Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

ayrılık sebebiniz ailelerse hiç uğraşmayın bence
adam zaten ailesiyle kötü olmak istemiyormuş pes mi etsem devam mı demişssiniz de
adam bitirmiş bence kafada
daha hayırlısı çıkar inş. karşınıza
böyle durumlar normalde sorun olmaması lazım ama sen pes etmesen de eşinin ailesi ezer seni ilerde
eşin de korumaz seni
olan sana olur

Daha önceden evlendiginiz için sizi 'kusurlu' gören aile ve onların ağzına bakan oğulla ben kendim evlenemem. Siz de öyle yapın.

Tanışmadık. Sanırım tanışmak ta istemiyorlar. Erkek arkadaşim teklif etmiş kabul etmemişler

Ben söylemesini istemiştim sonradan öğrenmeleri daha kötü olur diye düşünmüştüm.

Bosanmak ne kadar zor biliyorsunuzdur.Artik biz bir kere degil bin kere dusunmeliyiz.Her seyin puruzsuz olmasi lazim.Hadi diyelim zorla evlendiniz adam belli ki ailesine duskun biri.Sonra bi kavgada basibiza kalksa ya da ne biliyim pisman olsa ailesine uzulse bunlarla mi ugrascaksiniz.Bende bosandim ama buyuk konusmayim bitiririm bi daha en ufak bi sorunla basacikacak be gucum ne dermanim var.Bi de sizden ayrilabiliyor siz ayrilmak isteseniz onun kesinlikle kabul etmeyip halletmesi lazim bariz aileci.

Tanışmadık. Sanırım tanışmak ta istemiyorlar. Erkek arkadaşim teklif etmiş kabul etmemişler
Bu saatten sonra devam etseniz bile nasil guveneceksin bu adama? Yada guvenebilecek misin? Zaten başından zor bi evlilik gecmis ki bosanma gibi basli basina çile olan sureci yasamissin; bu nedenle adimlarini daha saglam atmalisin, Allah'in izniyle.. Sen kusurlu, eksik, hatali birisin de onlara kendini kabul ettirmen gerekiyor psikolojisine asla bürünme.. Bi kere canı yanmış olan sensin; cok seven isteyen kişi çabalasin seni ikma etmek ve hayatinda olmak icin..

Haklısın

Gücüm yok zaten. Yeteri kadar kırıldım.

Gücüm yok zaten. Yeteri kadar kırıldım.
Ailesinin ön yargiyla yaklasmis olmasini belki bi derece anlayabilirim ama senin durumunu/yasadiklarini bilip seni daha simdiden yarı yolda birakmasinin hic bi aciklamasi olamaz.. Bi kere bunca incinmis bi kadina evlilik umudu veriyor, olayi aileye kadar tasiyorsan; kendinden/duygularından aşırı emin olmalisin.. Veya ailen boyle ise, dik durabilecek kapasitede olmalisin.. Yok oyle elin kadinini umutlandirip sonra "aa ailem istemedi ya" diye bitirmek..

senlik bir durum yok.sevgilin.seviyorsa seni bir sekilde.ikna eder ailesini.edemiyorsa demekki ailesi daha agir basiyordur.ole adamlada evlenilmez.zaten bosver

Canim bence cok iyi dusun yola devam ederseniz zorluklar seni bekliyor is arkasimdan biliyorum kiz evlenip ayrilmisti cocukta hic evlenmemisti cok ama cok seviyorlardi birbirlerini yillarca cabaladilar ama cocugun ailesi katiyen kizi kabul etmedi sonunda cocukta ailesini dinledi malasef

Ahlakınız bozuk olmadığı sürece kimsenin sizi kabul etme lutfunda bulunması gerekmiyor.

Erkek arkadaşınıza bence güle güle deyin kaç yaşına gelmis ama öylece gelmiş. Böyle birini siz kabul etmeyin. Eğer siz burbirinizi kabul ettiyseniz birde etrafina kabul ettirmeniz gerekmez.

Nedemek yahu boşaninca ne oluyor anlamıyorum. İnsanlar bidaha aşık olup evlenemezmi kabul görmek için mücadele mi etmek gerekiyor.

