ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

He yanı sendede o kadar para var ..
Diyelim ki var veya kredi çekcen.
1: Ne için istiyor.
2: Geri ödeyeceği ne malum.
3: İnşallah parayı senden alıp kaçmaz.

Az buz bi para değil yanı.
Kacmaz canim kacmaz geride daha 190 bin var.nereye kacacak paralar suyunu cekmeden...

Ayy gece burada olmadığım için epey üzüldüm

22 yasında 200.000 bin nerden nakit paran oluyor miras falan desek anan baban bu parayı nasıl sana emanet ediyor eğer ver dersek ailen nasıl izin verecek ,
Devlet hastanesinde 10 bin bıçak parası çok fazla bi miktar , annesi ile hiç görüştünüz mü ? Bi geçmiş olsuna gidin, ameliyat sebebi neymiş neresini beğenmiyormuş ???

Sorular sorular

Bence para vermeyin sürekli dolandırıcılık olayları okuyoruz siz evli değilsiniz ne de olsa babanızın para vermenizi onaylamadığını belirtin ve bence vermeyin sizi terkedecekse 10000 lira için dolandırılmaktan kurtulduğunuza sevinin terketmezse demekki dolandırıcı değil diye düşünün
Sizin için kırılma noktası olacak bu şekilde bakın olaya

Kimi evliler bile birbirlerinin hesapları hakkında konuşmuyorlar gerisini sen düşün ama sen paranı vermek istiyosun galiba ver kurtul.. Biz de "paramı kaptırdım kızlar yardım" diye açtıgın konuya yazacagımız tesellı cümlelerini düşünelim.

Ne olursa olsun bu kadar yüklü bir bakiye sevgiliniz de olsa borç verilmez.
Eğer paraya ihtiyacı varsa bankadan kredi çeksin.
Yıllardır süren bir ilişkiniz olsa, ailesini tanısanız verirsiniz belki ama bu adamı 1 aydır tanıyorsunuz.
Cinsellik konusuna girmeyeceğim özeliniz ama lütfen size yanlış geliyorsa evlilik dışı ilişki lütfen tekrarlamayın.
Verip de kötü olacağına vermeyip kötü ol diye bir söz var,
Atalarımız ne güzel söylemiş değil mi?
Biraz yaşadıklarınızı gözden geçirin, sonra kararınızı kolayca vereceksiniz.

Offf diyorum...
Nolur az uyanik olun yaaa

Sayfa yürümüş gitmiş. . Şimdi konu sahibi vercekmi vermicek mi ? Özet geçen olursa

Yuzyuze 1 kez gorustugunuz.. Sadece 1 kez ve sonra.. Uykunuza devam etmenizi ve burada bulunan arkadaslara bu tarz sorular sormamanizi oneririm arkadasim.. Ozellikle oneriyorum...

Hic boyle bir oneri sunacagimi dusunmezdim yahu.. Arkadaslar sizden yorumumun iceriginden dolayi ozur dilerim.

sen çok mu zenginsin ki... 10 bin ne yaa... 10 yıldır çalışıyorum kenarda 10 binim yok... olsa hehalde üzerine kırk düğüm atarım kimselere vermem.... kızııım avrsa paran git araba al kendine ....sakın kredi mredi çekme haaa Allah korusun....

Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.

benim arkadaşta erkek arkadaşına askerde iken para göndermişti öğrenci haliyle ve sonuç ne biliyor musun aldatıldı ayrıldı ben bayan halimşle birinden borç isteyemem erkek surada dursun. ilginçççç

Hayır. ......E="perilikosk64, post: 44018853, member: 717131"]Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.[/QUOTE]
Hauir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…