- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Cimbiz mumkunse hiç kullanilmasin yanakta da zor yani.ipte kırarak alıyor her hafta usenmem alırım diyen varsa alsın ama 3 tane tüy olur 33 tane.ne gerek var?iple sarkma olmaz da hassas yüzde sivilce olur
Bırak artık peşini...
Kocasından fazla kılı olan kadın olur mu? Var, yeminle ki var, lanet olsun ki var. Ben oluyorum.senin tüylerin sarı ayva tüyüymüş anladıgım kadarıyla , öyle siyah kalın kalın değil, eger sarı ayva tüyüyse sakın dokunma yazık olur , onlar siyahlaşır kalınlaşır, bende kendim hallederim kaş bıyık cımbızla alırım, çok illet bişey bu ya kadında tüymü olur arkadaş , annem bizim gençliğimzde yoktu böyle şeyler siz bir tuhafsınız böyle kıllı kıllı diyor, yeni nesil gençlik olarak neden bu kadar kıllandık acaba ya , gelecek nesilleri hiç düşünemiyorum biz bu haldeysek onlar maymuna dönmese bari : ) , özet olarak ayva tüylerine dokunma canım rengi siyahsa alabilirsin. ayva tüylerde güneşte kabak gibi çıkıyo ortaya sağolsunlar ama onada razı olmak lazım.
bendeeee bende varımKocasından fazla kılı olan kadın olur mu? Var, yeminle ki var, lanet olsun ki var. Ben oluyorum.
bendeeee bende varım, erkek arkadaşımdan daha kıllıyım , benim bacaklar amazon ormanı gibi, maşallahı var tüylerimin nazar değer inşallah
HayirAma cimbiz da sarkma yapmaz dimi canim?
Alakasız olacak ama bayılıyorum yorumlarına, çok tatlısın . Konu sahibesi kardeşcim kaşını bıyığını aldır fekat yüzünü papatya suyu ile sarart.nasıl Bi utandıysan kaşına lazer yaptırcan..
cımbız diye bişe var biliiin mi?
Git aldır bence. Yüzü kıllı olan bayanlaro sevmiyor erkekler. Kuaföre gidip güzel bi şekil verdir kaşlarına.. Ama eğer ensende veya hani yüzünde tüy varsa onları alma, tüy sarartıcılar var onları kullan.ya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
kuzum ne lazerı yha erkek arkadasına guzel gorunceksın dıye gözunden mı olucaksın bakımlı olman gerekır annene bakma kaşını alıcaksan kılo verıceksen bunu kendın ıcın yap erkek arkadasın için yapma sana bı abla tavsıyesıya bugün okadar moralim bozukki anlatamamerkek arkadaşım bugün bana yüzümdeki türler kaş bıyık yanak tüylerini ilerde aldırsan iyi olur dedi aslında konu kilodan açılmışken ben başka bişey var mı dedim oda bunları saydı aptalım ben ya bu yaşıma kadar almazsam böyle olur çocukla konuştukça battım kapat dedi konuyu ama ben şimdi napıcam anneme kalsa alma diyo çok göze batmıyor diyo ama erkekler çok dikkatli şimdi napim ya ünideyi bilmiyorum pek bi yeri özel hastaneye ne derecede güvenilir ki
şimdi asıl meseleye gelirsek kaşlarımın şekli güzel ama ortasında tüyler var aşırı yok ama var yani sonuçta annem hiç dokundurma dedi bende ellemedim ama bugün erkek arkadaşımda bahsedince yerin dibine girdim şimdi ilk defa ortasını aldırıcam ama sizce lazer yaptırmalı mıyım ? ablalrım yaş 19 bu arada
Ben de bayiliyorum su baskasinin sorusuna kendini överek cevap verenlere...yazan kisinin derdi de sizin tüylerinizin nasil olduguydu zaten.25 yaşındayım daha yüzümde herhangi bir tüye dokunmadım, sarışın olmaktan mı bilmem ama pek kıllı bir insan değilim. Bacaklarımı bile almıyorum o derece çünkü tüy yok. Kaşlarımın ortasında tek tük sarı tüyler var evet ama hiç almayı bile düşünmedim, erkek arkadaşım dese alır mıyım hayır.. Alsam kendim için alırdım, sen de kendin rahatsızsan al ama sırf o istiyor diye dokunma bence..
Ben de bayiliyorum su baskasinin sorusuna kendini överek cevap verenlere...yazan kisinin derdi de sizin tüylerinizin nasil olduguydu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?