Erkek arkadaşımın hakaretleri

Alacaksin kizilcik sopasini,yer misin yemez misin Nerde psikolojik sorunlu,pislik,lanet,uyuz,cevreden sevgi gormemis,itilip kakilmis hirt herif varsa kendini seven bir kiz bulunca canavara donusuyor.Nasil o kadar dayandin yahu.Bosver kendi pisliginde bogulsun.Sen kurtulduguna sevin.Konfeti falan patlat..

Kevaşe lafını yutmak, fedakarlık değildir.

Sen kendine bilmem kaç yıl boyunca; öyle laflar ettirirsen; o da eder yani..

Aşkından gebermeyecek, aç artık gözlerini, sana aşık değil.
Ha şu da var; aşktan gerçekten ''geberilmiyor' yani aşık olsa da gebermeyecekti.. Tek bu değil; kimseye olmazdı yani..

Üzülmüyorum bu durumlara..
Karşılıklı.. Biri kendine küfür ettiriyor; öbürü de ediyor. Hak-dava meselesi..

Son düzenleme:
oncelıkle sukret ondan kurtulduguna 2 sene nasıl dayandın bu hastalıklı ınsana anlamıs degılım.. kendıne yenı yol cız.. telefonunu degıstrdıgın ıyı olmus artk onu dusunme heryerdende engellekı (face,twıtter fılan) sana ulasamasın ve huzurunu kacırmasn.. ne ınsanlar varyaaaa aman aman bende sukredıyorum halıme böle hasta ınsanlarla karsılasmadıgfım ıcın!

Çok kızıyorum şöyle kızlara. Gururun yok mu senin ya 2 yıl boyunca o hakaretleri yuttun mu yani? Tüküremedin mi ağzına herifin ne sanıyor kendini o? 2 yıldır da sokak kevaşesiyle berabermiş o zaman niye defolup gitmemiş,2 yıl boyunca yanında durmuş senin? Bakma yüzüne bir daha o insan müsveddesinin. Tövbe tövbe

Sen böyle bir hayvanla beraber olmaya devam edecek kadar aciz miydin peki hiç mi kendine saygın yok güzel arkadaşım? Onu elime bi verecekler görecek erkek gibi kızıı ş...siz!

Son düzenleme:
Sana ilk hakaretinde ardına bile bakmaman lazımdı
Sen bi de tatile çıkmışsın
O da kendini bi nane sanmış psikopat

herkes hakettiği gibi yaşar tercih meselesi bu, sana ilk hakareti senin kontrolünde olan bişey değil kabul, o noktada karakterini belli etmiş oldu ve sen devam kararı aldın bu noktada da senin karakterin hakkında fikir sahibi olmuş şahıs, bırak sevgiliyi annem babam ardeşim bile benimle ters konuşamaz fikrime katılmıyo diye bağırıp çağıramaz bu insanın kendine çizdiği sınırdır ve güzeldir sende bi sınır sahibi ol bu saatten sonra

2 yıl boyunca duymuşsun duyacağını adam demediğini bırakmamış ,mesajlar niye ağırına gitti onu anlamadım ??
Birlikteyken umursamamışsın şimdide umursama

Erkek arkadaşının ruh sağlığı bozuk. Kiz arkadasa söylenecek sözler değil bunlar .tahammül etmek zorunda değilsin.Simdide senden ondan ayrilmanin hirsini çıkarmaya çalışıyor.Asil ahlak yoksunu kendisiymis.Bence uygun cevabı ver ve bir daha asla muhatap olma. Yol yakinken kurtul arkadaşim.

niye böyle birinin sizi üzüp alay etmesine izin veriyorsunuz ki?onun size saygısı yok madem sizin de mi hiç saygınız kalmadı kendinize?yaşınız 24 çocuk değilsiniz. o size ne derse desin nasıl msjlar atarsa atsın umursamayın. hayatınıza bakın. kim sizi prenses gibi hissettiriyorsa onunla birlikte olun. bu hayata bir kere geliyorsunuz ve mutlu olmak en doğal hakkınız. onu umursamayınca nasıl mutlu olacaksınız bir bakın

