- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Olacaksın tabi ben eşimin hayatında ne kadar söz sahibi isem sen de onun hayatında o kadar söz sahibisin.
oğlumun kız arkadaşı benim evime ve benim misafirime karışamaz.ben, kim gelirse neresi müsaitse orada orada yatırırım.oğlum ne zaman evlenip evi olursa o zaman evine karışır
ben olaya o an o kadar dahil olmadım senin yatağında o yatmasın falan demedim.. ayrıca evine arkadaş çağırmasın demiyorum ama o çok düşüncesiz davrandı buna abisi böyle dedi evde tek kendi yaşıyormuş gibi kararlar veriyor dedi
Evet canım sen rahatsız oluyorsan erkek arkadaşının kardeşi eve kız arkadaşını yatılı olarak çağırmayacak! Bu kadar basit.
Bu rahatsızlığını sevgiline belirtmeye hakkın var diye düşünüyorum.
Sen ablanla kalsaydın ve ablan erkek arkadaşını eve getirse ne yapacaktı acaba sevgilin?
Bir de bu açıdan düşün bakalım.
Ben olsam kesin ve net söylerim ya o kız gelmeyecek ya da başka eve çıkacaksın.
Bitti.
hangimiz eve arkadaş çağırırken abimizden izin alırız ki,yada haber veririrz,annemiz babamız rahatsız olmuyosa gerisi önemli değildir arkadaş çağırmamız için.
bence bu kadar sinirlenmekte haklı değilsiniz,tamamen kıskançlıktan bu kadar sinirlenmişsiniz,herkezde duygular farklıdır,yargılamak için söylemiyorum tabikide ama madem yazmışın,yorum bekliyosun,bende fikrimi söylüyorum,bu kadar sinirlencek bi durum yok ortada.
bi erkek olan eve yatılı kalmaya kız göndermem ben asla
gelene dederim
gideni de engellerim:94::94::94::94:
öyle birşey olsa sevgilim durumu kabullenemezdi buna adım gibi eminim canım bende bu durumu sevgilime belirttim
bunu zamanında benim annemde yapardı abisi olan kız arkadaşlarıma yatmaya ben gitmezdim onlar bize gelirdi
anlıyorum bende sizi yargılamak için söylemiyorum ayrıca fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ama abide o evde yaşıyor ve herkes kadar oda bi söz hakkına sahip anne babaya sorulduğu kadar ona da sorulmalıydı bu konu çünkü yerinden olan anne baba değil abi evi terk etmek zorunda kalacak olan da abi
Sen oğlunun kız arkadaşının iki erkekle aynı evde yatıya kalmasına razıysan, ve bu durumu misafirlik olarak görüyorsan. Tabi haklısın...
Sen oğlunun kız arkadaşının iki erkekle aynı evde yatıya kalmasına razıysan, ve bu durumu misafirlik olarak görüyorsan. Tabi haklısın...[/QU
birde sız kendınızı bu kızcagızın yerıne koyarmısınız ben sahsen yerınde olmayı ve boyle bı durumla karsılasmayı ıstemezdım hadı dıyelım tmm sımdı sevgılı soz soylemeyede hakkı yok denılemez ama hadı dıyelım hadı ya kucuk kardes bunu alıskanlık halıne getırıpde kızcagızı dahada zor durumlarda bırakırsa bence kızarkadası sevgılıyız falan demeden bu ıse bı sınır koymalıkı herkesde gelın hanıma karsı haddını bılsın gelın hanım dıyorum sonucda arkadaslar sevgılı yanı bı sekılde hayatlarını beraber yasıyorlar belkı yarın bırgun evlenecekler bence kız sonuna kadar haklı
niye benim oğlumun kız arkadaşı 2 erkekle beraber kalsın,ne alaka
canım benim eski sevgilimle 3 senelik ilişkim vardı ve 2 kız kardeşi vardı. arkdaşlarını eve getiriyorlardı yemeğe kalıyordu arkdaşları akşam yatıyada kalıyorlardı yaşadım biliyorum yani. kıskanabilir buna lafım yok benim. ama benim kıskanmış olmam kız kardeşlerinin kendi evlerinde rahat hareket edemeyecekleri istedikleri arkadaşlarını getirirken kendilerini kasacakları anlamına gelmez. onunda ailesi beni biliorlardı hatta isteme işi için zaman falan ayarlıyorlardı yani beni kendi kızları gibi görüp bize nişanlı gözüyle bakıyorlardı bende hiçbir zman eve getirdikleri arkdaşları için erkek arkdaşımla konuşmadım bile. kıskandım ama aşırıya kaçıp belli etmedim ama herkes bir değildir. sadece haksızmıyım diye fikir almak istemiş benimde söylemek istediğim biraz abarttığı bunda yanlış düşünülcek yada kız kardeşe karşı sinir duyulacak bir durumun olmadığı.
Ne bileyim,sanki biraz daha anlayışlı olmak lazım.
Sonuçta genç bekar bir erkek,kızarkadaşıyla birlikte olmak için her fırsatı değerlendirmek istiyordur.
Baba evine getirmiyor.Bekar ağabeyinin evi var,ona götürüyor.
Sen gidebilseydin ağabey de seni yatıya çağıracaktı veya başka kızla beraber olsaydı,o kız gidip kalacaktı,kardeşi de idare edecekti.
Ne kadar tasvip etmesen de belki sen de kalmak isterdin.Kalamıyorsun diye fazla tepki göstermiş olabilirsin.Ben kalamıyorum,o niye kalıyor gibi..
Çünkü konu sahibinin erkek arkadaşının kız arkadaşı konu sahibinin erkek arkadaşının kardeşi (erkek 1) ve konu sahibinin erkek arkadaşı (erkek 2) aynı evde kalıyormuş yatılı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?