- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
iki ay önce felan faceden eski yani ilk erkek arkadasımın profiline baktımı görmüştü yakalamıştı haraket dökümünden.. aslında öylesine bakıyodum ortak arkadasımız cok.. sevdiğimden unutamadıgımdan felan deil sadece merak... ciddi bişey değildi ünivertede sınıf arkdasımdı 6-7ay kadar felan cıktık.. ama işte ortak arkadasımız cok karşılaşıyrz slm bile vermiyorz o ayrıda... neyse ona bi kaçkere baktıgımı gördü kıyamet koptu bana yüzden hiç güvenmiyrmuş.. durumu açıkladım yemin ettim ve özr dledim halletmiştk... şimdi tekrar o meseleyi cıkardı piyasaya yk ben hep onu hayal ediyormuşum benim yanımdayken bile onu hayal etin onu hayal edip bana sarıldın.. sen o....sun bilmem ne yazmış en son msj da namkör şerefsiz
2 yıldır beraberdik beni hep itip kaktı hırpaladı hiç bir yerimi begenmedi hep çirkinsin erkek gibisin kadınsılıgın hiç yok şu kıza bak bu kıza bak diyip beni çok kere ağlattı.. ben onun yanında hiç prenses gibi hissetmedim kendimi :/ ne zaman süslensem sokak kevaşesi gibi olmuşun dedi benimle kavga etti.. ben ne zaman güzel bi kyafet alsam oramı buramı açmaya meraklıymışim benım gitim yol yol degılmiş pıskolojımı bozdu....
sürekli ilgi istedi ben iş yerindeyken sürekli onu aramamı msj atmamı istedi iş cıkışı mesaj atmayı unutsam bi yarım saat kıyamet kopardı.. azcık 3 saat başka bişeye dalsam unutsam onu bana 5 saat trip attı hakaret etti... dayanamadım ayrıldımmmmmm
şimdi msjlar yağdırıyo kaşarsın sen diyo :/ ben bi kaşarı sevmişim diyo piskolojim bozuldu allam neyimi gördü bu cocuk.. benim bıraktıgım yerden başkaları devam etcek karı koca hayatı yaşadım senle sana doydum ne laflar yaaaaa :/ iyiki bi tatile gitik gecen yaz :/ ama ileri asla gitmedim hep bi sınır koydum :/ şimdi bunları söylediğine inanamıyorum :/ piskolojım bozuldu
niye böyle birinin sizi üzüp alay etmesine izin veriyorsunuz ki?onun size saygısı yok madem sizin de mi hiç saygınız kalmadı kendinize?yaşınız 24 çocuk değilsiniz. o size ne derse desin nasıl msjlar atarsa atsın umursamayın. hayatınıza bakın. kim sizi prenses gibi hissettiriyorsa onunla birlikte olun. bu hayata bir kere geliyorsunuz ve mutlu olmak en doğal hakkınız. onu umursamayınca nasıl mutlu olacaksınız bir bakın
Kevaşe lafını yutmak, fedakarlık değildir.
Sen kendine bilmem kaç yıl boyunca; öyle laflar ettirirsen; o da eder yani..
Aşkından gebermeyecek, aç artık gözlerini, sana aşık değil.
Ha şu da var; aşktan gerçekten ''geberilmiyor' yani aşık olsa da gebermeyecekti.. Tek bu değil; kimseye olmazdı yani..
Üzülmüyorum bu durumlara..
Karşılıklı.. Biri kendine küfür ettiriyor; öbürü de ediyor. Hak-dava meselesi..
1.si kelimenin doğrusu nankör
2.si aslında tencere kapakmışsınız. Ayrılmış olsanız bile arkasından söyledikleriniz karakterinizi ele veriyor. Ortak noktalarınız olmasa bu kadar zaman dayanamazdınız. Aklı başında olan bir insan k.. lafını duyduğu anda çıkarır hayatından.
1.si kelimenin doğrusu nankör
2.si aslında tencere kapakmışsınız. Ayrılmış olsanız bile arkasından söyledikleriniz karakterinizi ele veriyor. Ortak noktalarınız olmasa bu kadar zaman dayanamazdınız. Aklı başında olan bir insan k.. lafını duyduğu anda çıkarır hayatından.
arkadaşlarım zaten ben ayrıldım artık bana ulaşamıyor bağlarımı kapardım. çok sabrettim ona iki yıl kaç defa ayrılık noktasına geldik ama onun içinde bi kötülük olmadığını sinirlendiğinde böyle agzı bozuk kırıcı oldugunu bildigim için hep konustum anlattım defalarca şans verdim. ve anladımki ona verdiğim her şans benim kendi şansımdan eksiltti...... elde var sıfır..... kesinlikle aşk acısı çekmiyorum ama 2 yılımı boşa gitmiş olmasına okadar içim yanıyorki düşündükce ruh gibiyim mutsuzum... benim karsıma düzgün biri cıksaydı belki şimdi evlilik hazırlıgındaydım :/ şimdi 25 yasındayım en baştan birini tanıma düşüncesi cok zor gelio sanırım ben hiç evlenemicem
Sen neden bu adamla birliktesin peki, hakaret duymaktan zevk mi aliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?