- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Sebatsızlık bu resmen .
Bende üzülerekbenneyanginlargordum e katılıyorum.
Hayallerle yaşanmaz. İnsan mevcut durumunu iyi değerlendirmeli.
Siz evlenseniz bile bu beyfendi muhtemelen yine işinden ayrılacak.
O zaman fatura ve geçim sıkıntısını omuzlarına yükleyecek.
Nedense aklıma bu geldi
Umarım yanılırım.
Siz zaten naif bir hatun olmasanız çekmezsiniz ki.Sırf bu yüzden ayrılmayı asla aklımdan geçirmedim. Evet belki ilk tanıştığımda durumu görüp bu kadar süre ilerlemeyebilirdim. Ama hiç mantıklı birisi değilim, çünkü onunla mutluyum
Siz zaten naif bir hatun olmasanız çekmezsiniz ki.
Peki ilerde dediklerim olursa ki %90 durum bu, ne yapacaksınız o zaman ?
Daha büyük bir üzüntü olmayacak mı ? Adam resmen hayal perest.
İş kurmak istemiyor mu ?Her zaman özelde çalışacağı kesin, çünkü herhangi bir sınav, üniversite vs. öyle bir hazırlığı yok. O ben iş bulurum, işsiz kalmam diyor ama hiç düzen vs. olmayacak ya da iyi bir iş olmayacak o zaman da bu şekilde :/
şimdi bile zor çalışıyorumi, şe girersem sınava hazırlanamam diye düşünüyorum. Galiba en az bir yıl daha bekleyeceğimNeden sevgilinizden bekliyosunuz herseyıi sizde girin işe çalışın. Sınav bekleyerek ömür çürütme. Bende öğretmenim atanmayı bekleseydım evlenemezdim. Girdim bi okula çalısıyorum.
İş kurmak istemiyor mu ?
İstiyorsa hani alt yapı ?
Bu devirde bir iş kurmak için cebinde en aşağı bir 200 binin , iyi bir çevren ve hırsın olacak.
Şimdi düşünün ki işten evliyken çıktı. Ben iyisini bulurum dedi ve bulamadı ne olacak ?
Size sadece bunu soruyorum.
Israrla cevaplamıyorsunuz. Nolur yakmayın kendinizi.
Hayat sizin , tercih sizin. Her şeyi sırtlayan siz olacaksınız belli ki. Bu da bir yaşam biçimidir :) kolaylıklar diliyorum size.düşünüyor tabi ama şuan bunu yapabilecek sermaye yok. önce benim iyi bir işe girmem gerekiyor burda görev bana düşüyor galiba :) en azından birimizin işi garanti olur
Beni anlayan birini görmek cokguzelSebatsızlık bu resmen .
Bende üzülerekbenneyanginlargordum e katılıyorum.
Hayallerle yaşanmaz. İnsan mevcut durumunu iyi değerlendirmeli.
Siz evlenseniz bile bu beyfendi muhtemelen yine işinden ayrılacak.
O zaman fatura ve geçim sıkıntısını omuzlarına yükleyecek.
Nedense aklıma bu geldi
Umarım yanılırım.
Ama bak bu da bir tercihtir.Beni anlayan birini görmek cokguzel
Konu sahıbı evlenmek istemeyen benime getirdi olayı ama, anlatmak ıstedıgım tam olarak senin yazdıgındıKajmery34 cigim
Aynen canımAma bak bu da bir tercihtir.
Ben yapamam mesela.
Benim işim olsun en azından garantili birimizin işi olur dedi.
Herkes tercihini bir şekilde yaşıyor be canım...
Beni anlayan birini görmek cokguzel
Konu sahıbı evlenmek istemeyen benime getirdi olayı ama, anlatmak ıstedıgım tam olarak senin yazdıgındıKajmery34 cigim
Aynen canım
İsra suresi 13.ayette,biz herkesin kaderini kendi cabasına baglı kıldık diyor.
Göz göre göre atese yuruyup, kaderim buymus demek kolaycılık.
Öyle olacak zaten. Ne kadar ekmek, okadar köfte gibi düşünevet göz göre, malesef ki ne yaptığımı biliyorum ama kaderimizin çabalarımıza göre şekillenmesini diliyorum umarım öyle olur :)
Kusura bakma ama seni çok güzel kandırmış :) maddiyatı olmaya bilir bu doğal birşey ciddiyet namına ne adım attı ? Ailesini alıp aranızda ufak bir söz yapabilirsiniz ? kücük bir pasta Ucuz bir yüzük ? Maksat ciddiyet belli olsun.. 26 yaşına gelmiş bir düzeni olmayan adam dan da bir halt olmaz....
Kusura bakma ama seni çok güzel kandırmış :) maddiyatı olmaya bilir bu doğal birşey ciddiyet namına ne adım attı ? Ailesini alıp aranızda ufak bir söz yapabilirsiniz ? kücük bir pasta Ucuz bir yüzük ? Maksat ciddiyet belli olsun.. 26 yaşına gelmiş bir düzeni olmayan adam dan da bir halt olmaz....
Sana Tecrübeli bir ablan olarak söylüyorum. Seçim ve kararlar senin.. Sende Çalış iş bul biran önce Kadının parası olması şart...konu söz, nişan değil ki. ciddiyetin belli olmasına gerek yok. ben bunlar olsun istemiyorum, önemli olan evlenince biz ne yapacağız nasıl evleneceğiz dertlendim öyle
Öyle olacak zaten. Ne kadar ekmek, okadar köfte gibi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?