Erkek arkadaşımın kardeşine sinir oldum

oğlumun kız arkadaşı benim evime ve benim misafirime karışamaz.ben, kim gelirse neresi müsaitse orada orada yatırırım.oğlum ne zaman evlenip evi olursa o zaman evine karışır

Sen oğlunun kız arkadaşının iki erkekle aynı evde yatıya kalmasına razıysan, ve bu durumu misafirlik olarak görüyorsan. Tabi haklısın...

hangimiz eve arkadaş çağırırken abimizden izin alırız ki,yada haber veririrz,annemiz babamız rahatsız olmuyosa gerisi önemli değildir arkadaş çağırmamız için.
bence bu kadar sinirlenmekte haklı değilsiniz,tamamen kıskançlıktan bu kadar sinirlenmişsiniz,herkezde duygular farklıdır,yargılamak için söylemiyorum tabikide ama madem yazmışın,yorum bekliyosun,bende fikrimi söylüyorum,bu kadar sinirlencek bi durum yok ortada.

öyle birşey olsa sevgilim durumu kabullenemezdi buna adım gibi eminim canım bende bu durumu sevgilime belirttim

bi erkek olan eve yatılı kalmaya kız göndermem ben asla

gelene de derim

gideni de engellerim:94::94::94::94:

Ne bileyim,sanki biraz daha anlayışlı olmak lazım.
Sonuçta genç bekar bir erkek,kızarkadaşıyla birlikte olmak için her fırsatı değerlendirmek istiyordur.
Baba evine getirmiyor.Bekar ağabeyinin evi var,ona götürüyor.
Sen gidebilseydin ağabey de seni yatıya çağıracaktı veya başka kızla beraber olsaydı,o kız gidip kalacaktı,kardeşi de idare edecekti.
Ne kadar tasvip etmesen de belki sen de kalmak isterdin.Kalamıyorsun diye fazla tepki göstermiş olabilirsin.Ben kalamıyorum,o niye kalıyor gibi..

anlıyorum bende sizi yargılamak için söylemiyorum ayrıca fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ama abide o evde yaşıyor ve herkes kadar oda bi söz hakkına sahip anne babaya sorulduğu kadar ona da sorulmalıydı bu konu çünkü yerinden olan anne baba değil abi evi terk etmek zorunda kalacak olan da abi

öyle birşey olsa sevgilim durumu kabullenemezdi buna adım gibi eminim canım bende bu durumu sevgilime belirttim

Tama bitti o zaman. Madem senin ablan eve erkek arkadaşını getirse kabullenmezdim diyor.
Ablanın misafirine karışmaya hakkının olduğunu düşünüyor o zaman senin de onun erkek kardeşinin misafirine karışmaya hakkın var demektir.

ama biz misafirperver bi toplumuz,sadece yerinden olması bu kadar sorun olmaz.
ayrıca,erkek arkadaşınızın kardeşi,kız mı,erkek mi?
ben kız olduğunu düşünerek yorum yaptım da.
bazı arkadaşlardan erkek olduğunuda düşündüm sonradan.

Sen oğlunun kız arkadaşının iki erkekle aynı evde yatıya kalmasına razıysan, ve bu durumu misafirlik olarak görüyorsan. Tabi haklısın...

niye benim oğlumun kız arkadaşı 2 erkekle beraber kalsın,ne alaka

canım benim eski sevgilimle 3 senelik ilişkim vardı ve 2 kız kardeşi vardı. arkdaşlarını eve getiriyorlardı yemeğe kalıyordu arkdaşları akşam yatıyada kalıyorlardı yaşadım biliyorum yani. kıskanabilir buna lafım yok benim. ama benim kıskanmış olmam kız kardeşlerinin kendi evlerinde rahat hareket edemeyecekleri istedikleri arkadaşlarını getirirken kendilerini kasacakları anlamına gelmez. onunda ailesi beni biliorlardı hatta isteme işi için zaman falan ayarlıyorlardı yani beni kendi kızları gibi görüp bize nişanlı gözüyle bakıyorlardı bende hiçbir zman eve getirdikleri arkdaşları için erkek arkdaşımla konuşmadım bile. kıskandım ama aşırıya kaçıp belli etmedim ama herkes bir değildir. sadece haksızmıyım diye fikir almak istemiş benimde söylemek istediğim biraz abarttığı bunda yanlış düşünülcek yada kız kardeşe karşı sinir duyulacak bir durumun olmadığı.

niye benim oğlumun kız arkadaşı 2 erkekle beraber kalsın,ne alaka

Çünkü konu sahibinin erkek arkadaşının kardeşinin kız arkadaşı konu sahibinin erkek arkadaşının kardeşi (erkek 1) ve konu sahibinin erkek arkadaşı (erkek 2) aynı evde kalıyormuş yatılı olarak.

Son düzenleme:

eski sevgilinmiş sahiplenememişsin bence ondandr canım

yok asla ben kalmazdım ve kalmak istemezdim

Çünkü konu sahibinin erkek arkadaşının kız arkadaşı konu sahibinin erkek arkadaşının kardeşi (erkek 1) ve konu sahibinin erkek arkadaşı (erkek 2) aynı evde kalıyormuş yatılı olarak.

bence kızılan kardeş erkek değil kız,erkek kardeş olsa ailede ikisini aynı odaya almaz,ayrı yatırır

benim de abim var ve ben abimin sevgilisi var diye evime arkadaş çağımayacağım diye bir şey yok. bence bu duruma karışma çünkü sevgilisiniz nişanınız yok evliliğiniz yok. iki kardeş arasına girilmez. şahsen benim abimin sevgilisi gelse bana "arkadaşların eve gelmesin kıskanıyorum abini" dese "sanane abimin evi olduğu kadar benim de evim" derdim. bence burada sevgilinin kardeşinin suçu yok sonuçta sen de sevgiline güveniyorsan hiçbir mesele yok. aynı odada kalmayacaklar ki... sevgilin kendi odasında uyusun. kardeşiyle arkadaşı da kardeşinin odasında sabahlasın uyusun sohbet etsin vs... üzgünüm ama bu konuya karışırsan sevgilinin kardeşi sana zıt gidebilir her şey daha da zorlaşabilir senin için tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…