erkek arkadaşımın tehditleri ailemdeki huzursuzlklar :((

acizzzzz. igrençççççç bi insann bu yaaa. canım kendine dikkat et yanlız başına kimsenin olmadıgı yerlerden geçme bu adamın napacagı belli olmaz. seviyorum adını koyuyolar her pisligi yapıyo bu adamlar dengesiz... cinsellik bakımından sakın bişe yaşama sonra hamile felan kalırsın bide o dert olur sakınnn canımmm

polise gidersende ailen ogrenecek, her durumda sen zararli cikacaksin. Yapabilecegin fazla birsey yok gibi :S

keşke eline bu kozu vermemiş olsaydın ama neyse olan olmuş ailesinide takmıyor madem savcılığa vereceğini söyle

Ay nasıl bir insan buuu Çözüm düşünüyorum düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor gerçekten .. Ay acaba onun arkadaşlarından yok mu şöyle adam gibi adam birisi hiç?Onunla mı konuşsan dicm ama bu da tehlikeli , hiç bilemedim ..

ama kendimi de suçluyorum suçun en büyüğü belki de bende en başta taviz verdim onun karşısında zayıf davrandım bütün zayıflıklarımı açık açık anlattım.. yaptığı tüm hataları kabullendim köpek gibi peşinde koştum .. o ise bana asla yapmam dediği herşeyi herşeyi yaptı.sana kötülük yapmam sen istemedikten sonra sana elimi sürmem eğer beni sevmedğini görüyüm iki dk yanında durmam.. kızlar bakın çıkmaza düştüm Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin siz siz olun hiç kimseye ama hiç kimseye BAĞLANMAYIN olmuyo gidiyosa bırakın gitsin.. aptal gibi ilişkinizi düzeltmek için sakın uğraşmayın ve zayıf noktanızı asla ve asla kimseye göstermeyin.

durumun çok zor canım. keşkelerle boğuşuyorsundur eminim. babana bile güvenmeyeceksin sözü ne kadar gerçek.
polise gidersen biraz başın ağırır ama sonra unutulur gider hayat devam ediyor nede olsa. ama böyle devam edersen ömür boyu başın ağırır. sapık bırakmaz bide hiç peşini.

He sende zaten tek başına yattın kalktın

Sen yaptın ... oldun seni öyle ilan edecek

Kendi ne kral felanmı oda ş.....n önde gideni olmuyormu ?

Tek başınamı yaptın.

Sakın boyu eğme bunun sonucunda ailenin öğrenme ihtimali yüksek.

Ama öyle yada böyle boyun eğdiğin sürece peşini bırakmayacak.

Yada sende onu tehdit et ne bilim bana tecavuz etti diye seni şıkayet ederim felan de

3 yılı geçti uzun bi süredir de birlikteyiz benim tek düşündüğüm ailem..onların kızması değil onların üzülüyo olması babam kaç yaş birden yaşlandı benim yüzümden üzülmesinler tek razıyım kızsınlar bana istedikleri hakaretleri yapsınlar sonuçta onun yaptıklarından ağır olmaz demi

madem ayrılmak istemiyorsun kıymet bil deme?
hem başkalarıyla görüşüyor hemde tehdit ediyor.adam olda arkasında dur.
peki ailene attığı mesajlarda ne yazıyordu ?

Aileni bile takmıyo öylemi korkulur bir insandan.İnsan diyorum ya pardon,hayvan desem hayvana hakeret.
Senin tek çıkış yolun polise gitmek ve herşeyi göze almak başka çaren yok gibi

madem ayrılmak istemiyorsun kıymet bil deme?
hem başkalarıyla görüşüyor hemde tehdit ediyor.adam olda arkasında dur.
peki ailene attığı mesajlarda ne yazıyordu ?

şuan iremle beraberim ve bana beni sevdiğini söylüyo
geçen gün iremle beraberdim yada
beni arayın size anlatacaklarım var
irem başımın belası oldu alın başımdan elimden kaza çıkacak vs.vs.

aklıma gelenler bunlar ama onun yaptıkları bunlarla kısıtlı değil

bütün telefon numaralarınızı değiştireceksiniz.

ve savcılığa şikayet edeceksiniz.
çözüm bu.

canım benim bir ev arkadaşım vardı üniversitede psikopat birin denk gelmişti böyle kızın ailesinin numarasını telinden falan da almıştı. baya bir tehdit etti bu da göz yumdu çünkü ailesi öğrenecek olsaydı kızı öldürebilirlerdi ya da okulundan alabilirlerdi. ama zamanla geçti gitti kendi kendine bıraktı. belki sizin olaylarınız tazedir o yüzden bu şekilde davranıyordur zamanla yoluna girer belki. ben de erkek arkadaşımlayım birlikte kalıyoruz hatta ben de bir şeyler yaşadım ama onu huy olarak tanıdıktan sonra keşke sen de öyle yapsaydın şimdi kendimi senin yerine koyuyorum aynı şeyleri bana yaptığını düşünüyorum evet ailem duysa kahrolurlar ki annem neler yaşadı benim... ama biliyor musun her acı unutuluyor zamanla ama senin aldığın yaralar kalır hep. annenle ya da aileden kendine kimi yakın görüyorsan olayı anlat mutlaka eğer bu adama boyun eğersen ömrün boyunca unutamayacağın yaralar alacaksın. namus iki bacak arasında değil asıl onun yaptığı namussuzluk ailene söyle korkma benim ablama daha 14 yaşında neler ettiler bize anlatmadı yanında olamadık . kız sonra evli biriyle kaçtı. iki çocuğu var ve hala psikolojik sorunları var kendine yazık etme canım lütfen KENDİNE YAZIK ETME....

bırakır mı dersin
ya hani tam bilmiyorum ama DNA sı bozuk olan insanlar oluyo ya
bunlar seri katil falan oluyorlar hiç acıma duyguları hisleri olmuyor işte galiba buda öyle
yaparım diyor ve anında yapıyor şakası olmuyo

ben ev arkadaşımla yaşadım o sorunu çocuk kişilik bölünmesi yaşıyormuş şizofreni mi ne. bir bakıyorsun iyi bir bakıyorsun tam tersi zamanla geçer ama tavsiyem ablan falan varsa utanma anlat birilerine çünkü ailen seni üniversiteye yollamış o kdr gerici düşünecek olsalar yollamazlardı da...sen aileni daha iyi tanırsın sorun onların üzülmeleriyse gecer...

annene anlatmayı bir denesen??

ya diyorum ya bi faydası olmaz ki ailemin üzüntüsü bin kat artar sadece
o yine değişmez bu sefer ailemi tehdit eder sizi çevrenize rezil ederim diye.
yurt dışına gitmeyi istiyorum ama okulun lanet olası okulun bi an önce bitmesi gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…