Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

şimdi de kendi dedesinden fazla sahip çıkıyorlar ilk başta istemeyen aile... hayat :)

Erkek arkadaşının kararlı olup ailesini ikna etmesi ve ne olursa olsun seni bırakmaması gerekiyor. Ayrılmak nedir.

Erkek arkadaşının kararlı olup ailesini ikna etmesi ve ne olursa olsun seni bırakmaması gerekiyor. Ayrılmak nedir.
Bilmiyorum. Kendime de ona da Zaman vericem ama hiç gücüm yok çok zorlanıyorum

şimdi de kendi dedesinden fazla sahip çıkıyorlar ilk başta istemeyen aile... hayat :)
Kimin başına ne Zaman ne gelir bilemeyiz. Belki bi gün beni anlayacakları bir durumla karşılaşırlar. Ne Mutlu sana da

Ben böyle aileleri anlamiyorum.
Hiç kız çocukları yokmu acaba.biri onların kişini daha önce evlenmiş ayrılmış diye istemese ne hissederler acaba.
Umarım da yaşarlar.

Bilmiyorum. Kendime de ona da Zaman vericem ama hiç gücüm yok çok zorlanıyorum

Ailesini karşısına almayı göze alamıyorsa zaten bu iş olmaz ki o da zaten ailemsiz yapamam dediği için ayrılmış sizden. İsteseydi ben bu insanı seviyorum isteyin ya da istemeyin derdi kendi yuvasını kurardı ama o cesareti yok maalesef. Kararını vermiş seçimini yapmış. Aileleri istemsiz razı da etseniz ailesinin onayını isteyen biri sizi mutlu edemez onlara karşı arkanızda duramaz bence hiç geri dönmek için çabalamayın yine dönüp dolaşıp aynı yere geleceksiniz çünkü. İnşallah hayırlı biri çıkar karşınıza.

Öyle yapmak istiyorum. Umarım kararımın arkadında durabilirim

Birincisi; ailesine söz geçiremeyen adamdan size koca olmaz. İkincisi de; ailem seni istemiyor diyen adamdan koca olmaz. Bunu size söylemeden çaktırmadan kendi aralarında halletmeliydi.. Bu saatten sonra evlenseniz de siz sizi zorla kabullenmiş bi kayınvalide kayınpedere anne-baba diyebilecek misiniz?

Konuşarak vs ikna falan edemezsiniz. Eğer ailesinden uzakta yaşayacaksanız sevgiliniz rest çekecek ve evleneceksiniz. Ha dib dibe yaşayacaksanız o zaman çekilmez bu çile yine boşanırsınız.

E ayrılmışsınız zaten adam pes etmiş.Siz pes etmeseniz ne olur ki?

33 yaşında adamın evleneceği kadının kim olacağına hala ailesi karar veriyorsa bu yola hiç girmeyin derim sonuç belli çünkü
+1

Adam 33 yaşında.
Ailesine ayrıntılıları söylemesi bile saçma.
Onlara ne yani?

Bu arada bazıları böyle aileleri anlamıyorum falan demiş ama şimdi onca sene büyütüp meslek sahibi edip bir yaşa getirilen evlat hakkında söz sahibi olunması gayet normal. Ayrıca evladınızın mutsuz olacağı bir evlilik yapmasını da istemezsiniz bu da normal. Yani kimse bu hayatta ya başıma gelirse diyip empati yaparak yaşamıyor kendimizi kandırmayalım.

Ha burada sürekli okuyoruz yok ailem karşı çıktı gittim evlendim şimdi 2 çocuğum var ayrılacağım işim Yok gücüm Yok ben ne yapayım diye millet ağlıyor. İstisnalar olabilir o ayrı. O yüzden aileleri dinlemek gerekiyor bence.

Çok çok yakınım olan biri de aynı şeyi yaşadı erkek bekar kız boşanmıştı. Erkeğin ailesi istemedi tabi önce fakat kızla erkek görüşmeye devam etti ne olursa olsun vazgecmediler. En sonunda aileler kabul etmek zorunda kaldı evlendiler bir sene önce. Erkeğin ailesi şu an maddi olarak destek sağlıyor her konuda fakat gelinle mesafeliler ister istemez soğukluk var tabii ki pek mutlu olduklarıni sanmıyorum açıkçası.

Konuşuyor ama nafile Nuh diyor Peygamber demiyorlar
Az önce örnek verdiğim yakınım olan aile de başta evlatlıktan reddetme durumuna geldi oğlan evi terketti gitti. Annesi babası çok kararlıydı fakat oldu işte şimdi evliler ama dediğim gibi değer mi değdi mi bilmiyorum mutlu değiller yani.. anne babanın gönlü kırıldı ahı alındı bir kere. Şimdi anne baba kabullendi ama içlerinde geline de oğullarına da aşırı bir kırgınlık var ve geçmiyor. Dışardan bakan çok iyiler zanneder ama öyle değiller maalesef.. dugunlerini yaptılar eşyalarını aldılar maddi olarak çok destekte bulundular istemedikleri halde ama şu an gerçekten her iki tarafta aşırı kırgın düzeleceğini de sanmıyorum. Yani evlenseniz bile kırgınlıklar devam edecek maalesef..

Evlat demek zimmetli mal demek değil ki fikrini belirtirsin ama o da ayrı bir bireydir. Başka bir sorun olur anlarım da sırf boşanmış olmak için karşı çıkmak demek kara cahil bir zihniyet demektir.

Dünyaya gelmeyi evlatlar istemiyor aileler istiyor tabiki büyütecekler iş güç sahibi yapması çocuğunun iradesini ve duygularını hiçe sayması anlamına gelmio.bu zihniyet düzelmedikçe mutlu olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…