Erkek arkadaşımın bizde kalması

Ben abartmamisim siz olayin detaylari vermemissiniz dahanyeni yaziyorsunuz.Babanizi biliyorsaniz az cok konu acip bizden fikir alacak sorun goremedim ben ortada zaten karsit fikir beyan eden herkese de bir savunma durumundasiniz.Herneyse,gelsin kalsin yani evinizde ne diyelim biz :)

Orta yolu bulduğumu sanmıştım ama insanlarında dediği gibi erkek arkadaşım o gece benle bişeyler yaşamak isteyebilir, alteranatif başka çözümler üretmem gerekir.

Zaten bişeyler yaşamak isterse niyeti belli olur..
Bunuda ailenin evinde yapmak gibi bir düşünceye sahipse yanlış kişiyle arkadaşlık yapmış olursun..

Karşıt fikir üretenler farkındaysanız ahlaksızca yaklaşmış duruma. Bunu nasıl yakıştırabiliyorlar acaba. Detayları vermememin sebebi babamla olan durumu sormuyorum ki. Evde kalmasının neden doğru olmadığını soruyorum. Şu kadar mesajda ahlaksızlık dışında bi cevap yok.

Gizli saklı gözden uzak bir şeyler yapılmasından ziyade gözünün önünde olsun istemiş sanırım babanız.
Sevgili olduğunuzu bilmiyor. Ama siz de aramızda kesinlikle bir şey yok diye getirmiyorsunuz sonuçta.
İyi anlaştığım güvendiğim 2 arkadaşım. Okul çalışmasını da onlarla yapıyorum. Çok iyi insanlar bana destek oluyorlar falan deyin. Yalan da sayılmaz böyle konuşmak. Babanız belki daha sonra kendi yakıştırır ne efendi çocukmuş diyerek. Ağzınızı arar belli mi olur?
Gece kalma durumunda ise evine kabul eden baba gece vakti de misafirini göndermez diye düşünüyorum. Kendi teklif eder direk.

Tamam işte ne güzel her şeyin farkında olan bir insansın. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna kendin gayet iyi karar veriyorsun demekki ki ahlaksızca bulmuşsun mesela bazı yorumları. Demek istediğim; buradaki insanların yaptığı yorumlar anladığım kadarıyla çok da önemli değil senin için. Sen doğru bildiğin yolda devam et.

Baban az biraz tahmin etmiş durumu,arkadaşının gelmesine sıcak bakmayacaktır..
Ben baba olsam şüphelensem kesin izin vermezdim kalmasına..
Anne olduğum halde izin vermezdim buna..

sevgilin olmasaydı sorun yok derdim ama sonradan baban sevgilin olduğunu öğrenince kandırıldığını düşünür

arkadaşın dedğni çok farklı yere çekmişin. burda insanların fikrini soruyorsun işine gelmeyen cewaplara sitem ediyorsun. "tamam gelsin kalsın iyi olur . istedğn cevabı aldın şmdi.

Zaten bişeyler yaşamak isterse niyeti belli olur..
Bunuda ailenin evinde yapmak gibi bir düşünceye sahipse yanlış kişiyle arkadaşlık yapmış olursun..
Öyle bişey istese burda kimsenin ruhu duymadan yaşardı zaten. Asla öyle saçma bi düşüncem yok. Çocuk o heycanla bunları mı düşünecek. Ona bu haberi verdiğimden beri tek düşündüğü nasıl davransam, gelirken ne getirsem, ne giyinsem bunlar yani.

Malesef buraya konu aciyorsaniz buna cesaret ediyorsaniz bu tarz yorumlara dirayetli olmaniz gerekli.Gormezden gelin,umjrsamayin ya da bir kib'e bakar.Kibleyin gitsin bu tarz yorumlari.

arkadaşın dedğni çok farklı yere çekmişin. burda insanların fikrini soruyorsun işine gelmeyen cewaplara sitem ediyorsun. "tamam gelsin kalsın iyi olur . istedğn cevabı aldın şmdi.
Onun nesini farklı yere çekmişim. Diyor ki sevgiliyi bırak evinize bir erkek gelmesi doğru değil. Bu ne demek.

