- 15 Kasım 2015
- 173
- 90
- 18
- 32
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Ya birgün muhabbetin iyice yogun olduğu bir noktada söylemiştim öyle bi şekilde. ..Bugun 10 bin ister yarin 20 bin.nasilsa bulmus para kaynagini.neden sevgilin senin ne kadar paran oldugunu biliyor ki ne gerek var?
Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
Kesinlikle katılıyorum adam şimdiden sömürüye başlamış.15 kasıma kadar hiç yüzünü bile görmediğin adam mı senden borç istedi. Diğer konuda da sen benden fazla para kazanırsın bu iş olmaz demiş. Çok tezat. O kadar gurur yapan adamın senden borç istemesi.
Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
Gecenlerde bi konu vardi. Ablam vermiste vermis. Adam istemis. Krediler cekmis son model telefonlar almis. Sonra adam kayip
Keske soylemeseydin.paran icin seninle birlikte olmiycaginin bi garantisi yok.nasil emin olcaksin artik?Ya birgün muhabbetin iyice yogun olduğu bir noktada söylemiştim öyle bi şekilde. ..
Keske arada beni de dövseSeni paramla doverim de bişey derse
Keske arada beni de dövse
Bu gece uyku yok bana , yine bana haram gecelerBulamadin ki bi ayaklı banka otur ağla şimdi
Gelir gelir. Az bekleBu gece uyku yok bana , yine bana haram geceler
Gel beyaz atli , bol parali prensim gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?