psikolojiniz bozulmamıs, bozukmus ki bu kisiyi kabul edip 2yıl katlanmıssınız.
su an tamir donemine girdiginizi dusunun. onu da engelleyin, bu yazdıkları da özleme ihtimalinize karsılık akıllanmanız icin kafanıza attıgı taşlar gibi gorun gecin.
2 yıldır beraberdik beni hep itip kaktı hırpaladı hiç bir yerimi begenmedi hep çirkinsin erkek gibisin kadınsılıgın hiç yok şu kıza bak bu kıza bak diyip beni çok kere ağlattı.. ben onun yanında hiç prenses gibi hissetmedim kendimi :/ ne zaman süslensem sokak kevaşesi gibi olmuşun dedi benimle kavga etti.. ben ne zaman güzel bi kyafet alsam oramı buramı açmaya meraklıymışim benım gitim yol yol degılmiş pıskolojımı bozdu....
sürekli ilgi istedi ben iş yerindeyken sürekli onu aramamı msj atmamı istedi iş cıkışı mesaj atmayı unutsam bi yarım saat kıyamet kopardı.. azcık 3 saat başka bişeye dalsam unutsam onu bana 5 saat trip attı hakaret etti... dayanamadım ayrıldımmmmmm
şimdi msjlar yağdırıyo kaşarsın sen diyo :/ ben bi kaşarı sevmişim diyo piskolojim bozuldu allam neyimi gördü bu cocuk.. benim bıraktıgım yerden başkaları devam etcek karı koca hayatı yaşadım senle sana doydum ne laflar yaaaaa :/ iyiki bi tatile gitik gecen yaz :/ ama ileri asla gitmedim hep bi sınır koydum :/ şimdi bunları söylediğine inanamıyorum :/ piskolojım bozuldu
Aynı yaştayiz seninle. Burada pek cok konu okuyoruz. Evlendiği adamdan aynı yastığa bas koyduğu adamdan cocukları oldugu adamdan bir laf icin boşanan kendine yediremeyen kadınlar var. Hatta bizden daha küçük olup bunu kendine yaşatmayan kadınlar var.
Senin zorun nedir canım? Cocuğunuz mu var? Ömrünü mu verdin? Hayatın ona mı bağlı ?
Cok şükr ki Allah hepimize aynı akıllı vermis kullanmamızı emretmiş.
Duyguların onun önüne gecmis olabilir su an. Ama emin ol kendine bunu yapmak buyuk gunah.
Eger hatasını anlar bana saydıkları icin üzülür kahrolur sanıyorsan bu yüzden bekliyorsan emin ol bu adam sen bekledikce hepsini hakettiğini düşünecek sadece. Baska hic birsey dgil.
Bir an once bu hastalıklı adamdan beynini kalbini temizle. Zaten zamanla sevmedigini ve seni ezdigi icin o psikolojiyle sevdigini sandığını anlayacaksın
Size "aşık" olduğunu mu düşünüyor sunuz?kapattım telefonumu artık kendımden fedakarlık yaptıgım yetti.. yaptıklarına sonradan cok pişman oluyo sen benim içimi bilion diyip cocuk gibi salya sümük ağlıyo ama artık yemezler gebersin kimseye merhamet etmeyeceğim... gebersin aşk acısından.... hat aldımdün aksam eve giderken.. acılsın hemen atacagım bu hattımı
kapattım telefonumu artık kendımden fedakarlık yaptıgım yetti.. yaptıklarına sonradan cok pişman oluyo sen benim içimi bilion diyip cocuk gibi salya sümük ağlıyo ama artık yemezler gebersin kimseye merhamet etmeyeceğim... gebersin aşk acısından.... hat aldımdün aksam eve giderken.. acılsın hemen atacagım bu hattımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?