- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Kacmaz canim kacmaz geride daha 190 bin var.nereye kacacak paralar suyunu cekmeden...He yanı sendede o kadar para var ..
Diyelim ki var veya kredi çekcen.
1: Ne için istiyor.
2: Geri ödeyeceği ne malum.
3: İnşallah parayı senden alıp kaçmaz.
Az buz bi para değil yanı.
Geçmiş olsun o zamanYaklaşık 200.000 tl nakitim var, o da bunu biliyor.
Dimi ben okadar parası olduğunu bılmıyordum.Kacmaz canim kacmaz geride daha 190 bin var.nereye kacacak paralar suyunu cekmeden...
Kimi evliler bile birbirlerinin hesapları hakkında konuşmuyorlar gerisini sen düşün ama sen paranı vermek istiyosun galiba ver kurtul.. Biz de "paramı kaptırdım kızlar yardım" diye açtıgın konuya yazacagımız tesellı cümlelerini düşünelim.Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
Offf diyorum...Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?