iki ay önce felan faceden eski yani ilk erkek arkadasımın profiline baktımı görmüştü yakalamıştı haraket dökümünden.. aslında öylesine bakıyodum ortak arkadasımız cok.. sevdiğimden unutamadıgımdan felan deil sadece merak... ciddi bişey değildi ünivertede sınıf arkdasımdı 6-7ay kadar felan cıktık.. ama işte ortak arkadasımız cok karşılaşıyrz slm bile vermiyorz o ayrıda... neyse ona bi kaçkere baktıgımı gördü kıyamet koptu bana yüzden hiç güvenmiyrmuş.. durumu açıkladım yemin ettim ve özr dledim halletmiştk... şimdi tekrar o meseleyi cıkardı piyasaya yk ben hep onu hayal ediyormuşum benim yanımdayken bile onu hayal etin onu hayal edip bana sarıldın.. sen o....sun bilmem ne yazmış en son msj da namkör şerefsiz

Kusura bakma da 2 yıl bu hareketleri yapan adamın,ayrılınca kibarcık mı olmasını bekliyordun.Valla ben erkeklere kızmıyorum.Ne bu ya,Onur gurur haysiyet bir insanın hele de bir genç kızın kadının hayatındaki öncelikleridir.Bırak Allah aşkına def et gitsin hayatından.Erkekleri bu kadar sahibinizmiş gibi yüceltmeyin.

çok mutsuzum çok.. kurtulamıyorum bu mutsuzluktan kimseyi sevmiyorum hayatımfda km varsa hepsini öldüresiye dövmek geliyor içimden... ben kendimi sevmiyorum ki insanlar beni nasıl sevsin.. aynaya bakıyorum begenmiyorum kendmi... karaketeri tavrımı beğenmiyorum erkek gibiyim tıpkı öküzüm ya hç kız gibi değilim... sevilmeye salakça bi kızım hep başkalarına özeniyrum facede hergün özendiğim arkadaşlarımn neler yaptıklarını takıp edıyorum 25 yasındayım ve hayatımı hiç bir anlamda düzee sokamadım ne yapsam ne etsemde bende normal insanlar gibi olsam insanlar bende uzaklaşmasa bende kendimi sevsem :/ :/ :/

Canım kardeşim aklını başına devşir, 3 kuruşluk serserilere kurban etmeyin kendinizi yaa

Öncelikle eminim çok güzelsindir, ama rezil fesat adam özgüvenini yıkmak için düzenli olarak çalışmış ve başarmış da

Özgüvenin yerle bir olsun ki kafan çalışmasın, kendini değersiz hisset diye

Telefon numaranı değiştir, görüşme onunla, kesinlikle arkana bakma, yüz göz olma

Mesajlarını kaydediyorum, şikayet edeceğim seni de

Oooo bacım naptın sen ya, bu ne karamsarlık?
Valla o psikopat erkek arkadaşınız var ya işte size böyle hissettirmek için uğraşıyor, bunu da başarmış gördüğüm kadarıyla.
Bi sakin gel, herkes değerlidir hayatta, herkesin seveni vardır yok öyle senin dediğin gibi bir dünya.

Bak bu dünya var ya herkes için kendi etrafında döner, senin dünyanda senin etrafında dönüyor, bi silkelen şu hattını değiştir bi daha şu psikopatla temas falan sakın kurayım deme, ondan sonra da o ne yapmış bu ne demiş deme. Önüne bak. Kimse senden değerli değil haytatta, bi rahatla.

madem seni begenmiyor yol vermek için çok geç kalmışsın o zamn sennle neden birlıkteymış .askerlik arkadaşımısın sen onu yok şu kıza bak ona bak buna bak kusura bakma ama başta sen vermişsin tavizi

pess diyorum 2 senene ben acıdım sabrettiğin için kınadım seni

üstüme iyilik sağlık ya insan bu kadar hakarete nasıl dayanır?
madem beğenmiyordu neden seninle 2 yılını geçirmiş?
benim çok yakından tanıdığım bir bayan var 25 yaşında zenginin zengini yurtdışında eğitim görmüş biri,aynı senin sevgilin gibi bir sevgilisi var kıza olmadık hakareti ediyo kız bırakamıyo.
tatlım sen dua et bırakmıssın sana değer verebilecek,sevecek çokk insan var dışarda gözlerini aç ve o kişiliksizi bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…