Erkek arkadasımın işi

Siz neyi dusunuyosunuz kı asık degılım demıssınız zaten ask olmadan bu fark gozunuzde daha da buyur. Isınden utandıgınız adamla mutlu bır evlılık yasayamazsınız evlenıpte ayrılmaktansa yol yakınken gerı donun. Duygu somurulerıne de kulak asmayın yok bensız mutsuz olursun falan bu laflar hep gelıp gecıcı.
Benım arkadasımın esı var ortaokul mezunu arkadasımda onlısans mezunu ama esı arkadasımdan daha kulturlu daha bılgılı. Onemlı olan kısının kendını yetıstırme, toplum ıcınde kendını ıfade etme tarzı egıtım falan boş bence.

Güzel günlerimizde oldu kötü günlerimizde.. Bana tokat attı bı defa bidaha yapmayacagım dedı ama sınırlendıgınde cok üstüne gitsem yıne elı havaya kalkıyo kendını sıkıo yemınımı bozduracaksın bana felan dıyo... Yanı öle mükemmel bı adamda degıl sınırlı öfkeli bı adam.. Yınede acıyorum off off bılıyorum cok yıkılacak bende alıstım alıskanlıklar var cok büyük hata yaptım ben

Yakın çevremde böyle bir çifte ben de rastladım daha yeni evlenmişlerdi kız avukat erkek ise bujiteri dükkanında çalışıyor evlenince kızın babası ev alıp vermişti bu çifte çocuk adına üzülüyodum yani zoruna gidiyodur sanırım kızı çok yakından tanımıyordum ama arkadaş grubu içerisinde kaynanam k.pek gibi peşimde koşturuyor diye cümleler kullanıyordu şimdiki durumlarını bilmiyorum ama o zamandan belliydi bişeyler

erkek arkadaşınızın mizahına bağlı Sadece okul farkıyla iliskiden çekinilmez insanlar aile ve eslerinin mesleği ile utanmamalı bunu anlatmaktan çekinmemeli bu bir kere cahillik bence hem ne olmus üniversite bitirmissinizde ne oldunuz ??? profösr yada uzman felanmısınız anlamadım birazda onu düsünsenize basta o adam doktorduydu simdimi işletmeci oldu.hem baskaları için yaşayan birisinizbir üniversite mezunuylada mutlu olamazsınız.
Hayatın bir gercekleri var he adam ilkokul mezunu olur yada okuma yazma bilmez sizde yüksek bir yerde iyi bir makamda olursunuz okey ama bu kadarı sorun olmamalı

bu arada bizim eski kiracımız docentti ve karısını sürekli dövüyordu örneklerle yaşanmaz hayatta mesleğe göre değildir şiddet eğilimi kisinin yetistirilmesiylye alakalıdır unutma evlilikte herseş değisiyor basit değil öyle iyi düsün enine boyuna sen sevsen bunları dile bile getirmezsin

O zaman kesinlikle uzak dur derim ben sana maalesef ki ben bu konuları aşma taraftarı olan biriyimdir her zaman :26:
Ama gel gör ki bu adam bunu kabul edemiyorsa ve senin için daha iyisini yapmaya çalışmıyorsa zaman geçtikçe kendini düşük görecek bişeyde yapmak istemeyecek bu sefer seni ezmeye çalışacak bak bu cümleyi unutma seni ezmeye seni sindirmeye çalışacak özelliklede aşık değilim diyosan çekilmez olacak emin ol :95:

Anlaşılan o ki ayrılsan çok üzülmeyecek gibisin yani konuşmalarından o anlaşılıyor ki tokat falan hiç hoş değil madem aşık değilsin ayrıl gitsin tamam bu iş eğitime okumaya falan bakmıyor eğitimini en iyi şekilde tamamlamış insanlarda şiddet eğilimli olabiliyor ama kahvehane çay ocağı tarzı yerlerde takılan insanların yaşayış anlayış tarzını az çok hepimiz biliyoruzdur astımlı kestimli konuşurlar bi kavga olduğunda gruplaşırlar falan kavgayı iyi birşey zannederler.. zaten ben çevreme sevdiğim (sandığım ) adamı tanıştırmaya utanıyorsam hiç tanıştırmam hemen ayrılırım daha iyi..benimde eşim lise terk ben lisans mezunuyum ama insanlar kendilerini geliştirmek istediklerinde geliştiriyolar ben halada eşimden bi çok şeyi öğreniyorum size tavsiyem ilerde yapamam ben diye düşünüyorsanız yol çok yakınken ayrılın derim....

ben de seneye mezun olacağım inşallah..

2 yıllık bir ilişkim var.

Benim ailemin hepsi doktor, ben hukuk okuyorum.

Sevgilim lise mezunu.

Bu sene Öss yi denedi ama kazanamadı.

İnşallah seneye kazanacak.

Şu an işi bile yok. bakacak olursan

Ama asla ondan utanmadım, gocunmadım..

Arkadaşlarımla tanıştırırken hiç çekinmedim.

Aynı bölümden arkadaşım sevgilimi tanımadan önce önyargılıydı.

Nasıl yani falan diyordu.

Tanıdıktan sonra ilk kurduğu cümle; hayatımda tanıdığım en iyi erkek, sakın kaçırma :))

Her şey üniversite okumakla olmuyor bana göre.

Tabi ki üniversite statü katıyor insana, belli bir kültür sağlıyor

ama eğer kişi bunları almak istemiyorsa isterse 10 üniversite bitirsin nafile..

