- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi fattylamb94
-
hatta her eve gelen kadın ve erkekle nikahlanması daha iyi mazallah sonra ne olur
Daha öncede bahsettim mesajlarda belki görmemişsinizdir, babam zaten biraz biliyor. Açıkça 'sevgili' demedik ama anlıyor konuştuğumuzu.Erkek arkadaş tıpkı kız arkadaş gibi eve gelip kalabilir .Sevgililik boyutunun gizli olması ve babanızı aldatıyor olacağınız için hoş değil bence.
Haklısınız aslında önceden günü birlik gelse ben ona ulaşımı nasıl sağlayacağını öğretirim( kendim öğrendikten sonra.) çünkü 3 vesait falan yapılıyor. Diğer geldiğinde de otel kiralarız oraya gider.Bence kalmasın,anne biliyor ama baba önemli bir faktör burada.
Sabah gelsin akşam gitsin ...
Görmedim yazdığınızı.Babanız üstü kapalı bilip de sorun etmiyorsa kime ne? Bu husustan bi şekilde emin olabilseniz iyi olurdu.Anneniz arasa babanızın ağzını.Daha öncede bahsettim mesajlarda belki görmemişsinizdir, babam zaten biraz biliyor. Açıkça 'sevgili' demedik ama anlıyor konuştuğumuzu.
Bende öyle düşünüyorum da, insanlara fikir sordum gelip bana ya baban gece seviştiğinizi düşünürse diyolar. Eee o zaman ilerde üniversiteden sevgilim dediğimde ya babam orda bunlar neler yaptı, aynı eve mi çıktılar, aralarında ne geçti onları mı düşünecek. Zaten burda çoğu insan sevgilisiyle eve çıkıyor, bu durum çok normalleşti. Ama babam benim nerde kaldığımı iyi biliyor, ben çağırıyorum onları buraya adamın bana o kadar güveni var.Canım aileni tanıyorsun sonuçta.
Sorun yapmazlarsa gelsin ne olacak?
Erkek düşman değil yahu.
Gece herkesi uyutup sevişecek değilsiniz,yapmak istesen gene yaparsın bir fırsat yaratıp eve gelmemesi engellemez ki.
Ayrıca benim ilkokuldan ortasona kadar en yakın arkadaşım erkekti.Ve aşık olmuştum.O zaman bile ne aşık olduğumu sakladım,ne gelip gitmesini yasakladılar.
Keza ben üniversitede şimdiki eşim o zaman sevgilimdi eve çıktık.
Ailem bilmiyordu bir gün bir cesaretle söyledim.
Annem geldi inceledi bi iyi çocuk dediler sorun çıkmadı
Hatta aynı mahalleye taşındılar bizle ama bize karışmadılar.
Bizde iki yıl yaşayıp evlendik.
Sonuç kimse bize toplumu dayatmadı.
Ayrıca seninki daha basit bir konu.
Sevgilin tek değil başka bir arkadaşla geliyor.
Baban bilse ne diyecek
Hayır diğeriyle ödevi yapsın bu gitsin mi diyecek?
Haklısınız aslında önceden günü birlik gelse ben ona ulaşımı nasıl sağlayacağını öğretirim( kendim öğrendikten sonra.) çünkü 3 vesait falan yapılıyor. Diğer geldiğinde de otel kiralarız oraya gider.
Ben babamı sormadım ki eve gelmesi NEDEN doğru değil dedim. Babamın zaten az çok fikri varken yalancı, düzenbaz aile durumuna düştük. Insan ister istemez kızıyor. Sonra nedenede çok ahlaksızca yaklaşımlar geldi sanki erkek arkadaşım sapık bana gelip annemin babamın kardeşimin ve arkadaşımın yanında bişey yapacakmış gibi.Burada fikir sormuşsun, bence doğru değil kalmasın diyenlere de tek tek itiraz etmişsin. E madem bildiğini okuyacaksın, babanı anneni de tanıyorsun buraya neden sormak için konu açtın ki? Biri annen belli eder demiş, yok etmez demişsin. Baban sonradan öğrenince bozulur demişler, yok öyle olmaz demişsin. Aynı evde kalmamızda ne gibi bir sakınca var falan demişsin. İyi güzel hoş. Peki neden burada sordun o zaman?
