Erkek arkadasımın işi

Karşındaki ile konuşabilmelisin.Eğitimden bahsetmiyorum ama bir erkek kendini geliştirmiş olmalı

Ama sizin durumunuz bu da değil şiddet varken nasıl olur da hala beraber olursunuz.Asıl mesele bu

geçen pazar da beni istemeye geldiler açıköğretim iktisat okuyorum birinci sınıf gelen coçuk ılkokul mezunuydu ve tekstılde makincydı kesınlkle küçümsedığm için sôylemıyorum ailesi çok istedi görüşmemizi çok kararsz kaldm ben aynı zamanda muhasebecıyım bi şirkette bi yandan kendıme cok kızıyorum kıbirlimi davranıyorum diye bı yandan da görüşürsem bu sefer ümitlenir diye düşündüm olmazsa bide of of sonunda yok dedm bu sefer kac gündür yine çocuğa üzülüyorum rabbm herseyn hayrlısını versin ama oluru yoksa uzatmanın anlamı da yok.

Bence böyle şeylere takılmamalısınız.eşim veteriner üniv mezunuyum dengim olsun vs.diye kabul ettim ama eşimi okadar seviyorum ki düşündüğüm zaman bazen ilkokul mezunuda olabilirdi önemli olan kendini geliştirmesi ,eve para getirmesi... nice okumuşlar gördüm karaktersiz nice okumamışlarda gördüm nice okumuşları önünde diz çöktürür.................

arkadaştı çevreydi bırak bunları
sen ne düşünüyorsun nasıl mutlu olacaksın
kendine 2seçenek sun biri sevgilinle evlendin ve o günleri yaşıyosun olsun
biri de ondan ayrıldın eski hayatına devam ediyorsun olsun
bunları düşünürken iyce içinde yaşa tüm kareleri getir gözünün önüne artı ve eksileri yaz
bazen duygusal bazen mantıksal bak olaylara
peki sen hangisinde mutlusun???

her şeyden önce size tokat atması başlı başına bir sebep ayrılmak için.onu herkes de söylemiş zaten.

eğitim farkına gelince, siz bu kişiyi karşınıza aldığınızda konuşacak ortak konular bulabiliyorsanız, siz bir şey anlattığınızda boş boş size bakmıyorsa- tabii ki bu bahsettiğim konular yalnızca sizin okuduğunuz/çalıştığınız bölümü ilgilendiren konular değil,siyaset,sosyal hayat,müzik vs.- eğitim durumunu göz ardı edebilirsiniz. ama yanyana geldiğinizde "aşkınızdan" başka bir şey konuşamıyorsanız o noktada büyük bir sıkıntı vardır. bunun üniversite mezunu olmakla da ilgisi yok, aynı okulda okuduğum (ki yanlış anlamayın ama iyi bir okulun iyi bir bölümüdür) birçok kişiyle oturup konuşamadığım oluyor. dünyadan haberleri yok,hiçbir şey hakkında fikirleri yok. bu kişisel olarak benim için önemli bir kriterdir mesela "karşılıklı her şey hakkında konuşabilmek". bunun başarılı olmadığı ilişkilerde genel olarak bir sıkıntı oluyor ilerleyen zamanlarda. aşk biten,bitmese de azalabilen bir şey çünkü. kaldı ki siz baştan bir "acaba?" ya düşmüşseniz o ilişkiden hayır gelmez. çok da aşık değilim diyosunuz,bence karşınızdaki kişi size daha fazla bağlanmadan ayrılmalısınız.

utanıyorsan zaten hiç düşünmene bile gerek yok ayrılacaksın. bana da çevremdekiler burun kıvırıyorlar beğenmiyorlar sevdiceğimin mesleğini yok şehit olma ihtimali varmış hep-nerden biliyorlarsa kimin önce gideceğini-, yok psikolojileri bozuk olurmuş, yok çalışma şartları iyi değilmiş tayin tayin gezecekmişim yok hiç tatili yokmuş, muş muş da muş yani,ama umrumda mı değil, çünkü ben onun mesleğiyle gurur duyuyorum. Burdaki asıl mesele onun mesleği değil, senin onun mesleğinden utanıyor olman. Yoksa maddiyat kimde belli olmaz ki kendi işletmesi olan insan benden fazla kazanır belli mi olur. Ama şu da bir gerçek eşlerin eğitim-kültür seviyeleri denk olursa daha sağlıklı oluyor ilişki.

