sence erkekler böyle fırsatları kaçırır mı?
İhtiyacı oldugunda yanında bir kadın olacak.
Tehditle veya isteyerek.
Midem bulandı.
keşke eline bu kozu vermemiş olsaydın ama neyse olan olmuş ailesinide takmıyor madem savcılığa vereceğini söyleelinde foto vardı ben sildim ama bi kopyası var hiç boşuna uğraşma diyo bana yapmadığı kötülük kalmadı ama bu işte bendaha çok suçluyum en başta taviz verdim zayıf noktamın ailem olduğunu söyledim benim yüzümden onların kılına zarar gelsin ölürüm ben dedim bunları bildiği için kullanıyo çıkmazlardayım.. ailem başka şehirde olsa idi okulu hiç düşünmez bırakırdım hemde hiç terddüt etmezdim ama onlar yanımda okula gitmeyince demeyecekler mi neden gitmiyosun..
evet aynen öyle elindeki fırsatı sonuna kadar kullanıyor okul bitince kaçıp kurtulacak olmam da zoruna gidiyo okul bitmek üzere olduğu için de okulu bırak yoksa seni tüm okula rezil ederim herkesin içinde ..... yaparım seni diyor. çaresizim gerçekten deliye dönüyorum ailesi ile de konuştum sizce ailesini takar mı böyle insanlar? Allahım düşmanımın başına vermesin
evet aynen öyle elindeki fırsatı sonuna kadar kullanıyor okul bitince kaçıp kurtulacak olmam da zoruna gidiyo okul bitmek üzere olduğu için de okulu bırak yoksa seni tüm okula rezil ederim herkesin içinde ..... yaparım seni diyor. çaresizim gerçekten deliye dönüyorum ailesi ile de konuştum sizce ailesini takar mı böyle insanlar? Allahım düşmanımın başına vermesin
madem ayrılmak istemiyorsun kıymet bil deme?
hem başkalarıyla görüşüyor hemde tehdit ediyor.adam olda arkasında dur.
peki ailene attığı mesajlarda ne yazıyordu ?
bütün telefon numaralarınızı değiştireceksiniz.
ve savcılığa şikayet edeceksiniz.
çözüm bu.
canım benim bir ev arkadaşım vardı üniversitede psikopat birin denk gelmişti böyle kızın ailesinin numarasını telinden falan da almıştı. baya bir tehdit etti bu da göz yumdu çünkü ailesi öğrenecek olsaydı kızı öldürebilirlerdi ya da okulundan alabilirlerdi. ama zamanla geçti gitti kendi kendine bıraktı. belki sizin olaylarınız tazedir o yüzden bu şekilde davranıyordur zamanla yoluna girer belki. ben de erkek arkadaşımlayım birlikte kalıyoruz hatta ben de bir şeyler yaşadım ama onu huy olarak tanıdıktan sonra keşke sen de öyle yapsaydın şimdi kendimi senin yerine koyuyorum aynı şeyleri bana yaptığını düşünüyorum evet ailem duysa kahrolurlar ki annem neler yaşadı benim... ama biliyor musun her acı unutuluyor zamanla ama senin aldığın yaralar kalır hep. annenle ya da aileden kendine kimi yakın görüyorsan olayı anlat mutlaka eğer bu adama boyun eğersen ömrün boyunca unutamayacağın yaralar alacaksın. namus iki bacak arasında değil asıl onun yaptığı namussuzluk ailene söyle korkma benim ablama daha 14 yaşında neler ettiler bize anlatmadı yanında olamadık . kız sonra evli biriyle kaçtı. iki çocuğu var ve hala psikolojik sorunları var kendine yazık etme canım lütfen KENDİNE YAZIK ETME....
bırakır mı dersin
ya hani tam bilmiyorum ama DNA sı bozuk olan insanlar oluyo ya
bunlar seri katil falan oluyorlar hiç acıma duyguları hisleri olmuyor işte galiba buda öyle
yaparım diyor ve anında yapıyor şakası olmuyo
annene anlatmayı bir denesen??bırakır mı dersin
ya hani tam bilmiyorum ama DNA sı bozuk olan insanlar oluyo ya
bunlar seri katil falan oluyorlar hiç acıma duyguları hisleri olmuyor işte galiba buda öyle
yaparım diyor ve anında yapıyor şakası olmuyo
ben ev arkadaşımla yaşadım o sorunu çocuk kişilik bölünmesi yaşıyormuş şizofreni mi ne. bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun tam tersi zamanla geçer ama tavsiyem ablan falan varsa utanma anlat birilerine çünkü ailen seni üniversiteye yollamış o kdr gerici düşünecek olsalar yollamazlardı da...sen aileni daha iyi tanırsın sorun onların üzülmeleriyse gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?