Erkek arkadaşımın aldığı hediyeyi beğenmedim:(((

Tabi ki önemli olan düşünüp hediye almış olması ama zevkime hiç uymayan kullanamayacağım bir şeye
para vermiş olmasına ben de üzülürdüm..
Çok ucuz bir şey bile olsa bir öğrenci için önemli. Yazık günah.

Bence beğendiğin şeyleri normal zamanlarda sevgilinle paylaş bu çok güzelmiş diye ki, bu tarz günler için
zevkine uygun seçimler yapmayı öğrensin..
Kaç yıllık ilişki artık neyi sever, neyi beğenir,neyi hayatta giymez, takmaz tanımış olmanız gerekiyor aslında..
Şaşırdım..

Bir ara esim nisanlımdı o zamanlar ben koyuu fenerliyim o koyu gsli bana hedıye olarak gs forması almıştı sevndm guldum oda sasırdı .
benim lafım bu oldu olsun evde temizlik yaparken giyecegim ust lazım onuda buldum dedim haaha

Beni düşünmüş hediye almış beğenmesem bile aaaaay ölürüm ben sevdiğimee yaaa

Biz esimle 7 yıldır tanışıyoruz. Zevk denilen şeyin uyusmasi bence de çok zor. Kizimiza aldigi sortu, t-shirti bile begenmiyorum ben ona ne alsam beğenir de, onun bana alacagini gider beraber seceriz. Bir de ne bileyim hesap ortak bizde. Esimle oyle hediyelesme durumu falan pek yok. Eskimisiz be

Erkek arkadaşınız ne güzel sizi düşünmüş almış..
Ben beğenmesem bile ince düşüncesi için mutlu olurdum teşekkür ederdim.

Ahh sevdiğimm kıymetini bir kez daha anladımm
Biz uzakta yaşıyoruz biribirmizden de gece 00:00da mesajla doğum gününü kutlamıştım da ''herşeyimm beniimmm unutmamışsııııııınnnnn seni çook seviyorumm'' diye bir mesajla karşılık vermişti..
Kesip attığı tırnağı bile verse al sakla dese en kıymeyli eşyammış gibi pamuklara sarar saklarım

Aynısı başıma geldi; eşim yıldönümümüzde saati ihtiyacım olduğundan sağolsun kol saati almış. Fakat defalarca birlikte saat bakmış olmamıza rağmen zahmet edip aklında tutmamış beğendiklerimi.. Belki daha pahalı ama şeker pembesi çocuk saati gibi bir şey alıp getirmiş . Ben ne mi yaptım? Tabii ki ayy çok güzel hayatım dedim Siz de öyle yapın derim, zararı olmaz.

Aman bea benim erkek arkadaşım sevdiğim insan alacak ben de dert edeceğim..
Ne zor insanlarsınız vallahi
Ama yok zaten zor olacaksın ki kıymetin bilinsin

Nezaket kurallari ogretilmedi mi size? Hediye begenilmese de guleryuzle alinir, begenmedigin asla caktirilmaz, hatta begenmis gibi yapilir filan?
Bu kadar beklentili olmak iyi degildir. Birakin da insanlar kendi gonlunden gecirdikleri "hediye"yi alsinlar. Hediye bu, siparis degil.

düşünmesi bile yeter sizi uyutmayacak kadar niye taktınız bu saate.Çok şaşıyorum maddi şeylere şu kadar takan insanlara.Düşünüp size çöp bile alsa kusura bakmayın beğenip onu yanağından öpeceksiniz.

Birde biri yazmış şimdi fark ettim sen niye ne hediye aldığına girip bakıyorsun ki ayıp değil mi?

Bu tarz şeyleri abartıp takan insanların bence manevi dünyaları çok dar.

Bu sene erkek arkadaşım sana ne alayım diye doğum günümde beni bir sürü yere götürdü.Canım hiç birşey istemedi.Bir kolye beğendim ucuz olsun parası gitmesin diye oldu bitti.Onunda gönlü oldu benimde.Nihayetinde o da öğrenciydi henüz çalışmıyor bende.Zorlamanın manası ne.Düşünmesi bana yeterde artar bile.

Son düzenleme:
sevgilim dogum günümde bi gömlek almış görünce şok geçirdim böyle kötü bişi görmemiştim hayatımda kii kotondan almış kotonu dava etcektim gidip o derece berbattı neyle kombinlerim ben bunu diye günlerce düşündüm en sonunda buldum bişiler giydim gittim sırf gönlü olsun diye o gün bitmedi benim için herkes bana bakıyor gibi hissettim

bin defa dedi bana bak bizim zevklerimiz uyuşmuyor eger değiştirirsen hiç kırılmam diye ama tabi yalan kırılmaz mı insan

Canımın içi bana beğenmediğim bir şey de alsa sarıp sarmalarım araştırmış düşünmüş ve almış işte bu yeter. Adı üstünde hediye, şipariş değil. Onun gönlünden kopan şey benim gönlüme yerleşir.

Sevgilini gerçekten seviyorsan saati sevmemenin bir anlamı var mı? Ne umutlarla almıştır kim bilir.. Kollarında gördüğünde yaşayacağı mutluluğu bir düşün. Bir saat uğruna onu bu mutlulukten mahrum etme bence.

Buradaki herkes birbirine yakin seyler yazmis.umarim gereken mesaji almissindir.Sonrada evlenildiginde bana hic hediye alinmitor diye yakinirsiniz.Neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…