- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Golgecicegi85
.com gibi olmuş .net, ya diyorum kendi kendime savcılığın sitesi niye net ileadı da savcılık mı cidden diye
minik çaplı bir kafa durması
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.com gibi olmuş .net, ya diyorum kendi kendime savcılığın sitesi niye net ileadı da savcılık mı cidden diye
![]()
Bence 1000 lira az bi miktar değil .peşine dusulecek bir para.1000 lirayla 1 ay ev gecindiren aileler var.bi sekilde pesine düş al parayi.bi fakire versen ömür boyu dua eder sana.o çocukta durmasından iyidirMiktar büyük değil binlira ama kendime okadar kiziyorumki okadar ağır geliyor ki psikolojim berbat savcılığa versem ıspatla rim ama dava açtığım zaman ailemin haberi olur bunu istemiyorum
Savcılık.net
![]()
Hahahaha ben de iyi bari bu site aklımda dursun ilerde belki lazım olur diye okuyup geçtiydim.
Aydınlandım![]()
Yanlış aydınlanma o, kapatın kapatın lambayıHahahaha ben de iyi bari bu site aklımda dursun ilerde belki lazım olur diye okuyup geçtiydim.
Aydınlandım![]()
3 ay oldu hakettim diyosunne kadar süredir birlikteydiniz?
daha çok yeni tanıştığınız birisi olduğunu sezdim. öyleyse siz kaşınmışsınız, üzgünüm ama.
3 aydır sevgilim iki gün sonra istemedim yanlış anlamasın diye bir hafta sonra istedimAy siz de hiçbir bilgi vermiyorsunuz,
ne kadardır sevgilisiniz? İki gün sonra hemen istediniz de vermem mi dedi? Ayrılık falan oldu mu bu arada?
Ağzınızdan laf cımbızla alınıyor
Meblağ?3 ay oldu hakettim diyosun
3 aydır sevgilim iki gün sonra istemedim yanlış anlamasın diye bir hafta sonra istedim![]()
Aslında .govYanlış aydınlanma o, kapatın kapatın lambayı
Zaten devlet dairelerinin sonu .org ile biter![]()
BinliraMeblağ?
hak ettiniz demek istemedim o daha ağır bir tabir :)3 ay oldu hakettim diyosun
3 aydır sevgilim iki gün sonra istemedim yanlış anlamasın diye bir hafta sonra istedim![]()
Aslında .gov![]()
Vay hayvan yaErkek arkadaşım (öyle zannediyordum ) benden bir miktar borc istedi 2 gün sonra odemek kaydiyla, bende hesabina eft yaptım borç zamanı geldiğinde odemedı ve ödemiyorum ne yapicaksin dedi kendimi çok kötü hissediyorum sizin başınıza gelseydi ne yapardiniz![]()