- 20 Ocak 2008
- 15.266
- 32.190
- 1.123
- Konu Sahibi fattylamb94
-
Siz durumu biraz abartmışsınız ailece ayakta uyutmak değil bu çünkü daha önce babam birazda olsa anladı o kişinin sevgilim olduğunu daha öncede belirttiğim gibi anneme sormuş. Annemde bilmiyorum kızına sor demiş.(Bu evet demek gibi bişey bizde.) Babam sadece şunu düşünecek birbirlerinden hoşlanıyorlar ve konuşuyolar ama ilerlemiş bi sevgililik durumu yok. Zaten ben direkt baba benim 2 senelik arkadaşım son 2 senedir de sevgilim olan insan geliyor gibi bi laf kullanamam. 46 yaşında bir insan ayakta uyutulmaz zaten sadece söyleme biçimimiz farklı olacak. O da öyle ister emin olun 22 senelik babamı iyi tanıyorum, ilişkimizin ayrıntılarını, ne zaman sevgili olduk, ne derece ilerledik bu kadarını araştırmaz bana güvendiğinden.
Orta yolu bulduğumu sanmıştım ama insanlarında dediği gibi erkek arkadaşım o gece benle bişeyler yaşamak isteyebilir, alteranatif başka çözümler üretmem gerekir.
Karşıt fikir üretenler farkındaysanız ahlaksızca yaklaşmış duruma. Bunu nasıl yakıştırabiliyorlar acaba. Detayları vermememin sebebi babamla olan durumu sormuyorum ki. Evde kalmasının neden doğru olmadığını soruyorum. Şu kadar mesajda ahlaksızlık dışında bi cevap yok.Ben abartmamisim siz olayin detaylari vermemissiniz dahanyeni yaziyorsunuz.Babanizi biliyorsaniz az cok konu acip bizden fikir alacak sorun goremedim ben ortada zaten karsit fikir beyan eden herkese de bir savunma durumundasiniz.Herneyse,gelsin kalsin yani evinizde ne diyelim biz :)
Ben babamı sormadım ki eve gelmesi NEDEN doğru değil dedim. Babamın zaten az çok fikri varken yalancı, düzenbaz aile durumuna düştük. Insan ister istemez kızıyor. Sonra nedenede çok ahlaksızca yaklaşımlar geldi sanki erkek arkadaşım sapık bana gelip annemin babamın kardeşimin ve arkadaşımın yanında bişey yapacakmış gibi.
Siz durumu biraz abartmışsınız ailece ayakta uyutmak değil bu çünkü daha önce babam birazda olsa anladı o kişinin sevgilim olduğunu daha öncede belirttiğim gibi anneme sormuş. Annemde bilmiyorum kızına sor demiş.(Bu evet demek gibi bişey bizde.) Babam sadece şunu düşünecek birbirlerinden hoşlanıyorlar ve konuşuyolar ama ilerlemiş bi sevgililik durumu yok. Zaten ben direkt baba benim 2 senelik arkadaşım son 2 senedir de sevgilim olan insan geliyor gibi bi laf kullanamam. 46 yaşında bir insan ayakta uyutulmaz zaten sadece söyleme biçimimiz farklı olacak. O da öyle ister emin olun 22 senelik babamı iyi tanıyorum, ilişkimizin ayrıntılarını, ne zaman sevgili olduk, ne derece ilerledik bu kadarını araştırmaz bana güvendiğinden.
arkadaşın dedğni çok farklı yere çekmişin. burda insanların fikrini soruyorsun işine gelmeyen cewaplara sitem ediyorsun. "tamam gelsin kalsın iyi olur . istedğn cevabı aldın şmdi.Hı haklısınız aslında o zaman babama söyleleyimde kardeşimle ayrı eve çıksınlar çünkü inanmazsınız hem kardeşimin hem ailece görüştüğümüz insanların eşleri geliyor bazen bize. Allah korusun bize bişey falan yaparlar haklısınız o konuda.
Öyle bişey istese burda kimsenin ruhu duymadan yaşardı zaten. Asla öyle saçma bi düşüncem yok. Çocuk o heycanla bunları mı düşünecek. Ona bu haberi verdiğimden beri tek düşündüğü nasıl davransam, gelirken ne getirsem, ne giyinsem bunlar yani.Zaten bişeyler yaşamak isterse niyeti belli olur..
Bunuda ailenin evinde yapmak gibi bir düşünceye sahipse yanlış kişiyle arkadaşlık yapmış olursun..
