- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.057
- 798
- Konu Sahibi perilikosk64
-
Erkek bu yaa... yoneticiler yok mu Allah askina
Bu konu birakilir mi kiz..10.000 tl ben bu konudan cikiyom valla şimdi olmayacak duramicam burda beni seven peşimden gelsin
Benim o kadar param yokkimsenin de olmasin Allahım çok fesatim yaaa yıllardır çalışıyorum yaaa
Suzicimm bencede bir bit yenigi olabilir ancsk suclulugu ispatlanana kadar herkes masumdur ilkesiyle yuricem bu konuda. Cuma gecesi ya bir merhamet var ustumde
Sen merhametliysen bu konularda bi problem varfırtına öncesi sessizlik
Reelde tutsun bari cenesini dedim. Benita bizim aglasmalara 2 dk daha eklesek zengini gelir mi ki
Suzicimm bencede bir bit yenigi olabilir ancsk suclulugu ispatlanana kadar herkes masumdur ilkesiyle yuricem bu konuda. Cuma gecesi ya bir merhamet var ustumde
Reelde tutsun bari cenesini dedim. Benita bizim aglasmalara 2 dk daha eklesek zengini gelir mi ki
6. His :) valla konunun basligina bakinca cinsel icerikli bisey diye dusundum :) (cok fesatim dimi) sonra okudum. Hic sorulara dogru duzgun cevap vermemis. 2. Yorumda cinsel iliskiye de girildi... amaaan ne biliyim yaa ama hic inandirici degil :)Nerden anladın kadınların parası olamaz mı ?? Ha benim o kadar yok meselaa
6. His :) valla konunun basligina bakinca cinsel icerikli bisey diye dusundum :) (cok fesatim dimi) sonra okudum. Hic sorulara dogru duzgun cevap vermemis. 2. Yorumda cinsel iliskiye de girildi... amaaan ne biliyim yaa ama hic inandirici degil :)
Bak bu olmadi simdiPeki ya mune
Ayy bosver kiskanma sonra geceligine 2000 tl isterler :) ama ben fesatlaniyim bari :)Hiiiiii hayatımda senin kadar fesat bi insan gormediiimm :) ben hiç kiskaniyom mu :)
Bu ne kadar iğrenç bir yorum. Bir kadın nasıl bu kadar iğrenç bir kelime kullanabilir??!!! Aklım almıyor. ..Adamın geceliği 2500 lira.
Biscolata erkegiyse demekkiAdamın geceliği 2500 lira.
Ayy bosver kiskanma sonra geceligine 2000 tl isterler :) ama ben fesatlaniyim bari :)
Niye ki sen yaparken igrenc olmamista kiz soyleyince mi igrenc oldu????Bu ne kadar iğrenç bir yorum. Bir kadın nasıl bu kadar iğrenç bir kelime kullanabilir??!!! Aklım almıyor. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?