erkek arkadaşımın tehditleri ailemdeki huzursuzlklar :((

anneler daha merhametlidir belki de annenle konuşman gerek açık açık seni yine saracaktır.. belki en güzel çözümü o bulur hem..Olan olmuş arkadaşım bir de yoksa daha çok dibe batacaksın o çocuk seni kullanmaya devam edecek..

Son düzenleme:
Allah kurtarsın. Ailene mesaj atacak kadar gözü dönmüş demek he. Öncelikle ailede sana yakın olan anlayışlı soğukkanlı birine durumunu anlat ve mümkünse sana savurduğu tehditleri kayıt altına al. msj telfn konuşması mail vs ne varsa artık. Emniyete ve savcılığa başvur şikayette bulun. üzüldüm gerçekten.

nasıl faydası olmaz seni kullanmasına izin verip sende kapanmaz yaralar açacak farkında mısın ileride belki de çocuklarına yansıyacak. okulun bittiğindede kurtulacaksın ztn kaçmak değil çözümün savaşmak polise şikayet et ailen yanında olacaktır ztn bu evrede bazı şeyler de kabuk bağlayacaktır

yukarıdaki önerimi bir değerlendir istersen.

okulla bunun içinde konuştum ailem asla dedi izin vermedi okul dondurmama ama artık yetr dedim dinlemedim onları ve okulu dondurmaya kalkıştım. bunun için hastaneden heyet raporu istiyorlarmış. yada ilk ay fakirlik belgesi vermem gerekiyormuş. maalesef bunun için bir hafta geç kalmıştım

yönetmelikte yalnızca onlar yok cnm bir sürü madde var birini halletsen diğerleri sorun olacak bende aievi sorunlardan dondurmaya kalmıştım ama beceremedim hocaların desteğiyle atlatmıştım

Bence kesinlikle okulunu dondurma yada birakma, hicbisey yapamaz sadece gozunu korkutuyor ailene haber wersede en fazla ailen sinirlenir kizar dower ama bi muddet sonra gecer ama ailene bence sen soyleme birlikte oldugunu duyarlarsa ondan duysunlar...

Ilerde cok pisman olursun egitimini yarim biraktigin icin bu sorunlarin bir sekilde ustesinden gelinir, Allah yardimcin olsun insaniz bir an gaflete dusuyoruz hersey biz insanlar icin we bir anlik...

yok hayır bi an önce okulumu bitirmek işe başlamak istiyorum sınıf öğretmenliği okuyorum neresi olursa olsun tercih edip gidecem en ücra bi köy olsun gidecem yeter ki kafam rahat olsun
ailemi de alıp götürecem rahat etsinn onlarda çünkü adi herif evimizi bile biliyo

yaptığın aslında çok yanlış ama olmuş bir kere.. bunlar göz korkutma politikası güzelim hiç bir halt yapamaz sen karşısında dimdik durduktan sonra boyun eğersen ezilirsin!

Canım bak eğer ailene herşeyi anlatırsa kendi başıda belaya girecek.

Onu rahat bırakacaklarını mı sanıyor.

Sende onu tehdit.

İkimizde ölürüz o zaman de.

Beni öldürmekle kalmazlar senide yok ederler de.

Konuş at palavra.

O ucuz tehditleriyle sana bişi yapamaz.

Disizin hakkından imansız gelir diye bir söz var

Sen kendini kıstıkça dahada üstüne gelecek daha öncede dedim

O tehdit ediyormu sende et bana tecavüz ettin derim de,polise şikayet ederim de,seni cümle aleme rezil ederim

Beni tehdit ettiğini herkese ispatlarım vs vss...

Unutma korktuğun insan sen korktuğun kadar güçlüdür.

yardımcı olan herkese çok tşk ederim biraz olsun rahatladım dayanabildiğim kadar dayanacam artık korkmuyo gibi davranacam bilmiyorum nereye kadar güçlü görünebilirim.
hepinize ii geceler kızlar çok tşk ederim

erkek milletine güven olmaz keşke bu kadar yakınlaşmasaydın onunla canım.eline koz vermemiş olurdun.artık olan olmuş korktuğunu belli etme cesur ol gerekirse polise gideceğini şikayetçi olacağını söyle.umarım en yakın zamanda bu psikopattan kurtulursun canım

peki ya okul ? .
bunun için bir sene daha beklemek zorundayım o bir sene içerisinde neler olur işte ondan korkuyoruz bende ailemde..

ya niye bu kadar korkuyorsun canım anlamıyorumki?

napacak yani okulda ne yapabilir?

sakın okulu bırakmak gibi cahillik yapma ilerde çok pişman olursun.

belliki ailen de senin yanında yani ne olabilirki ne yapabilir en fazla gider ailene pislik pislik konuşur. e ailen de sana inanıyor zaten böylece o da VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüslik yaptığıyla, iftira attığıyla kalır ve olay da kapanır.

bu kadar korkmanı gerektirecek bişiy yok o utansın.

büyütme bu kadar lütfen.

benim de başıma gelmişti.bir gün sokakta beni hırpalarken tesadüfen geçen polis araya grmişti ben de tanımadığımı bana saldırdığını söylemiştim sağlam bi dayak yemişti,baktı ben ondan deliyim artık gözüm hiçbişeyi görmüyo peşimi bırakmıştı.bütün tehtidleri kanıtla bi dosyaya koy ne yapacağına karar verene dek.

bence konuyu ailene anlat.ne duyacaklarsa senden duysunlar . ilk başta kızsalarda kırılsalarda her ne kadar sıkıntı yaşarsanızda yaşayın zamanla düzelirsiniz.ve karşısına babanla çık o da herşeyi bildiğini ,fakat bu işin bittiğini eğer seni rahatsız etmeye devam ederse polise vereceğini söylesin.ancak böyle kurtulursun bu beladan

Bnce anne ve babanın tel numaralarını bı bahaneyle degstr kaybolsun mesela tellerı calındı de bısı de ve bı seklde yenı hat almalarını sagla
umarım ew adresını wermemssndr

off çok belalı bir tipe denk gelmişsin. tehditlerine sakın boyun eğme, onunla birliktelik yaşadın diye hayatını ele geçirmesine izin verme. sen korktukça üstüne gelir...

ne polis umrunda ne başka hiç bişey
takıntılı bi tip
aslında görmem lazımdı daha önce bi kaç şeye takıntı yapmıştı
isteği olana kadar dünyayı yıkmıştı
bugün biraz annemle konuştum ama oda korkma havlayan köpek ısırmaz falan dedi
ama yine de korkularımla başedemiyorum

Yazıyı okudum delirdim, yorumları okudukça sinirlerim daha da bir tavan yaptı. Kim bu adam ya tövbe haşa Allah mı? Niye bu kadar korkup, onun sizi sindirmesine müsade ediyorsunuz. Bence bir silkelenip kendinize gelin. Bu devletin polisizi var, savcısı var. Çeksinler bakalım bir içeri de aklı başına gelsin. Gözünüzü seveyim elin manyağının kölesi haline getirmeyin kendinizi.. Yok okulda herkesin içinde bilmem ne yapacakmışta, ailenize aranızda yaşadığınız özel durumu anlatacakmışta erkekse yapsın bakalım. Havlayan köpek ısırmaz. O ailenize ancak mesaj atar en fazla da arar. Başka da bir nane yiyemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…