Erkek arkadaşımın bizde kalması

Konu sizde kalip kalmamasi degil bence ; konu babaniza ailece yalan soylemeniz ve o sure zarfindan adami ayakta uyutmaniz.Ben anneniz olsam esime bu sekilde yalan soylemek istemezdim.Tamam anneler kizlarini idare eder de bu kizini idare etmeye degil esnini kizi,sevgilisi ve diger arkadasi karsisinda kandirmaya donuyor cunku.Beni. fikrim budur.

aile yanında üniversite okumanın dezavantajları bunlar,
normal üniversite yaşamında normal karşılanacak şeyler işin içine aile karışınca çıkılmaz hale gelebiliyor.

şöyle ki, ödeviniz bu kadar karmaşık ve birlikte yapmanız gerekiyorsa belki sabaha kadar çalışacaksınız, belki kız arkadaşınız uyuyakalacak siz devam edeceksiniz sevgilinizle, veya başka ihtimaller, bunlar çok normal,
ama işte aileler de karışır illa ki,

hiç bir şeye karışmasalar, hadi yatın artık diye gelirler yine gelirler :)

ama babanızın sonradan sevgiliniz olduğunu öğrendiğinde tepkisi ne olur bilemeyiz, kimisi, tanıştım iyi çocuk falan diye düşünür, kimisi de demek o zaman benim gözümün içine baka baka yalan söylediler diye düşünür, bunu siz bilebilirsiniz.

her şekilde çok da güzel bir çalışma ortamı olmayacak, başka alternatif yok mu?
şehrinizde gece açık kütüphaneler varsa onları da değerlendirebilirsiniz.

Bir erkeğin kalmasını bırak erkegin öyle eve gelmesi de hos degil. Babanız baya anlayıslıymıs

Ben yıllaaar önce sevgilimle (şimdiki eşimle) Amerika'ya gittim work and travel la. Annem sevgilim olduğunu biliyordu ama başka kimseye söylememiştim. Bir sürü kişi geldi havaalanına bizi geçirmeye annem babam dayım anneannem vs...Onun ailesi de gelmişti, onunkiler durumu biliyordu Babama demiştim ki baba biz üni den grupça gidiyoruz, bir grup dün başka uçakla gitti biz de bu arkadaşla gideceğiz. Babam sadece arkadaşım sanıyordu yani ve ikimizin gittiğini bilmiyordu D: Havaalanında aileler de ilk defa bir araya geldiler, babam gayet sıcak bir şekilde davrandı sevgilime bir şey bilmediğinden Biz gittikten sonra öğrenmiş durumu, kıymeti kopardı atlayıp Amerika'ya geliyordu az daha Aradan yıllaaar geçti tabii, yıllar sonra aynı çocuk istemeye geldi beni ailesiyle, o zaman yeniden tanışıyorlar gibi oldu babam da çaktırmak istemedi Hiç dile getirmedi direk olarak ama döndükten sonra bana hep sen kazık attın vs deyip durdu. Hoş olmayabiliyor böyle babayı kandırmak.

Sevgiliniz sizde kalacaksa bence babayla tanıştırmak için uygun bir yer ve zaman değil.Hiç riske girmeyin.Anneniz haklı

Siz durumu biraz abartmışsınız ailece ayakta uyutmak değil bu çünkü daha önce babam birazda olsa anladı o kişinin sevgilim olduğunu daha öncede belirttiğim gibi anneme sormuş. Annemde bilmiyorum kızına sor demiş.(Bu evet demek gibi bişey bizde.) Babam sadece şunu düşünecek birbirlerinden hoşlanıyorlar ve konuşuyolar ama ilerlemiş bi sevgililik durumu yok. Zaten ben direkt baba benim 2 senelik arkadaşım son 2 senedir de sevgilim olan insan geliyor gibi bi laf kullanamam. 46 yaşında bir insan ayakta uyutulmaz zaten sadece söyleme biçimimiz farklı olacak. O da öyle ister emin olun 22 senelik babamı iyi tanıyorum, ilişkimizin ayrıntılarını, ne zaman sevgili olduk, ne derece ilerledik bu kadarını araştırmaz bana güvendiğinden.

