erkek arkadaşımın iş problemi ve evliliği sürekli erteleyişimiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

üniversite konusunda onu yönlendirmeyi istiyorum aslında ama bu konudan hep uzak kaldı içinden gelmiyor okumak, ben zorlamak istemedim hata ettim galiba. ama gerçekten ikna edebileceğim iş getirecek aöf vs. bir bölüm olsa konuşup tartışmak isterim onunla işte bilemiyorum

Üzgünüm ama olmaz bu iş sevgilinde tembel gibi. Herkesin işi yorucu ağır. Bende eve 9dan asagıya girmiyorum cumartesi çalışıyorum ve işim koşuşturmalı ama 2.5 senedir de çalışıyorum çünkü mecburum aileme sırtımı dayamak istemem.
Okul bitmiş yaşlar olmuş 26 ortada hiçbi şey yok. Sınavınız olabilir sizde ufak bi işe girebilirdiniz. Belki onada hırs gelirdi.

boş kalan birisi değil. hemen iş bulur. mutlaka bir işte çalışıyor, para da biriktirir hep. ama şimdi bekarız kolay geliyor ikimize de. evlenince işsiz kaldım stresi yaşamak çok kötü birşey olur. artı düzensiz bir hayat.. çokta kısa süreli değil bir iki sene çalıştı girdiği işlerde. ama ne saati belliydi ne hak ettiği parayı alabiliyordu. yani sonuç olarak evlenemeyeceğiz galiba hala bir çözüm bulamadık beklemek bizim için çözüm oldu hep seneye diyoruz hayırlısı bakalım

Yani kırmak istemem seni ama gerçekten bi şeyler olsun isteyen adam emin ol bu kadar sallamaz. Hayırlısı olsun bakalım zamanla her şey çözülür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…