- Konu Sahibi perilikosk64
-
Sıcacık paralarina sarilip ruyalara daldi bence...Konu sahibi uyudu mu?
Bu gece uyku yok bana , yine bana haram geceler
Gel beyaz atli , bol parali prensim gel
O kadar paramiz vardı da biz mi sarılıp uyuyakalmadik.post: 44019030 .!.:Sıcacık paralarina sarilip ruyalara daldi bence...
Yas 22 bankada 200.000 tl nakit..
Iyi gene 10.000 istemis.
Sevgilim diyip guvenme 2 bilezik icin katil olanlar var bu ulkede. Heryerde herkese de deme oyle param var diye.
Kac para ulen banka sevgiliO kadar paramiz vardı da biz mi sarılıp uyuyakalmadik.
Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.
Yas 22 bankada 200.000 tl nakit..
Iyi gene 10.000 istemis.
Sevgilim diyip guvenme 2 bilezik icin katil olanlar var bu ulkede. Heryerde herkese de deme oyle param var diye.
Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
cinsel ilişki yaşadığı için karşılığında para mi istiyor yani ne biçim adamBazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
Kac para ulen banka sevgili
Biliyor.. Hanimfendi birşey diyeyim mi ? Sizinle paranız için birlikte..Yaklaşık 200.000 tl nakitim var, o da bunu biliyor.
Erkek bu yaa... yoneticiler yok mu Allah askinaBazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.
O kadar paramiz vardı da biz mi sarılıp uyuyakalmadik.
Olduğu ne malum hiiic inanmadim şahsen
Geç kaldın bu uyarı ıcın artık hepımız bılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?