Erkek arkadaşımın hakaretleri

Katılıyorum athenenoctua'ya

Yoll ver gitsin canım .Sana hiçbir faydası yok sana çirkinsin öylesin böylesin diyerek enerjini alıyor enerjini almasına izin verme.Ne laf ederse etsin arkandan canım umursama kuyruk acısı çok olur onur konuşur konuş gider.Sen kendini bildikten sora o ne derse desin.Yol yakınken kurtar kendini

böyle terbiyesiz bir insanın senin hakkında ne düşündüğünü hiç umursama bence. o senin onu terketmeyeceğinden eminmiş herhalde o yüzden şu anda bu kadar saldırıyor sana.

zararın neresinden dönsen kardır ben de 24 yaşındayım. geçmişi unutmaya bak geride kalanların ne söylediğini umursama. sen kendini biliyorsundur sonuçta. ki bu adam zaten senle beraberken de sana hakaret ediyormuş.

benim bildiğim bazı erkekler eğer karşılarındaki kadını kendilerinden üstün görüyorlarsa onu aşağıya çekmek için sürekli hakaret ederler. sana değer verecek biriyle umarım yakın zamanda karşılaşırsın o zaman o kişinin sana ne kadar kötülük yaptığını daha net kavrayacaksın.

İleri gitmedim diye kendini savunmaya gerek yok canım 24 yaşındasın istediğini yapmakta özgürsün.
Tamamen erkek arkadaşının cehaleti seni bu duruma getirmiş.
İlişkini hemen kes, her yerden sil engelle.
Hayat bunun gibilerle geçmez, emin ol sana hak ettiğin değeri veren biri çıkacak karşına.

Bu ruh hastası tipi 2 yıl nasıl çektin arkadaşım.
kendinle zorun mu var.
Erkek arkadaş ta bi yere kadar yani.
Kes bütün irtibatını,önüne bak sen...

Ya okuyoruz bu tür sıkıntıları bazen kk da.
Vallahi kızlar sizlere büyü filan yapılıyor zannedersem:))
Böyle efsunlanmış gibi,eliniz ,kolunuz ,diliniz nasıl bağlanıyor da
bu kadar ağır hakareti, kimi zamansa şiddeti sineye çekiyosunuz.
nedir ya erkek arkadaş dediğin en nihayetinde.
Korkmayın bu kadar ya size eziyet edene 1 saniye daha
izin vermeyin.Silkeleyin gitsinler....

Kurtulduğunuza şükredin psikolojinizi bozacağınıza

yine canı sıkılıp sıkılıp konu açan bir kişi daha
arkadaşım konuların ne kadar birbiriyle çelişkili
hangisinde hangi sevgilinden bahsediyorsun belli değil
arkadaşlar boşa yazmayın bence
hem cevaplamayacak hiçbir konusuna doğru düzgün cvp vermiyor
hem de fake gibi geldi günahı boynuna...

Pislik herif! Sana hakaret edince niye susuyordun ağzının payını versene.Beğenmiyorsan güle güle diyceksin.Kendi tipine bak brad pitt mi sanıyon kendini diyceksin.Hatta diyip tekmeyi basıcaksın.Hadi karşılıklı sevgi olur bağlılık olur tartışırlar kız bazen susar seviyorum falan diye ama seninki bambaşka bir mesele..Ettiği lafları tek tek yedirirdim ona.

Kurtuldugunuza sevinmelisiniz rahatsız oluyorsanız hattınızı degiştirin şikayet edin eger silmek istiyorsanız ki bu adamdan ne köy olur ne kasaba böyle hakaretleri haketmiyorsunuz kimse haketmez önce kendi degerinizi bilin sonra etrafınızdakilerin bilmesini saglayın nasıl dayandınız ya acı çekmek hemde 2 yıl böyle zaman kaybı ben okudukça sinirlendim burdan oraya mario olup zıplayasım geldi begenmeyen almasın küçük ogluna ve bence bir dahada böyle hakaretlere maruz kalmayın kendi eksiklerini sizi ezerek sindirerek örtmeye kalkışmış sadece özgüven eksikligi başka hiçbirşey degil

Aynı yaştayiz seninle. Burada pek cok konu okuyoruz. Evlendiği adamdan aynı yastığa bas koyduğu adamdan cocukları oldugu adamdan bir laf icin boşanan kendine yediremeyen kadınlar var. Hatta bizden daha küçük olup bunu kendine yaşatmayan kadınlar var.
Senin zorun nedir canım? Cocuğunuz mu var? Ömrünü mu verdin? Hayatın ona mı bağlı ?
Cok şükr ki Allah hepimize aynı akıllı vermis kullanmamızı emretmiş.
Duyguların onun önüne gecmis olabilir su an. Ama emin ol kendine bunu yapmak buyuk gunah.
Eger hatasını anlar bana saydıkları icin üzülür kahrolur sanıyorsan bu yüzden bekliyorsan emin ol bu adam sen bekledikce hepsini hakettiğini düşünecek sadece. Baska hic birsey dgil.
Bir an once bu hastalıklı adamdan beynini kalbini temizle. Zaten zamanla sevmedigini ve seni ezdigi icin o psikolojiyle sevdigini sandığını anlayacaksın

arkadasım nasıl dayandın sen buna 2 sene sevgılıyken boyleyse evlendıgınızde dusunemıyorum sakın msjlarına cvp verme barısma asla hayatının hatasını yaparsın.... suna bak ya saygısız baslarım oyle sevgıye be saygısız sevgımı olurmus!! aaa sınırlendım!!!! bız esımle daha bırbırımıze sensın bıle demedık cok da mutluyuz oyle ömur mu gecermıs

Niye uğraşıyorsun ki, mesajları al yanına git mahkemeye. Artık o düşünsün...

kapattım telefonumu artık kendımden fedakarlık yaptıgım yetti.. yaptıklarına sonradan cok pişman oluyo sen benim içimi bilion diyip cocuk gibi salya sümük ağlıyo ama artık yemezler gebersin kimseye merhamet etmeyeceğim... gebersin aşk acısından.... hat aldımdün aksam eve giderken.. acılsın hemen atacagım bu hattımı

ne güzel yazmışın

Size "aşık" olduğunu mu düşünüyor sunuz?
Size "aşık" değil hatta size zerre kadar "değer" vermiyor anlayın artık.
Aşktan falan gebermeyecek inanın.

Son düzenleme:

Gebersin AŞKINDAN? Canım uyan artık, onunki aşk değil aşk böyle bşy değil. Aşık olduğunda onun gülen gözünde bulup farkettiğin tek bi sıkıntı zerresini kendine dert edersin, aşık olduğunda nasıl korunduğunu, "ait olma"nın nasıl güzel olduğunu hissedersin. İşin en güzel yanı aşık insan bunu hissettirmek için çabalamaz özellikle bşy yapmaz, aşk yaptırır ona bunları. Bi de karşındaki adamın tavırlarına bak? Bırak hakaret etmeyi, aşık olsa önce kendinden korurdu seni. Bu adam HASTA!

Geçmiş olsun canım, dilerim en kısa zamanda AŞKın en güzelini yaşar ve anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…