erkek arkadaşımın utançtan yüzüne bakamıyorum :(

senin tüylerin sarı ayva tüyüymüş anladıgım kadarıyla , öyle siyah kalın kalın değil, eger sarı ayva tüyüyse sakın dokunma yazık olur , onlar siyahlaşır kalınlaşır, bende kendim hallederim kaş bıyık cımbızla alırım, çok illet bişey bu ya kadında tüymü olur arkadaş , annem bizim gençliğimzde yoktu böyle şeyler siz bir tuhafsınız böyle kıllı kıllı diyor, yeni nesil gençlik olarak neden bu kadar kıllandık acaba ya , gelecek nesilleri hiç düşünemiyorum biz bu haldeysek onlar maymuna dönmese bari : ) , özet olarak ayva tüylerine dokunma canım rengi siyahsa alabilirsin. ayva tüylerde güneşte kabak gibi çıkıyo ortaya sağolsunlar ama onada razı olmak lazım.

Kocasından fazla kılı olan kadın olur mu? Var, yeminle ki var, lanet olsun ki var. Ben oluyorum.

nasıl Bi utandıysan kaşına lazer yaptırcan..

cımbız diye bişe var biliiin mi?
Alakasız olacak ama bayılıyorum yorumlarına, çok tatlısın . Konu sahibesi kardeşcim kaşını bıyığını aldır fekat yüzünü papatya suyu ile sarart.

12 sayfalık kaş bıyık derdi beni fena halde gerdi. Yıllardır katliam yapıyormuşum meğersem yüzüme. Rahatsızsan al, ama yok erkek arkadaşın dedi diye istiyorsan salla gitsin. Ama şunu da unutma yani kıl tüy almak devlet meselesi haline getirilecek bir olay değil, alınca yağmur ormanları gibi fışkırmıyor

Ortada ki kas için ne kuaförü yavrucum bi cimbiz iki üç tüy çek tamamdır ortaokulda yapardım ben onu

kaslarini al
ama sakin bir erkegin lafin bakipta yuzundeki tuylere dokunma ! her insanin cilt ve tuy yapisi bir degildir sonra erkek gibi sakallarin olur omur boyu ugrasirsin.

bir yakinim yuzune agda yapiyordu simdi erkek sakali gibi kalin kalin sakallari var goze alabiliyorsan buyur yap...

Git aldır bence. Yüzü kıllı olan bayanlaro sevmiyor erkekler. Kuaföre gidip güzel bi şekil verdir kaşlarına.. Ama eğer ensende veya hani yüzünde tüy varsa onları alma, tüy sarartıcılar var onları kullan.
Ama kaşlarını mutlaka all.

kuzum ne lazerı yha erkek arkadasına guzel gorunceksın dıye gözunden mı olucaksın bakımlı olman gerekır annene bakma kaşını alıcaksan kılo verıceksen bunu kendın ıcın yap erkek arkadasın için yapma sana bı abla tavsıyesı

Canim bence kas biyik aldir ama yuzune dokunma hele de yanak falan o tüyler gider yerine kil olarak doner sakin dokunma bence.Tüy sarartici falan da kullanma sakin!

25 yaşındayım daha yüzümde herhangi bir tüye dokunmadım, sarışın olmaktan mı bilmem ama pek kıllı bir insan değilim. Bacaklarımı bile almıyorum o derece çünkü tüy yok. Kaşlarımın ortasında tek tük sarı tüyler var evet ama hiç almayı bile düşünmedim, erkek arkadaşım dese alır mıyım hayır.. Alsam kendim için alırdım, sen de kendin rahatsızsan al ama sırf o istiyor diye dokunma bence..

Ben de bayiliyorum su baskasinin sorusuna kendini överek cevap verenlere...yazan kisinin derdi de sizin tüylerinizin nasil olduguydu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…