyor.

Son düzenleme:
Çok yazık çok üzüldüm çocuğun durumuna.

Kötü huylu olan sizsiniz hangi kafayla görüyorsunuz dünyayı da tipine göre insan değerlendiriyorsunuz.

Bırakın çocuğu daha fazla oynamayın onun duygularıyla , onu haketmiyorsunuz çünkü.

Erkek arkadasiniz bence de safmis, kendisine deger vermeyen birinin pesinde tam 2yil... ve evlilik teklifi.
Ona da kendinize de bir iyilik yapin ve oyladiginiz bu adamdan ayrilin.
insan acaba mi diyip begenmedigi biriyle tas catlasin 2ay beraber olur, hala sevemiyorsa vazgecer, kusura bakmayin ama 2yil boyunca akliniz nerdeydi?
Simdibosuna vicdan yapiyorum falan demeyin, o kadar sure mahvetmissiniz cocugu simdi de ne yapayim diyorsunuz.
Size daha sonra seversin begenirsin diyenlerin ne bilerek boyle uzun sure flort ettigini ne de zamanla sizin onlarin olgunluguna ulasabileceginizi dusunuyorum, daha fazla cocugu oyalamayin da kendisini mutlu edecek
, deger verecek, hakkettigi gibi bir iliski yasasin bundan sonra.

Bu söylediklerinizle de şımarıklık gibi görünüyor..Yani istediklerimizin hepsi birden olmaz..En iyi sen bilirsin onu..Karar senin..

Konu sahibi arkadaşım ister kırıl ister üzül ama bu şekilde davranan insana ben iyi diyemem si bana göre kötüsünüz yaptığınız büyk bir haksızlık o insanın iki yılını çalmaya ne hakkınız vardı belki sizden daha iyi onu daha çok sevicek birini bulabilirken hem resmen oyalamışsınız çok bencilce çok kendinize böyle birşey yapılsa hoş olur mu hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz umarım aynı şey sizinde başınıza gelmez ayrılın derhal o insandan oda sizde birbirinize uygun kişileri bulun ama şunu söylemeliyim ki kimse eşinin yakışıklılıgıyla övünmez herkes eşlerinin iyi huylarıyla övünür bende bekarım ama bu böyledir.

Son düzenleme:

Onun iyi yanlarını düşün.. Onu kaybettikten sonra neler olacağını düşün.. düşünsene Allah korusun yüzüne birşey oldu.. Sen onu yanında isterdin değilmi bu yüzden onun seni terketmesini istemezdin.. Ama eğer Kalbin onu sevmiyorsa açıkca söyle ona.. Artık sevmiyorum de.. Sen çok iyi insansın daha iyileri çıkar vb gibi kelimeler kullanmadan söyle.. ikinizede yazık etme.

ben seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı şey başımdan geçti. bi laf vardır insana si.en yaraşır diye. şu anki arkadaşım bana çok itici geliyordu dış görünüşü falan. her türlü çirkefliğime susardı. sonra bir gün o da sesini çıkarmaya, kendisini ifade etmeye başladı. biraz da ilgisizleşince
ben buna bi düştüm bi düştüm kii şimdi seviyorum onu. aşık değilim ama seviyorum,beğeniyorum. bu bana yeter

Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim. Herkesin hakkinda hayirlisi... Umarim her ne karar olursa iyi olur hakkimda. Gelecek aylarda ne olacagini yasayip gorecegiz. Ben sadece duzgun insan olup duzgun yasamak bir hatam varsa duzeltmek, dusuncelerimi yontalamak bir az olgun davranmak istiyorum o kadar. Cunku bugune kadar hep aklima eseni, gonlume gore olani yaptimda cok yiprandim. Ailemi yiprattim. Sonra nasil yanlis yaptigimi anladim da artik gecti... Simdi artik olgun davranmak, hatali dusuncelerim varsa duzeltmek istiyorum. Bu yuzden neyin dogru, neyin yanlis olduguna karar veremiyorum. Ayrilik karari bugunden sonra cok zor olur. Bu kadar zorluga katlanmamiz icinde cok guclu nedenler olmasi lazim. Eger ki, bu bencilligim sadece gecici bir simariklik ya da anlayissizliksa, kendimi egitmem lazim. Cunku birlikte olursak hem o, hem ailelerimiz, hem etrafimizdakilar ve en basta, basarirsam bende cok mutlu olabilirim. O yuzden cok cabuk karar veremiyorum, ki zaten artik geciktim buna... Sanirim alisarak iyi taraflarini gorerek yasamak ve artik kendimi akillandirmak daha kolay bir yol olur ve hayirli olabilir... Hayat tecrubesi, yasanmisliklari olanlardanda bir akil almak istedigim icin bu konuyu actim.