O yüzden hayatındaki kişinin karakterinden, sevgisinden eminsen vazgeçme canım.

Üniversite okumasını sağla bunu engel olarak görüyorsan.

çevrende o kadar ünili erkek varken ne diye elin çaycısını bulursun ki insanları küçümsememek gerek ama davul da dengi dengine ailemin karşısına gururla çıkaramayacağım erkekle değil birlikte olmak saat bile sormam ama siz çoktan planlara başlamışsınız.

ileride çok zorluk çekersin.

şimdiden onun mesleğini kafana taktıysan ilerde başka sıkıntılarda çıkar, bence yol yakınken dönmelisin.

tatlım bu işin tutulacak bir yanı kalmamış, nerden tutsan elinde kalıyor,
bence ilişkilerde karşı tarafa acırken acınacak hale düşmemek lazım.
öncelikle kendini düşün, çaycı olması falan filan umrumda değil,
ama bu adam şiddete meyilli birisi anlaşılan, kendini düşün ve ayrıl,
değil 2 sene 10 sene bile olsa uzatmamak lazım.

İnsanları kategorilerine ayırmam asla. Zaten insanların kategorisi olmaz ama aşkın da bir mantığı vardır. İki gönül bir olunca maalesef samanlık seyran olmuyor filmlerde bile artık gerçekçi konuları anlatıyorlar. Sen en başından bu insanla neden başladın madem, aranızda yıldırım aşkı da yokmuş. Neden zoraki sevmeye çalıştın madem?
Ve şimdi utanıyorsan emin ol evlendikten sonra daha çok gözüne batacak. Benim kişisel fikrim tabi. Ama olmayacak bir şey için de hem kendini hem de onu üzmeye zorlamışsın.

daha büyük sorunların varken kafana taktığın çocuğun mesleği mi???
insan sevgilisinden dayak yer mi ya,ya da şöyle diyeyim bi kere dayak yediği adamı hala kolunda sevgili diye taşır mı???
hazır işi ailelere de taşımamışsınız,ayrıl gitsin
"benden ayrılırsan çok pişman olursun,benim gibi seveni bulamazsın" falan,bunlar hep vasıfsız erkek cümleleri,bi şekilde beynine işleyecek ki böyle,ayrılamayacaksın...
Seni çok iyi anlıyorum,benim eski sevgilim de böyleydi.Yani üniversitede olmasına üniversitedeydi ama tutup da ailemin karşısına çıkartabileceğim bi insan değildi,benim hayat görüşümle taban tabana zıt,evden çıkmayan,eğlence nedir bilmeyen,kadının toplumsal rollerini içselleştirip "onun görevi" diyen uyuz -ama özünde iyi- bi insandı. O da bilirdi zaten onun görüşüne sahip bi insanla ölsem evlenmeyeceğimi bana hep "sen bensiz yapamazsın,beni beğenmiyosun ama daha çok seveni bulamazsın" falan derdi,cümlelerin çok tanıdık geldi o yüzden:)
sonuç olarak ayrıldım ve tam bi ay sonra ondan hatta hayal edebileceğim bütün erkeklerden daha çok sevebilen biriyle karşılaştım :)
Hayatın insanın karşısına ne getireceği hiiiç belli olmaz,gerçek aşkın karşına ne zaman çıkacağı da öyle...
Bu arada bi insanın aklına soru işareti düşmüşse zaten o ilişki bitmiş de uzatmaları oynuyo demektir,zamanında ben de senin gibi bi konu açmıştım,üstünden bir yıl geçti...deneyim konuşuyor yaani =)))

Mesleğine gelene kadar cok daha önemli sorunlarınız varmış gibi geldi bana.

Namusuyla ekmek kazandigina gore isi sorun olmamali. Yalniz sen ondan utaniyorsan zaten yeterince sevmiyorsun demektir. Birde tokat atma meselesi; hic degismez. Bu universite okusa da aynidir , okumasa da aynidir.

Kafan bulaniksa ne kendinin, ne de onun zamanini harca.

Son düzenleme:
adam sana tokat atmış, sen daha mesleği falan diyorsun, akedemisyen olsa ne yazar, adam şiddet uyguluyor sana, bunun düşünecek nesi var anlamadım

Imm bir de şiddet var işin içinde.. yani hangi yönden bu ilişkinin evliliğe gitme durumu hakkında konuşuyorsun anlamadım.

İnsanın içinde en ufak bir şüphe varsa bile evlenmemeli ki sizinki şüpheyide aşmış boyutta.. evlilik güzel hoş birşey belki ama bitakım sorunlarıda beraberinde getiriyor, yeni bir ev yaşantısı bazı alışkanlıklarından fedakarlık farklı bir aileye ailem demek vs vs bunları aşmak için eşe karşı büyük bir sevgi ve güven olması lazım, uyum lazım.. ama sizde şuan biz bilinci oluşmuş değil sevgilinizle.. kabullenememişsiniz bitakım özelliklerini.. bunlar ilerde büyük sorunlar yaratır..yaratabilir demiyorum yaratır diyorum dikkat ederseniz.. ayrıca şiddet konusuna hiç girmiyorum bile.. sevgiliniz sizde alışkanlık oluşturmuş olabilir ama hiçkimse vazgeçilmez değildir. bir süre yalnızlık hissinden sonra herşey yoluna girecektir. evlilik kolay değil lütfen seçiminizi iyi yapın.. kolaylıklar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…