Şu konuyu okuyunca o kadar sinirlendim ki

ilgi alakaya muhtaçken adam karsısınıa çıkınca iii hoş güzel ama aradan zaman geçip bu ilgiye ihtiyaç kalmayınca
ayyy bu cahill
ayy bu arabesk
ayy bunun mesleği kötü
ayy ben ondan üstünüm

adam seni sevmiş saymış senle gelecek planları kuruyor sen burda adamı rezil et olacak iş değil
insanları kullanmaktan vazgeçin artık yaaa

Bravo ya!
Elin caycisi oldu dimi simdi.
Cay bahcesine gittiginde, o elin caycisi sana cay verince iyi oluyor ama degilmi?!
Yaziklar olsun hem sana hem boyle dusunenlere!!!

Siddete magdursun ve halen onunla berabersin.
Adam kadina el kaldirmamasini ogrenememis, cv ne oldugunu bilse ne olur??!
Sonra gelip, "ben asik degilim" diyorsun.
Uni mezunusun...
Al birde burdan yak.

Insanlari siniflandirmak ne kadar kotu bisey... Cayci, copcu olunca farkli, uni mezunu olunca daha mi iyi olunuyor??? Onemli olan sevgi saygi, terbiye ve ahlak olmali... size siddet uygulamasi sorun degil ama meslegi sorun... Bu kadar yuzeysel olmayin allah askina yaaa ...

Canım valla bende üniverste okuyorum ama açıktan , o ise daha lise sonu açıktan okyor kesinlikle fikir çatışması uyumsuzluk yaşamıyoruz ki o da benm gibi lise mezunu oldktan sonra açıktan okuluna devam edecek ondan vazgeömek yerine okumaya ikna edebilrsin.Ayrıca mesleği de benzer bi meslek ailem işinden dolayı vrmedi ama görüşmeme hiç bir şey demyo sigortalı işinin olmasını istediler şimdi birlikte sigortalı sağlam bir iş arıyoruz . İlerde ailen işi sorun edecekse benmkler gibi şimdiden çözümünü bul ve farklı bir işe geçiş yapmasını sağla. Hem etraftan da utanç duymamış olursun ama vazgeçme seviyosan konusarak onun okumasına ve meslek sahibi olmasına teşvik et.
Ama utanç duyulacak bi drum deil o da bi meslek hırsızlık yapmıyo ya

okuyan insan okumayan insan neden ayrım yapılıyo anlamıyorum herşey insanın kafasında bitiyo eğer birinde Allah korkusu varsa zaten bi çok şeyden uzak duracaktır.(alkol,şiddet v.s.) eğer senin erkek arkadaşında da Allah korkusu biraz olsun varsa bırakma derim gelen gideni aratabiliyor bazen
Benm abmden örnek vereym canm abm lise mezunu bi kızla görüşüyodu abm üniv.mezunu ayrıldı sebep şehir olarak uzak olmaları ve lise mezunu olması şimdi üniverste mezunu biryle evlendi huzurlu mu hayır . üniverste hayatına alışmış çok özgür olmak istiyo yemek yapmıyo bişey yapmıyo sürekli sorun yani iş kafada bitio seviye ile ilgisi yok bence sen dert etme herkes okuyacak diye bir kural da yok.adam olsun yeter.

