ERKEK ARKADAŞIMIN İSTEĞİ

Yas 22 bankada 200.000 tl nakit..
Iyi gene 10.000 istemis.
Sevgilim diyip guvenme 2 bilezik icin katil olanlar var bu ulkede. Heryerde herkese de deme oyle param var diye.

Olduğu ne malum hiiic inanmadim şahsen

Arkadaslar, erkek arkadaşım benden 10.000 tl borç istedi. Sizce vermeli miyim?.. Kararsızim.

Ilk once kenarda 10 bin tl varmi ?

Varsa vermeye deger mi ?

Adam olan adam kadin kismindan o kadar buyuk bi mevla para beklmez

Kucumsuyorlar ya biz erkegiz siz kadinsiniz
esit degili falanlar filanlar

Karisimisin sen bunun senden 10 tl bekliyor
enayiysen ver

Bazı arkadaşlar geçenki konumdan bahsetmiş. Evet doğru daha yüzyüze ilk kez 1 ay kadar önce görüştük. Fakat kendisi o süreden beri Benin yaşadığım şehirde kalıyor ve neredeyse her gün buluşuyoruz. Bir de -evlilik oncesi iliskiyi zina olarak gorup buna karsi cikmama ragmen- hata yaptım ve çok tepki alabilirim belki ama bu kadar kısa sürede tanismaimza rağmen cinsel iliski yaşadık 5-6 kez. Bunun getirdiği yakınlıktan da cesaret almış olabileceğini düşünüyorum.

Bence verme, sana mı güvendi de senden istiyor.Adam yarın çıktı gitti ne yapacaksın.Senet yap en iyisi :))

Ohh kolay gelsin

Yaşadığın şeyi ayıplamam, ayıplamak haddim değil ama neden bu kadar çabuk? evet ona güveniyordur emin ol o 10.000 olur 20.000 öyle öyle devam eder. O onurlu erkek rolleri etkilemek içinmiş o zaman.

cinsel ilişki yaşadığı için karşılığında para mi istiyor yani ne biçim adam

Erkek bu yaa... yoneticiler yok mu Allah askina

Olduğu ne malum hiiic inanmadim şahsen

Suzicimm bencede bir bit yenigi olabilir ancsk suclulugu ispatlanana kadar herkes masumdur ilkesiyle yuricem bu konuda. Cuma gecesi ya bir merhamet var ustumde

Geç kaldın bu uyarı ıcın artık hepımız bılıyoruz

Reelde tutsun bari cenesini dedim. Benita bizim aglasmalara 2 dk daha eklesek zengini gelir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…