Erkek arkadasımın işi

o çocuğa iyilik yapın ve kendinize üniverste mezunu birini bulun.şimdiden utanan ömür boyu adamın boynunu yere eğdirir

Gereksiz bir flörte başlamışsın.
Karşındaki gözüaçık olunca,sınırı kolay geçer.
Kendini ilişkide bulmuşsundur.Yanılıyor muyum ?

Sadece iş ortamında veya senin çevrenle birlikte oluyorsanız,farkı anlamayabilirsin.
Erkek arkadaşının arkadaşları ve akrabalarıyla tanışıp zaman geçirirsen,karar vermende faydası olur.

Bu farklar 1,5 yıl önce de vardı

Kızıyorum senin gibi insanlara kusura bakma

Bir anlık heves, bir hercailik önünü arkasını düşünmeden yaşıyorsunuz.

O insanda yaratacağınız etkiyi düşünmek bile istemiyorum. Aşkı kaybetmenin etkisi değil söylediğim, ezilmenin, incinmenin etkisi, senin izlerini ömür boyu taşıyacak. Baştan bir deneyip vazgeçmiş olsan anlayacağım ama 1,5 yıl, yazık...

Yazdıklarına bakarak zaten sevmediğini söyleyebilirim, bu arada benim ablamda Curriculum Vitae ne demek bilmez ama mesleğinde İstanbul'un en iyisidir. Herkesin bir alanı var, yaşama tarzı var, kimsenin kimseyi küçümseme hakkı yok. Bu size olanaksız geliyorsa baştan düşünecektiniz.

he sen baskı yaptığı için ondan ayrılırsan mutlu olamayacağına inandığın için ayrılamıyorsun yani bu mu?böyle anlaşılıyor..ayrıca adamn mesleğine gelene kdr daha büyük sorunlarınız var..konuştukça dökülüyosun..olay bilgelik meslek yönünde sana eşit olmaması değil..senin tokat atan bi adamla hala birlikte olman ve ona acıman..ne dememizi bekliyosunki burda?haklısın yürü ayrıl çaycı mı pff fln mı?çaycı olabilir ama adam olamamış..bayana el kaldırmak büyük acizlik..ayrılmakta gecikmişsin..halada sallanıyorsun

kusura bakma ama onun mesleğini kabul ederek 1,5 yıllık bir ilişkiyi sürdürmüşün ama evlilik konusu açılınca ne değişti ?
Bence gerçekten sevsen iş sorun olmaz ama sevmiyorsan ufak teker şeyleri sorun haline getirirsin aynen şuan senin yaptığın gibi madem sevmiyon daha fazla adam sana bağlanmadan bırak kimse üzülmesin..

Üniversite mezunu olma konusunda nedir bu takıntı?
Annem de babam da ilkokul mezunu.
Ne kadar tartışsalar da bir kere olsun vurmamıştır babam anneme.
Sen üniversite bitirmişsin ama şiddete boyun eğiyorsun.
Karşındaki adamdan ziyade dön de bir kendine bak bence.

Sadece ilk sayfayı okudum ve ona göre yorum yapıyorum.
Evet eğitim farkı, parasal mevzular önemli ama anlayamadığım bu adamın başından beri böyle olduğunu biliyordunuz o halde neden ilişkiye başladınız? Birgün bu noktaya geleceğinizi düşünemediniz mi?

Kimse kimsenin ne olacağını bilemez. hayatta kaybetmekte saniyelik kazanmakta. bir zaman sonra sevgilinizin daha iyi bir konumda olmayacağını yada dahada kötü bi durumda olacağını kimse bilemez Allahtan başka. kimileri karşı çıksada para statü falan çok önemli şeyler değil... yaşadım ben bunu... önce adam olmalı bence. aşkta eşitlik yokmuş bunuda anladım. burda asıl sorun sensin arkadaşım. sen kendine layık görmüyosun bu adamı. hep bi acıma duygusuylamı yaşıyosun? içindeki madem sevgi değil daha neyi uzatıyosun... sevgide hakedilmeli bence. aşk emek ister.

eğitim farkı önemli bi faktör evet... ama aynı manzaraya aynı duygularla bakmakta önemli. işini gücünü küçümsediğin insanı daha fazla oyalama. belkide onun hayatının akışını engelliyosundur. bende ne dolmuşum bee

Niçin daha önce ayrılmadınız demeyeceğim.
Tabi keşke hiç başlamasaydınız bu ilişkiye ama bir hata yapmışsınız belli.
Sorun sadece eğitim de değil galiba fikirlerinizde de farklılık var.Ayrıca size şiddet uygulamış bu dönemde hiç doğru değil.
Ama yine de ben kesinlikle ayrılın ya da ayrılmayın diyemem karar sizin nasıl mutluysanız o şekilde kalmalısınız.
Ne kendinizi,ne de diğer insanları üzmeyin.Üzülmek için çok kısa hayat.

