Kendinden çok onları düşünmesi dışında ciddi bi sorunumuz yokayrılığı hep son çare olarak düşündüm çünkü ailesi beni çok seviyor ben de onları. Abisini de severim ama bu huyu yüzünden haz almıyorum sadece.
Peki…Bu arada parça parça anlattığım için doğru anlaşılmamış olabilirim: ilişkide her zaman ben para harcıyorum diye düşünülmesin. Buluşmalarda elimi cebime atmam, sadece ben hediye almam, bazen mağaza mağaza gezeriz bir şey beğenip alıp almamak arasında kalırım gider kasaya öder. Bazı buluşmalarda sinema biletimizi bana söylemeden çoktan almıştır, beni evden alır sinemaya geçeriz. Kavga veya tartışma yaşanıldığında ayıcıkla, çiçekle, çikolatayla evime gelir. 6 senedir beraberiz. Hediye almasam artık almadığımın farkına bile varmaz çünkü böyle bi beklentisi yok, daha geçenlerde "bu yıl kışlık alışverişi yapacağım" dedim, kredi kartının tanımlı telefon numarasını benim numaram yapmış. Onun kartıyla alışveriş yapayım da onay kodu için bana SMS gelsin diye.
@Boleyn KiziEyoser @Anamnez Susmuyorr derin sularda
Sadece eşime değil ki kime alsam başkasına verse bi burulurum ya. Beğenmemiş olabilir kişi ama en azından başkası tarafından kullanıldığını görebileceğim birine vermemesini tercih ederim. Eşim derdi ben beceremiyorum hediye işini, beraber gidelim sen beğen ben alayım. Bunu diyen biri, aldığı hediyenin beğenilmesini, kullanılmasını önemsiyor demektir. Ki konu sahibi de beraberken almış ayakkabıyı mesela. Ama hediyenin hediye edilmesinden daha büyük olay var ortada.Eşime aldığım kazağı kardeşinin üstünde görsem şok olurdum galiba. Ha giyer giyer kazak eskir diğer kardeş bağ bahçe işi yapıyordur. Orda giyerim diye alır o başka.
Kendi sonunu yazmak istiyorsa evlensin. İki kere iki dört.bence de büyük sorun varken , küçük sorunla uğraşıyor. konu başlığınız buz dağının görürünen kısmı . kardeşlerini evlendirmek istecek okul harçlığı göndecek . bunları sorun etmiyorsanız evlenin . ama sorun ediyorsanız ilerde çok kavga edersiniz
Bu modellerin aile destekleme davranışı evlenince de devam ediyor. Benim sevgilim farklı deme hiç. Gerçekleri görmek lazım. Evlenince hem sizin evinize hem de ailesine yetebilmesi için çok çok yüksek maaş alması gerekiyor. Sen, ailesini finanse etmekten kendine para harcamadığını söyledin mesela. Bu kadar fedakar insandan ömrü boyunca beklenti içinde oluyor ailesi, bil istedim.Bu arada parça parça anlattığım için doğru anlaşılmamış olabilirim: ilişkide her zaman ben para harcıyorum diye düşünülmesin. Buluşmalarda elimi cebime atmam, sadece ben hediye almam, bazen mağaza mağaza gezeriz bir şey beğenip alıp almamak arasında kalırım gider kasaya öder. Bazı buluşmalarda sinema biletimizi bana söylemeden çoktan almıştır, beni evden alır sinemaya geçeriz. Kavga veya tartışma yaşanıldığında ayıcıkla, çiçekle, çikolatayla evime gelir. 6 senedir beraberiz. Hediye almasam artık almadığımın farkına bile varmaz çünkü böyle bi beklentisi yok, daha geçenlerde "bu yıl kışlık alışverişi yapacağım" dedim, kredi kartının tanımlı telefon numarasını benim numaram yapmış. Onun kartıyla alışveriş yapayım da onay kodu için bana SMS gelsin diye.
