Erkek arkadaşımın hakaretleri

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
2 yıldır beraberdik beni hep itip kaktı hırpaladı hiç bir yerimi begenmedi hep çirkinsin erkek gibisin kadınsılıgın hiç yok şu kıza bak bu kıza bak diyip beni çok kere ağlattı.. ben onun yanında hiç prenses gibi hissetmedim kendimi :/ ne zaman süslensem sokak kevaşesi gibi olmuşun dedi benimle kavga etti.. ben ne zaman güzel bi kyafet alsam oramı buramı açmaya meraklıymışim benım gitim yol yol degılmiş pıskolojımı bozdu....
sürekli ilgi istedi ben iş yerindeyken sürekli onu aramamı msj atmamı istedi iş cıkışı mesaj atmayı unutsam bi yarım saat kıyamet kopardı.. azcık 3 saat başka bişeye dalsam unutsam onu bana 5 saat trip attı hakaret etti... dayanamadım ayrıldımmmmmm

şimdi msjlar yağdırıyo kaşarsın sen diyo :/ ben bi kaşarı sevmişim diyo piskolojim bozuldu allam neyimi gördü bu cocuk.. benim bıraktıgım yerden başkaları devam etcek karı koca hayatı yaşadım senle sana doydum ne laflar yaaaaa :/ iyiki bi tatile gitik gecen yaz :/ ama ileri asla gitmedim hep bi sınır koydum :/ şimdi bunları söylediğine inanamıyorum :/ piskolojım bozuldu

24 yasındayım ben onu hep oyalamısım evlenecegiz die... dediğimde hep maddi anlamda biraz toparlanalım buu yani sanki yalan söylüyorum

Nefret ediyorum böyle erkeklerden ya madem beğenmiyorsun derdin ne daha sen onunla mutlu olmak isterken onun bu yaptiklari tek damla göz yaşını bile haketmedigini gosteriyor ayrilmakla en doğru kararı vermissin psikolojik sorunlari olan birinden kurtulmussun

Sokak kevaşesi ???

2 yıl boyunca o kevaşe dediği kadının yanında kendisi hangi sıfatla yer almış acaba ?

Bırak ne hali varsa görsün , bak keyfine ve kurtulduğuna şükret

Ayrıldınız mı sevgilinizle?

böyle karaktersiz bir adamla 2 sene fazla değil mi? niye katlandın ki bu hakaretlere?

Niye dinliyorsun bu adamı, bu tahammülün sebebi ne ? Allah aşkına sevgi falan deme ...

Koca olsa çekilmez bu kadar hakaret, insan biraz onurlu durur arkadaşım, kendine bu lafları neden ettiriyorsun

Senin kendine saygın yok ki ablacım,sevgilin sana niye saygı duysun?
O kadar "hakarete"rağmen 2 yıl devam etmişsin.
Eğer tamamen kurtulmak istiyorsan,msj silme ve şikayet et.
Ha şikayet edemem diyorsan hattını değiştir.
"Seviyorum onu herşeye rağmen" diyorsan, "kendi düşen ağlamaz" derim.

biraz geç olmuş ama sonunda ayrılmayı başarabilmişsiniz niye söylediklerine inanamıyorsunuz onu anlamadım 2 yıldır zaten size etmediği hakaret kalmamış şimdi size kaşar demesimi zorunuza gidiyor ona 2 yıl katlanarak kendinizi bu kadar değersizleştiren sizsiniz onun karakteri belli açmayın telefonlarını yada size nasıl ulaşıyorsa kapatın bütün yolları ona

2 yıl bile çok bu pislik için. 2 yılmı çektiniz bu alieni..
verilmiş sadakam varmış bitti deyin ve telefonunuzun numarasınıda değiştirin.

Böyle egoist, merhametsiz birinin senin hakkında ne düşündüğü niçin hala önemli? Hadi 2 yıl katlandın, niye hala onu muhatap alıyorsun. Engelle, olmadı değiştir şu hattını.

Beraberken anneme benziyorsun deyip ayrıldıktan sonra zaten kaşardı diyen erkek modeli ile aynı.. Onları annelerine havale ediyorum

Sado-mazo bir ilişkiden kurtulmuşsun. 2 yıl değil, 2 dakika bile fazla böylelerine. Kendine değer ver ve onunla bir daha kesinlikle görüşme. Telefon numaranı değiştir, çalışıyorsan iş yerini değiştir. Gerekirse polise git , şikayet et.

psikolojiniz bozulmamıs, bozukmus ki bu kisiyi kabul edip 2yıl katlanmıssınız.
su an tamir donemine girdiginizi dusunun. onu da engelleyin, bu yazdıkları da özleme ihtimalinize karsılık akıllanmanız icin kafanıza attıgı taşlar gibi gorun gecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…