Ee sonra nasıl evlencem acaba şansıma ne çıkarsa mı dicem
Neden kalamaz biliyormysun canim toplumsal olarak o kadar ilerleyemedik.ilk duyunca abes bir durum gibi duruyor.fesat düşünceler geliyor insanin aklına,erkek arkadaşın ne kadar güvenilir,ailesi nasıl?senin ailenin tavri, baban gerçekleri ogrenince nasil olur?
Eğer bu soruların cevabini biliyorsan gelsin kalsın hic birsey olmaz.erkek kardesin de varmış beraber yatarlar.disaridan bakıldığında da kardesinin arkadaşı sanarlar.
Kimin ne sandığı umrumda degil ama olsun millettin elalem ne der mevzusu var,o yüzden diyorum:)
Halbuki misafir işte bu gözle bakarsak hic bir şey yok.zaten sende onlarda kalmişsin

yorum yapacaktım da yapmaya korktum. siz zaten kılıfı hazırlamışsınız. kim ne dese bi de hafiften azarlayıp yolluyorsunuz. e kalsın o zaman ne diye açtınız ki konuyu.

Ödevimiz zaten öyle 5 günde 10 günde halledilecek bişey değil o gün ödev falan yapılmayacak. Sadece yapacağımız şeyin yapım aşamasını görmemiz gerekiyor, çünkü Türkiyede fazla olmayan bir teknolojiyle üretiliyor onun için kitaplarda yeterince kaynak yok. Babamda işin içinde olduğundan biliyor. Ayrıca babamın iş yerine böyle ödev yapan üniversite öğrencileri geliyor, babam şunu biliyor yani bi grupta hem kıza hem erkeğe ihtiyaç duyulduğunu. Burdan sonrada mesela farklı üniversitelerde deneyleri yapılacak yaptığımız şeyin o da erkek arkadaşımın memleketinde olacak o zaman bizim gitmemize gerek yok o halledecek, yazım aşamasını da biz. Ama görev dağılımı yapmadan önce o tezi sunabilmek için bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Yani bir an bile başbaşa kalma durumu olamaz.

Bir erkeğin kalmasını bırak erkegin öyle eve gelmesi de hos degil. Babanız baya anlayıslıymıs
Hı haklısınız aslında o zaman babama söyleleyimde kardeşimle ayrı eve çıksınlar çünkü inanmazsınız hem kardeşimin hem ailece görüştüğümüz insanların eşleri geliyor bazen bize. Allah korusun bize bişey falan yaparlar haklısınız o konuda.

baban bilseydi olurdu ama ileri için diyorum öğrendiğinde kızma ihtimali varsa bence böyle bir şeye kalkışmayın. yoksa sen onda kal o sende kalsın normal şeyler bunlar hele ki aile varsa işin içinde

Ayy sizin olayınız da güzelmiş ama şimdi ama bizim farkımız şu ki babam birazda olsun biliyor.

hatta her eve gelen kadın ve erkekle nikahlanması daha iyi mazallah sonra ne olur

yorum yapacaktım da yapmaya korktum. siz zaten kılıfı hazırlamışsınız. kim ne dese bi de hafiften azarlayıp yolluyorsunuz. e kalsın o zaman ne diye açtınız ki konuyu.
Yok kimseyi azarlamıyorum, çok saçma bir cevap var sadece ona sinirleniyorum haklı olarak. Ikimizinde yalnız yaşadığımız aynı şehirde evlerimiz varken, çocuk ya ailenizin yanında size gelip bişey yaparsa diyolar ona kızıyorum. Mantıklı düşünen bi insan böyle bi cevap vermez ki. Öyle bi durum olsa kardeşimin arkadaşları geliyor bazen şehir dışından bir gece kaldıkları oluyor. Noluyo bana mı saldırıyolar, bişeyler mi yapıyolar. Tek düşündükleri bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…