Karşıt fikir üretenler farkındaysanız ahlaksızca yaklaşmış duruma. Bunu nasıl yakıştırabiliyorlar acaba. Detayları vermememin sebebi babamla olan durumu sormuyorum ki. Evde kalmasının neden doğru olmadığını soruyorum. Şu kadar mesajda ahlaksızlık dışında bi cevap yok.
Onun nesini farklı yere çekmişim. Diyor ki sevgiliyi bırak evinize bir erkek gelmesi doğru değil. Bu ne demek.arkadaşın dedğni çok farklı yere çekmişin. burda insanların fikrini soruyorsun işine gelmeyen cewaplara sitem ediyorsun. "tamam gelsin kalsın iyi olur . istedğn cevabı aldın şmdi.
Haklısınız her türlü yoruma açık olmam gerekiyor zaten açığımda sadece ahlaksızlık dışında. Onlar da biliyor o herkesin yattiğı 5 6 saat içinde öyle bişey olmayacağını ama çok film izlemekten midir nedir bilmem böyle şeyler kuruyolar.Malesef buraya konu aciyorsaniz buna cesaret ediyorsaniz bu tarz yorumlara dirayetli olmaniz gerekli.Gormezden gelin,umjrsamayin ya da bir kib'e bakar.Kibleyin gitsin bu tarz yorumlari.
Öyle bişey istese burda kimsenin ruhu duymadan yaşardı zaten. Asla öyle saçma bi düşüncem yok. Çocuk o heycanla bunları mı düşünecek. Ona bu haberi verdiğimden beri tek düşündüğü nasıl davransam, gelirken ne getirsem, ne giyinsem bunlar yani.
Bilmem ki sıkıntı mı yoksa biraz bilse iyi mi olur. Ileride şok olmasını istemem. Sonuçta biz o askerliğini yaptıktan sonra nişan düşünüyoruz. Bi anda adama sevgilim desem yüreğine inebilir.Zaten olmasında sonuçta ailen sana güvenip arkadaşının eve gelmesine okey demişler..
Burada babanın azıcık şüphe duyması biraz sıkıntı,sonradan sorabilir arkadaşınmı diye..
Haklısınız, benim babamda normalde kızım erkeklere güvenme, arkadaşında olsa kötülük yapabilirler vs derdi ama artık biliyor ki 22 yaşına gelmiş bi insanım 2 3 seneyede evlenmeyi düşünüyorum. Mecbur olacak bunlar.Tanıdık yok en fazla kardeşimin arkadaşı zannederler annem biliyor babam da az buçuk tahmin ediyor yani ailem için sorun yok gibi demişsiniz e o zaman bildiğinizi yapın.
Zaten buradaki herkesin aile yapısı farklı kimisinin ailesi birlikte yaşamaya okey verir kimisinin ailesi erkek arkadaş olmasını bile kötü görür .Bu nedenle burada sizden farklı düşünceler çıkması normal.Boşa canınızı sıkmayın niye böyle düşünüyorlar diye.
burda herkesin aile yapısı düşüncesi farklı herkesinki bir olmak zorunda deil. arkadaş sewgili deil erkek arkadaşm bile gelemez demiş yoksa sen akrabaları eşleri fln katmışın kardeşim babam taşınsın demişin saçma sapan yere çekmişin konuyu.Onun nesini farklı yere çekmişim. Diyor ki sevgiliyi bırak evinize bir erkek gelmesi doğru değil. Bu ne demek.
eve kimin geldiğini bilmek babanın hakkı.Bilmem ki sıkıntı mı yoksa biraz bilse iyi mi olur. Ileride şok olmasını istemem. Sonuçta biz o askerliğini yaptıktan sonra nişan düşünüyoruz. Bi anda adama sevgilim desem yüreğine inebilir.
Akrabaları asla katmadım. Sadece yabancı (Akraba bağı olmayan) erkekleri söyledim.burda herkesin aile yapısı düşüncesi farklı herkesinki bir olmak zorunda deil. arkadaş sewgili deil erkek arkadaşm bile gelemez demiş yoksa sen akrabaları eşleri fln katmışın kardeşim babam taşınsın demişin saçma sapan yere çekmişin konuyu.
burda sewgilnzle bşi yapılmasından korkan yoktur sanmam. öyle bi niyeti olsa özellikle başka yer ister ki daha rahat edin die. ailesinin gözü önünde böyle bşe söz konusu bile olamaz. bn sadece babanız sonradan öğrenince bana yalan söylemişler der mi acaba .. babanızn iyi niyetini kötü kullanmayın bnce. yalanın büyüğü küçüğü olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?