Ben boşanmış biri değilim mutluyum çok şükür ama ona rağmen bi kadın olarak bu duruma sartellerim attı.

Lütfen fırsat vermeyin böyle cins kişilere. Bu erkekler ne saniyo kendini ya. Resmen terbiyesizlik . Senin yerinde olsam çakarim tekmeyi güle güle derim. Küçük olsa cahil dersin kocaman adam yahu.

ailesi istemiyorsa simdi sorun olmasa bile ilerde mutlaka olacak yolun basinda bitirmek en iyisi

O zaman ne kendini üz nede hayatında sorun ara derim kaldı ki beni bekle kısmına çok takıldım ben çok bencilce geldi .

insan sevdiğine kıyamaz bir şekilde sebebi olmaktan vebalini almaktan korkar bunun için illa gönül aşk ilişkisine gerek yok aile akraba arkadaş ilişkilerimizde bile sevdiğimiz insanlara bencil davranmayız ama sizin sevgiliniz ne kadar bencil farkında mısınız ?
Ana baba lafına ayrılıyorsunuz ortada bir namussuzluk yok evlenmiş anlaşamamış hakkınız olan sekılde ayrılmışsınız sadece, ailesi sizi görmek dahi istemiyor, 33 yasında eli ekmek tutan erkek aaaah hadi evlenelim kaderde neyse o zorlanırsakta elbet toparlanırız demek yerine, beni bekle demeyi kendine hak görüyor. İnsan karşımdaki zaten bir evlilikten yaralanmış 30 yaşına gelmiş herkesten çok yuva kurmaya ANNE olmaya hakkı var sebebi olur muyum zamanından çalar mıyım neye dayanarak bekle diyorum diye düşünür.

Bence aileden önce o zaten evliliğe bayılarak bakmıyor baksa ananm babam seni istemiyor demez meseleyi aile içinde hallederdi senin kulağına getirmezdi , yoluna bak anne olmak istiyorsan zamanını boş beleş insanlara harcama maalesef kadının doğurganlık yaşı diye bir gerçek var biz onlar kadar şanslı değiliz.Ağır yazmış olabilirim ama gerçekler bunlar alınma kırılma

e coguun da yoksa neden erkek ark. evlenip boşanmış diyor ki ailesine.... talihsizce dogruyu söylemiş...
bu senin özelin bunu sevgilin paylaşman normal ama onun ailesi ile paylaşması cok cpok cok anormal
babası kızlık zarı takıntılı bir adam onun lafına sevginizi hiç mi edeceksin ? yetişkin degil misiniz siz ya ? gidip evlenin kimin iznini istiyorsunuz ????? işi gücü olan insanlarsınız ... hey allahııımm
sadece sen dogru kişi ile mi berabersin bence bunu düşün..
aile dedigin yarın oglunun bebesi oluırsa gevşeyen yumuşayan birşeydir. ama ailesinin dediklerine hala karşı koyamayan bir adamda benim gözümde cok iyi degildir bak diyeyim...
18 yaşında yeni ergen degilisniz.

hay parmagına saglık ne güzel yazmşsın

E ayrılmışsınız zaten adam pes etmiş.Siz pes etmeseniz ne olur ki?

33 yaşında adamın evleneceği kadının kim olacağına hala ailesi karar veriyorsa bu yola hiç girmeyin derim sonuç belli çünkü
seninde parmagına saglık... cok gzel yazmışsın

Ben söylemesini istemiştim sonradan öğrenmeleri daha kötü olur diye düşünmüştüm.
Nr gerek vardı.?Bilmeselerdi .Nerden öğreneceklerdi çocuk da yok Sonradan öğrensinler olmuş bitmiş birşey diyemezlerdi..Benim arkadaşım çocuğuyla hiç evlenmemiş kendinden dört yaş küçük biriyle evlendi ailesine kabul ettirdi.Ailesini takan bir genç depil zaten .
Bence fevri davranma.Araya aurılık girerse gerçekten ayrılık olur üzülürsün...O ailesini dinlerse ne ala bırak ama şuanda o sende...Araya ayrılık koyma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…