Adama metresiniz gibi değil de sevgiliniz gibi davranmaya başlayın. Ne demek çalışan adamın kışlık ihtiyaçlarını almak. Bir kadın olarak ben bile rahatsız olduğum birşeyden bir erkek olarak sevgiliniz rahatsız olmadan kullandı bir de üstüne millete mi dağıttı yani? Herşeyi geçtim adam resmen kendi maaşından sonra sizin gelirinizide kardeşlerine sponsor yapmışken şu karakterle nasıl bir gelecek hayal ediyorsunuz?Öyle de yaptım hediye almayı bıraktım ama beğendiğim bir şeyi o aldığında veya bu olmasa bile bir şeye ihtiyacı olduğunu gördüğümde almam gerek diye hissediyorum. Çalışıyor gelirini kardeşlerinin ihtiyaçlarına harcıyor, abisi dururken her şeyi kendi üstleniyor abisine bile abilik yapıyor böyle olunca kendine harcayacak para bulamıyor. Geçen sene eli çok dardaydı kışlık ihtiyacı vardı alışverişini ben yaptım 7 8 tane kazak aldığımı hatırlıyorum, bugün birini abisinin üstünde gördüm. Abisi başka şehirde bu arada, giderken götürmüş boğazlayasım geliyo düşündükçe
Almam ben olsamÖyle de yaptım hediye almayı bıraktım ama beğendiğim bir şeyi o aldığında veya bu olmasa bile bir şeye ihtiyacı olduğunu gördüğümde almam gerek diye hissediyorum. Çalışıyor gelirini kardeşlerinin ihtiyaçlarına harcıyor, abisi dururken her şeyi kendi üstleniyor abisine bile abilik yapıyor böyle olunca kendine harcayacak para bulamıyor. Geçen sene eli çok dardaydı kışlık ihtiyacı vardı alışverişini ben yaptım 7 8 tane kazak aldığımı hatırlıyorum, bugün birini abisinin üstünde gördüm. Abisi başka şehirde bu arada, giderken götürmüş boğazlayasım geliyo düşündükçe
sizi kafesleyene kadar , çok gördük bu şovları . evlenince işler değişir .Bu arada parça parça anlattığım için doğru anlaşılmamış olabilirim: ilişkide her zaman ben para harcıyorum diye düşünülmesin. Buluşmalarda elimi cebime atmam, sadece ben hediye almam, bazen mağaza mağaza gezeriz bir şey beğenip alıp almamak arasında kalırım gider kasaya öder. Bazı buluşmalarda sinema biletimizi bana söylemeden çoktan almıştır, beni evden alır sinemaya geçeriz. Kavga veya tartışma yaşanıldığında ayıcıkla, çiçekle, çikolatayla evime gelir. 6 senedir beraberiz. Hediye almasam artık almadığımın farkına bile varmaz çünkü böyle bi beklentisi yok, daha geçenlerde "bu yıl kışlık alışverişi yapacağım" dedim, kredi kartının tanımlı telefon numarasını benim numaram yapmış. Onun kartıyla alışveriş yapayım da onay kodu için bana SMS gelsin diye.
Adam kesinlikle cimri değil zaten, bence öyle olduğunu kimse düşünmedi. Cimri olsa kimseye yapmaz zaten. Sorun sizin hediyelerinizle millete keyif bağışlaması. Ya da ailesine, arkadaşlarına kendini feda edecek bir yapıda olması. Bdvde çok gördüm bu tip adamların anlatıldığını. Eşleri pek de mutlu görünmüyor.Bu arada parça parça anlattığım için doğru anlaşılmamış olabilirim: ilişkide her zaman ben para harcıyorum diye düşünülmesin. Buluşmalarda elimi cebime atmam, sadece ben hediye almam, bazen mağaza mağaza gezeriz bir şey beğenip alıp almamak arasında kalırım gider kasaya öder. Bazı buluşmalarda sinema biletimizi bana söylemeden çoktan almıştır, beni evden alır sinemaya geçeriz. Kavga veya tartışma yaşanıldığında ayıcıkla, çiçekle, çikolatayla evime gelir. 6 senedir beraberiz. Hediye almasam artık almadığımın farkına bile varmaz çünkü böyle bi beklentisi yok, daha geçenlerde "bu yıl kışlık alışverişi yapacağım" dedim, kredi kartının tanımlı telefon numarasını benim numaram yapmış. Onun kartıyla alışveriş yapayım da onay kodu için bana SMS gelsin diye.
Eklemişsiniz ben kendi adıma cevap vereyim o halde.Bu arada parça parça anlattığım için doğru anlaşılmamış olabilirim: ilişkide her zaman ben para harcıyorum diye düşünülmesin. Buluşmalarda elimi cebime atmam, sadece ben hediye almam, bazen mağaza mağaza gezeriz bir şey beğenip alıp almamak arasında kalırım gider kasaya öder. Bazı buluşmalarda sinema biletimizi bana söylemeden çoktan almıştır, beni evden alır sinemaya geçeriz. Kavga veya tartışma yaşanıldığında ayıcıkla, çiçekle, çikolatayla evime gelir. 6 senedir beraberiz. Hediye almasam artık almadığımın farkına bile varmaz çünkü böyle bi beklentisi yok, daha geçenlerde "bu yıl kışlık alışverişi yapacağım" dedim, kredi kartının tanımlı telefon numarasını benim numaram yapmış. Onun kartıyla alışveriş yapayım da onay kodu için bana SMS gelsin diye.
Öyle de yaptım hediye almayı bıraktım ama beğendiğim bir şeyi o aldığında veya bu olmasa bile bir şeye ihtiyacı olduğunu gördüğümde almam gerek diye hissediyorum. Çalışıyor gelirini kardeşlerinin ihtiyaçlarına harcıyor, abisi dururken her şeyi kendi üstleniyor abisine bile abilik yapıyor böyle olunca kendine harcayacak para bulamıyor. Geçen sene eli çok dardaydı kışlık ihtiyacı vardı alışverişini ben yaptım 7 8 tane kazak aldığımı hatırlıyorum, bugün birini abisinin üstünde gördüm. Abisi başka şehirde bu arada, giderken götürmüş boğazlayasım geliyo düşündükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?