Siddeti nerde yazmis konu sahibi ben goremedim?

Son düzenleme:
Siddeti nerde yazmis konu sahibi ben goremedim?

tokat atmış...kesinlikle ayrılmalısın,bırak evlenmeyi daha fazla görüşmen bile zaman kaybı. Baştan bir hata yapıp ilişkiye başlamış ve bu zamana kadar gelmişsin ama bu daha da uzatmanı gerektirmez.Zaten sen bu adamla asla evlenmezsin, şimdi olmazsa mutlaka birgün ayrılacaksın, herşeyiyle uygun değilsiniz sadece iş değil..

Tabii ki öyle diyecek, sen benden ayrılırsın, üniversite mezunu fıstık gibi çocuklar bulursun aşkım ama ben de burdayım karar senin demeyeceğine göre
Olay üniversite mezunu olup olmaması değil de kişinin kendini geliştirmesiyle çok alakalı bence. Ki bu tip insanlar da nadir. Aranızdaki paylaşım olabilecek konular azaldıkça sevgi de biter saygı da. Bir de sen içten içe yakıştırmıyorsun zaten kendine onu, o da bunu hissetmeye başladı mı alınır, gocunur, kavga kıyamet sonra. Ben çok daha küçük yaşlardayken yapmıştım bu hatayı, aşığım yürür deliliğiyle ama bir yerden sonra sana uymadığını çok net fark ediyorsun Davul bile dengi dengine.

erkek arkadaşının durumunu geçtim de ben sana takıldım
müsadenle açıklayayım_?

Bu adamla ilişkiye başlarken aklın neredeydi?
o zamanda çay ocağı işletmiyormuydu? aynı arabesk ruha sahip değilmiydi?
gerçekten sizin gibileri anlamakta güçlük çekiyorum ilgi alakayı gördünüzmü hooop salıyorsunuz yelkenleri suya
adamın işi gücü eğitimi umurunuzda değil
sonra gün geliyor karşındakini küçümsüyorsun
yapmayın yaaa bi ilişkiye başlamış olmak için başlamak yerğine karşınızdakinin de insan olduğunu duygularının olduğunu fark edip ona göre karar verin
kimse sizin oyuncağınız değilki
mesleğini söylemekten utanacağın bi adamı hayatına sokma
madem soktun adam gibi arkasında dur

Son düzenleme:
siz hangi üniversiteden ve bölümden mezun oldunuz?
artık gençlerin %50den fazlası üniversite mezunu doğal olarak maaşlarda daha düşük
üniversite mezunu olup 1500 lira alan insan da var
bir esnaf daha fazlasını bile kazanabilir.

neyse o tarafı da geçelim.
sizinde kendinizi iyi yetiştirdiğinizi pek düşünmüyorum.
1.5 yıl bu insanla zaman geçirmişsiniz işler ciddileşmiş şimdide bir havalarda ben üniversite mezunuyum diyosunuz.
tokat yiyip hala adamın arabesk laflarına itibar ediyorsan kusura bakma ama üniversite sana pek bir şey katmamış..
yani bence sorun yok tencere kapak olursunuz.
uyumlu bir evlilik diyorum

önemli olan sizi doyuruyor mu oturup derdinizi sıkıntınızı paylaşıp iyi zaman geçiriyor musunuz .

Etraftakiler neder diye bakarsanız etrafın çenesi durmaz sizde mutlu olamazsınız .

hani desenki çaycı ama ben kabul ediyorum.. hiç sıkıntım yok.. ama ailem arkadaşlarım onaylamıyor..
üzerine düşün derim belki..

ama böyle başta kendin uygun görmüyorsun.. üstelik aşıkta değilsin..
ne gerek var, sadece kendinin değil onun da hayatını sıkıntıya sokucaksın..
yazık yani bile bile lades..
ayrıca şiddet eğilimi var, vurmasa bile elini kaldırması ve yemini bozdurtma demesi bile bu eğilimde olduğunu destekliyor..

Sevgiliyken tokat attı hala birliktesiniz.Benim aklım mantığm almıyor.Bu davranışı kendinize
nasıl layık görüyorsunuz.Biran önce ayrılın hiç uzatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…