Kesinlikle haketmiyosun ayrıl bu kadar açık ve net

bunca zaman sonra hala çirkin diye dert edebiliyorsanız kendinize, ayrılın gitsin

Beğenmediğiniz hoşlanmadığınız biriyle nasıl olur da 2 yıl gibi bir süre geçirirsiniz onu anlayamadım.. Hiç bir cevapta bu geçen 2 yılı haklı çıkarmaz siz seviyor aşkını ilan ediyor bırakmıyor demişsiniz ama bu ilişkiyi uzatarak karşınızdaki insana çok daha zarar veriyorsunuz.. Eğer siz gerçekten kurtulmak isteseydiniz kurtulurdunuz.. Annenize söylerdiniz vs.. 2 yıldır sevgiliymişsiniz bu süre zarfında size illa Seni Seviyorum demiştir ve siz beğenmediğiniz hoşlanmayıp çirkin bulduğunuz bu kişiye Bende Seni Seviyorum diyip içinizde bulunmayan bir duyguyu ona aktarmışsanız daha doğrusu yalan söylemişseniz hatalısınız Kimse kimsenin duygularıyla oynamaya hakkı yoktur Artık bu ilişkiyi daha fazla uzatmanın bir alemi yok aşık olmadığınızı duygularınızı açıkca söyleyin olmayacağını belirtin..

Son düzenleme:

Sözün özü:
Ya fiziğine aşık olur huyuna katlanirsin
Ya da huyuna aşık olur fiziğine katlanirsin

ilk sevgilimi olmasına izin verdiğim çocuk çok yakışıklıydı esmer uzun boylu tarz..daha 1 ay dolmadan içinin dışından farklı oldugu muhabbetının bombos oldugu aklı fıkrı yenı moda kıyafetler oldugunu fark ettım ve başlamadan bıtırdım çok ısrar ettı ama bu değildi istediğim ..sonrasında su anki eşimle tanıstım sevgılılık adına herseyı ılk onunla yasadım fakat baslangıc hıc de kolay olmadı çirkin değil hatta hoş biri ama benim tipim değildi ya da ilk etapta tipinden hoşlancağım biri değildi diye hep kaçtım ama bir şeyde çekiyordu benı velhasıl o kadar güzel yürekli ve sevecendi ki beni ne yaptı etti aşık etti..hatta evlendık :) arada düşünürüm he mükemmel biri benim hayat arkadaşım diye ...ama sen belki de tipi bahane ediyorsun bence aşık değilsin yoksa emin ol ağzı yüzü çarpık bile olsa dünya umrunda olmazdı ..

canım eğer çocuğa karşı bişey hissetmiyosan sırf o fedakar diye birlikteysen ayrıl...Çünkü aynı şey arkadaşımın başına geldi...Evlendi ve şu an çok mutsuz...Çocuk evlendikten sonra değişti...Sevgim bitti deyip arkadaşıma o ilgi alakayı kesti...eee arkadaşımda zaten onun sevgisize ilgisine güvenerek evlenmişti...şimdi napıcağını bilmiyo...

O yüzden duygularından emin değilsen evlenme derim...

Ben de bundan endişe ederim bu konularda..

Başlıkt dediğim gibi herkesin kendi eşi sevgilisi dünya güzelidir,sen zaten sevememişsin ki niye oyalayıp durdunuz birbirinizi , yazık..böyle bir ömür gecireceğini düşünüyorsan bence buyuk hatanın içindesin. Karakterli adam olsun yeter fiziğini beğenmesende olur anlayışı yanlış.hem gönle hem göze hitap etmeli.güzellik göreceli bir kavramdır tabi.cok cirkin demek de yanlıştır, günahtır.
Bu ilşki yürümez çocuğun saf sevgisini haketmiyorsunuz niye oyalıyorsun, ne kadar yalvarsada basına silah dayamıyor.Yolundan cekiliver gari:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…