insanları mesleklarine göre küçümsemek çok çirkin birşey,adam ne güzel çalışıyo çalmıyo çırpmıyo,okuyanla okumayan arasında kültür farkı olabilir evlendiklerinde anlaşamayabilirler orasını bilemem ama her okuyanda adam oldu diye birşey yok

konu sahibi bence insan birini gerçekten seviyorsa kimsenin ne dediğine aldırmaz ama sen bile sevgiliinin msleğini sorun ediyosun etmesen zaten böyle bi konu açmazdın kafan karışık o yüzden büyük ihtimalle bu evlilik mutluluğu getirmiycek beraberinde

sen en baştan adamı hor görmüşsün küçümsemişsin madem öyle bu ilişkiye hiç başlamayacaktın şimdi sevgilinin mesleğini sorgulamanın bir anlamı yok benceayrıca eğitim önemli kabul ediyorum ama kişiliği çok da değiştirdiğini düşünmüyorum her okuyan adam olmuyor bunu unutma canım

Anladığım kadarıyla sevgilinizi çok da sevmiyorsunuz. Ayrılırsanız üzülmeyeceksiniz ama o üzülür diye korkuyorsunuz. Bence daha fazla uzatmadan bitirin çünkü ne kadar uzarsa bitirmek de o kadar zor olacaktır. Ayrıca 25 yaşındasın dana çok gençsin, geç kalmış değilsin yani bunu çıkar aklından. Ve bir daha ki ilişkine başlamadan önce ilerisini düşünerek, iyice tartarak bir adım at.

peki '' cv '' nedir bilmeyen bir adamla 1,5 yılı nasıl geçirdiniz? şimdimi geldi aklınız başınıza? sorarım size... hem madem böyle düşünebiliyorsanız siz rahatlıkla ayrıladabilirsiniz merak etmeyin iki güne unutursunuz.. madem çevrenizdekilerin hepsi üni. mezunu bulun ordan birini olsun bitsin

üniversite okumayı neden bu kadar büyütürsünüz hiç anlamam, evlenince kültürmü yarıştırmayı planlıyorsunuz, napsın adam işini kurmuş çalışıyor işte, herkes sizin gibi şanslı değil malesef, hoş sizin yazdıklarınızdan sonra üni. okumak şansmı şanssızlıkmı bilemedim ya neyse...
ayrılın siz, yakmayın çocuğun başını, o da kendi değerini bilecek birini bulur umarım...

ben gene çoğu mevzuyu atlayarak yazmışım tokatlaşmalar olmuş cv bilmemeler olmuş..
sen onu beğenmiyosun bu kesin zaten de
bence onun hayata dair bildiği şeyleri de sen bilmiyosun arkadaşım
bi erkek olarak o niye aranızda fark varsa ki bence manevi anlamda uçurum var aranızda
bu niye tasalanmıyor ki bi erkek karşıdaki
adam evlenme hayali kuruyor mutlu..neyse ya ne yazacağımı bilemedim boşver
sanırım çoğu detayı vermemişsin sen ama sölediğin şeylerden çıkan da bu
hayırlısı..

insanları nasıl kolay yargılayıp asıyorsunuz hayret ediyorum ya yürüezmiş bırakmış ya 1. allah bilir onu ancak öyle insanlar varki benimde tanıdığım kınamıyorum biri kapıcı biri müdür nasıl mutlulular bende bunlardan bahsedeyim o zman 2. sen utanıyorsan madem mesleğinden nasıl 1bucuk yıl geçirdin o insanla evsiz barksz işi olmayan insanlar bir anda şirket sahibi olabiliyorlar
benim sevgilimde dükkan işletiyor yeri geliyor borçlanıyor yeri geliyor para saçıyor iş bu neyi garantisi var ya utandığın bi insanla devam etme kafanda bu varki konuyu açtın o çocuğa yazık etme
insanın içinde olucak ya adamlık üniversite ile olmuyor konu sahibi o adam belki mükemml bir baba olucak evine bakabilecek 2 tane ekmeği nasıl neyle alırım diye düşünmeden alacakkeşke cevrenden bulsaydın birini üniversiteli dengn olurdu böyle sıkıntılara girmezdin gerçekten sevseydin düşünmeden evet derdin ayrıca;
BEN SEVGİLİM DÜKKAN İŞLETİYOR DŞYE GURUR DUYUYORUM ONUNLA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…