Haklısınız gerçekten ama yakınlarımızda otel de yok öğretmen evi de yok. Yaşadığımız şehirde ikiside pahalı. Sorun değil bulur bi yerden ama sabahın erken saatinde sorunsuz şekilde iş yerine gelmesi mümkün değil, daha önce hiç gelmemiş ve büyük bir şehir. Benim düşündüğüm şeyler bunlar. Çünkü iş yerinde makinalar açıldığı gibi orda olmamız lazım ki tüm işlemleri gözlemleyebilelim.Otel değilde öğretmen evi yada polis evi varsa orayada bakın..
Şu an sevgili durumunuz var ama,ilerde ne olacağını sende bilmezsin yarın bir gün tartışma çıkar bunu dile getirirse sen üzülürsün çünkü..
Erkek arkadaşınız eve geldiğinde size bişey yaptı mı bunu merak ediyorumEşimle sevgiliyken bizde kalıyordu,hiç bir sorun olmadı.
Biz evlenmeden önce 6 yıl sevgiliydik,6 yıldan önce de 3 yıl normal arkadaştık. Ben kabul etmiyordum sevgili olmayı,annem çok seviyordu bana kızıyordu hatta kabul etmiyorum diye. Bize misafirliğe geldiklerinde annem bana çaktırmadan babama da söylemiş,bu çocuk bizim kızı seviyor bizimki kabul etmiyor demiş. Babam da "CeYz'in kafasına tüküreyim,gül gibi çocuk"demiş
Bu arada o zamanlar 14-15 yaşlarındayım,babam da erkek arkadaşa sıcak bakan biri değildir.
İstediklerini düşünsünler bence demek ki oğullarına bu kadar güvenmiyorlar, böyle bişey yakıştırdıklarına göre.bencede kalmasın toplum diye bir gerçek var.eşimle 10 yıl flört ettik adam her yıl gelir bir kaç gün kalırdı bizde farklı şehirlerdeydik çok severdi ailem sonuç: kaynanam ve görümcem eşimle evlenmeden beraber olduğumu düşündü
Haklısınız gerçekten ama yakınlarımızda otel de yok öğretmen evi de yok. Yaşadığımız şehirde ikiside pahalı. Sorun değil bulur bi yerden ama sabahın erken saatinde sorunsuz şekilde iş yerine gelmesi mümkün değil, daha önce hiç gelmemiş ve büyük bir şehir. Benim düşündüğüm şeyler bunlar. Çünkü iş yerinde makinalar açıldığı gibi orda olmamız lazım ki tüm işlemleri gözlemleyebilelim.
Babama dedim ki baba biz arkadaşlarımla gelip iş yerine bakabilir miyiz. Babamda tabi kimle geleceksiniz dedi. Ben de zaten kız arkadaşımı tanıyor o ara ara bizde gelip kalır onun ismini söyledim, bir de hani bi erkek arkadaşım vardı ya babasından bişeyler almıştın o gelecek dedim. Babamda gelin tabi arkadaşlarına çok şey katar üretimi görmleri dedi.Görmedim yazdığınızı.Babanız üstü kapalı bilip de sorun etmiyorsa kime ne? Bu husustan bi şekilde emin olabilseniz iyi olurdu.Anneniz arasa babanızın ağzını.
Ailece bir sorun olmayacaksa iki gün aile gözetiminde ne olacak ki?
Benim ailem sorun etmezdi,gerçeği bildikten sonra. Ben de etmem doğal olarak.
Orta yolu bulduğumu sanmıştım ama insanlarında dediği gibi erkek arkadaşım o gece benle bişeyler yaşamak isteyebilir, alteranatif başka çözümler üretmem gerekir.Zor bir durum,orta yolu bulman lazım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?