Malesef buraya konu aciyorsaniz buna cesaret ediyorsaniz bu tarz yorumlara dirayetli olmaniz gerekli.Gormezden gelin,umjrsamayin ya da bir kib'e bakar.Kibleyin gitsin bu tarz yorumlari.
Haklısınız her türlü yoruma açık olmam gerekiyor zaten açığımda sadece ahlaksızlık dışında. Onlar da biliyor o herkesin yattiğı 5 6 saat içinde öyle bişey olmayacağını ama çok film izlemekten midir nedir bilmem böyle şeyler kuruyolar.

Zaten olmasında sonuçta ailen sana güvenip arkadaşının eve gelmesine okey demişler..
Burada babanın azıcık şüphe duyması biraz sıkıntı,sonradan sorabilir arkadaşınmı diye..

Tanıdık yok en fazla kardeşimin arkadaşı zannederler annem biliyor babam da az buçuk tahmin ediyor yani ailem için sorun yok gibi demişsiniz e o zaman bildiğinizi yapın.

Zaten buradaki herkesin aile yapısı farklı kimisinin ailesi birlikte yaşamaya okey verir kimisinin ailesi erkek arkadaş olmasını bile kötü görür .Kimisi sevgiliyken arada kalır kimi müsade etmez.Bizim ailemiz hoş karşılamaz mesela.Kızımızın adı çıkmasın diye düşünür erkeğe güvenmez.Yarının ne olacağı belli olmaz .Birşeyler yapacaklarından değil onları görenlerin aklında böyle bir düşünce kalmasın diye kızlarını korumak adına.

Bu nedenle burada sizden farklı düşünceler çıkması normal.Boşa canınızı sıkmayın niye böyle düşünüyorlar diye.Hem konu açıyor soruyor hem de sizinle aynı düşünmeyenlere kızıyor gibi bir intiba bırakıyorsunuz.

Son düzenleme:
Zaten olmasında sonuçta ailen sana güvenip arkadaşının eve gelmesine okey demişler..
Burada babanın azıcık şüphe duyması biraz sıkıntı,sonradan sorabilir arkadaşınmı diye..
Bilmem ki sıkıntı mı yoksa biraz bilse iyi mi olur. Ileride şok olmasını istemem. Sonuçta biz o askerliğini yaptıktan sonra nişan düşünüyoruz. Bi anda adama sevgilim desem yüreğine inebilir.

Haklısınız, benim babamda normalde kızım erkeklere güvenme, arkadaşında olsa kötülük yapabilirler vs derdi ama artık biliyor ki 22 yaşına gelmiş bi insanım 2 3 seneyede evlenmeyi düşünüyorum. Mecbur olacak bunlar.

Onun nesini farklı yere çekmişim. Diyor ki sevgiliyi bırak evinize bir erkek gelmesi doğru değil. Bu ne demek.
burda herkesin aile yapısı düşüncesi farklı herkesinki bir olmak zorunda deil. arkadaş sewgili deil erkek arkadaşm bile gelemez demiş yoksa sen akrabaları eşleri fln katmışın kardeşim babam taşınsın demişin saçma sapan yere çekmişin konuyu.
burda sewgilnzle bşi yapılmasından korkan yoktur sanmam. öyle bi niyeti olsa özellikle başka yer ister ki daha rahat edin die. ailesinin gözü önünde böyle bşe söz konusu bile olamaz. bn sadece babanız sonradan öğrenince bana yalan söylemişler der mi acaba .. babanızn iyi niyetini kötü kullanmayın bnce. yalanın büyüğü küçüğü olmaz.

Bilmem ki sıkıntı mı yoksa biraz bilse iyi mi olur. Ileride şok olmasını istemem. Sonuçta biz o askerliğini yaptıktan sonra nişan düşünüyoruz. Bi anda adama sevgilim desem yüreğine inebilir.
eve kimin geldiğini bilmek babanın hakkı.
bi de niyetiniz ciddiymiş.
gizlemen çok abes olur.
açıkca söyle ve baban da ona göre davransın.
bu kadarını bilmeye hakkı var

Akrabaları asla katmadım. Sadece yabancı (Akraba bağı olmayan) erkekleri söyledim.
Yani arkadaş kelimesini kaldırıp sevgilim demeliyim. Ama söyleyemem ki beni istemeye bile gelseler o kelimeyi telaffuz edemem babama karşı. Ama ilerde neden bana üstü kapalı söylediniz der mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…